Trebamo se svi uhvatiti za jedno uzeJThomas wrote:čuj neko jedva čeka da se zakuha. a ljudi u miru već bježe tempom k'o kad se pucalo![]()
i dođosmo do prave poente - eno oni svi zajedno, a mi sa pet i šest stranaka pravimo kantonalne vlade...nikad bošnjo neće pameti, itd.
SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
-
detroit-mercy
#776 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
-
detroit-mercy
#777 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Malo si se zajebo, podjebavmo ove ratnike sto iz sigurne udaljenosti vicu "juris"djkurt wrote:Ma ovi FGR-ovci te malo podjebavaju, ono gdje si ti bio '92 i to. kad im SDA to kaže drvlje i kamenje kad oni govore drugima onda je to legitimni način podjebavanja. Et ukratko.Vilajet_Bosna wrote:
![]()
kamo sreće da sam bauštelac, mogao bih ti poslat i konzervi za mjesec dana.
nisam bauštelac, eh da bar jesam, bar bih zarađivao o iznosu o kojem ti možeš samo sanjat. i sad ne bi morao gledat u koju stranku da se uvališ da li kod Peđe i Forte da li kod Dine KK Bosna. da li kod Šepija, jer vidim da ti ovi uhljupi iz sda krv na slamku piju![]()
ali ni ovako meni nije loše. ne treba biti pohlepan.
nego stvarno pitam, u čemu je ta seljačka fora sa MinKenom? ostalo od neke nane od vremena rata, pa sad kontaš ko god je otišao su nepismeni bauštelci i keramičari ili šta ?
-
Vilajet_Bosna
#778 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
evo ga već gusle u rukama.Prljave Metalike wrote:a bogumi nije lako nekima shvatit da muslimani/bošnjaci ovde nikad nisu imali državu od dolaska islama na ove prostore pa nadalje uvijek su bili u nekoj zajednici, te otomansko carstvo, te austrougarska, te kraljevina jugoslavija, te jugoslavija i na kraju ovaj jad zato i jeste ovako, ne znaju i ne cijene šta je država i nemaju ni politike ni ciljeva, imaju samo mlaćenje prazne slame jezičinom, nit ima kakve konkretne akcije da se očuva država samo kmečanje i prebacivanje krivice, motali se cigani oko kuće pa sve pojebali.
slobodno izostavi to Bošnjaci provaljen si ba, nema potrebe da se kamufliraš
kakvi Bošnjaci kad smo izmišljeni 93-će na nekom podrumskom sastanku ? naravno zanemarit ćemo sve knjige samoukog srpskog genija i jezikoslovca iz okoline Loznice, Ilije Garašanina, prote Matije Nenadovića, Vase Čubrilovića, Stojadinovića, Stojana Novakovića itd itd gdje se poturice nazivaju Bošnjacima, držat ćemo se samo dr Deretića i njegovih naučnih dela.
nego reci ti nama, jel se Mara Branković guzila samo sa Muratom ili i u grupnjaku sa janjičarima?
Last edited by Vilajet_Bosna on 24/01/2019 18:22, edited 1 time in total.
-
PM72
#779 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Dakle,trebamo se i mi ujediniti pod zastavom SDA...
- House
#780 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
tvoja je SDS zastava
-
PM72
#781 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
House wrote:tvoja je SDS zastava
- insomnia78
#782 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Drhte ruke oko Banja Luke
- House
- insomnia78
#784 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Prljave Metalike je onaj hercegovacki klon kloniran trideset puta do sada i sa jos toliko aktivnih nikova po forumu
- kamberovica polje
- insomnia78
#786 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
No problemo.Prljave Metalike wrote:aha u čeme je problem?insomnia78 wrote:Prljave Metalike je onaj hercegovacki klon kloniran trideset puta do sada i sa jos toliko aktivnih nikova po forumu
- tvojkomsija
#787 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
60 postova je covjek objavio na ovoj temi, stvarno ne znam sta pokusava 
- insomnia78
#788 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Jasta si. Zato valjda dolazis svaki put iako te otjeraju
- seoBIH
#789 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Eto te ko moja kita
Na sve se palis...
-
Vilajet_Bosna
#790 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
muftija, muftija, muftija !!!Prljave Metalike wrote:bato na moje pitanje šta je to predrasud?Vilajet_Bosna wrote:evo ga već gusle u rukama.Prljave Metalike wrote:a bogumi nije lako nekima shvatit da muslimani/bošnjaci ovde nikad nisu imali državu od dolaska islama na ove prostore pa nadalje uvijek su bili u nekoj zajednici, te otomansko carstvo, te austrougarska, te kraljevina jugoslavija, te jugoslavija i na kraju ovaj jad zato i jeste ovako, ne znaju i ne cijene šta je država i nemaju ni politike ni ciljeva, imaju samo mlaćenje prazne slame jezičinom, nit ima kakve konkretne akcije da se očuva država samo kmečanje i prebacivanje krivice, motali se cigani oko kuće pa sve pojebali.
slobodno izostavi to Bošnjaci provaljen si ba, nema potrebe da se kamufliraš
kakvi Bošnjaci kad smo izmišljeni 93-će na nekom podrumskom sastanku ? naravno zanemarit ćemo sve knjige samoukog srpskog genija i jezikoslovca iz okoline Loznice, Ilije Garašanina, prote Matije Nenadovića, Vase Čubrilovića, Stojadinovića itd itd gdje se poturice nazivaju Bošnjacima, držat ćemo se samo dr Deretića i njegovih naučnih dela.![]()
nego reci ti nama, jel se Mara Branković guzila samo sa Muratom ili i u grupnjaku sa janjičarima?
pocepao sam te ko muftija zukorlić jovana deretića bre
a jest vas muftija izdominirao i komplekse vam nabio da ga sad i u jednom prekodrinskom forumu spominjete. jes vidio što ti je gazija? a ne ko ove plačičke naše ovdje, vazda kmeče i kontaju da ćete im ukazat nekakav rahmet.
doduše, Sandže su Sarajevo i Bosnu branili i onda kad su bosanski begovi bili spremni odmah se naguzit austro-ugarima. pa tako je istina jedan pljevaljski muftija vrijedio više neg pola sarajevskih begova. ali nećemo dušu griješit, bilo je i domaćih gazija. samo što su oni kasnije povješani a uglavnom govna isplivala na površinu i kasnije neki sarajevski načelnici bili a zaprvo ljigavci i izdajnici... gazijama se ni mezar ne zna, a ološ i bagra kopana po haremu begove džamije. i kad tako radiš vijekovima, jasno da pogrešno odgajaš generacije ljudi valjda skontaju da je biti govno i papak mudro, pametno i patriotski. nejse, da ne duljimo, vratimo se kmečanju đikana po četnitetu
Last edited by Vilajet_Bosna on 24/01/2019 18:33, edited 2 times in total.
- insomnia78
#791 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
A sto pricas na ekavici kad si ‘rvat?
- manuchao91
#792 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Zamislite da je Dodik pokrenuo inicijativu za promjenu naziva BiH eto smeta mu to nije uskladu sa srbima...
kako bi smo mi reagovali ,pljuvali bi ga,govorili bi kako je genocidas,kako nas destruktiraju ..i govorili bi kako su nasi politicari neaktivni i povučeni .
a kad nas nesto krene mjenjat mi pljujemo i ne dozvolimo nikakvu promjenu
Sta mi Bošnjaci zapravo hoćemo??
kako bi smo mi reagovali ,pljuvali bi ga,govorili bi kako je genocidas,kako nas destruktiraju ..i govorili bi kako su nasi politicari neaktivni i povučeni .
a kad nas nesto krene mjenjat mi pljujemo i ne dozvolimo nikakvu promjenu
Sta mi Bošnjaci zapravo hoćemo??
- kamen spoticanja
#793 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
moras priznati i da fino na livadu istjera FGR i ko nas bre zavadi ekipuPM72 wrote:Bakiru se mora priznati da je majstor da ujedini braću Srbe.Kad su naviše zavađeni i razjebani - Bakir ufura.Jebem mu i tatu i mamu.
pa tacno mozes vidjeti kakva bi reakcija bila istih da veceras na kozijoj cupriju isplivaju balvani i granicni prelazi
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#794 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Pa šta hoćeš?manuchao91 wrote:Sta mi Bošnjaci zapravo hoćemo??
-
Vilajet_Bosna
#795 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
volim samouverene đikane. ono kad krenu tenkom, puste na razglas Marš na Drinu i kontaju sad će se poturice sasrat kad vide da dolazimo fapovima i tamićima da im kupimo frižidere i veš-mašinePrljave Metalike wrote:pa šta te onda boli kurac, što se ikako upuštaš u konverzaciju s menom kada sam za tebe i 99% foruma Übermensch ovde
-
statixx
#796 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Ako vec Silajdzic nije ukinuo dajte bar da naziv promijenimo.
-
sandoz11
#797 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Dzaba im, nas cojk sjedi u sefu i smislja pokretanje proceduru za promjenu imena.....Vilajet_Bosna wrote:volim samouverene đikane. ono kad krenu tenkom, puste na razglas Marš na Drinu i kontaju sad će se poturice sasrat kad vide da dolazimo fapovima i tamićima da im kupimo frižidere i veš-mašinePrljave Metalike wrote:pa šta te onda boli kurac, što se ikako upuštaš u konverzaciju s menom kada sam za tebe i 99% foruma Übermensch ovde
-
Qoom
#798 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Što su se uskurčili ovi Bošnjaci, što hoće fasungu jednu preko bubrega 
-
Vilajet_Bosna
#799 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
gusle moje javorove. 
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#800 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
ova peksina metalika je plod brata i sestre