ja bi internet ugasio... jeca pukla ko tambura

ja bi internet ugasio... jeca pukla ko tambura

ŠIPTARI UKIDAJU TAKSE HAHAHAHHAHApici wrote:ja bi internet ugasio... jeca pukla ko tambura
denimb wrote:Ovi srbijanski novinari nisu normalni, sve na naslovnicu hahahahahaha
More li se kako plin ugraditi?Leverage wrote:Putin daje satelite![]()
ku*ac
Ljubavnica od Velkoskog, ovaj TosicamO k3 wrote:?cek bre ko je sofija???
Imaju i oni onih jutarnjih emisija gdje prelistavaju dnevnu štampu... Baš me zanima šta li će od ovoga pročitat u eterpici wrote:ja bi internet ugasio... jeca pukla ko tambura
Dobro Marić, ali ima i nekih ozbiljnijih emisija... Neko jutro naletim na onu Prvu TV, vodi valjda ona Joksimovićeva žena, i djeluje onako seriozno... Al prelistava ove sve "novine", uključujući i InformerOtto_13 wrote:Ludi Marić danas čitao još pozvao i analitičara
O cem ti? On je nju zajebo.Edin H. wrote:Joj koji glupan kako ga je navukla na klasičnu žensku čupri kada babetina spodbije junfera.
Time što ga je iskoristila i odjebala, a on potegao najdegutantniji potez. Objavio intimne fotografije. Pa svaki muškarac koji ima prolaz ima takve fotografije u mobitelu, ali ih ne postavlja na internet kada dobije nogu.Xavier1 wrote:O cem ti? On je nju zajebo.Edin H. wrote:Joj koji glupan kako ga je navukla na klasičnu žensku čupri kada babetina spodbije junfera.
evo vratila se
Nema u ovom slucaju morala nigdje, to je bar jasno...bio sam isto tako sjeban, budala nasjeo, zajebao se...imao njenih slika milion mogao sam joj bukvalno unistiti i zivot i porodicu da sam htio, ali znas koji sljam moras biti da to uradis???liaar wrote:opet kazem, pusti se laznog morala. Nije ni njegova zlatna, ali je ovdje većinski fokus na njoj, kao sto neko rece na ranijim stranicama, on je relativno niko, ona ima "karijeru" iza sebe, i ovo je sad dobro uzdrmalo. Sad se poziva na porodicu, na Vučića kojeg je javno hejtala, a dok je jahala Ogija, nije o tome razmišljala.
pa je l' ta tvoja pred 1.9m followera rekla da imaš mikrokurčić, aa?kariko wrote:Nema u ovom slucaju morala nigdje, to je bar jasno...bio sam isto tako sjeban, budala nasjeo, zajebao se...imao njenih slika milion mogao sam joj bukvalno unistiti i zivot i porodicu da sam htio, ali znas koji sljam moras biti da to uradis???liaar wrote:opet kazem, pusti se laznog morala. Nije ni njegova zlatna, ali je ovdje većinski fokus na njoj, kao sto neko rece na ranijim stranicama, on je relativno niko, ona ima "karijeru" iza sebe, i ovo je sad dobro uzdrmalo. Sad se poziva na porodicu, na Vučića kojeg je javno hejtala, a dok je jahala Ogija, nije o tome razmišljala.
Ovo su stvari ispod morala, i ko god je bio u takvoj situaciji zna o cemu pricam...moral je nestao u prvom njihovom susretu, njima je vjerovatno bilo super u neko vrijeme, ali ona je starija zena koja izgleda koliko god bila poglupa racionalnije razmislja, odjebala ga je zbog porodice, ovaj balvan odma slike i u javnost...
Sjebani su sada oboje, ali tako to ide.
Pa sve i da jeste, nikada to ne bi uradio...i mislim da je on prvi objavio neke slike pa je ona onda odgovorila sa mikrokurcicem...Velkoski wrote:pa je l' ta tvoja pred 1.9m followera rekla da imaš mikrokurčić, aa?kariko wrote:Nema u ovom slucaju morala nigdje, to je bar jasno...bio sam isto tako sjeban, budala nasjeo, zajebao se...imao njenih slika milion mogao sam joj bukvalno unistiti i zivot i porodicu da sam htio, ali znas koji sljam moras biti da to uradis???liaar wrote:opet kazem, pusti se laznog morala. Nije ni njegova zlatna, ali je ovdje većinski fokus na njoj, kao sto neko rece na ranijim stranicama, on je relativno niko, ona ima "karijeru" iza sebe, i ovo je sad dobro uzdrmalo. Sad se poziva na porodicu, na Vučića kojeg je javno hejtala, a dok je jahala Ogija, nije o tome razmišljala.
Ovo su stvari ispod morala, i ko god je bio u takvoj situaciji zna o cemu pricam...moral je nestao u prvom njihovom susretu, njima je vjerovatno bilo super u neko vrijeme, ali ona je starija zena koja izgleda koliko god bila poglupa racionalnije razmislja, odjebala ga je zbog porodice, ovaj balvan odma slike i u javnost...
Sjebani su sada oboje, ali tako to ide.