to vi iz Francuske lagano , ja sam sirovina iz Bosneinsomnia78 wrote:A ti na baletp206 wrote:Sta je sa nama koji ne bi da propuste finale ali ne mogu navijati ni za jedne ni za druge. Prije bi se odlučio za nekog dragog igrača, al da ga jebeš nema ga
Možda sam trebao otići negdje roštiljat
Finale: Francuska - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- p206
#776 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
- insomnia78
#777 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Kaka s’ ti sirovina 206-ica ti na Havataru
- MOSALJOZE
#778 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Bjezite ljudi bjezite iz grada
Stize ekipa pijana
Bjezite ljudi dok postoji nada
Jer ovdje igra HRVATSKAAA!!!
ALE ALEE
Stize ekipa pijana
ALE ALEE
- Baltazar_khan
#779 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
ebo li im ovako debilan termin za finale majke majčine svima tamo u fifi 
nego... u mamićevom stilu... ajmoooooooooo
pišaj ove francuske migrante. ebo li ih miteran
jos od 98 mi se gade, i kako su prolazili na guzove protivnike do finala. jedan yebeni laurent blanc zabije paragvaju zlatni gol. pa onda italiju na penale 
nego... u mamićevom stilu... ajmoooooooooo
- Xavier1
#780 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Kako mozes to na avataru drzati?MOSALJOZE wrote:Bjezite ljudi bjezite iz grada
Stize ekipa pijana
ALE ALEE
- ioannes
#781 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
vratimo malo temi....
hrvatska ako želi uzeti titulu nikako ne smije pokušat vodit igru, jer francuska to želi, povuku se nazad i pokušavaju brzim šaltanjem proigrati mbappea naprijed.
to je ono čime su neutralizirali belgiju.
pitanje je hoće li pokušati raditi ono što je engleski trener radio...on je hrvatske bočne obrambene strinića i vrsaljka identificirao kao najslabije karike, suzio sredinu i prepustio njima da imaju mjesta na bokovima jer su ofenzivno i onako bezopasni...to je funkcioniralo dobar dio utakmice.
hrvatska ako želi uzeti titulu nikako ne smije pokušat vodit igru, jer francuska to želi, povuku se nazad i pokušavaju brzim šaltanjem proigrati mbappea naprijed.
to je ono čime su neutralizirali belgiju.
pitanje je hoće li pokušati raditi ono što je engleski trener radio...on je hrvatske bočne obrambene strinića i vrsaljka identificirao kao najslabije karike, suzio sredinu i prepustio njima da imaju mjesta na bokovima jer su ofenzivno i onako bezopasni...to je funkcioniralo dobar dio utakmice.
-
Korovjev
#782 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Niđe ne piše da ih sad vidimo sa Hrvatskom nego da bih volio da ih vidim da ganjaju rezultat protiv jakog tima, a ne raspale Argentine. To mi nekako fali da bih mogao do kraja ocijeniti i recimo prihvatiti ovu Francusku kao prvaka. Svakako su favorit ali to apsolutno ne znači ništa u jednoj tekmi. Ako dobiju svaka čast, nadam se da neće.Fudo387 wrote:Ljudi izbacise hladno Argentinu, Urugvaj, Belgiju, i to na nacin da djeluje k’o da se uopste nisu oznojili, i sad, eee da ih vidimo sa Hrvatskom...mis’im,Korovjev wrote:Malo mi je mukica kad pomislim Mbape na Pivarića. Ali onda se sjetim da je iza njega Vida Sablja i hladan sam ko gemišt.
Volio bih da Hrvatska povede da vidimo malo i Francuze kako ganjaju rezultat protiv jakog tima, lako im je bilo sa Argentinom.
-
Fudo387
#783 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Pa nisu bas ganjali rezultat protiv Argentine, cak bih rekao da je ono bilo rutinski.Korovjev wrote:Niđe ne piše da ih sad vidimo sa Hrvatskom nego da bih volio da ih vidim da ganjaju rezultat protiv jakog tima, a ne raspale Argentine. To mi nekako fali da bih mogao do kraja ocijeniti i recimo prihvatiti ovu Francusku kao prvaka. Svakako su favorit ali to apsolutno ne znači ništa u jednoj tekmi. Ako dobiju svaka čast, nadam se da neće.Fudo387 wrote:Ljudi izbacise hladno Argentinu, Urugvaj, Belgiju, i to na nacin da djeluje k’o da se uopste nisu oznojili, i sad, eee da ih vidimo sa Hrvatskom...mis’im,Korovjev wrote:Malo mi je mukica kad pomislim Mbape na Pivarića. Ali onda se sjetim da je iza njega Vida Sablja i hladan sam ko gemišt.
Volio bih da Hrvatska povede da vidimo malo i Francuze kako ganjaju rezultat protiv jakog tima, lako im je bilo sa Argentinom.
- ioannes
#784 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
ne može 4:3 nikad biti rutinski
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#785 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Kroz istoriju kad god su Francuzi slušali Engleze najebali su
.
-
Fudo387
#786 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Mozeioannes wrote:ne može 4:3 nikad biti rutinski
- pizarro
#787 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
ali moras priznati da su se i argentinci sa svojom taktikom potrudili da francuska postigne 4 gola.ioannes wrote:ne može 4:3 nikad biti rutinski
-
Korovjev
#788 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
A i više sam mislio na činjenicu da je Fra jedino protiv Arhe gubila u jednom trenutku u nokaut fazi, ali nebitno.
Siguran sam da će Hrvatska prepustiti posjed Francuskoj i odigrati tekmu kao protiv Argentine. A opet sumnjam i da će Dešamp krenuti nekom ofanzivom, tako da predviđam tvrdu tekmu.
Siguran sam da će Hrvatska prepustiti posjed Francuskoj i odigrati tekmu kao protiv Argentine. A opet sumnjam i da će Dešamp krenuti nekom ofanzivom, tako da predviđam tvrdu tekmu.
-
radostan dan
#789 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
sanjao sam stipu šuvara sinoć....
-
il dottore
#791 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Xavier1 wrote:
- insomnia78
#792 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Aux armes citoyens !
Formez vos bataillons !
Marchons, marchons,
Formez vos bataillons !
Marchons, marchons,
- Baltazar_khan
-
Fudo387
#794 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Hrvati ovo mogu uzeti, ostvarili su nezamislivo i sad mogu odigrati rastereceno, pa sta bude.
Francuzi su pod imperativom uzimanja, favoriti su, i mogli bi izgoriti u tome.
Jedna greska odbrane, Mandzo ga ugura i halali huso materi.
Inace, na stranu sva komsijska podjebavanja i oni nasi harlovi, volio bih da ovo Hrvatska uzme iz nekih romanticarskih razloga, ma koliko glupo bilo.
Da ovaj svijet i nije bas predodredjen samo velikima, k’o fol eto svako ima sansu...bla bla bla.
Francuzi su pod imperativom uzimanja, favoriti su, i mogli bi izgoriti u tome.
Jedna greska odbrane, Mandzo ga ugura i halali huso materi.
Inace, na stranu sva komsijska podjebavanja i oni nasi harlovi, volio bih da ovo Hrvatska uzme iz nekih romanticarskih razloga, ma koliko glupo bilo.
Da ovaj svijet i nije bas predodredjen samo velikima, k’o fol eto svako ima sansu...bla bla bla.
-
omar little
#795 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
kakvo ganjanje golova, prvih pola sata ce se takmiciti ko nece loptu. jedino frljoka neka moze olabaviti ovu tekmu.
- Zejnep
#796 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Nema to veze.Xavier1 wrote:Svi rodjeni i odrasli u Francuskoj.Bobi wrote:Afrika to je cili svit ...![]()
- insomnia78
#797 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Pa nisu bas svi rodjeni
- Point.
#798 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Evo tuče Herceg Bosno srce ponosno na Jadranu cijeli dan. Pa kako da navijam za državu koja svojata dio moje države? Ne ide jebiga, idemo le blue!
- Zejnep
#799 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Point. wrote:Evo tuče Herceg Bosno srce ponosno na Jadranu cijeli dan. Pa kako da navijam za državu koja svojata dio moje države? Ne ide jebiga, idemo le blue!
Takoe
- Xavier1
#800 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Bas sam evo gledao. Umtiti jedini nije.insomnia78 wrote:Pa nisu bas svi rodjeni