Sve više fufica po Sarajevu!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
spreca

#776 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by spreca »

Euridika wrote:
spreca wrote:Dzeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hocu siseeeeeeeeeeeeeeeeeee :mrgreen:
Pa ljudi moji sto je nakudiste......pa koja to jos nena nosi dekolte i ima ovakve sise i guz....daj ba malo se urazumite ...izgleda da vas je sisa opila gore od haSisa :lol:
Ja bih prije rekla da je tebe opila ta sisa, nego sve nas. A ovo dijete na slici ti unuka može biti. :-)

Ne vidim da je iko kudio djevojku, samo njen izbor odjeće za matursko veče. To što ti u tome vidiš onog čega nema je do tebe.
Znao sam.....zamalo da je napravite kuravom ali sad je dijete kad neko spomene sisu.....sto nevolim taj zenski lazni moral
Tomahawk11
Globalni moderator

#777 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Tomahawk11 »

Euridika wrote: Iskreno, Tomo, ja ne želim da znam šta ko sve misli, jer čim počnem ovakve stvari čitati, poželim pobjeći iz civilizacije. Bloo i ja smo o tome već komentarisale. :(
Što, bar ovako anonimno, u realnom životu i dad hoćeš, teško da će ti bilo ko reći dosta toga što napiše na forumu :mrgreen:
Mene više ništa ne iznenađuje, tj. nema toga što mi može pokvariti želudac.
Kad me neko pozitivno iznenadi, e onda budu leptirići u stomaku :thumbup:
Euridika
Globalna šefica

#778 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Euridika »

spreca wrote:
Euridika wrote:
spreca wrote:Dzeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hocu siseeeeeeeeeeeeeeeeeee :mrgreen:
Pa ljudi moji sto je nakudiste......pa koja to jos nena nosi dekolte i ima ovakve sise i guz....daj ba malo se urazumite ...izgleda da vas je sisa opila gore od haSisa :lol:
Ja bih prije rekla da je tebe opila ta sisa, nego sve nas. A ovo dijete na slici ti unuka može biti. :-)

Ne vidim da je iko kudio djevojku, samo njen izbor odjeće za matursko veče. To što ti u tome vidiš onog čega nema je do tebe.
Znao sam.....zamalo da je napravite kuravom ali sad je dijete kad neko spomene sisu.....sto nevolim taj zenski lazni moral
Ni ja ne volim kad vidim starca koji se upali kao kutnjak na dijete, pa šta ću?
Ko ju je zamalo napravio kuravom? Ako imaš nešto konkretno, repliciraj osobi koja je to napisala.
Euridika
Globalna šefica

#779 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Euridika »

Tomahawk11 wrote:
Euridika wrote: Iskreno, Tomo, ja ne želim da znam šta ko sve misli, jer čim počnem ovakve stvari čitati, poželim pobjeći iz civilizacije. Bloo i ja smo o tome već komentarisale. :(
Što, bar ovako anonimno, u realnom životu i dad hoćeš, teško da će ti bilo ko reći dosta toga što napiše na forumu :mrgreen:
Mene više ništa ne iznenađuje, tj. nema toga što mi može pokvariti želudac.
Kad me neko pozitivno iznenadi, e onda budu leptirići u stomaku :thumbup:
Ovo boldirano... ako ovako pišu, šta li tek misle... Jel' vakat da puhne Israfil? :sad:
spreca

#780 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by spreca »

A joj moralista braco mila......sto odmah nisi zatvorila temu da starci ne gledaju i vremesne dame dame ne ne olajavaju dijete
Tomahawk11
Globalni moderator

#781 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Tomahawk11 »

Moja ti, kad i kad je on trebao puhnuti :mrgreen:
Ali...izgleda da još nismo dotakli dno :oops:
Pitanje je koliko je mulj dubok.
Ramzess Veliki

#782 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote:
Tomahawk11 wrote:Ne bih se složio da je tema besmislena.
Tema otkriva realno stanje na terenu kakvo imamo danas.
Obzirom da živimo u vremenu kad je sve manje tabua, tako i ovo, bolje da se zna šta ko misli, nego da se šuti, a muti.
Iskreno, Tomo, ja ne želim da znam šta ko sve misli, jer čim počnem ovakve stvari čitati, poželim pobjeći iz civilizacije. Bloo i ja smo o tome već komentarisale. :(
Nemoj citat' kad si lose rasoplozena. Moderator mora postupati profesionalno i neemotivno, oslobodjen svih predrasuda, hladan k'o spricer il' srce kreditnog sluzbenika. 8-)
Dr. Kuca

#783 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Dr. Kuca »

Majke odgajaju kcerke da budu fufice. nadji momka koji ima para, nemoj sa fukarom. I eto ti.
Perdita_Durango

#784 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Perdita_Durango »

Zgodna djevojka.

Fufice su i okej, njima ima kad doći iz guzice u glavu, plastificirane fufe od 40ak koje se pojavljuju u spotovima, ganjaju klinčadiju i vole bijelo a vode 'zdrav život' su već bljaki.
beni-bu-man

#785 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by beni-bu-man »

Dr. Kuca wrote:Majke odgajaju kcerke da budu fufice. nadji momka koji ima para, nemoj sa fukarom. I eto ti.
duminjo

#786 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by duminjo »

Rekoh već dekolte na granici, nekako eto i moze proci. Da sam joj otac, vise bi me dusa bolila što joj Se gacice vide.
gilla

#787 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by gilla »

Sa fufom barem znas na cemu si. KO voli nek izvoli.

Gore su ove kvazi normalne "samo" sa pokojom slibom online gdje su polugole a uzivo izigravaju svetu Mariju.
moonca

#788 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by moonca »

Ramzess Veliki wrote:Image
Djevojka je sasvim ok. Nasminkana predobro za tu priliku, ima lijepo lice, frizura predobra, haljinica izgleda elegantno i dobro joj stoji. :thumbup:
Ocito ima dovoljno samopouzdanja da ovu haljinu nosi kako treba.
Ima jos za pokazati :-D

Image
beni-bu-man

#789 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by beni-bu-man »

moonca wrote:

Image

Gori :mrgreen:
tendzera

#790 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by tendzera »

I onda se, kao, cude sto nas zene vrte oko malog prsta. Pa prepisao bih joj sve, bez razmisljanja :zjev:

Sreca, nemam nista na sebi. Samo nerazduzenu lektiru-druzba pere kvrzice :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#791 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Tomahawk11 »

tendzera wrote:I onda se, kao, cude sto nas zene vrte oko malog prsta. Pa prepisao bih joj sve, bez razmisljanja :zjev:

Sreca, nemam nista na sebi. Samo nerazduzenu lektiru-druzba pere kvrzice :oops:
Veliš, dušu đavolu :mrgreen:
tendzera

#792 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by tendzera »

:mrgreen:

triconja

#793 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by triconja »

Ramzess Veliki wrote: Ocito ima dovoljno samopouzdanja da ovu haljinu nosi kako treba.
Kakvo to treba samopouzdanje da nosas neku haljinku? Haj da si reko treba dosta samopouzdanja da se izadje na proteste i da te snimi kamera kako drzis poster jebite se politicari, nekako bih i povjerovo :roll:
triconja

#794 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by triconja »

Euridika wrote:
Tomahawk11 wrote:Ne bih se složio da je tema besmislena.
Tema otkriva realno stanje na terenu kakvo imamo danas.
Obzirom da živimo u vremenu kad je sve manje tabua, tako i ovo, bolje da se zna šta ko misli, nego da se šuti, a muti.
Iskreno, Tomo, ja ne želim da znam šta ko sve misli, jer čim počnem ovakve stvari čitati, poželim pobjeći iz civilizacije. Bloo i ja smo o tome već komentarisale. :(
Kad naucis da ljude posmatras ko nesto sto je zlo i sto treba da dokaze da nije zlo, lakse ces podnositi svakakve ispade. Ne treba ocekivat puno od ljudi :D
triconja

#795 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by triconja »

Dr. Kuca wrote:Majke odgajaju kcerke da budu fufice. nadji momka koji ima para, nemoj sa fukarom. I eto ti.
Kako je to fufica svegati? Ja bih rekao da je to zenska koja dobro iskoristi svoje atribute. Pa da ti imas priliku da radis na radnom mjestu za 5 stoja da ti kozu guli svaki dan ili da odes na drzavne jasle dje hladis jajca za tisuc maraka sta bi ti uzo? Hajde da vidimo jesil fufica ili nisi :lol: :lol: :lol:
Dr. Kuca

#796 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Dr. Kuca »

triconja wrote:
Kako je to fufica svegati? Ja bih rekao da je to zenska koja dobro iskoristi svoje atribute. Pa da ti imas priliku da radis na radnom mjestu za 5 stoja da ti kozu guli svaki dan ili da odes na drzavne jasle dje hladis jajca za tisuc maraka sta bi ti uzo? Hajde da vidimo jesil fufica ili nisi :lol: :lol: :lol:
Treba postovati sebe.
triconja

#797 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by triconja »

Dr. Kuca wrote:
triconja wrote:
Treba postovati sebe.
Hajmo realno kako je to postovanje sebe da namjerno izaberes zivot dje ces se muciti ko konj? Jel mislis da ces tim cinom imat nesto vise kod boga, neke hacijende i ranceve na onom svijetu? :roll:
Dr. Kuca

#798 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Dr. Kuca »

Normala. Odgoji svoje dijete da se kara sa starcima i da zivi u blagostanju. Aferim.
triconja

#799 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by triconja »

Dr. Kuca wrote:Normala. Odgoji svoje dijete da se kara sa starcima i da zivi u blagostanju. Aferim.
Meni se gadi svaka veza gdje se odstupa vise od +-5 godina, a po tvom ispada treba da se udaje za prvu budalu koja joj zaisce, jer eto nek postuje sebe. Eee, ne mogu preseravanja nikako.
trambusek88

#800 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by trambusek88 »

beni-bu-man wrote:
moonca wrote:

Image

Gori :mrgreen:
90 hiljada pratilaca.
Locked