alibaba_i_30_godina wrote:Šta bolan protiv koga? Jesi li ti uopće gledao prethodni Infinity War ili čitao postove u posljednjih 12 mjeseci?!
jesam gledao,nisam bas pratio temu,znaci protiv thanosa??
Moderator: _BataZiv_0809
alibaba_i_30_godina wrote:Šta bolan protiv koga? Jesi li ti uopće gledao prethodni Infinity War ili čitao postove u posljednjih 12 mjeseci?!
Galactuskakavdanakneiskustvu wrote:alibaba_i_30_godina wrote:Šta bolan protiv koga? Jesi li ti uopće gledao prethodni Infinity War ili čitao postove u posljednjih 12 mjeseci?!
jesam gledao,nisam bas pratio temu,znaci protiv thanosa??
Vam jedan s Dobrinjekakavdanakneiskustvu wrote:ko je sad taj,ajd hvala
Kazem ja "Hulk Smash"kakavdanakneiskustvu wrote:hulk je tito

WHATEVER IT TAKES!Averus wrote:
Nisam još gledao film, ali se 100% slažem s tobomRaigor Stonehoof wrote:ne znam vala sta se pljuje toliko po filmu
klasicni marvel film, ne trazis tu emocije, istrazivanje likova niti oskarovske performanse. cilj je dobro se zabaviti, a ovo mi je bio jedan od zabavnijih mcu filmova.
boli me chundara sta je glupaca izjavljivala mimo ekrana
Pa radnja Infinity war-a se desava desetak godina kasnije u odnosu na Captain Marvel.spree wrote:Ma isto i ja. Evo sad ne smijem da udjem na star trek temu.
Btw meni ova brie izgleda skroz drugačije u ovom traileru u odnosu na film.
Pogledah film večeras i mogu samo potvrditi ovo što si napisao.Raigor Stonehoof wrote:ne znam vala sta se pljuje toliko po filmu
klasicni marvel film, ne trazis tu emocije, istrazivanje likova niti oskarovske performanse. cilj je dobro se zabaviti, a ovo mi je bio jedan od zabavnijih mcu filmova.
boli me chundara sta je glupaca izjavljivala mimo ekrana