insomnia78 wrote:
Položaj žene u islamu
- Smrcak15
#776 Re: da li je žena u islamu ponižena?
-
kerima1
#777 Re: da li je žena u islamu ponižena?
I ti ces Smrcak tu igrati kolo sa nama u vatri
Tebe ce Alah kazniti koliko ga sramotis na forumu
- Irsar
#778 Re: da li je žena u islamu ponižena?
Heh, u Paklu je ružnoća, uzmi najgore stanje u kojem si ikad bila i sam zamisli kako bi ti bilo da je trajno, to je Džehennem.kerima1 wrote:Alii u paklu je raja i muzika.Irsar wrote:Zato što su alternative koje bi ti željela satanizam koji vodi Džehennemu, eto zašto.riverflow wrote:Zašto je problem ljudima promijeniti zastarjele, nazadne običaje?
- Irsar
#779 Re: da li je žena u islamu ponižena?
Dosadno.insomnia78 wrote:
Puno zanimljivije:

- Smrcak15
#780 Re: da li je žena u islamu ponižena?
pa ako bude tako kao sto kazes, nadrljao sam i ja i vi samnom, niti ce tebi padati smrcak na pamet kad stavis mali nozni prst na vatru niti cete vi meni padati na pamet ako mene budu okretali ko seljaci janjca na raznju.kerima1 wrote:I ti ces Smrcak tu igrati kolo sa nama u vatri![]()
nema tu nikakva kola, niko ne igra kolo kad stoji u redu za klanje, tad noge klecaju, lice poblijedi, unutrica od straha se kida i hoces u wc proliv momentalno dobijes...to je realnost a nikakva kola,igranke i derneci i guzice pasije
-
kerima1
#781 Re: da li je žena u islamu ponižena?
Ja necu u pakao ako i tebe utrpaju tamoSmrcak15 wrote:pa ako bude tako kao sto kazes, nadrljao sam i ja i vi samnom, niti ce tebi padati smrcak na pamet kad stavis mali nozni prst na vatru niti cete vi meni padati na pamet ako mene budu okretali ko seljaci janjca na raznju.kerima1 wrote:I ti ces Smrcak tu igrati kolo sa nama u vatri![]()
nema tu nikakva kola, niko ne igra kolo kad stoji u redu za klanje, tad noge klecaju, lice poblijedi, unutrica od straha se kida i hoces u wc proliv momentalno dobijes...to je realnost a nikakva kola,igranke i derneci i guzice pasije
Ti bi nas i tu gnjavio povazdan.
Salim se Smrle
- MarlboroGold
#782 Re: da li je žena u islamu ponižena?
Bez njega bi nam bilo dosadno 
- Bloo
- Globalna šefica
#783 Re: da li je žena u islamu ponižena?
ima ona .... hell is other peoplekerima1 wrote:Ja necu u pakao ako i tebe utrpaju tamoSmrcak15 wrote:pa ako bude tako kao sto kazes, nadrljao sam i ja i vi samnom, niti ce tebi padati smrcak na pamet kad stavis mali nozni prst na vatru niti cete vi meni padati na pamet ako mene budu okretali ko seljaci janjca na raznju.kerima1 wrote:I ti ces Smrcak tu igrati kolo sa nama u vatri![]()
nema tu nikakva kola, niko ne igra kolo kad stoji u redu za klanje, tad noge klecaju, lice poblijedi, unutrica od straha se kida i hoces u wc proliv momentalno dobijes...to je realnost a nikakva kola,igranke i derneci i guzice pasije![]()
Salim se Smrle
tako da smo basically vec u paklu
- Smrcak15
#784 Re: da li je žena u islamu ponižena?
jasta bikerima1 wrote:Ja necu u pakao ako i tebe utrpaju tamoSmrcak15 wrote:pa ako bude tako kao sto kazes, nadrljao sam i ja i vi samnom, niti ce tebi padati smrcak na pamet kad stavis mali nozni prst na vatru niti cete vi meni padati na pamet ako mene budu okretali ko seljaci janjca na raznju.kerima1 wrote:I ti ces Smrcak tu igrati kolo sa nama u vatri![]()
nema tu nikakva kola, niko ne igra kolo kad stoji u redu za klanje, tad noge klecaju, lice poblijedi, unutrica od straha se kida i hoces u wc proliv momentalno dobijes...to je realnost a nikakva kola,igranke i derneci i guzice pasije![]()
Salim se Smrle
eh to se Onaj gore pita hoces li ili neces, ali sta ti radis da ne odes tamo?Ja necu u pakao ako i tebe utrpaju tamo![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#785 Re: da li je žena u islamu ponižena?
najgore odzvanja kad cucis u haustoru jel da?Smrcak15 wrote:
prosao je smrle rat i zna sta znaci kada je prpa guzi.
- Smrcak15
#786 Re: da li je žena u islamu ponižena?
ne nego kad fijuci snajperski meci iznad glave, ili cujes VBR kad izdaljine radi paljbu i onda samo ocekuje kisu granata.Bloo wrote:najgore odzvanja kad cucis u haustoru jel da?Smrcak15 wrote:
nije to to nista, ali je prpa najveca kad te zarobe pa moze da radi sta hoce sa tobom, ako hoce da ti ocapari glavu moze , ako hoce da ti sijece komad po komad moze i to....
rat je pogana stvar.
-
kerima1
#787 Re: da li je žena u islamu ponižena?
Ako cemo odgovarat kako islam govori onda Bog jr vec sve odredio, zakljucio i covjek moze raditi do samog kraja po islamskom al ce uradit zadnje nesto sto ce naljutiti Boga i uci ce u pakao.ko zna mozda ja uradim u zadnji cas najbolju stvar pa ti budem mahala iz Raja,a tebe vrazje zene budu trgale otimale se jer ti si i ovdje bio 'pofaljen kao muskarac.eh to se Onaj gore pita hoces li ili neces, ali sta ti radis da ne odes tamo?
-
kerima1
#788 Re: da li je žena u islamu ponižena?
Satrali bi se od dosade.MarlboroGold wrote:Bez njega bi nam bilo dosadno
- animals
#789 Re: da li je žena u islamu ponižena?
Nadas se da neces umrijeti--Smrcak15 wrote:ne nego kad fijuci snajperski meci iznad glave, ili cujes VBR kad izdaljine radi paljbu i onda samo ocekuje kisu granata.Bloo wrote:najgore odzvanja kad cucis u haustoru jel da?Smrcak15 wrote:
nije to to nista, ali je prpa najveca kad te zarobe pa moze da radi sta hoce sa tobom, ako hoce da ti ocapari glavu moze , ako hoce da ti sijece komad po komad moze i to....
rat je pogana stvar.
zato ti i branis svoju vjeru..
razumijem te..
- Smrcak15
#790 Re: da li je žena u islamu ponižena?
kerima1 wrote:Ako cemo odgovarat kako islam govori onda Bog jr vec sve odredio, zakljucio i covjek moze raditi do samog kraja po islamskom al ce uradit zadnje nesto sto ce naljutiti Boga i uci ce u pakao.ko zna mozda ja uradim u zadnji cas najbolju stvar pa ti budem mahala iz Raja,a tebe vrazje zene budu trgale otimale se jer ti si i ovdje bio 'pofaljen kao muskarac.eh to se Onaj gore pita hoces li ili neces, ali sta ti radis da ne odes tamo?
ovo malo zbunjujuce djeluje, Bog zna gdje ce ko otici, pa je to vec zapisao, mi ne idemo u Raj ili Pakao zato sto je on tako zapisao nego idemo zbog nasih djela a to sto on poznaje buducnost pa to zapise ne utice na nasa djela.Ako cemo odgovarat kako islam govori onda Bog jr vec sve odredio,
jer kad bi on bio neko ko ne poznaje buducnosti i zapisivao sta ce da se desi, onda bi ga mogli optuziti za to da nas tjera na djela, jer ako zapise pa mi tako radimo kako je zapisao, onda bi mogli optuziti i reci ti si tako zapisao i mi nismo imali izbora.
a ovako imas izbor a on zna buducnost, pa nemas apsolutno nikakva izgovora.
moze biti svasta.ko zna mozda ja uradim u zadnji cas najbolju stvar pa ti budem mahala iz Raja,a tebe vrazje zene budu trgale otimale se jer ti si i ovdje bio 'pofaljen kao muskarac.
- Smrcak15
#791 Re: da li je žena u islamu ponižena?
svako ce umrijeti, samo sto je mene strah umrijeti jer mene nije strah smrti vise me strah onoga sto dolazi poslije smrti.animals wrote: Nadas se da neces umrijeti--
razumijem te..
to je meni strasnije ono sto slijedi poslije smrtnog casa, smrt je samo vrata kroz koje se udje u drugi svijet.
- Connaisseur Karlin
#792 Re: da li je žena u islamu ponižena?
reci cu arzonji da vam obrise off-postove 
-
kerima1
#793 Re: da li je žena u islamu ponižena?
Vi ne mozete nista htjeti ako to Allah nece.Smrcak15 wrote:kerima1 wrote:Ako cemo odgovarat kako islam govori onda Bog jr vec sve odredio, zakljucio i covjek moze raditi do samog kraja po islamskom al ce uradit zadnje nesto sto ce naljutiti Boga i uci ce u pakao.ko zna mozda ja uradim u zadnji cas najbolju stvar pa ti budem mahala iz Raja,a tebe vrazje zene budu trgale otimale se jer ti si i ovdje bio 'pofaljen kao muskarac.eh to se Onaj gore pita hoces li ili neces, ali sta ti radis da ne odes tamo?ovo malo zbunjujuce djeluje, Bog zna gdje ce ko otici, pa je to vec zapisao, mi ne idemo u Raj ili Pakao zato sto je on tako zapisao nego idemo zbog nasih djela a to sto on poznaje buducnost pa to zapise ne utice na nasa djela.Ako cemo odgovarat kako islam govori onda Bog jr vec sve odredio,
jer kad bi on bio neko ko ne poznaje buducnosti i zapisivao sta ce da se desi, onda bi ga mogli optuziti za to da nas tjera na djela, jer ako zapise pa mi tako radimo kako je zapisao, onda bi mogli optuziti i reci ti si tako zapisao i mi nismo imali izbora.
a ovako imas izbor a on zna buducnost, pa nemas apsolutno nikakva izgovora.
moze biti svasta.ko zna mozda ja uradim u zadnji cas najbolju stvar pa ti budem mahala iz Raja,a tebe vrazje zene budu trgale otimale se jer ti si i ovdje bio 'pofaljen kao muskarac.
Smecak ne ispravljaj Allaha.
- animals
#794 Re: da li je žena u islamu ponižena?
Poslije smrti te strah...Smrcak15 wrote:svako ce umrijeti, samo sto je mene strah umrijeti jer mene nije strah smrti vise me strah onoga sto dolazi poslije smrti.animals wrote: Nadas se da neces umrijeti--
razumijem te..
to je meni strasnije ono sto slijedi poslije smrtnog casa, smrt je samo vrata kroz koje se udje u drugi svijet.
e tad vise nema straha..
strah je dok si ziv, a kad umres, niceg se vise ne boj
oslobodjen si svega...
- Smrcak15
#795 Re: da li je žena u islamu ponižena?
a kako ja to ispravljam Allaha?kerima1 wrote: Vi ne mozete nista htjeti ako to Allah nece.
- animals
#796 Re: da li je žena u islamu ponižena?
Sta ti bi da budes moderator...Connaisseur Karlin wrote:reci cu arzonji da vam obrise off-postove
ajd , kad mogu svi, mozes i ti...
- Smrcak15
#797 Re: da li je žena u islamu ponižena?
tako nas islam ne uci, nego strah daleko gori moze da bude poslije smrti.animals wrote:Poslije smrti te strah...Smrcak15 wrote:svako ce umrijeti, samo sto je mene strah umrijeti jer mene nije strah smrti vise me strah onoga sto dolazi poslije smrti.animals wrote: Nadas se da neces umrijeti--
razumijem te..
e tad vise nema straha..
strah je dok si ziv, a kad umres, niceg se vise ne boj![]()
oslobodjen si svega...
-
kerima1
#798 Re: da li je žena u islamu ponižena?
Lijepo 'turas mu rijeci koje nije rekao u mushafu.Smrcak15 wrote:a kako ja to ispravljam Allaha?kerima1 wrote: Vi ne mozete nista htjeti ako to Allah nece.
- Connaisseur Karlin
#799 Re: da li je žena u islamu ponižena?
bih, al da me plateanimals wrote:Sta ti bi da budes moderator...Connaisseur Karlin wrote:reci cu arzonji da vam obrise off-postove
ajd , kad mogu svi, mozes i ti...
- Smrcak15
#800 Re: da li je žena u islamu ponižena?
sta da cujem???kerima1 wrote:Lijepo 'turas mu rijeci koje nije rekao u mushafu.Smrcak15 wrote:a kako ja to ispravljam Allaha?kerima1 wrote: Vi ne mozete nista htjeti ako to Allah nece.