Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa ne bi bio lud na alfu skrsit 90 hiljada , fakat nisu normalni sa cijenama , evo F pace(meni najbloji dizajn SUV uz cx) je do 80 , kao i tiguan i mazga
Kako možeš napisati da je Jaguar F-Pace do 80.000 KM, kada u cjenovniku piše da je sa 2.0 dizel motorom najveće snage 180 PS, sa AWD i 8-stepenim automatskim mjenjačem, na nivoom opremanja Prestige, bez ikakve dodatne opreme cijena 101.680 KM.
U odnosu na ovu cijenu i opremljenost ovakvoga F-Pace-a, ovaj Stelvio je bagatela.
Seawolf wrote:
Kako možeš napisati da je Jaguar F-Pace do 80.000 KM, kada u cjenovniku piše da je sa 2.0 dizel motorom najveće snage 180 PS, sa AWD i 8-stepenim automatskim mjenjačem, na nivoom opremanja Prestige, bez ikakve dodatne opreme cijena 101.680 KM.
U odnosu na ovu cijenu i opremljenost ovakvoga F-Pace-a, ovaj Stelvio je bagatela.
pa fino , greska u pisanju , mislio sam na E .
jasta je bagatela , kako nije , dzabe daju a biju ko nece
Seawolf wrote:
GLC 250d je 85000KM
GLC 250 d, opremljen približno kao ovaj Stelvio, ne može biti ispod 100.000 KM.
Seawolf wrote:
GLC 250d je 85000KM
GLC 250 d, opremljen približno kao ovaj Stelvio, ne može biti ispod 100.000 KM.
SpecialOffer wrote:Trebaju bratu dva auta, jedno manje max. cijena 20.000 KM, vozila bi zenska osoba, ne bi islo na dalje relacije od npr. Tuzla - Sarajevo (pozeljno automatik)
Drugo max. cijena 80.000 KM, neka limuzina, moze i SUV, sta pouzdano, sa boljom opremom i sa pussy magnetom (mora biti automatik)
Stvarno se ne razumijem u auta, znaci bukvalno pojma nemam, znam samo voziti.
Gledam isto auto npr. hiljadu nekih oznaka i zajebancija pa me sve to malo zbunjuje.
kupi bilo sta za,10k ostalo trosi na kurave ako vec trazi pussymagnet
Toliko bi trebao i stelvio bit , bolje bi se prodavao sigurno
Ima li 16% carine na alfu , taj cx-5 sa eur 1 bi bio oko 63 hiljade
Stani malo,Stelvio sa 210 KS sa automatskim mjenjacem sa 8brz,koji ide 6.5s do 100 i sa ovakvom opremom bi trebao kostati kao CX5 sa 175 KS i 6brz automatskim mjenjacem bez ijedne doplate?
Stani malo,Stelvio sa 210 KS sa automatskim mjenjacem sa 8brz,koji ide 6.5s do 100 i sa ovakvom opremom bi trebao kostati kao CX5 sa 175 KS i 6brz automatskim mjenjacem bez ijedne doplate?
pa eto , mozda 5000 vise , al zasto ne da ih krene prodaja
kod cx-a koliko ja znam nema doplata , kod njih je sve u paketu osim boje .
pa eto , mozda 5000 vise , al zasto ne da ih krene prodaja
kod cx-a koliko ja znam nema doplata , kod njih je sve u paketu osim boje .
Toliku cijenu ima Stelvio sa 150 KS koji je taman brz i sl opremljen kao i Mazda koju spominjemo
mali_milojica wrote:Ja necu nista,oboje je van mog dometa
necu ni ja , salim se malo
onaj sportski ide 3,9 do 100
F Pace 3.0d sa 300 KS 6.2 do 100
Stelvio 2.2 sa 210 KS 6.5 do 100
Mislim da je razlika preko 200kg u tezini.
Stelvio je inace oko 100kg laksi od najblizeg uporedivog konkurenta i to mislim X3.
Kažem ti meni jeste skupa jer teško da ću ikada imati 90000 za auto, a i ako bude imao neću dati. Ali neka mi neko objasni zašto je to jedan Jaguar ili X3 bolji od Stevlia. Po svim zvaničnim i nezvaničnim podacima, testiranjima..... nisu ni pedalj bolji. Alfa je napravila vrhunski posao na ova dva modela, to što su bili stali i što još uvijek nemaju dovoljan broj modela ne znači da su ovi koje imaju loši. Dapače, posle tolike pauze morali su napraviti baš momački posao kako bi se pokušali vratiti. I napravili su baš momačka auta.