Crna hronika BH cesta

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#776 Re: Crna hronika BH cesta

Post by bitanga_sa_otesa »

kakabanja213 wrote: Pa vozio si 20 preko ogranicenja. A ovaj je bio u svojoj traci i onda smo mi sa kamere iz kontra smjera skontali da je ipak mogao ici malo vise desno.
vozio sam ja poslije jos 15 preko ogranicenja jer sam pritisnuo gas do poda da spasim buduceg rahmetliju s pasatom da se ne zabije pod kamion,uspio se vratiti iza mene na vrijeme ,znaci spasio sam mu zivot.platio bi kaznu za prekoracenje nije problem ...kriv sam...
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#777 Re: Crna hronika BH cesta

Post by mali_milojica »

un1ted wrote:Čisto da umanjite tenzije u raspravi, motorista je poginuo.
Laka mu zemlja, a porodici sabur. Skupo, najskuplje je platio svoju grešku.
amar1994

#778 Re: Crna hronika BH cesta

Post by amar1994 »

Maraschino wrote:I ovo je primjer da nas sve treba nesto sravniti jer smo sljam na ovoj planeti.

Ako nekome mozes spasiti zivot a nista te ne kosta osim da se malo sklonis da on prodje, i ti izaberes opciju da si pred zakonom ''prav'' a ovaj ide pod zemlju.

Fujjjjj, jebem te zivote.
sta treba , da rizikujes sebe da ubijes ili debilcinu u voznji , ja uvijek biram sebe , a oni nek divljaju i dalje , boli me q za divljacima i nije mi ih zao nikad bilo , a niti ce .

ja se opet ponavljam , covjek sa golfom je mogao zbog sebe da se pomakne ali nije , zasto samo on zna , ja sam tako jedva pobjegao od spavaca u fabiji , uso komplet u moju traku , sreca bila neka iskljucna ulica :run:

ne moze svako da reaguje u momentu , to su mili sekunde , il te ima il te nema , inace voznja prema Olovu kroz kanjon mi je najpoganija uvijek , lete i sijeku i brzo i svakako :-)
Last edited by amar1994 on 01/07/2018 15:50, edited 1 time in total.
bitanga_sa_otesa

#779 Re: Crna hronika BH cesta

amar1994 wrote:.

ja se opet ponavljam , covjek sa golfom je mogao zbog sebe da se pomakne ali nije
o tome i ja trubim cijelo vrijeme al niko ne konta....
boli me kita za skuterasha,dobio je sta je trazio,darwin odradio svoje...kao i kod vecine debila koji traze qrca divljajuci u saobracaju...
amar1994

#780 Re: Crna hronika BH cesta

Post by amar1994 »

bleicher wrote: Ne radim to zbog ustede vremena vec stvari koje sam vec naveo.
Ako vec hoces da tjeramo mak na konac, nakon rijeci ide zarez bez razmaka a potom razmak pa nova rijec. Imas primjer u ovom postu kod rijeci "konac".
Jbt led kakvi likovi
:lol: :lol: :lol:

Image

nastavi ganjat apex na magistralnim putevima 8-)
Last edited by amar1994 on 01/07/2018 15:54, edited 1 time in total.
amar1994

#781 Re: Crna hronika BH cesta

Post by amar1994 »

bitanga_sa_otesa wrote:

ja se opet ponavljam , covjek sa golfom je mogao zbog sebe da se pomakne ali nije
boli me kita za skuterasha,dobio je sta je trazio,darwin odradio svoje...kao i kod vecine debila koji traze qrca divljajuci u saobracaju...
:thumbup:

cime da skontaju ? :lol:
semirsar

#782 Re: Crna hronika BH cesta

Post by semirsar »

bitanga_sa_otesa wrote:

ma lola samo vozio kao sto je i @bleicher naucio, zato meni ni jednog nije zao. Sto si trazio dobio si, jedan je Stio na silu proci... em si pros'o em si i zaplatio, drugi vozi kako misli da treba a ne kako je treb'o ucit' i naucit' i njemu stiglo za naplatu.
bleicher

#783 Re: Crna hronika BH cesta

Post by bleicher »

amar1994 wrote:
bleicher wrote: Ne radim to zbog ustede vremena vec stvari koje sam vec naveo.
Ako vec hoces da tjeramo mak na konac, nakon rijeci ide zarez bez razmaka a potom razmak pa nova rijec. Imas primjer u ovom postu kod rijeci "konac".
Jbt led kakvi likovi
:lol: :lol: :lol:

Image

nastavi ganjat apex na magistralnim putevima 8-)
Pa moj Amare u sustini si se slozio sa mnom.
bitanga_sa_otesa

#784 Re: Crna hronika BH cesta

bleicher wrote: Pa moj Amare u sustini si se slozio sa mnom.
blago tebi...
commendatore

#785 Re: Crna hronika BH cesta

Post by commendatore »

bitanga_sa_otesa wrote:
bleicher wrote: Ne vozi niko normalan uz desnu ivicu u lijevoj krivini sta vam je ba
ja samo sredinom poyyy
Image
bitanga_sa_otesa

#786 Re: Crna hronika BH cesta

commendatore wrote:
Image
umro je dino merlin :lol:
Maraschino

#787 Re: Crna hronika BH cesta

Post by Maraschino »

amar1994 wrote:
Maraschino wrote:I ovo je primjer da nas sve treba nesto sravniti jer smo sljam na ovoj planeti.

Ako nekome mozes spasiti zivot a nista te ne kosta osim da se malo sklonis da on prodje, i ti izaberes opciju da si pred zakonom ''prav'' a ovaj ide pod zemlju.

sta treba , da rizikujes sebe da ubijes ili debilcinu u voznji , ja uvijek biram sebe , a oni nek divljaju i dalje , boli me q za divljacima i nije mi ih zao nikad bilo , a niti ce .

ja se opet ponavljam , covjek sa golfom je mogao zbog sebe da se pomakne ali nije , zasto samo on zna , ja sam tako jedva pobjegao od spavaca u fabiji , uso komplet u moju traku , sreca bila neka iskljucna ulica :run:

ne moze svako da reaguje u momentu , to su mili sekunde , il te ima il te nema , inace voznja prema Olovu kroz kanjon mi je najpoganija uvijek , lete i sijeku i brzo i svakako :-)
nemoj se pravdati, zivota ti.
nista i niko ne bi trebao rizikovati i svoj zivot da bi drugog spasio ali pomjeriti se malo sto te nista ne kosta, nije rizikovati i svoj zivot,

...mogao je radi sebe da se malo skloni, ne bi mu bio far razbijen. :jbt:
deny_s

#788 Re: Crna hronika BH cesta

Post by deny_s »

Za bošnju je samo ovo
Image
Normalno da će pripadnici ostalih nacionalnih torova izabrati boju vozila po želji
bleicher

#789 Re: Crna hronika BH cesta

Post by bleicher »

Maraschino wrote:
amar1994 wrote:

nista i niko ne bi trebao rizikovati i svoj zivot da bi drugog spasio ali pomjeriti se malo sto te nista ne kosta, nije rizikovati i svoj zivot,

A sta si se ti upalio, naka filozofija citav dan. Isto da je lik se namjerno zabio u motor. Smotao bi i on da ga je vidio, isto da neko voli imati frontalni sudar.
amar1994

#790 Re: Crna hronika BH cesta

Post by amar1994 »

Maraschino wrote:
amar1994 wrote:

Eh pa mogao je ali nije , i ovaj je mogao da vozi normalno ali nije , sta bi bilo kad bi bilo :-)
commendatore

#791 Re: Crna hronika BH cesta

Post by commendatore »

mrsko mi listat sta je problem?
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#792 Re: Crna hronika BH cesta

Post by mk ultra »

deny_s wrote:Za bošnju je samo ovo
Image
nigdje na svijetu nema nesreća izgleda...

kod nas generalno saobraćajna kultura autocestom je loša jer obuke na autocesti i nema a i da ima vozili bi 50kmh jer vozila autoškole idu bez gasa, nit novokomponovani vozači imaju osjećaja koliko se volan smije dirati na višim brzinama
još samo dodaj da 99% vozača vozi 5000km godišnje, pa im i malo ravinije ceste dođe ko neki izduvni ventil
zato je odlazak na more doživljaj

jebem ti rupu u kojoj živim
Maraschino

#793 Re: Crna hronika BH cesta

Post by Maraschino »

bleicher wrote: A sta si se ti upalio, naka filozofija citav dan. Isto da je lik se namjerno zabio u motor. Smotao bi i on da ga je vidio, isto da neko voli imati frontalni sudar.
pa on se namjerno i poturio motoristi, u protivnom bi se sklonio jer se pasat vec sklonio.

filozofija je kada se neko pored tebe oklizne u rijeku a ti gledas i razmisljas ''ma ko ga jebe nisam ga ja gurnuo i necu odgovarati za njega''.

mi se vrtimo samo oko rijeci ''odgovornost'' a zar je to sada i bitno kada covjeka nema.
kako bi ucinio neki prekrsaj da spasis neciji zivot?
bingov buraz

#794 Re: Crna hronika BH cesta

Post by bingov buraz »

Da je imao kacigu preživio bi vjerojatno.
bitanga_sa_otesa

#795 Re: Crna hronika BH cesta

mk ultra wrote:, pa im i malo ravinije ceste dođe ko neki izduvni ventil

tih debila nikad nece nestati...cim vidi pravac pun gas,cim krivina puna kocnica...sve iz krajnosti u krajnost...malo je ljudi koji normalno voze,drze se svoje trake i drze konstantnu brzinu bez naglih kocenja i ubrzavanja...
jos kad vidim debila/debilusu da stisce kocnicu na svaki auto koji dolazi iz suprotnog smjera....
commendatore

#796 Re: Crna hronika BH cesta

Post by commendatore »

bingov buraz wrote:Da je imao kacigu preživio bi vjerojatno.
da je imao mozga bi
commendatore

#797 Re: Crna hronika BH cesta

Post by commendatore »

bitanga_sa_otesa wrote:
mk ultra wrote:, pa im i malo ravinije ceste dođe ko neki izduvni ventil

tih debila nikad nece nestati...cim vidi pravac pun gas,cim krivina puna kocnica...sve iz krajnosti u krajnost...malo je ljudi koji normalno voze,drze se svoje trake i drze konstantnu brzinu bez naglih kocenja i ubrzavanja...
jos kad vidim debila/debilusu da stisce kocnicu na svaki auto koji dolazi iz suprotnog smjera....
svojevremeno dok sam radio vani - znao sam potegnut u bih u te neke sitne sate uc u BIh i nadjem se tako nekado kad kafancuge i kvazidiskoteke rade....

i znaci cesto cesto - je bio prizor da ja sa 190 konja ispod haube moram da pazim na degenerike u punom raspalom golfu 2, struhloj vektri 1, u 90% bez ikakvih svjetala kako me sa oblakom crnog dima pod punim gasom pretice jedva iduci 80km/h (jer sam ja na tempomatu zakljuco 69km/h sa 190+konja) jednom sam iz krivine izletio frajeri guraju auto u mrklom mraku bez ikakvog osvjetljenja u tamnoj odjeci....tad kad nisam napravio jedno 5 mrtvih necu nikad..... znaci to je sasvim normalna prirodna pojava u ovom vilajetu....

docim mene mrtvi uhljupski ker pegla jer su mi zatamnjena stakla na autu ko da nosim 100 kila kokaina..... stakla koja ja nisam zatamnjivao niti su mi dosla fabricki na autu takva.....
Last edited by commendatore on 01/07/2018 16:40, edited 1 time in total.
deny_s

#798 Re: Crna hronika BH cesta

Post by deny_s »

Stvarno je van svake pameti i pomisliti da čovjek u crvenom autu ima i 0.0001 krivice
Ovoga na skuteru mi nije nimalo žao jer mi je pun ku*ac debila koji misle da mogu da rade šta hoće
commendatore

#799 Re: Crna hronika BH cesta

Post by commendatore »

deny_s wrote:Stvarno je van svake pameti i pomisliti da čovjek u crvenom autu ima i 0.0001 krivice
Ovoga na skuteru mi nije nimalo žao jer mi je pun ku*ac debila koji misle da mogu da rade šta hoće
ako je osto ziv valjda se resetovo na fabricke postavke :mrgreen:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#800 Re: Crna hronika BH cesta

Post by mk ultra »

nek se malo bjesnoća na stazi ispuše

sat grobnika 75€, dvije gume i četvrtina rezervoara... pa bujrum
ganjaj linije na stazi u svom premiumu dok te jugo pretiče
Post Reply