Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post Reply
SaraFina

#776 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

radostan dan wrote: A onda su te zbog toga banovali...srecom, uskrsnuce zbillja postoji, nadam se novim esejima, domoljubnim dakako.

Pitam se dokle ide taj sunovrat?
Vala baš.... :mrgreen:

Okle'n banovali? Nikad! Pa i kolega Alfonso je tamo pisao u "mahali" :D

Samo ne idem više niDje osim na ovaj forum, svojom voljom "zemo moj dragi". A oduvjek sam jelte znala, da si ti na hrvatskom forumu i da me pratiš. Dok ja svoje virtualne aktivnosti nikad ne skrivam :D

Ja sam iskrena velikobošnjačka nacionalistica. MoReš se ti tim poFaliti? Iskrenim forumskim opusom? :D

Ili jednim ovakvim priznanjem kad si ono u djiru da nisi "raja i Bosanac" :D
Samo ti možeš biti skriveni haver zajedničkog zemljaka hrvatske nacionalnosti N.Sarajevo :D
radostan dan

#777 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by radostan dan »

Ne, ne tamo...nisam upucen u forum koji pominjete. Govorim o ovom forumu, klix-u, ranije sa x-u.
Banovana si trajno zbog opravdavanja pozdrava -za dom spremni-...
SaraFina

#778 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

radostan dan wrote:Ne, ne tamo...nisam upucen u forum koji pominjete. Govorim o ovom forumu, klix-u, ranije sa x-u.
Banovana si trajno zbog opravdavanja pozdrava -za dom spremni-...

Ja sam toliko sujetna da nikad ne bi uskrsnula pod drugim nickom. Ovdje niti bilo gdje drugo :D postoje ljudi iz mahale moje koji me i lično znaju i imam ih privatno na wp i viber :D A govoriš o forumu Hrvata HB. Tamo si ti pod drugim identitetom A i forumski opus ti se drastično razlikuje od bosančenja i jugoslovenstva koje ovdje propagiraš. Ne vadi se molim te. Taština te pokopala i potvrdila moje tvrdnje :D Upravo!
radostan dan

#779 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by radostan dan »

Znaci, man se suplje, spinovanja, besmislenih i lako dokazivih laznih informacija koje plasiras...
Stvar je vrlo jednostavna...da li si prije banovana trajno sa ovog foruma zbog opravdavanja pozdrava -za dom spremni-...da li si pisala da se cesto nadjes u tom drustvu tipa - proslave, utakmice, i da si ga i sama -rabila- u istom?
Jednostavno je, da ili ne?
SaraFina

#780 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

radostan dan wrote:Znaci, man se suplje, spinovanja, besmislenih i lako dokazivih laznih informacija koje plasiras...
Stvar je vrlo jednostavna...da li si prije banovana trajno sa ovog foruma zbog opravdavanja pozdrava -za dom spremni-...da li si pisala da se cesto nadjes u tom drustvu tipa - proslave, utakmice, i da si ga i sama -rabila- u istom?
Jednostavno je, da ili ne?

Jedini koji spinuješ si ti. Pokopan "figurativno i sahranjen kao forumska veličina." Taština te ukopala i potvrdila moje tvrdnje, sad ih nevješto prikrivaš :D

Za ostale informacije izvoli se obratiti moderaciji i provjeriti ako sumnjaš u moje možebitno kloniranje. IP Adresse i moj datum registriranja 28/04/2014 20:32 :D Ja imam jedinstven stil i nastup i prosto su nebulozne te tvoje tvrdnje, koje ne želim opovrgavati " kolega". :lol: :lol: :lol:

Ti si duboko razočarenje medjutim sa dvostrukim forumskim opusom, za sve FNR gospon' Metemma :D

Pozivam FNR-OVCE da te potraže pod tim nickom na forumu Hrvata :D

Jedini ban koji imam je sedmodnevni zbog tvoje malenkosti od Čmolje zbog tvrdnje o prodaji rekvizita na Knez Mihajlovoj u Begešu :D
Last edited by SaraFina on 17/04/2018 22:31, edited 1 time in total.
radostan dan

#781 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by radostan dan »

Znaci, nisi bila registrovana na ovom forumu prije aprila 2014.
i nisi na utakmicama sa ostalom mladezi uzvikivala ZDS?
Last edited by radostan dan on 17/04/2018 22:35, edited 2 times in total.
SaraFina

#782 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

radostan dan wrote:Znaci, nisi?
Provjeri :lol: :lol:

A onda budi čovjek i samobaniraj se :D
SaraFina

#783 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

radostan dan wrote:Znaci, nisi bila registrovana na ovom forumu prije avgusta 2014.
i nisi na utakmicama sa ostalom mladezi uzvikivala ZDS?

Lako provjerljive informacije rekao si. Izvoli. :lol:
jao_situacije

#784 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by jao_situacije »

joj kad čmonjo uleti :meza1:
House

#785 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by House »

ja dobre emisije :meza1:
SaraFina

#786 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

jao_situacije wrote:joj kad čmonjo uleti :meza1:

Neka uleti i provjeri neosnovane optužbe o mom kloniranju. Baš bi voljela :D
jao_situacije

#787 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by jao_situacije »

to ne pratim, ali ima botova par komada baš zadnjih par mjeseci

evo sad su počeli sa psovkama i uvredama :mrgreen:
BarbaDue

#788 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by BarbaDue »

Alfons Kauders wrote:
SaraFina wrote:
Alfons Kauders wrote:
Meni su takva drustva krajnje odbojna, mada nacelno gotivim Hrvate i njihovu kulturu. Medjutim, ne zelim da trazim zajednicki jezik s talibanima, pa sam dosljedan i nemam ga namjeru traziti ni s katolibanima.

Primjera radi, cijenim i Irance, ali jebi ga, ne podrzavam Islamsku Republiku Iran...
Pa taj stil. Mada da budem iskrena nikad nisam osudjivala prije hrvatsku politiku prema Srbima... prelazila sam često i prećutno je odobravala tako.
Ali sad kad pogledam, kako se gaze neka temeljna ljudska prava, kao da je 18. vijek, postaje mi zbilja mučno.
Naravno da toj mučnini doprinose i laži na račun radikalizacije Bošnjaka.
Pitam se dokle ide taj sunovrat?
Iskreno me zaboli kurac, jer nije moj sunovrat, vec njihov.

Moje je samo bilo da prekrizim Hrvatsku kao iole normalno drustvo i da je prebacim u kategoriju sa Srbijom. Radikalizirano i potencijalno opasno drustvo s kojim je bolje nemati previse posla, radi vlastite sigurnosti i mentalnog zdravlja.
Alfonso :thumbup:
radostan dan

#789 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by radostan dan »

jao_situacije wrote:to ne pratim, ali ima botova par komada baš zadnjih par mjeseci

To vas hafis zeki....kad god je banovan, pojavi se par novih likova koji nestanu kad se dr. vrati. Kako nisi upratio... :mrgreen:
Ili to, ili ima obozavaoce koji vecinom vole biti anonimni...mada, istni za volju, on ne psuje.
jao_situacije

#790 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by jao_situacije »

radostan dan wrote:
jao_situacije wrote:to ne pratim, ali ima botova par komada baš zadnjih par mjeseci

To vas hafis zeki....kad god je banovan, pojavi se par novih likova koji nestanu kad se dr. vrati. Kako nisi upratio... :mrgreen:
Ili to, ili ima obozavaoce koji vecinom vole biti anonimni...mada, istni za volju, on ne psuje.
i ja sam pomislio, ali opet bilo je pacijenata i kad nije bio banovan
horkesh

#791 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by horkesh »

Alfons Kauders wrote: Moje je samo bilo da prekrizim Hrvatsku kao iole normalno drustvo i da je prebacim u kategoriju sa Srbijom. Radikalizirano i potencijalno opasno drustvo s kojim je bolje nemati previse posla, radi vlastite sigurnosti i mentalnog zdravlja.
Hrvatska je još uvijek, bez obzira na sve ekscese, relativno zdravo društvo. Ima tu još normalnih medija, hrabrih kolumnista i drčnih intelektualaca.

Srbiju i Hrvatsku ne možeš porediti, istočne komšije su zaglibile u blato iz kojeg neće, a i ne žele, izaći u idućih 100 godina. Za Hrvatsku još ima nade, njihovi ekstremisti su glasniji, ali malobrojniji, a u srži su i dalje normalni ljudi - u Srbiji mali Milošević čuči u svakom seljaku i paoru.
horkesh

#792 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by horkesh »

jao_situacije wrote:
radostan dan wrote:

i ja sam pomislio, ali opet bilo je pacijenata i kad nije bio banovan
Jest, ali to su oni pacijenti koje onda on hrabri "a jest vam šuknuo", "nek' vam je rek'o" i slično. Znači, sasvim slučajno te kamikaze ovdje kažu sve ono što on inače ne smije jer se boji bana. Hmmmm... :-)
SaraFina

#793 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

Nije Hafisaga jedini s tim "prenosima". :D bila je Kolinda duže vremena i onaj njen deran. A i mladi novinar iz Zvornika :D svi sa istog matičnog foruma :D
horkesh

#794 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by horkesh »

SaraFina wrote:Nije Hafisaga jedini s tim "prenosima". :D bila je Kolinda duže vremena i onaj njen deran. A i mladi novinar iz Zvornika :D svi sa istog matičnog foruma :D
Kolinda se obično "slučajno" pojavi kadgod je naš hercegovački aga baniran. Izgleda da mu se sad nešto ne da.
SaraFina

#795 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

horkesh wrote:
SaraFina wrote:Nije Hafisaga jedini s tim "prenosima". :D bila je Kolinda duže vremena i onaj njen deran. A i mladi novinar iz Zvornika :D svi sa istog matičnog foruma :D
Kolinda se obično "slučajno" pojavi kadgod je naš hercegovački aga baniran. Izgleda da mu se sad nešto ne da.

Ima nickova more iz 2011 registrirana sa par nasumičnih postova koji se prema potrebama aktiviraju. Osim Kolinde. A "ona" trajni ima.
Mirza007

#796 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Mirza007 »

Da malo inverziramo temu: Hrvatska politika prema Bosnjacima:
Kaze vijest ovako:
"....Miljavac prenosi stav HGZ-a da odluka ustavnog suda BiH jasno potvrđuje da legitimni predstavnici konstitutivnih naroda moraju predstavljati svoje narode na svim administrativno-političkim razinama vlasti, pa tako i u Predsjedništvu BiH-a i u Domu naroda, parlamentanoj skupštini BiH."
Sta reci na ovo?
a) U ovome HGZ sjede ili osudjeni za UZP ili oni koji su za dlaku izmakli Hagu. Casni izuzeci kao pok. general Stipetic su sve rjedji.
b) Obzirom da tamo ima kvalificiranih vodoinstalatera, sofera i ko zna cega sve jos ne, siguran sam da ih pola nije ni procitalo odluku US a ono malo sto je i procitalo nije u stanju razumjeti materiju jer da jesu, ne bi valjali ovakve gluposti.
Mirza007

#797 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Mirza007 »

Slobodanko wrote:
Mirza007 wrote:Moderacija, javite na Vrapce da im je lociran odbjegli pacijent i da ga izvole preuzeti.
Svasta mu se nezasticenom moglo desiti u ovom okrutnom svijetu kojeg nije svjestan.
sto ce ti moderacija, sam se vrati na Vrapce,dobit ces svoje pilule
U prinicipu ne raspravljam sa ovakvim sucajevima jer bi me mogli, daleko bilo, optuziti za iskoristavanje nemocne osobe.
Isto preporucam i ostalim casnim forumasima.
Niti sam ga spominjao niti prozivao u postu. Somina se sama upecala.
The BEN10

#798 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by The BEN10 »

horkesh wrote:Srbiju i Hrvatsku ne možeš porediti, istočne komšije su zaglibile u blato iz kojeg neće, a i ne žele, izaći u idućih 100 godina. Za Hrvatsku još ima nade, njihovi ekstremisti su glasniji, ali malobrojniji, a u srži su i dalje normalni ljudi - u Srbiji mali Milošević čuči u svakom seljaku i paoru.
Gdje nađe ovaj termin paor - pa nisam ga čuo 100 godina! Aferim za rječitost! :-D
mO k3

#799 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by mO k3 »

The BEN10 wrote:
horkesh wrote:Srbiju i Hrvatsku ne možeš porediti, istočne komšije su zaglibile u blato iz kojeg neće, a i ne žele, izaći u idućih 100 godina. Za Hrvatsku još ima nade, njihovi ekstremisti su glasniji, ali malobrojniji, a u srži su i dalje normalni ljudi - u Srbiji mali Milošević čuči u svakom seljaku i paoru.
Gdje nađe ovaj termin paor - pa nisam ga čuo 100 godina! Aferim za rječitost! :-D
Pa imam osjecaj da su u ovome trenutku Hrvatska radikalnija od Srbije kako su usli u EU
mO k3

#800 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by mO k3 »

Slobodanko wrote:a sta je fol u toj radikalizaciji, evo Bakir prijeti ratom svako malo,.Srbija i Hrvatska nisam cuo, samo su Bosnjaci radikalizirani, isil je 93 cevec ovdje bio....ko o cemu kurva o postenju
da da isil je bio 93 ovdje :)
Kaze isto BND.... jesi procitao njihov izvjestaj?? bez zezancija
Post Reply