SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leškarenje
#776 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Trazi bilo sta pozitivno o nasem selektoru da ga Allah pozivi jos 100 godina na klupi
u ovom trenutku moze postaviti ono kad je pljunuo sudiju,ali verziju iz nadrealista da se malo nasmijemo a i tu je pokazao kakva je seljacina 
-
l33t
#777 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
sta ti je bice pun stadion ovce su to sveAmiĐa_Idriz wrote:Drago mi je sto ce vrlo vjerovatno poluprazne tribine biti na sljedecim domacim utakmicama![]()
![]()
mamu vam vasu.
- Mišo_Kovač
#778 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Nema sikirancije, bit ce ovo sve OK nakon još-dva tri ciklusa, dok se stvari slegnu 
-
Samprotivsviju
#779 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Kakav ba ljudi strah, mi veceras nikakve igre nismo imali...dali smo golove na foru...Kipar (o majko mila) je sve vrijeme vio odlucniji i agresivniji
- mO k3
#780 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
2:0 vode i na kraju izgube.... Allahu !!!!!
- denimb
#781 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Sto znaci, tesko da ce dati ostavku sam...Logovan wrote:Ma neka jebe mater. Hoće li makar jednom sebe okriviti, nigdje samokritičnosti jebem ti.seln wrote:Vidi izjave "selektora":
Pa jebemmumater, kakav kurcev strah od pobjede? Sve ekipe igraju za pobjedu, a nasi turbofolkdzije imaju strah od pobjede!?Teško je bilo šta reći, potišteni smo. Kazao sam da nismo obavili posao. Sada je teško biti grub, niko nije namjerno ovo želio. Da li je strah od pobjede blokirao sve, ne znam.
- It_is_a_Leclerc
#782 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Lažni selektor, samoprozvani ekspert i kukavica kakvu sve svjetske selektorske klupe nisu vidjele, Meša Baždarević, se na press konferenciji posipa pepelom. Umjesto da se, kad već iz civilizacijskih razloga kolektivni harakiri nije opcija, na konferenciji pojavio kao bivši selektor, sa izrazima izvinjenja javnosti za ovu blamažu kakvu ne pamtimo, lik nam objašnjava kako se eto neko prepao pobjede protiv - JEBENOG KIPRA !!! Jel vi razumijete da smo mi zahvaljujući ovim igračima postali mušterije naciji koju reprezentativni fudbal zanima taman toliko da napune pola tribine stadiona u Nikoziji.
Đisz bladi krajst !
Ovaj poraz nije samo Mešin, već i svih igrača. Ma svi... Od lažnog kapitena, samoprozvanog "tenka", "čarobnjaka Pjanića" kojem je pošlo za rukom da izvede čaroliju i nestane s terena, Begovića koji nije ministar odbrane već ministar unutrašnjih poslova (stalno je unutar gola i vadi lopte), Višće ili ti "Avdija 2.0" i svih ostalih.
Svima ocjena -1 i može ih biti stid i sram.
P.S. Na vrijeme sam ja vas sve upozoravao da su u pitanju hronični luzeri. Ali mnogi su me ovdje napali da širim negativizam. Eto, sad se pokazalo ko je upravu, a ko samo puki navijač bez dvije čiste o fudbalu.
Đisz bladi krajst !
Ovaj poraz nije samo Mešin, već i svih igrača. Ma svi... Od lažnog kapitena, samoprozvanog "tenka", "čarobnjaka Pjanića" kojem je pošlo za rukom da izvede čaroliju i nestane s terena, Begovića koji nije ministar odbrane već ministar unutrašnjih poslova (stalno je unutar gola i vadi lopte), Višće ili ti "Avdija 2.0" i svih ostalih.
P.S. Na vrijeme sam ja vas sve upozoravao da su u pitanju hronični luzeri. Ali mnogi su me ovdje napali da širim negativizam. Eto, sad se pokazalo ko je upravu, a ko samo puki navijač bez dvije čiste o fudbalu.
- spree
#783 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ma meši je falio onaj jedan trening. U ova ova tri sto je imao pripremio je samo prvo poluvrijeme, a za cetvrti ostavio drugo. Puna podrška glodarskoj glavi, igrači su krivi.
Godine prolaze, a nikako trenera koji zna postaviti igrace na svoje pozicije i koji moze skontati koliko je neki igrac motivisan za igru. Mislim da vecina osrednjih trenera to znaju, ali kurko gdje ces dovesti osrednjeg trenera, daj nam nase neke ublehe. Tacno me neka tuga uhvati kad skontam da nam je ciro bio daleko najbolji selektor.
Godine prolaze, a nikako trenera koji zna postaviti igrace na svoje pozicije i koji moze skontati koliko je neki igrac motivisan za igru. Mislim da vecina osrednjih trenera to znaju, ali kurko gdje ces dovesti osrednjeg trenera, daj nam nase neke ublehe. Tacno me neka tuga uhvati kad skontam da nam je ciro bio daleko najbolji selektor.
-
ciza_bliza
#784 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ovima ni Ferguson ne bi imao sta pokazati, praviti smjenu generacija, zahvaliti se Dzeki, Ibisevicu i ostalim...
- leškarenje
#785 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ibreti se ovaj na SK

- Edin H.
#786 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Seljacka posla.
-
kiligonzales
#787 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Pa nije znj igrace Pape pozvao u reprezentaciju, nego Mesa. Kad je Papetu igrao recimo Gojko Cimirot ili Mate Jajalo? Ne sjecam se utakmice gdje je Pape sastavio Vranjesa i Sunjica u odbrani da igraju zajedno. Jeste Pape imao kikseva, ali za ovog je Anceloti.Org wrote:Ma nije Mesa kriv. Čovjek još nije stigao da ispravi papetove greške. Polako, treba mu dati još koju šansu. Napravice on ekipu za sp 2022.
Samo ne znam hoće li Ibisevic moći igrati ovako energično kao sad, to bi nas moglo jebati
Ispasce Spaha bolji od njih dvojice sam iako je i on znao biti kikser u odbrani i nas najstariji igrac.
Nocas su mu izmjene bile katastrofalne.
- mO k3
#788 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
It_is_a_Leclerc wrote:Lažni selektor, samoprozvani ekspert i kukavica kakvu sve svjetske selektorske klupe nisu vidjele, Meša Baždarević, se na press konferenciji posipa pepelom. Umjesto da se, kad već iz civilizacijskih razloga kolektivni harakiri nije opcija, na konferenciji pojavio kao bivši selektor, sa izrazima izvinjenja javnosti za ovu blamažu kakvu ne pamtimo, lik nam objašnjava kako se eto neko prepao pobjede protiv - JEBENOG KIPRA !!! Jel vi razumijete da smo mi zahvaljujući ovim igračima postali mušterije naciji koju reprezentativni fudbal zanima taman toliko da napune pola tribine stadiona u Nikoziji.
Đisz bladi krajst !
naviko sam da repka gubi da glavni igraci zakazu kada je potrebno , ali ovo veceras je previse za mene bilo ...
-
Tipicoti
#789 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Mi smo konji marke ``Dorat`` opet cemo otici.AmiĐa_Idriz wrote:Drago mi je sto ce vrlo vjerovatno poluprazne tribine biti na sljedecim domacim utakmicama![]()
![]()
mamu vam vasu.
Ako Grci izgube protiv Belgije, mi uzmemo Gibr. onda:
Belgija ima 22 (Kvalifikovali se)
BIH ima 14
Grcka ima 13
Sljedeca utakmica protiv Belgije u Ljubljani ili Becu .......Stadion pun
-
LSD
#790 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Vranješ je najveci cirkusant koji je zaigrao za ovu selekciju
uspio je prekucati i Jakirevića što je realno podvig.
- mO k3
#791 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Prelisto postove ranijeChmoljo wrote:majko draga...
strepimo kod 0:2
- leškarenje
-
kiligonzales
#793 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
leškarenje wrote:Poruka Susica Mesi![]()
![]()
momak ti si ovdje zaluto
![]()
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... Z6ft59sk6g
-
Juliuscezar
#794 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Joj mogu mislit koliko je grcima krivo, da su pobjedili estoniju bili bi u baražu

-
last mohicans
#795 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Kralju,bas si me nasmijao.It_is_a_Leclerc wrote:Lažni selektor, samoprozvani ekspert i kukavica kakvu sve svjetske selektorske klupe nisu vidjele, Meša Baždarević, se na press konferenciji posipa pepelom. Umjesto da se, kad već iz civilizacijskih razloga kolektivni harakiri nije opcija, na konferenciji pojavio kao bivši selektor, sa izrazima izvinjenja javnosti za ovu blamažu kakvu ne pamtimo, lik nam objašnjava kako se eto neko prepao pobjede protiv - JEBENOG KIPRA !!! Jel vi razumijete da smo mi zahvaljujući ovim igračima postali mušterije naciji koju reprezentativni fudbal zanima taman toliko da napune pola tribine stadiona u Nikoziji.
Đisz bladi krajst !
- jasko_ba
#796 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Kolasinca i Begovica samo treba popustiti, ovo ostalo katastrofa. Dugo nisam gledao losiju tekmu nasih
Last edited by jasko_ba on 31/08/2017 23:53, edited 1 time in total.
- It_is_a_Leclerc
#797 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
mO k3 wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Lažni selektor, samoprozvani ekspert i kukavica kakvu sve svjetske selektorske klupe nisu vidjele, Meša Baždarević, se na press konferenciji posipa pepelom. Umjesto da se, kad već iz civilizacijskih razloga kolektivni harakiri nije opcija, na konferenciji pojavio kao bivši selektor, sa izrazima izvinjenja javnosti za ovu blamažu kakvu ne pamtimo, lik nam objašnjava kako se eto neko prepao pobjede protiv - JEBENOG KIPRA !!! Jel vi razumijete da smo mi zahvaljujući ovim igračima postali mušterije naciji koju reprezentativni fudbal zanima taman toliko da napune pola tribine stadiona u Nikoziji.
Đisz bladi krajst !
P.S. Na vrijeme sam ja vas sve upozoravao da su u pitanju hronični luzeri. Ali mnogi su me ovdje napali da širim negativizam. Eto, sad se pokazalo ko je upravu, a ko samo puki navijač bez dvije čiste o fudbalu.![]()
naviko sam da repka gubi da glavni igraci zakazu kada je potrebno , ali ovo veceras je previse za mene bilo ...
Uistinu prejadno i prežalosno.
Ostavke selektora i stručnog štaba, i ostavka predsjednika NSBIH i predsjednika IONSBIH. Treba povesti bojkot svih reprezentativnih aktivnosti do realizacije ovog.
To što tu više nema Ušanovića i Dominkovića, i što se igra u Adidas, a ne u Legea opremi ne znači da je stanje išta bolje. Opet smo najjadnija regionalna reprezentacija, a javnost ćuti.
- Logovan
#798 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ovako bude i - euforija.Tipicoti wrote:Mi smo konji marke ``Dorat`` opet cemo otici.AmiĐa_Idriz wrote:Drago mi je sto ce vrlo vjerovatno poluprazne tribine biti na sljedecim domacim utakmicama![]()
![]()
mamu vam vasu.
Ako Grci izgube protiv Belgije, mi uzmemo Gibr. onda:
Belgija ima 22 (Kvalifikovali se)
BIH ima 14
Grcka ima 13
Sljedeca utakmica protiv Belgije u Ljubljani ili Becu .......Stadion pun![]()
![]()
Zamisli kiksamo protiv Gibraltara.
- mO k3
#799 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
govorim ja jos od tekme u Austriji , da ove mankekene treba malo protresti i smjenuti pocevsi od dzeke ....
razocarali su me vise puta ,ali veceras nema rijeci za to
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#800 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
mO k3 wrote:govorim ja jos od tekme u Austriji , da ove mankekene treba malo protresti i smjenuti pocevsi od dzeke ....