REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post Reply
PM72

#776 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Maraschino wrote:
PM72 wrote:Ovo je najbolji Bakirov predizborni fol za 2018.Loži svoje stado da ćemo dobiti tužbu i da ćemo im uzet jedno 100 milijarsi eura odštete.Da ne mora zapošljavat onih 100 000 i da ćemo svi živjet' ko bubreg u loju narednih 20 godina.Čim legnu pare.
Haj ne rise. Kakve pare. Jebale te pare. To je zadnje a na kraju niko o tome i ne prica osim tebe.

Ko jebe Bakira. Mogao je ovo pokrenuti bilo ko. Ishod i nije toliko bitan. Male su sanse da se sta promijeni u odnosu na prethodnu presudu ali valja to sve privesti kraju.

Odustajanje od nastavka bi znacilo da su nas velikosrbi bas ubijedili da sa ratom i genocidom u BiH nemaju nista a to nije tacno to svi znamo osim nesposobnog Softica.

...i shvatite, za obnavljanje postupka dovoljno je papir A4 da u njemu pise da zelimo obnovit i uci u postupak. Ostalo dolazi kasnije.
Čuj "ne rise"?!? Sere ti guzica a i usta.Ti ako zaista misliš da je Bakiru stalo do pravde i ponosa onda nisi zdrave glave.
General War

#777 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by General War »

palermo wrote:Al brate ova priča na ovom forumu sa Bakirom i o Bakiru postaje komedija..........ne može sa Bakirom ovo, ne može ono, ne valja ono, ne valja ovo....neću zbog Bakira ovo , neću sa Bakirom ono, ....... za sve je odgovor u Bakiru.. :D
Ma jok,Soros ili BIA su cijelo vrijeme opstruirali, inace bi Bake (citaj SDA kao temeljna bosanjcka stranka) to davno odradili. :lol:
PM72

#778 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

palermo wrote:Al brate ova priča na ovom forumu sa Bakirom i o Bakiru postaje komedija..........ne može sa Bakirom ovo, ne može ono, ne valja ono, ne valja ovo....neću zbog Bakira ovo , neću sa Bakirom ono, ....... za sve je odgovor u Bakiru.. :D
da je Aljo znao za DUREX ne bi sad bilo problema.
dogtag

#779 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by dogtag »

muha_sa wrote:možda bi trebalo tužit genocidnu tvorevinu
Tako je :thumbup:

Ako nije Srbija onda njima ispostaviti fakture, znači da su oni osmislili, planirali i izvršili genocid. Tražiti izuzimanje Srebrenice iz tog entiteta ili barem disktrikt ili tako nešto!
Maraschino

#780 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Maraschino »

PM72 wrote:
Čuj "ne rise"?!? Sere ti guzica a i usta.Ti ako zaista misliš da je Bakiru stalo do pravde i ponosa onda nisi zdrave glave.

Opet cmizdris za velikosrbima.
PM72

#781 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Maraschino wrote:
PM72 wrote:
Jebo te Bakir a ti njega. Nevazni ste obojica.

takve "pravne" argumente ima i sipljivi Softić.A za lajanje sam te prijavio.Džaba si brisao- ostani dosljedan.
palermo

#782 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by palermo »

PM72 wrote:
da je Aljo znao za DUREX ne bi sad bilo problema.
De bolan, da Bakir sada najavi odustajanje od tužbe, ti i mnogi drugi delegati bi dreknuli, evo ga opet k'o rahmetli babo prodaje nas ki tako to.....

mislim, znamo i ja i ti a bogami i svi koji čitaju ovaj forum da bi tako pisao..
PM72

#783 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Šta je radio 10 godina? Gladio Sebijinu bradu među nogama i obećavao joj kole i gradove.On okuplja "patriote" da do iduće hefte skontaju šta će i kako će.Pa to je trebao uraditi prije 9,5 godina jebo ga babo truhli.
Last edited by PM72 on 09/02/2017 19:18, edited 1 time in total.
Fudo387

#784 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Fudo387 »

Ovo nije Bakirova privatna tuzba, lijepo pise Tuzba Bosne i Hercegovine protiv srbije za agresiju i genocid.
Ekipa botova koja pokusava skupiti koji poencic na ovoj prici za svoju stranku, samo sebi skace u stomak.
Sto mi vise potencirate na ovoj temi pricu o Bakiru, sve ste mi mrzi i mrzi, a takvi postajete i svakom k'o nije posvadjan sa zdravim
razumom. Jebo vas Bakir a vi njega, i vasi izbori, honorari, i ostala sranja.
PM72

#785 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Gore pomenutog sam stavio na ignor a vjerovatno piše nešto pametno...jazuk,ne vidim šta piše.
Maraschino

#786 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Maraschino »

PM72 wrote:
Maraschino wrote:
PM72 wrote:
Jebo te Bakir a ti njega. Nevazni ste obojica.

takve "pravne" argumente ima i sipljivi Softić.A za lajanje sam te prijavio.Džaba si brisao- ostani dosljedan.
Ne sumnjam da prijavljujes postove.

Haj sada slini gore sa onima na Palama.
Last edited by Maraschino on 09/02/2017 19:24, edited 1 time in total.
Fudo387

#787 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Fudo387 »

Maraschino wrote:Ne sumnjam da prijavljujes postove. Evo da ti onda budem jasniji, nabijem te na onu stvar, Jasno. Haj sada slini gore sa onima na Palama.
Da, kratko i jasno.
S nekim ljudima razgovor gubi svaki smisao.
tutku

#788 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by tutku »

Ja ne znam o kakvoj "obnovi tuzbe" Bakir prica s obzirom da nam je istekao subjektivni rok od 6 mjeseci od saznanja novih cinjenica - zapisnik vrhovnog savjeta odbrane Jugoslavije, zavrsna rijec M. Perisica (bez obzira na objektivni od 10g). Ali hajde da vidimo nase vrle eksperte i vodju sta ce reci. Jedino gori od ovih na vlasti su ovi sto ih biraju
PM72

#789 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

I opet si prijavljen a za to nabijanje. :lol: znaš i sam šta bih ti rekao.Nauči se kulturi i dijalogu,nisi više sa ovcama.

A na Pale idem za vikend,imaš li testise da odemo zajedno?
hAZNADAR

#790 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hAZNADAR »

PM72 wrote:Ovo je najbolji Bakirov predizborni fol za 2018.Loži svoje stado da ćemo dobiti tužbu i da ćemo im uzet jedno 100 milijarsi eura odštete.Da ne mora zapošljavat onih 100 000 i da ćemo svi živjet' ko bubreg u loju narednih 20 godina.Čim legnu pare.
Cuj predizborni fol vise od godinu prije izbora. Ovo jos nisam cuo :lol:
Ne branim Bakira ali ovo nije do njega. Cak mislim da proklinje sudbinu sto rok istice za njegova mandata i mora se populisticki oglasiti.
Shvatite da je pitanje revizije nesto mnogo vise od stranackog interesa i samopromocije. Oglasili su se i ostali,.. i moze se slobodno reci da velika vecina Bosnjaka ili hajmo reci probosanski orjentisanih podrzava pokretanje revizije.
Ko ne zeli ili hoce da bojkotuje - njegovo pravo - ali ako je samo zbog Bakira - to znaci da je unutrasnja razmirica ocigledno bitnija od opceg narodnog interesa. Pa nismo abdicevci hebo ga ti. :wink:
bh.tornjak

#791 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by bh.tornjak »

ovako se gura prst u oko...sve dublje:

Ponovo usvojeni rezultati referenduma

Narodna skupština Republike Srpske danas je ponovo usvojila izvještaj Republičke komisije za sprovođenje referenduma o Danu Republike Srpske, pošto je Ustavni sud RS prethodno ustanovio da je povrijeđen vitalni nacionalni interes Bošanjaka, jer je taj izvještaj objavljen u Službenom glasniku bez rasprave u Vijeću naroda RS.

ali to Bosnjama ne smeta.....smeta im revizija.... :-) :-) :-)
General War

#792 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by General War »

hAZNADAR wrote:
Ne branim Bakira ali ovo nije do njega. Cak mislim da proklinje sudbinu sto rok istice za njegova mandata i mora se populisticki oglasiti.
Shvatite da je pitanje revizije nesto mnogo vise od stranackog interesa i samopromocije. Oglasili su se i ostali,.. i moze se slobodno reci da velika vecina Bosnjaka ili hajmo reci probosanski orjentisanih podrzava pokretanje revizije.
Ko ne zeli ili hoce da bojkotuje - njegovo pravo - ali ako je samo zbog Bakira - to znaci da je unutrasnja razmirica ocigledno bitnija od opceg narodnog interesa. Pa nismo abdicevci hebo ga ti. :wink:
Aman zaman, niko koliko pratim nije rekao da je protiv vec da je zakasnio tj. da je trebao to odavno da uradi, halo. :-)
PM72

#793 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

hAZNADAR wrote:
Meni još uvijek nije jasno zašto nisu pokretali tužbu za agresiju.To može dokazati i Omar mjesečar.A Bakir ne proklinje sudbinu,ovo mu je došlo ko kec na jedanaest.Pošto mu ili njima (njemu i Miletu) neće dati da štancaju pare - daj neku ublehu o tužbama.I tako će palamuditi do sljedećeg oktobra i svako malo nam prikazivati Sofića kako se trudi...

Što reče uvaženi kolega,ja bih to pokrenuo prije 9 godina a ne sad,minut do 12.Sad je to ubleha.
Fudo387

#794 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Fudo387 »

General War wrote:Aman zaman, niko koliko pratim nije rekao da je protiv vec da je zakasnio tj. da je trebao to odavno da uradi, halo
Pa nije zakasnio.
I sta sad?
Maraschino

#795 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Maraschino »

General War wrote: Aman zaman, niko koliko pratim nije rekao da je protiv vec da je zakasnio tj. da je trebao to odavno da uradi, halo. :-)
To je nemar kompletne Bosnjacke intelektualne zajednice pa i Bakira samog. Bakiru je dosao vruc krompir pa ne zna ni sada sta sa njim raditi. To nije uspjeh ili neuspjeh Bakira nego sviju.
hAZNADAR

#796 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hAZNADAR »

PM72 wrote:I opet si prijavljen a za to nabijanje. :lol: znaš i sam šta bih ti rekao.Nauči se kulturi i dijalogu,nisi više sa ovcama.

Pa sa takvom pricom ,.... hebiga.

Ja kazem ponekad "hebiga", navika iz starih vremena kada je browser cenzurisao ako tu rijec zapocjes sa J.

Jesi li i mene prijavio? Em prost em nemamo isto misljenje. :)
General War

#797 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by General War »

Fudo387 wrote:
General War wrote:Aman zaman, niko koliko pratim nije rekao da je protiv vec da je zakasnio tj. da je trebao to odavno da uradi, halo
Pa nije zakasnio.
I sta sad?
Et onda bujrum...onda bivsi haski tuzilac i ostali relevantni pravnici lazu, halali :D
PM72

#798 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

hAZNADAR wrote:
PM72 wrote:I opet si prijavljen a za to nabijanje. :lol: znaš i sam šta bih ti rekao.Nauči se kulturi i dijalogu,nisi više sa ovcama.

Pa sa takvom pricom ,.... hebiga.

Ja kazem ponekad "hebiga", navika iz starih vremena kada je browser cenzurisao ako tu rijec zapocjes sa J.

Jesi li i mene prijavio? Em prost em nemamo isto misljenje. :)
:lol:

Ni slučajno.Možemo imati različita mišljenja ali seljačko naduravanje i primitivizme ne trebamo iznositi u javnost.Samo argumentovano i činjenično.
General War

#799 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by General War »

Maraschino wrote:
General War wrote: Aman zaman, niko koliko pratim nije rekao da je protiv vec da je zakasnio tj. da je trebao to odavno da uradi, halo. :-)
To je nemar kompletne Bosnjacke intelektualne zajednice pa i Bakira samog. Bakiru je dosao vruc krompir pa ne zna ni sada sta sa njim raditi. To nije uspjeh ili neuspjeh Bakira nego sviju.
Pa o tome i pricamo, niko ne ponudi razlog sto se to nije uradilo...vec odmah vidim "zavera" od strane forumasa.
hAZNADAR

#800 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hAZNADAR »

General War wrote:
Aman zaman, niko koliko pratim nije rekao da je protiv vec da je zakasnio tj. da je trebao to odavno da uradi, halo. :-)
PM72 wrote:

Meni još uvijek nije jasno zašto nisu pokretali tužbu za agresiju.To može dokazati i Omar mjesečar.A Bakir ne proklinje sudbinu,ovo mu je došlo ko kec na jedanaest.Pošto mu ili njima (njemu i Miletu) neće dati da štancaju pare - daj neku ublehu o tužbama.I tako će palamuditi do sljedećeg oktobra i svako malo nam prikazivati Sofića kako se trudi...

Što reče uvaženi kolega,ja bih to pokrenuo prije 9 godina a ne sad,minut do 12.Sad je to ubleha.
Vec receno ranije. Nisi imao veceg razloga pokretati reviziju prvo zasto sto su slabe sanse da dobijes a nije ni bilo u interesu zakuhavati sa Beogradom. Svi smo se nadali da ce biti bolje i da ce dodikova retorika ostati samo na retorici.

Ali desi se ipak ne tako davno referendum, zabrana bosanskog jezika, hapsenje generala odbrane, pisanje po drzavnoj instituciji suda, parada "drzavnosti" u Banjaluci,...

Srecom sve te provokacije prije isteka roka za reviziju. I posto je revizija jedini legalan odgovor kojeg mozemo dati na sve provokacije - zasto ne? Necemo dobiti brdo para - ali mozemo im bar pokvariti zabavu i prema sebi biti nacisto da smo uradili sve sto smo mogli.

Ma ja bi im dao jos fore, sansu do 26-og da makar jednu stvar iz nabrojanog isprave.

Prestanite vec jednom sa tim pitanjem zasto se cekalo - bili smo jednostavno kooperativni do zadnjeg. Par minuta prije 12 nam pale samare, e pa mozemo minut do 12 vratiti bar jedan.

Pa imali ste i cure koje ste vodali za ruku bar mjesec prije prvog sexa - pa jeste li odbili sex iz razloga zasto se cekalo toliko dugo. :lol:
Jes vam i argument. :roll: Il zelite sex il ne - imas priliku. Isto i sa revizijom - il zelis il ne.
Priznajte da se bojite, navikli smo biti poslusni i gazeni, u strahu da cemo se zamjeriti velikima. To je postalo dio naseg mentaliteta i kulture.
Last edited by hAZNADAR on 09/02/2017 19:54, edited 1 time in total.
Post Reply