PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
-
noviclan
#776 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Je li fakat ovo ovako ili ovo jedan novinar bombas
http://nap.ba/new/vijest.php?id=31735
http://nap.ba/new/vijest.php?id=31735
-
modem33
#777 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Bakir1 wrote:Prodaj auto posluzi kao svijetli primjer ostalima..Kinaski wrote:E ovo je slika naseg drustva, tesko nam ici na posao svaki drugi dan sa javnim prevozom. prenemaganje i kukanje u svakom postu, pretpostavljam da pola vas ni do granapa nikad ne proseta. Kladim se da i vecina vas ima problema sa kilogramima, upravo zbog takvog nacina zivota. Niko kilometra presao pjesice nije, sve gospoda a stomak u pantalone utrpavate
Ne racunas na to da zivot nije na potezu dobrinja bascarsija?
Ima nas iz drugih kantona koji imamo zivot obaveze posao i koji moramo proci kroz KS barem onim dijelom autoputa...
Garantujes li ti nekome iz breze ko mora na posao u Visoko da ce ziv preko prhinja doci?
Ko ce meni nadoknaditi 400 km vise zato sto moram na pale preko olova a do olova kozijim putevima preko zvijezde...
Cuj prosetajte ili koristite javni prijevoz
Nemoj se nervirati, to je neki idiot iz "udruzenja nevladinih organizacija" ... koje ubiru 100.000 KM godisnje a sekretarice im kurve samo to politicari ne smiju javno na TV-u reci za te nevladine organizacije i koji se finansiraju ..."pazi ovo" iz godisnje registracije za auto sto ja i ti placamo. Treba to skresati odmah ove iz nevladinih udruzenja i donijeti odluku vlade da se ovi vise ne finansiraju.
Last edited by modem33 on 25/12/2016 18:52, edited 2 times in total.
-
vrbas1979
#778 Re: RE: Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Pa pratite malo i vi i novinari. Došlo je do povećanja zagađenja:afroshoxx wrote:Šta ti želiš reći?Edin H. wrote:afroshoxx wrote:Kaže Tais pad zagađenja evidentiranA sve zbog parnepar. Šta nam ovo rade Nedime dragi...
Gdje ste sada, misevi?![]()
http://www.klix.ba/vijesti/bih/podaci-m ... /161225057
Nemoj samo da vjeruješ u ovu nadnaravnost izrečenu.

12h, Ekoakcija

18h, Ekoakcija

-
noviclan
#779 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
A ima i ona uplatnoca od pre par godina "fond za zastitu okolisa", "zastita voda" molim liposkafiskafsnjak wrote:Nek gospoda donese odluku da mi vrate dio od registracije....za svaki drugi dan sto ne mogu vozati.
Mamu vam lihvarsku, registrovao sam na godinu.
- Edin H.
#780 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Eki ovih gore sto su se rodili u autu. 
- skafiskafsnjak
#781 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Pa nisam pravnik.... Ali znam da sam registraciju platio na godinu i da niko nema pravo da mi zabrani da vozim.noviclan wrote:A ima i ona uplatnoca od pre par godina "fond za zastitu okolisa", "zastita voda" molim liposkafiskafsnjak wrote:Nek gospoda donese odluku da mi vrate dio od registracije....za svaki drugi dan sto ne mogu vozati.
Mamu vam lihvarsku, registrovao sam na godinu.
Isto tako nemaju oravo braniti ispod euro 3.
Bolje da zabrane ove velike zagadjivace poput firmi sto loze i slicno...a za ovo drugo, lijepo nadgledati tehnicke preglede...
-
noviclan
#782 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Jok rodjen napravljen 
- madner
#783 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Skidaj tablice, stavljaj tablice...
- undefined007
#784 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
kaze ministar MUP-a KS danas i sutra se nece kaznjavati 
Last edited by undefined007 on 26/12/2016 11:33, edited 2 times in total.
-
modem33
#785 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
autoskolee wrote:Valja kad me nervira sto kontrirate bezveze. Nit svi zive centru nit je svima posao 10min od stana/kuce.
Kad vec pise takve postove nek razmisli 2min ima i sira slika jbt.
Moras da shvatis da u BiH ima puno idiota koji "ne znaju sta pricaju i koji se kupe za 10 KM"
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#786 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Znaci, da krenem ujutro sa automundefined007 wrote:kaze ministar MUP-a KS danas i sutra se nece kaznjavati
- klavirdžija
#787 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Implementacija kao i uvijek, na nivou. Za cvaju možda dobiješ i policijsku pratnju.undefined007 wrote:kaze ministar MUP-a KS danas i sutra se nece kaznjavati
- undefined007
#788 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
ne ozbiljno sad je to rekao na TVSA 
-
noviclan
#789 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Ma ovo kume ukoliko je tacno http://nap.ba/new/vijest.php?id=31735madner wrote:Skidaj tablice, stavljaj tablice...
ne motas ni skidati niti stavljati samo nemoj slucajno da im jebes mater sto su te zaustavili
-
tempuser
#790 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Ti neki saljivdzija...?prof. wrote:
sljedeći put napiši nešto konkretno. u suprotnom smatraću dalju siskusiju suvišnom.
- Dozer
#791 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Ovo su besmislene konstrukcije. Ako je neko vozilo veliki zagadjivac i po zakonu se ne smije koristiti, to onda nema nikakve veze sa sirotinjom, bogatima, i sl.tataćusak wrote:Ma ja zabraniti sirotinji da vozi a begovi nek se vozaju.Haris.ba wrote:Ima dio i za auta i policiju, ali se odnosi na to da policija ako je opremljena može pregledati ispušne plinove.
Par - nepar sistem je glupost. Trebalo je samo zabraniti vožnju po euro normi.
Najbolje je nek se vozaju auta 2016/2016 godiste a, ostale ukinuti
S druge strane, ako si sirotinja i nemas za normalan zivot, odakle ti onda uopste auto i pare za gorivo (jer ta trulja stara 15+ godina sigurno trosi nemilice)?
Zakon je jasan - prva mjera je iskljucenje iz saobracaja vozila ispod normi E1 za B, i E3 za D. Kraj price.
Druga stvar je gradnja kuca na hoo-ruk, bez postivanja zakonskih toplotnih normi. Znam, sad ce se reci "pa nemaju ljudi pare da sve to ispostuju", na sta cu ja hladno reci - koji klinac su onda uopste odlazili iz svog sela i dolazili u grad?
Ah, da.... oni su osnovno etno-nacionalisticko glasacko tijelo, pa im se onda gleda kroz sve moguce prste, zar ne?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#792 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Dozeru, oni koji se bune protiv nekih normalnih mjera i jesu izabrali ove koji donose ove nesuvisle mjere i prave cirkus 
- Freamon Lester
#793 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Kod nas u Zenici kazu mala kucna lozista najvise zagadjuju. Nema potrebe da se sekiramo kao vi u Sarajevu.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#794 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Prvo auto koje sam jutros sreo je od komšije pozornika i tablice završavaju na 2. Čovjek trknuo do granapa poslije nočne.
- rage_guy
#795 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Ovaj razgovor je najbolji primjer naseg razmisljanja. Koju god mjeru da predlozis neko ce da place i kuka.Dozer wrote:Ovo su besmislene konstrukcije. Ako je neko vozilo veliki zagadjivac i po zakonu se ne smije koristiti, to onda nema nikakve veze sa sirotinjom, bogatima, i sl.tataćusak wrote: Ma ja zabraniti sirotinji da vozi a begovi nek se vozaju.
Najbolje je nek se vozaju auta 2016/2016 godiste a, ostale ukinuti
S druge strane, ako si sirotinja i nemas za normalan zivot, odakle ti onda uopste auto i pare za gorivo (jer ta trulja stara 15+ godina sigurno trosi nemilice)?
Zakon je jasan - prva mjera je iskljucenje iz saobracaja vozila ispod normi E1 za B, i E3 za D. Kraj price.
Druga stvar je gradnja kuca na hoo-ruk, bez postivanja zakonskih toplotnih normi. Znam, sad ce se reci "pa nemaju ljudi pare da sve to ispostuju", na sta cu ja hladno reci - koji klinac su onda uopste odlazili iz svog sela i dolazili u grad?
Ah, da.... oni su osnovno etno-nacionalisticko glasacko tijelo, pa im se onda gleda kroz sve moguce prste, zar ne?
Last edited by rage_guy on 25/12/2016 19:17, edited 1 time in total.
-
L u c i f e r
#796 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Aman ljudi zar jos trunite o ovom.
Kurceva drzava u kojoj svi moguci kriminali prolaze nekaznjeno.
A vi se usrali radi jebene kantonalne odluke ko pickice.
Vozice ba raja sva sutra na poso ko ljudi i sta nam mogu.
Mogu nam ga samo podudlati.
- Edin H.
#797 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Prijavi ga.arman1 wrote:Prvo auto koje sam jutros sreo je od komšije pozornika i tablice završavaju na 2. Čovjek trknuo do granapa poslije nočne.
- avetinja
#798 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
L u c i f e r wrote:Aman ljudi zar jos trunite o ovom.
- Dozer
#799 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Ja prvi cu voziti, ne zanimaju me ove idiotarije.
Kad ispostuju zakon od prve tacke, a to je zabrana voznje po Euro normama kako i stoji u zakonu, a zatim i rigorozna kontrola lozenja po hiljadama kuca u i oko grada, onda cu se i ja prodrzavati zakona sa svojim E6.
Kad ispostuju zakon od prve tacke, a to je zabrana voznje po Euro normama kako i stoji u zakonu, a zatim i rigorozna kontrola lozenja po hiljadama kuca u i oko grada, onda cu se i ja prodrzavati zakona sa svojim E6.
- black
#800 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Ekspert za cestovni saobraćaj: Pravilo par/nepar nema smisla
http://ba.n1info.com/a129223/Vijesti/Vi ... misla.html
http://ba.n1info.com/a129223/Vijesti/Vi ... misla.html