BiH - Kipar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mO k3

#776 Re: BiH - Kipar

Post by mO k3 »

Logovan wrote:
hrasno38 wrote:
Stroj-2 wrote:Dvije loše tekme. :run: Onaj klocko ga sam ne bi ni do slijedećih kvalifikacija zabio. Pjanić i kad je najlošiji opet jedan potez njegov je dovoljan da se okrene priča.
Sa ovom igrom se nema šta tražiti protiv "grkljanova". Otrest će nas ko papak slinu.
Ma ja trebali su igrati Dulaj i Cimirot......vrhunski majstori za kloca.......hohohohoh pola vas sa sjevera se veceras naperilo i imamo osjecaj jedva cekalo da zijanimo ili bod ili dva da bi mogli da likujete i tvrdite da suskavac Tito za Mesu. E jest kurac....o tome cemo moci pricati samo nakon 5 godina mandata Mese a do sada mu je prosjek ludilo dobar ako i nije najbolji od kada postoji BH reprezentacija. 17 utakmica ...11 pobjeda....2 nerjesene i 4 poraza. Nije on kriv sto je morao da krene sa repreznetacijom od vadjenja iz govana u koja nas je uvalio Pape.
Hajde ostavi se sjevera tako ti Boga dragog. Ne vadiš iz usta tu tribinu.

I ne vidim razlog što spominješ Duljevića i Cimirota. To što je @Stroj spomenuo Džeku i nazvao ga klocem, ne moraš ti odmah automatski spominjati bivše/sadašnje igrače Sarajeva.
Čovjek je izgubio kompas , ne zamjeri mu
Grean

#777 Re: BiH - Kipar

Post by Grean »

Stroj-2 wrote:Dvije loše tekme. :run: Onaj klocko ga sam ne bi ni do slijedećih kvalifikacija zabio. Pjanić i kad je najlošiji opet jedan potez njegov je dovoljan da se okrene priča.
Sa ovom igrom se nema šta tražiti protiv "grkljanova". Otrest će nas ko papak slinu.
Pjanic nece za dva zivota napraviti koliko je Dzeko za ovu reprezentaciju.

I ovo je od pitara pa se racuna duplo.
lakilaka

#778 Re: BiH - Kipar

Post by lakilaka »

ovo je 5% do igraca, a 95% do onih na klupi. ( svaka slicnost sa postom jednog forumasa nakon utakmice belgija - bih, je namjerna ).
splinter

#779 Re: BiH - Kipar

Post by splinter »

Grean wrote:

:thumbup:
SkyLimit

#780 Re: BiH - Kipar

Post by SkyLimit »

Providno je kako neki hvale Pjanića kao najboljeg igrača reprezentacije ne što to zaista misle, već samo kako bi prcali one kojima Džeko znači i više nego što treba(mada ga svi volimo, ali neki i pretjerano :D )

Ja kažem: Bešić najvažniji igrač BiH pa vi pričajte.
Samprotivsviju

#781 Re: BiH - Kipar

Post by Samprotivsviju »

Joj ovi sa sa hrasno38 nasli prepirati oko Dzeke, ko je jednom usao na temu o Edinu Dzeki znao bi da ga mati rodjena ne velica koliko hrasno :-)

Ponekad pomislim da se Midhat krije iza njegovog nicka :lol:
Logovan

#782 Re: BiH - Kipar

Post by Logovan »

hrasno38 wrote: ja cu spominjati koga ja hocu a kad ti budes advokat doticnom onda se javljaj.....i ovo sto sam napisao je prokleto tacno a uopste se nije odnsilo na tebe......
Ma nisam nikakav advokat, samo mi je nejasno tvoje ponašanje. 90% rasprava ti se svodi na sjeveru i bivšim i sadašnjim igračima Sarajeva.

Majka mu stara npr. napišeš Džeko loš - ti spominješ sjever i naše igrače, npr. napišeš Džeko je jedan od krivaca za remi - ti spominješ sjever i naše igrače. Kakve ba sjever ima veze sa ovim? Nemaju četiri čovjeka sa sjevera na cijelom ovom forumu, a ti tribinu spominješ. Ne razumijem.

Šta god da ti se ne svidi u vezi Džeke, ti spominješ sjever i naše igrače.

Mislim ovo ako je tebi uredu, onda ne znam... :run: Ne znam kako bih drugačije opisao ovo tvoje ponašanje, osim da si opterećen sa Sarajevom.
Last edited by Logovan on 10/10/2016 23:36, edited 1 time in total.
P308

#783 Re: BiH - Kipar

Post by P308 »

Sudeci po izjavama u medijima, igraci i Mesa su prezadovoljni onim sto su pokazali
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#784 Re: BiH - Kipar

Post by hrasno38 »

Grean wrote:
ti ne sjedis vjerovatno na sjeveru nego na istoku :D :thumbup: :bih:
Logovan

#785 Re: BiH - Kipar

Post by Logovan »

P308 wrote:Sudeci po izjavama u medijima, igraci i Mesa su prezadovoljni onim sto su pokazali
Prezadovoljni? Neka pregledaju snimak i promijenit će mišljenje.
sumirprimus

#786 Re: BiH - Kipar

Post by sumirprimus »

Logovan wrote:
P308 wrote:Sudeci po izjavama u medijima, igraci i Mesa su prezadovoljni onim sto su pokazali
E tek onda smo kebali jeza u ledja.jer za iducu nece nista mijenjat...
Pod hittno nam treba novi zadnji vezni.medu van. i sven tina unutra po cijenu jednog napadaca...
LSD

#787 Re: BiH - Kipar

Post by LSD »

sumirprimus wrote:
Logovan wrote:
Pod hittno nam treba novi zadnji vezni.medu van. i sven tina unutra po cijenu jednog napadaca...
Buraz, ako cemo iskreno do kraja - treba nama novih stopera, bekova, krila, svega...ne zna se gdje smo tanji...ali jbg, nismo Brazil :mrgreen:
Logovan

#788 Re: BiH - Kipar

Post by Logovan »

sumirprimus wrote:
Logovan wrote:
Ne bi ionako ništa mijenjao, barem ne bi pravio velike promjene.

Sve je uredu, igra strašna, ne može nam niko ništa. :oops:
insomnia78

#789 Re: RE: Re: BiH - Kipar

Post by insomnia78 »

LSD wrote:
sumirprimus wrote:
Logovan wrote: Prezadovoljni? Neka pregledaju snimak i promijenit će mišljenje.
Buraz, ako cemo iskreno do kraja - treba nama novih stopera, bekova, krila, svega...ne zna se gdje smo tanji...ali jbg, nismo Brazil :mrgreen:
Pod hitno kontaktirati Germaniju
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#790 Re: BiH - Kipar

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
hrasno38 wrote: ja cu spominjati koga ja hocu a kad ti budes advokat doticnom onda se javljaj.....i ovo sto sam napisao je prokleto tacno a uopste se nije odnsilo na tebe......
Ma nisam nikakav advokat, samo mi je nejasno tvoje ponašanje. 90% rasprava ti se svodi na sjeveru i bivšim i sadašnjim igračima Sarajeva.

Majka mu stara npr. napišeš Džeko loš - ti spominješ sjever i naše igrače, npr. napišeš Džeko je jedan od krivaca za remi - ti spominješ sjever i naše igrače. Kakve ba sjever ima veze sa ovim? Nemaju četiri čovjeka sa sjevera na cijelom ovom forumu, a ti tribinu spominješ. Ne razumijem.

Šta god da ti se ne svidi u vezi Džeke, ti spominješ sjever i naše igrače.

Mislim ovo ako je tebi uredu, onda ne znam... :run: Ne znam kako bih drugačije opisao ovo tvoje ponašanje, osim da si opterećen sa Sarajevom.
Sta si ti ovdje neki komesar za moral :?
SmokingMan

#791 Re: BiH - Kipar

Post by SmokingMan »

Sreća pa nisam gledao tekmu,a mogu zamisliti što su se raja napatila.
Tito_i_Partija

#792 Re: BiH - Kipar

Post by Tito_i_Partija »

Iako smo bili daleko bolji citavu utakmicu, gol je tek dosao kad je igrac Kipra napravio onu katastrofalnu gresku i dodao Pjanicu loptu u noge. A dotad su nasi napadaci (najvise Dzeko) promasili kamaru odlicnih sansi koje smo MORALI da damo protiv jednog jebenog Kipra koji je jedva centar prelazio. Drugovi moji, na taj nacin se jednostavno ne moze izborit' plasman. Grcka se nece ovako naguzit' k'o sto je Kipar i ove propustene sanse nas mogu kostat' puno toga.

Lulic je igrac manje i mislim da mu je vrijeme da provede neko vrijeme na klupi. Ovo ne bi trebalo da bude nikakvo iznenadjenje za sve koji prate nasu repku, jer njegovo gubljenje na terenu se vuce dugo vremena.

Izet i Tinki su dobri bili, i slazem se sa kolegom LSD-om da bi TSS komotno mog'o da pocne tekmu umjesto Medunjanina. Mog'o bi doduse i Cimirot, al' haman taj film necemo gledat' dok je Mesa selektor.

Mire je mozak ove ekipe i ovu pobjedu smo ostvarili prvenstveno zbog njegovih odlicnih pasova.
Moenx

#793 Re: BiH - Kipar

Post by Moenx »

Meni je Djuric na mahove izgledao kao retardinjo ali zanimljiv je svjez mlad donosi razliku
sumirprimus

#794 Re: BiH - Kipar

Post by sumirprimus »

Ne ide tss umjesto mede.tss bi trebao uci umjesto jednog napaxaca...
A medu napolje a stavit pravog zadnjeg veznog.
I eto male.korekcije al umaju smisla...
Protiv jacih ekipa sa 1 napadacem.
I nikako ono 352...
I ako moze spahu izbacit.nek stavi koga hoce...
SkyLimit

#795 Re: BiH - Kipar

Post by SkyLimit »

Moenx wrote:Meni je Djuric na mahove izgledao kao retardinjo ali zanimljiv je svjez mlad donosi razliku
Sve se slažem, samo on je mjesec dana mlađi od Pjanića a ovaj je već sad peti na listi igrača sa najviše nastupa za BiH u historiji :-D To naravno više govori o Miralemu nego o Đuriću.
sumirprimus

#796 Re: BiH - Kipar

Post by sumirprimus »

I dzeko je mescini opet nwsto ljut.tersa.ne.slavi golove? Il mi se samo ucinilo?
Logovan

#797 Re: BiH - Kipar

Post by Logovan »

hrasno38 wrote: Sta si ti ovdje neki komesar za moral :?
Samo sam napisao onako kako jeste. Ne vidim da neko drugi spominje sjever, kao ni jug, itd. Samo ti.
Point.

#798 Re: BiH - Kipar

Post by Point. »

Koji luzerski mentalitet pojedini imaju. Umjesto sto im je drago sto je Dzeko zabio dva gola i donio tri vazna boda nakon blamaze u Briselu, oni gledaju kako je fulio par sansi prije. Da je loseg karakteea, napadac u takvim situacijama bi jos vise pao i nebi dao prazan gol, medjutim vidimo da to nije slucaj sa Edinom. Covjek drugi strijelac kvalifikacija poslije Sevsenka i ljudi mu zamjere i govore kako je neki Milan sto igra u Serie B velicina za njega. Moderatori, daj banujte ove nezahvalne likove na heftu-dvije, nek se dozovu malo.
BlueBlood

#799 Re: BiH - Kipar

Post by BlueBlood »

nekima je casa pola puna a nekima pola prazna :mrgreen:
plagijator1975

#800 Re: RE: Re: BiH - Kipar

Post by plagijator1975 »

Point. wrote:Koji luzerski mentalitet pojedini imaju. Umjesto sto im je drago sto je Dzeko zabio dva gola i donio tri vazna boda nakon blamaze u Briselu, oni gledaju kako je fulio par sansi prije. Da je loseg karakteea, napadac u takvim situacijama bi jos vise pao i nebi dao prazan gol, medjutim vidimo da to nije slucaj sa Edinom. Covjek drugi strijelac kvalifikacija poslije Sevsenka i ljudi mu zamjere i govore kako je neki Milan sto igra u Serie B velicina za njega. Moderatori, daj banujte ove nezahvalne likove na heftu-dvije, nek se dozovu malo.
+1

Poslano sa mog LG-D855
Post Reply