Zao ti vozda iz Laktasa pa usput da pomenes i trezorka.PM72 wrote:palermo wrote:Sadf bi ti ratovaoPM72 wrote:Tresla se gora - rodio se miš.Mile neće biti ni uhapšen ni procesuiran,Salihovića smakli iz tužilaštva,pomešće i one iz Ustavnog suda.izbori još malo i sve će prekriti "ruzmarin i šaš".Do novih izbora...Klasična igranka Mileta i Bakira,pleme im jebem obadvojci.a ljudi
Čuj ja bi ratovao? A ja pričam ima 15 dana da će biti referendum i da će nakon njega samo svanuti novi dan.Ništa spektakularno a njih dvojca smradova dobili izbore i to ubjedljivo jer svaki od njih brani svoje stado od vukova iz protivničkog tabora.
za njih dvojcu iliti Bakira i njegovu viziju Bosne ne bih mrdnuo prstom.gade mi se.
Nakon referenduma osvanuo je novi dan sa vecim tenzijama, ode Salihovic kao cuvar kriminalnih akata, Dodik ce biti saslusan a odredit ce se vrijeme za hapsenje...i gdje ti tu vidis trezor?
On ce dobiti i ove izbore ne zato sto je jak ili nesto zna nego zahvaljujuci kilavoj opoziciji. Nista on ne dobija sto vec nije imao.