Fakat, odosmo u tačku.sumirprimus wrote:e ovde ratna truba svira,mante zajebancije,
ovo je za saleta capeta
ovo dole na upoznajte tuzlu pod hitno prebacit
Ajmo ZBOR!
Madneru, šta nam je dalje činiti vezano za pripreme?
Fakat, odosmo u tačku.sumirprimus wrote:e ovde ratna truba svira,mante zajebancije,
ovo je za saleta capeta
Nisam ga vidio ima 3-4 godine, a i tad slucajno naletila neka raja do mene, pa i on bio s njima...sumirprimus wrote:zelja![]()
carko,
je u murici preso prosle il pretprosle godine...
Nema ratne trube!sumirprimus wrote:e ovde ratna truba svira,mante zajebancije,
ovo je za saleta capeta
joj ponajboljeg eto te ko spaho s bht.aAlfons Kauders wrote:Nisam ga vidio ima 3-4 godine, a i tad slucajno naletila neka raja do mene, pa i on bio s njima...sumirprimus wrote:zelja![]()
carko,
Pricao je tad da nesto ganja da ode, hajd drago mi je da se snasao... Zao mi je sto smo izgubili ponajboljeg gitaristu u gradu, al jebiga, isli su i drugi pa su ostali legende
pola bolan bilo u armijimadner wrote:
Ovako hocu.
Dajte tih narkomana, sigurno vole vojsku.
Sta ja znam, necu da uvrijedim druge tamburashe... Inace bih rekao najboljegsumirprimus wrote:joj ponajboljeg eto te ko spaho s bht.aAlfons Kauders wrote:Nisam ga vidio ima 3-4 godine, a i tad slucajno naletila neka raja do mene, pa i on bio s njima...sumirprimus wrote:zelja![]()
carko,
Pricao je tad da nesto ganja da ode, hajd drago mi je da se snasao... Zao mi je sto smo izgubili ponajboljeg gitaristu u gradu, al jebiga, isli su i drugi pa su ostali legende![]()

Tender 2 i Tender 3.Lord Vader wrote:Fakat, odosmo u tačku.sumirprimus wrote:e ovde ratna truba svira,mante zajebancije,
ovo je za saleta capeta
Ajmo ZBOR!
Ovdje ima dosta opreme iz drugog i treceg tendera.Lord Vader wrote:Madneru, valja nam podebljat računicu. Zaokruži ti to na 500.000.000,00KM.
Moramo opremiti vojnike za sve mogućnosti ako nam Blitzkrieg ne uspije.
Prjavljujem se za stav 2, 5, 10. U 5 i 10 se dovoljno razumijem, mogu raditi i kao pomoćnik instruktora.madner wrote:Tender 2 i Tender 3.Lord Vader wrote:Fakat, odosmo u tačku.sumirprimus wrote:e ovde ratna truba svira,mante zajebancije,
ovo je za saleta capeta
Ajmo ZBOR!
Paralelno osnivamo
NVZ Paraglajding
NVZ Sportsko streljastvo
NVZ Pcerarstvo
NVZ Lov i Ribolov
NVZ AutoMoto Sport
NVZ Balistika
NVZ Logistika
NVZ Radio
NVZ Graficki dizajn
NVZ Linguistika
NVZ Planinari
NVZ Dronovi i druge makete
Kako bi ljudi dobili iskustvo za razne rodove vojske.
Ko nije bio pionir mora proci kroz omladinsku selekciju, da budemo sigurno da je covjek bosanski nacionalista.
jebga nismo svi ekonomisti,ima nas i stvarnih radnikamadner wrote:Dakle imamo 2 puka rangera,
5 pjesadijskih brigada,
5 policijskih brigada,
5 oklopnih brigada,
5 artiljerijskih brigada
5 brigada logistike
5 HQ korpusa
2 puka PVO
5 bataljona VP
Sto ukupno daje circa 114 450 vojnika.
Ako treba dacu i tacnije specifikacije, no mislim da bi svaki NVZ ekonomista iz ovoga znao koliko mu treba.
sumirprimus wrote:jebga nismo svi ekonomisti,ima nas i stvarnih radnikamadner wrote:Dakle imamo 2 puka rangera,
5 pjesadijskih brigada,
5 policijskih brigada,
5 oklopnih brigada,
5 artiljerijskih brigada
5 brigada logistike
5 HQ korpusa
2 puka PVO
5 bataljona VP
Ako treba dacu i tacnije specifikacije, no mislim da bi svaki NVZ ekonomista iz ovoga znao koliko mu treba.
Da hoće ti ekonomista obustavu kakvu napravit, pa da vidiš kako je stvarno raditi.sumirprimus wrote:jebga nismo svi ekonomisti,ima nas i stvarnih radnikamadner wrote:Dakle imamo 2 puka rangera,
5 pjesadijskih brigada,
5 policijskih brigada,
5 oklopnih brigada,
5 artiljerijskih brigada
5 brigada logistike
5 HQ korpusa
2 puka PVO
5 bataljona VP
Talgo vozovi?Lord Vader wrote: Da hoće ti ekonomista obustavu kakvu napravit, pa da vidiš kako je stvarno raditi.![]()
Madneru, jasno koliko vojnika imamo. Šta je predviđeno za nabavku na drugom tenderu?
Ako ne bude stavka:Lord Vader wrote:Odradiću ja projekat na svoju ruku i ima da budete zadovoljni, hebo Madnera i njegvo generalisanje.![]()
Do sutra u podne očekujte detaljan izvještaj nabavke.

Ah da... Sena... kontra ulicaLord Vader wrote:Iako sam komšija, nisam iz tvoje ulice. Ne dam Kodži ni crno ispod nokta.
Biće stavka - Spomenik Seni - 10k.
Isto smo godište, ja sam ko klinac rasto s njim, poslije on ode u neke druge vode i zavši karijeru.Alfons Kauders wrote:Ah da... Sena... kontra ulicaLord Vader wrote:Iako sam komšija, nisam iz tvoje ulice. Ne dam Kodži ni crno ispod nokta.
Biće stavka - Spomenik Seni - 10k.
Znao sam i njeg, ali nisam petljo s njim