Pitanje za svu raju iz Tuzle (unaprijed i veliko hvala na odgovoru).
Zašto se Naša Stranka u Tuzli , velikoj gradskoj sredini (svi dosadašnji rezultati Naše Stranke govore da ona jedino odlično prolazi u velikim urbanim cjelinama) nije isprofilisala pa evo još se ne zna da li prelazi prag u Tuzli ili ne ?
Ako se u Sarajevu mogla napraviti i postoji jasna razlika između NS-a , SDP-a i DF-a u čemu je problem sa Tuzlom ?
Da li je u pitanju sjajan marketing SDP-a , da li je u pitanju neaktivnost tuzlanskih NS-ovaca ili je jednostavno sama sredina specifična (pozitivna naravno) ?
Ponavljam , unaprijed hvala na odgovoru svima.
On topic :
Lično , očekivala sam prilikom izbora da će Jasmin Imamović superiorno postati predsjednik SDP-a.
Jednom sam ovdje u Sarajevu malo pričala sa njim i nimalo se u tom razgovoru nije razlikovao od Imamovića sa televizije - smiren , elokventan , rijetko pristojan , obrazovan....idealan sjajan kandidat za predsjednika i time bi se težište i odlučivanje SDP-a prebacilo u - Tuzlu , to bi značilo da za SDP ipak ima nade.....
Razočarao me , jer tad sam očekivala da če trijumfovati , izvući SDP iz kaljuže....a on se javio tada sa - zbirkom pjesama :-(.
Tu sam se malo razočarala a naravno sve vas njegove "praktične" kritičare pozdravljam , vi Tuzlaci najbolje znate kako je živjeti sa njim kao gradonačelnikom...
Bez obzira na sve negativnosti i bez obzira na svo razočarenje , vrlo rado ću i lobirati i glasati ukoliko se Jasmin Imamović kandiduje za bošnjačkog člana predsjedništva Bosne i Hercegovine

...mislim da bi mogao uraditi odličan posao za sve nas.....