ima on i zanimljivih,Itsoktobealone wrote:Ovaj @hrasno38 baš prelud neki lik![]()
![]()
hrasno38 wrote:Da se nije YU rasapala i da je ona generacija otisla na OI vidjeli bi sta moze NBA protiv tih igraca
Jordan, Magic, Bird, Pipen....
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ima on i zanimljivih,Itsoktobealone wrote:Ovaj @hrasno38 baš prelud neki lik![]()
![]()
hrasno38 wrote:Da se nije YU rasapala i da je ona generacija otisla na OI vidjeli bi sta moze NBA protiv tih igraca
Fudo387 wrote:hrasno38 wrote:Da se nije YU rasapala i da je ona generacija otisla na OI vidjeli bi sta moze NBA protiv tih igraca![]()
![]()
![]()
![]()
Bio na poziciji gdje je trebao cuvati igrace tipa melo ili kd. Cadilo ga je sto je visok pa se mogao slepati ali uvijek je cuvao slabije. U napadu kompenzirao munjevitik izbacajem i sutem visoko iznad glave. Na 207 je to nebranjivoFudo387 wrote: Ma ni blizu. Uopste nije bio spor.
Nije bio ni specijalista za odbranu, ali daleko je to od trube.
Istine radi hrvati su sami imali egal na poluvremenu. Opet istine radi srbi su imali egal 96 na poluvremenu dok je bilo centara (savic i divac cini mi se). Svi americki sportski novinari ce ti reci da zale za tom neodigranom tekmomFudo387 wrote:ima on i zanimljivih,Itsoktobealone wrote:Ovaj @hrasno38 baš prelud neki lik![]()
![]()
hrasno38 wrote:Da se nije YU rasapala i da je ona generacija otisla na OI vidjeli bi sta moze NBA protiv tih igraca![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno tako to izgleda kad se pise iz tastature nekoga ko je neuk za kosarku medjutim mnogi kosarkaski znalci bi se samo nasmijali tvom neznanju...Dr Baltazar wrote:![]()
![]()
A tek pod košem kako je DT bio nejak. Robinson i Malone![]()
Oni su zezanjem tada uzimali sve po 40 razlike na OI. Jugoslaviju bi malo ozbiljnije shvatili i bolje im što se nisu pojavil
Ma gdje ce on to znati kad je tad bio vjerovatno jos uvijek u tecnom stanjuBodkin wrote:Istine radi hrvati su sami imali egal na poluvremenu. Opet istine radi srbi su imali egal 96 na poluvremenu dok je bilo centara (savic i divac cini mi se). Svi americki sportski novinari ce ti reci da zale za tom neodigranom tekmomFudo387 wrote:ima on i zanimljivih,Itsoktobealone wrote:Ovaj @hrasno38 baš prelud neki lik![]()
![]()
hrasno38 wrote:Da se nije YU rasapala i da je ona generacija otisla na OI vidjeli bi sta moze NBA protiv tih igraca![]()
![]()
![]()
![]()
Da, poluvremenu...Bodkin wrote:Istine radi hrvati su sami imali egal na poluvremenu. Opet istine radi srbi su imali egal 96 na poluvremenu dok je bilo centara (savic i divac cini mi se). Svi americki sportski novinari ce ti reci da zale za tom neodigranom tekmomFudo387 wrote:ima on i zanimljivih,Itsoktobealone wrote:Ovaj @hrasno38 baš prelud neki lik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne priznaju to amerikanci vec neki Tom Hawking.hrasno38 wrote:Naravno tako to izgleda kad se pise iz tastature nekoga ko je neuk za kosarku medjutim mnogi kosarkaski znalci bi se samo nasmijali tvom neznanju...Dr Baltazar wrote:![]()
![]()
A tek pod košem kako je DT bio nejak. Robinson i Malone![]()
Oni su zezanjem tada uzimali sve po 40 razlike na OI. Jugoslaviju bi malo ozbiljnije shvatili i bolje im što se nisu pojavil
http://radiokameleon.ba/2016/08/amerika ... gra-danas/
Prvo, nije bas al ajd. Drugo, druga petorka je bila 5% slabija od prve. Znaci neozbiljno je reci da bi se isto zavrsilo. Ubtoj ekipi je bilo mozda 5 igraca od originalnih 12.Fudo387 wrote:Da, poluvremenu...Bodkin wrote:
Istine radi hrvati su sami imali egal na poluvremenu. Opet istine radi srbi su imali egal 96 na poluvremenu dok je bilo centara (savic i divac cini mi se). Svi americki sportski novinari ce ti reci da zale za tom neodigranom tekmom
Problem je sto imas dva poluvremena![]()
I sta Hrvati sami?
Pa to je skoro prva petorka, minus Divac.
PetrovicBodkin wrote:Prvo, nije bas al ajd. Drugo, druga petorka je bila 5% slabija od prve. Znaci neozbiljno je reci da bi se isto zavrsilo. Ubtoj ekipi je bilo mozda 5 igraca od originalnih 12.Fudo387 wrote:Da, poluvremenu...Bodkin wrote:
Istine radi hrvati su sami imali egal na poluvremenu. Opet istine radi srbi su imali egal 96 na poluvremenu dok je bilo centara (savic i divac cini mi se). Svi americki sportski novinari ce ti reci da zale za tom neodigranom tekmom
Problem je sto imas dva poluvremena![]()
I sta Hrvati sami?
Pa to je skoro prva petorka, minus Divac.
Kako tad, tako i danas, dacu ti 9 fore, igracemo do 11.hrasno38 wrote:Ma gdje ce on to znati kad je tad bio vjerovatno jos uvijek u tecnom stanju
Djesi jebac nisam te prepozno.....Fudo387 wrote:Kako tad, tako i danas, dacu ti 9 fore, igracemo do 11.hrasno38 wrote:Ma gdje ce on to znati kad je tad bio vjerovatno jos uvijek u tecnom stanju
Po samar, po zivot...meni je svejedno, znam da ne znas.hrasno38 wrote:Djesi jebac nisam te prepozno.....Fudo387 wrote:Kako tad, tako i danas, dacu ti 9 fore, igracemo do 11.hrasno38 wrote:Ma gdje ce on to znati kad je tad bio vjerovatno jos uvijek u tecnom stanju
Ne znam njemu, al ja ti dam 10 i loptuFudo387 wrote:Kako tad, tako i danas, dacu ti 9 fore, igracemo do 11.hrasno38 wrote:Ma gdje ce on to znati kad je tad bio vjerovatno jos uvijek u tecnom stanju
hehehe pa ti samo i mozes dobiti ljude koji po godinama vise nisu sposobni da se bave sportom.....otidji u dom staraca mozda nadjes i tamo nekoga koga budes mogao dobiti.Fudo387 wrote:Po samar, po zivot...meni je svejedno, znam da ne znas.
Moze.Bodkin wrote:Ne znam njemu, al ja ti dam 10 i loptuFudo387 wrote:Kako tad, tako i danas, dacu ti 9 fore, igracemo do 11.hrasno38 wrote:Ma gdje ce on to znati kad je tad bio vjerovatno jos uvijek u tecnom stanju
![]()
Ps. Ne odgovarao ti vise na postove o 92-96. Nema svrhe. Ko i na politici
hrasno38 wrote:hehehe pa ti samo i mozes dobiti ljude koji po godinama vise nisu sposobni da se bave sportom.....otidji u dom staraca mozda nadjes i tamo nekoga koga budes mogao dobiti.Fudo387 wrote:Po samar, po zivot...meni je svejedno, znam da ne znas.
Nema se tu sta nauciti. Zdrava logika kaze jedno, fudo drugo. Al ajd, ispricali smo seFudo387 wrote:
Moze.
Naravno da nema svrhe jer si konacno shvatio da nisi u pravu.
Al ok, nesta si naucio.
Sta te boli kurac sta ja pricam eto cu od tebe traziti dozvolu.......Fudo387 wrote:hrasno38 wrote:hehehe pa ti samo i mozes dobiti ljude koji po godinama vise nisu sposobni da se bave sportom.....otidji u dom staraca mozda nadjes i tamo nekoga koga budes mogao dobiti.Fudo387 wrote:Po samar, po zivot...meni je svejedno, znam da ne znas.![]()
Pa sta pricas onda?
Zdrava logika?Bodkin wrote:Nema se tu sta nauciti. Zdrava logika kaze jedno, fudo drugo. Al ajd, ispricali smo seFudo387 wrote:
Moze.
Al ok, nesta si naucio.
Dr Baltazar wrote:A prenosi ugledni radio Kameleon
Halo, de malo pristojnosti.hrasno38 wrote:Sta te boli kurac sta ja pricam eto cu od tebe traziti dozvolu.......
Nisam to nigdje rekao. Samo ne bi bilo 30+. Ni 20+. Moji argumenti su: hrvati sami 92 egal na poluvremenu. Srbi sami 96 egal na poluvremenuFudo387 wrote:Zdrava logika?Bodkin wrote:Nema se tu sta nauciti. Zdrava logika kaze jedno, fudo drugo. Al ajd, ispricali smo seFudo387 wrote:
Moze.
Al ok, nesta si naucio.
Pa jel ti majke ti fakat vjerujes da bi ondasnja reprezentacija pobijedila Jordana?
![]()