Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima li tko da igra pokemone na ajfonu sa onom prvom verzijom softwera, dakle da nije skinuo 1.01 update? pitam jer me zanima da li tamo radi nearby funkcija, cini mi se da je prije radilo to sve dok nisam napravio update na 1.01 - sad je ispod svih pokemona footprint isti, tj. ne smanjuju se otisci
cancel wrote:Ima li tko da igra pokemone na ajfonu sa onom prvom verzijom softwera, dakle da nije skinuo 1.01 update? pitam jer me zanima da li tamo radi nearby funkcija, cini mi se da je prije radilo to sve dok nisam napravio update na 1.01 - sad je ispod svih pokemona footprint isti, tj. ne smanjuju se otisci
Nema to veze sa updateom, footprint je svakome bugovan trenutno.
Taman upalim incase, dode mi pokemon sa cp185 (nikad jaceg nisam uhvatio jos), nitko sretniji od mene, ispalim 5 loptica, 2x mi izade .. pogodim ga opet, serveri padnu... i tako mi ode dobar pokemon u klinac, a i incase, a i loptice kojih imam sada jos par -.-'
Odradio danas zadatak i popeo se sa 8 na 10 lvl uhvatio nekih 50-ak pokemona sve duple prebacio profesoru u zamjenu za bobe i power up-ovao Hypna na 712 CP....
O'zone wrote:Odradio danas zadatak i popeo se sa 8 na 10 lvl uhvatio nekih 50-ak pokemona sve duple prebacio profesoru u zamjenu za bobe i power up-ovao Hypna na 712 CP....
Pricekaj sa power up dok ne nakucas lvl, sad dzaba trosis stardust, a kako budes visi lvl hvataces divlje pokemone sa vecim cp
O'zone wrote:Odradio danas zadatak i popeo se sa 8 na 10 lvl uhvatio nekih 50-ak pokemona sve duple prebacio profesoru u zamjenu za bobe i power up-ovao Hypna na 712 CP....
Pricekaj sa power up dok ne nakucas lvl, sad dzaba trosis stardust, a kako budes visi lvl hvataces divlje pokemone sa vecim cp
Ma ja ovo više uzimam kao dobru bazu za gubljenje vremena dok sam na poslu...Osim kad mi zablokira app a ja taman uhvato pokemona
Jel neko skontao kako da ostaviš pokemona ko support u gym? Js pokušao danas ali mi samo daje opciju borbe
Ma ja ovo više uzimam kao dobru bazu za gubljenje vremena dok sam na poslu...Osim kad mi zablokira app a ja taman uhvato pokemona
Jel neko skontao kako da ostaviš pokemona ko support u gym? Js pokušao danas ali mi samo daje opciju borbe
Gym lvl diktira koliko pokemona moze braniti, ako ti ne daje opciju sa lijeve strane (grb tima) onda je maksimalan broj pokemona u gymu, borbama izmedju clanova istog tima se povecava lvl gyma
Zadatak? Kakav tocno, na sta si mislio? Može se dobit nekako nekakav zadatak ili?
Telefon mi imo staru verziju androida,pa dok sam sredio telefon ovde raja vec pohvatala ove male idiote:)
Dva dana se nisam uspio skopcat na server,i evo ojutra sam uspio,uhvatio dva sa prozora,sad djete hoda po kuci tam vam i ceka u zasjedi dok ne krenemo napolje,imam dva chargera napunjena tako da nam baterija nece bit problem,javim se veceras opet
Igra je radila do sinoc, od sinoc pise GPS not found i samo plavo sve na mapi je li se jos kome pojavio taj problem od sinoc tek?
Inace, pisalo mi je i prije to, ali nije smetalo u igri, sve normalno bilo
brain bubbles wrote:Igra je radila do sinoc, od sinoc pise GPS not found i samo plavo sve na mapi je li se jos kome pojavio taj problem od sinoc tek?
Inace, pisalo mi je i prije to, ali nije smetalo u igri, sve normalno bilo
Ma izgorio ti mobitel
Moj se grije ko furuna
DarijoJuve wrote:
Zadatak? Kakav tocno, na sta si mislio? Može se dobit nekako nekakav zadatak ili?
(Poor ja ), al jbg, tek ucim o igrici
Nema zadataka niakakvih nego ih ja sam sebi zadajem onda je još zanimljivije
Jel iko uspije "cuvati" gym 24 sata, meni djeluje nemoguce po starom gradu i centru, valjda sto je najprometnije ne mozes duze od par sati?
I bitnije pitanje ako ko zna, ako se "zauzme" gym bukvalno u 23 59, da li se u 00:01 to racuna kao da si bio citav dan il od momenta zauzimanja moraju fakat proci 24 sata? to mi trenutno nekako bas djeluje nemoguce, osim ako si psihopata koji visi pored gym-a
samog_sira wrote:Jel iko uspije "cuvati" gym 24 sata, meni djeluje nemoguce po starom gradu i centru, valjda sto je najprometnije ne mozes duze od par sati?
I bitnije pitanje ako ko zna, ako se "zauzme" gym bukvalno u 23 59, da li se u 00:01 to racuna kao da si bio citav dan il od momenta zauzimanja moraju fakat proci 24 sata? to mi trenutno nekako bas djeluje nemoguce, osim ako si psihopata koji visi pored gym-a
Ne moras biti u gymu 24 sata da bi dobio novcice, mozes ici na isplatu odmah cim zauzmes gym, ali sljedecu isplatu moraa cekati 24 sata