ovo je bosna
Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
- KB9
#776 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
nek smo vala opet izdominirali i glasovima napunili dzepove grandu
ovo je bosna
ovo je bosna
- spreca
#777 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
sta ti mislissha_ba wrote:jesi i ti muslimanaCspreca wrote:nigdje vise budala i shupaka kao na ovom Balkanu......ako im se neslusa nek ne slusaju....lako je mahanisati i jesul ista u svom zivotu ucinili da se time mogu pohvaliti.....cudam smo mi narodL u c i f e r wrote:Bravo za ibricu i zg
Super je bilo
Nek pjena na usta ide i nasim i njihovim budalama http://www.ana.rs/forum/index.php?topic=2410.12060
![]()
-
sha_ba
#778 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
sumLJiv si mispreca wrote: sta ti mislis
- spreca
#779 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
nema dzabe ni u stare babe....a ovo je bio naj jeftinij nacin da ova djecurlija izadje iz anonimnosti i da se za njih sazna.....mi smo ih samo pogurli....i naravno da Grand neradi nista dzabe pa ni ja ni ti neradimo dzabe a uzto svojim sefovima punimo dzepoveKB9 wrote:nek smo vala opet izdominirali i glasovima napunili dzepove grandu
ovo je bosna
- spreca
#780 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
mogu pokazatisha_ba wrote:sumLJiv si mispreca wrote: sta ti mislis
-
sha_ba
#781 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
ok slazem sespreca wrote:mogu pokazatisha_ba wrote:sumLJiv si mispreca wrote: sta ti mislisako sumLjas
![]()
![]()
- KB9
#782 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
ima baba sto ti jos i placajuspreca wrote:nema dzabe ni u stare babe....a ovo je bio naj jeftinij nacin da ova djecurlija izadje iz anonimnosti i da se za njih sazna.....mi smo ih samo pogurli....i naravno da Grand neradi nista dzabe pa ni ja ni ti neradimo dzabe a uzto svojim sefovima punimo dzepoveKB9 wrote:nek smo vala opet izdominirali i glasovima napunili dzepove grandu
ovo je bosna
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#783 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Banned user for reason “krsenje pravila foruma.” - trajni-
» Namazan
» Namazan
- bleee_sa
#784 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Srce mi ko džamija 
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#785 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
no comment zbog banovica 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#786 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

bilo nas je
- friskyoreo
#787 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Ono sinoc katastrofa. Jos kad oni izadjose da brisu binu, kaze Zetra prokisnjava...
Pitam se da li ce bas ovaj novac sto je Zetra dobila otici na sanaciju krova, ili u neciji dzep?!
Ali bitno je da je "nas" pobijedio a nije "njihov".
Sto se tice samog eventa, jako, jako lose. Smorili i onaj kepec i organizacija cijela.
Ali bitno je da je "nas" pobijedio a nije "njihov".
Sto se tice samog eventa, jako, jako lose. Smorili i onaj kepec i organizacija cijela.
-
yasaq
#788 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Glupom bošnji malo je ratova svakih 50 godina da se opameti !
- Anestezija
#789 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
eno Secer mazno binu
-
soha96
#790 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Kazu desetine hiljada u Zetri a polu prazna 
Pardon, polu puna
Pardon, polu puna
-
L u c i f e r
- avetinja
#792 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
apsidejzi wrote:
-
someone_
#793 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Uvjek je bilo i bit ce papaka. Ali ova slika je prilicno ohrabrujuca. Ipak je Zetra poluprazna.

-
condy
#794 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Niko ne brani ni Hayatu ni bilo kome da nešto slično organizuje u Beogradu
To što su nesposobni, i što nisu nigdje makeli iz sarajevske čaršije, nije problem Granda ili koga već iz Srbije. Nek i Hayat uzme lovu iz Srbije ko što je Dino Merlin uzeo lovu u Beogradskoj areni ili Saša u Zetri. Ko im brani, ako znaju. Muzika nema granica, i nek organizuje svako šta želi i gdje želi. Ovo je mala država, malo područje i u najvećem interesu naših budućih pjevača, glumaca, umjetnika i sl. je da imaju mogućnost da rade i izvan sarajevske čaršije, a ne samo da to mogu velike sarajevske zvjezde Merlin, Halid, Hanka...
To što su nesposobni, i što nisu nigdje makeli iz sarajevske čaršije, nije problem Granda ili koga već iz Srbije. Nek i Hayat uzme lovu iz Srbije ko što je Dino Merlin uzeo lovu u Beogradskoj areni ili Saša u Zetri. Ko im brani, ako znaju. Muzika nema granica, i nek organizuje svako šta želi i gdje želi. Ovo je mala država, malo područje i u najvećem interesu naših budućih pjevača, glumaca, umjetnika i sl. je da imaju mogućnost da rade i izvan sarajevske čaršije, a ne samo da to mogu velike sarajevske zvjezde Merlin, Halid, Hanka...
- MOSALJOZE
#795 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Preko 400k glasova,ako sam ga dobro čuo,i to samo se jednom moglo glasati za jednog kandidata.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#796 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
ma ja sam uzo dvajs marki dopune i sve puco na prvu trojcu kandidata 
- Donnie Smith
#797 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
condy wrote:Niko ne brani ni Hayatu ni bilo kome da nešto slično organizuje u Beogradu![]()
'ta će Hayat, fukare žive sve odreda, samo onaj Tomislav Đurić pismen i normalan čovjek tamo, ali nešto bolesno izgleda, neće ni on još dugo. Hayat laje, a karavane prolaze
Program, voditelji, furka - čisti seljakluk. Ja ZG ne pratim, nemam kad, a i nisam neki tj. nikakav ljubitelj narodne muzike, ali što uspjedoh upratiti, pa niko nema veze s pjevanje, pa ni ovaj Bublin. Bubi - malo za psihijatrije da se smiri, pa za rudnika kakvog onda, da se spusti na zemlju. Ostale ne upratih, osim ah da - Cigo najjači majkemi
-
sha_ba
- uglavnomja
#799 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
condy wrote:Niko ne brani ni Hayatu ni bilo kome da nešto slično organizuje u Beogradu![]()
hajat konkretno, odnosno svrakic tv je dio svrakic korporacije koja obuhvata zelene beretke, patriotsku ligu, razna boracaka (budzetska) udruzenja ... jako bi bili dobro dosli u bg
bili su uz sda, ne znam da li su proimijenili dresove, ne bi me zacudilo.
sve sto imaju su dobili od drzave. na patrioske guzove koje su kiselili u turskoj, rvatskoj ... da ne pricam, sve se zna.
mislim mahalska tv taman za mahale.
-
L u c i f e r
#800 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
i ne znam zašto većina hajatovih voditeljauglavnomja wrote:condy wrote:Niko ne brani ni Hayatu ni bilo kome da nešto slično organizuje u Beogradu![]()
hajat konkretno, odnosno svrakic tv je dio svrakic korporacije koja obuhvata zelene beretke, patriotsku ligu, razna boracaka (budzetska) udruzenja ... jako bi bili dobro dosli u bg![]()
bili su uz sda, ne znam da li su proimijenili dresove, ne bi me zacudilo.
sve sto imaju su dobili od drzave. na patrioske guzove koje su kiselili u turskoj, rvatskoj ... da ne pricam, sve se zna.
mislim mahalska tv taman za mahale.
umjesto a izgovaraju oo