Russki wrote:jos da pocnu ove travare fatat i zatvarat, bokte jebo ne mozes proc carsijom da ne cujes onaj smrad vutre
AJMO VIJETNAM BRAĆO
Narkomane po bubrezima tuci
Russki wrote:jos da pocnu ove travare fatat i zatvarat, bokte jebo ne mozes proc carsijom da ne cujes onaj smrad vutre
AJMO VIJETNAM BRAĆO
To to .... fino sebi kaficu za ponijet ..... u parkić i oćejfiš ..... a mogu vala i u stanu .... a oni mi se mogu samo NAPUŠITI kvalitetno .... AKO IM DOZVOLIM ....izgubljena dusa wrote:Javni skup mora biti najavljen da bi se smatrao "javnim skupom"
odem fino u park, lijepo vrijeme, pa klupa I ode po' kutije
HAVANA wrote:Pa dobro sta da radim onda?Eno sad ni piva ne valja.Da trcim povazdan u helankama,bavim se plesom u kuturno umjetnickom drustvu,sekcija neka,sta? Moram sebi malo oduska dat i uzivati ponekad u necem sto mi prija.Znam ja da sok od borovnice valja,divan je...Koji ce mi kurac ako izadjem jednom u 15 dana ili mjesec u pab na svirku ili tako nesta...Hocu da se oderem,hocu da se napusim,napijem,najedem...nisam masina,ljudsko bice sam jebo te...Cuj piva ne valja.

Je l'? Ja zadnjih 5, 10 godina, vidim isključivo propagandu usmjerenu ka stvaranju slike o marihuani kao nečemu najcool, najljekovitija biljka na svijetu, super zabavno i tako to, savršenstvo čisto. Davno je već počelo ozbiljno ići na živce i meni koji načelno nisam ni za kakve zabrane ove vrste.Dozer wrote:Isto tako i alkohol. Ali, s druge strane, marihuana, koja dokazano pomaze i lijeci raznorazna psiho-ficika oboljenja, koja ne izaziva ni ovisnost, ni bolesti, ni smrt, uredno se satanizira i zabranjuje njeno uzgajanje, proizvodnja, prodaja, konzumiranje...
Ne mora se najavit,procitaj zakon o javnom okupljanju,dio 4 -drugi oblici okupljanja.izgubljena dusa wrote:Javni skup mora biti najavljen da bi se smatrao "javnim skupom"
Ne uzme se ni 2% u odnosu na profit od duhana.Tomahawk11 wrote:Dozeru, pa i za duhan, pusenje kazu bolest....ali je legalno dok marihuna nije....a sto nije....pa zato sto tako odgovara...puno se vise love uzme zato sto je nelegalna
Ne uzme vraga.Dozer wrote:Ne uzme se ni 2% u odnosu na profit od duhana.Tomahawk11 wrote:Dozeru, pa i za duhan, pusenje kazu bolest....ali je legalno dok marihuna nije....a sto nije....pa zato sto tako odgovara...puno se vise love uzme zato sto je nelegalna
1 osoba u parku na klupi nije javni skupradiša wrote:Ne mora se najavit,procitaj zakon o javnom okupljanju,dio 4 -drugi oblici okupljanja.izgubljena dusa wrote:Javni skup mora biti najavljen da bi se smatrao "javnim skupom"
Jedna nije a vise njih jesteedo_79 wrote:1 osoba u parku na klupi nije javni skupradiša wrote:Ne mora se najavit,procitaj zakon o javnom okupljanju,dio 4 -drugi oblici okupljanja.izgubljena dusa wrote:Javni skup mora biti najavljen da bi se smatrao "javnim skupom"
Kako za kogaLogovan wrote:Iiiiiiiiiiiiii došao je kraj cigaretama.![]()
Ma pusti kraju ba .... u EU nije 100% zabrana pušenja na javnim mjestima a oni se našli nešto pametovat ....izgubljena dusa wrote:U kancelariji I kolima svakako ne pusim.
Kad se nadjem vani, koristim svaku priliku da zapalim.
Cini mi se da nijje zabranjeno zapaliti u basti - nije zatvoreni prostor, a ni javni skup.
A moja kuca je moja....zapalim kad god mi padne na pamet

mhmmm ... kod mene u kući neće ... MILION POSTOradiša wrote:Pa polako zabranit ce i ovde na svim mjestima,ne mogu odjednom.
Ne uzme se na marihuani, nego na različitim lijekovima.Tomahawk11 wrote:Ne uzme vraga.Dozer wrote:Ne uzme se ni 2% u odnosu na profit od duhana.Tomahawk11 wrote:Dozeru, pa i za duhan, pusenje kazu bolest....ali je legalno dok marihuna nije....a sto nije....pa zato sto tako odgovara...puno se vise love uzme zato sto je nelegalna
Uzme se vise nego sto bi se uzelo da se legalizuje.

jesi komičanpeepeep wrote:Ništa onda, od sada pa nadalje i ubuduće vam ostaje samo jedna opcija.
Moze se zalit komsija ne pusac da ga ubijas dimom pa ti kucu oduzmuedo_79 wrote:mhmmm ... kod mene u kući neće ... MILION POSTOradiša wrote:Pa polako zabranit ce i ovde na svim mjestima,ne mogu odjednom.