Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Steph

#776 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Steph »

Volimo da nam se ugađa s vremena na vrijeme.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#777 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by _BataZiv_0809 »

madesa wrote: da, cak i kupio neke stvari sa ebaya samo za to :D
Kod mene obrnuta situacija :mrgreen:

Dobro nije bas skroz obrnuta jer joj ja kupujem te fazone sa ebaya, a ne ona :lol:

Odgovori na pitanja:

Striptiz nijesam plesao, dobro jest bilo ono malo kao u šali ali nista to. Drukcije predigre upraznjavam.

Sto se tice pokajanja, nisam se pokajao, ali bilo je seksova u fazonu rezultat pisi igru brisi :lol:

Uvijek se bolje kajati sto si nesto uradio nego sto nisi. Kako ono americani kazu "what if" je najgore pitanje na svijetu.
Steph

#778 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Steph »

_BataZiv_0809 wrote:Uvijek se bolje kajati sto si nesto uradio nego sto nisi.
Pitat ću te ovo kada ti se desi nešto krupno (ozbiljno). :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#779 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by _BataZiv_0809 »

Steph wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Uvijek se bolje kajati sto si nesto uradio nego sto nisi.
Pitat ću te ovo kada ti se desi nešto krupno (ozbiljno). :mrgreen:
Pitaj i sad bružba, pregrmio sam mnoge bitke i nagledao se svega.

Ali i dalje se radujem zivotu :thumbup:
Steph

#780 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Steph »

Nema šanse da se ne kaješ radi nekih stvari onda... Nije sve u pičci jbt. :mrgreen:

Teška životna lekcija koju sam naučio - nikada više neću raditi stvari za koje znam da bih se mogao pokajati. :mrgreen: Mogu ti i nabrojati neke hipotetičke situacije, za koje znam da bi se eventualno pokajao... Jer je tada bolje 'what if'. :mrgreen:
Nepass

#781 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Nepass »

pukepuke wrote:Sad mi pade na pamet: Što su muškarci onakve pekmeze kad su bolesni? :cuvajse:
Žena bolesna, ne zna se da je bolesna, život funkcionira dalje. Muškarac malo prošmrca, temperatura 36,9, daj limunadu, daj čaj, daj toplu juhicu, daj Coldrex, daj C vitamin, daj jorgan i dvije deke...
Neki sitni stomačni problemi (koje dosta žena ima svaki mjesec, kad im dođe tetka iz Crvenke), ajmeee... Stenjanje i uzdisanje, loš sam, iscrpljen sam, daj čaj, daj Linex, smijem li to jesti...
O kašlju da ne pričam... Zvuči li tebi ovaj moj kašalj čudno :shock:, daj med, daj sirup, daj kadulju za ispiranje, sigurno je upala pluća...
Stereotip, kod mene zena pomaga na najmanje dok kod mene nema bolesti dok sam pri svijesti.

Mozda je to jedina prilika kad zena njih slusa pa pokusavaju maksimalno iskoristiti :D
Nepass

#782 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Nepass »

Steph wrote:Nema šanse da se ne kaješ radi nekih stvari onda... Nije sve u pičci jbt. :mrgreen:

Teška životna lekcija koju sam naučio - nikada više neću raditi stvari za koje znam da bih se mogao pokajati. :mrgreen: Mogu ti i nabrojati neke hipotetičke situacije, za koje znam da bi se eventualno pokajao... Jer je tada bolje 'what if'. :mrgreen:
I ja se kajem samo sto nisam bio sa nekim zenama a mogao sam. I dan danas kad se prisjetim dodje mi da se izudaram.
djevojka bez imena

#783 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by djevojka bez imena »

Nekoliko dana na istom mjestu sretnem momka nekmg, u vojnoj uniformi,lijepog drzanja,markantan,naocale i frizura bas moderni,bas kad ga gledam-pravo muško,i jms kulturan, otvara mi vrata,pusti me preko reda, elem, ti susreti budu lijep djelic dana :mrgreen:

ALI
sad ga sretnem, u civilu je, lijepo odjeven no...

na ruci narukmica ona debela, u usima mbje nausnice, na drugoj ruci sat i neke kao kozne kanapice vezao, mko vrata viri lanac...nije to lancic uopste. Odjednom mi sav bezveze...gledam i ne vjerujem, ko bozicno drvce se okitio ..

Nosite li vi nakit i koliko.?
annoy

#784 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by annoy »

Pa čim ima modernu frizuru sve bi ti trebalo bit jasno
Tomahawk11
Globalni moderator

#785 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Tomahawk11 »

djevojka bez imena wrote:
Ne.
Ne volim nikakav nakit na sebi.
Samprotivsviju

#786 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Samprotivsviju »

djevojka bez imena wrote:Nekoliko dana na istom mjestu sretnem momka nekmg, u vojnoj uniformi,lijepog drzanja,markantan,naocale i frizura bas moderni,bas kad ga gledam-pravo muško,i jms kulturan, otvara mi vrata,pusti me preko reda, elem, ti susreti budu lijep djelic dana :mrgreen:

ALI

na ruci narukmica ona debela, u usima mbje nausnice, na drugoj ruci sat i neke kao kozne kanapice vezao, mko vrata viri lanac...nije to lancic uopste. Odjednom mi sav bezveze...gledam i ne vjerujem, ko bozicno drvce se okitio ..

Dobro si ti njega skenirala :D

Dok sam bio mladji...srednja skola... jesam :D

Na ruci imam 1, ona gumena trakica :D

Ponekad oko vrata, mada nikad zlato ili srebro...obicno one spage ili sta je vec :D
MOSALJOZE

#787 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MOSALJOZE »

Nakit :jok:
supercali

#790 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by supercali »

djevojka bez imena wrote:Nekoliko dana na istom mjestu sretnem momka nekmg, u vojnoj uniformi,lijepog drzanja,markantan,naocale i frizura bas moderni,bas kad ga gledam-pravo muško,i jms kulturan, otvara mi vrata,pusti me preko reda, elem, ti susreti budu lijep djelic dana :mrgreen:

ALI

bukvalno nista od nakita nemam ni lancic ni sat ni narukvicu ni prsten nista apsolutno
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#791 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Velkoski »

imam probušena oba uha, nosim srebreni lančić kojeg mi je poklonila žena koja mi je skinula mrak i istetovir'o sam ruke

poyy
prog321

#792 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by prog321 »

Cim ti je počeo otvarati vrata trebala si posumnjati :-D
Capajebo

#793 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Capajebo »

Dr Baltazar wrote:Jedino sat.
+1
I za prsten ce biti borba :lol:
berenice

#794 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by berenice »

Da li ste dobri ljudi? Kada, ako ikada, pogledate sebe u ogledalu, vodi, svejedno... Da li se prepoznajete? Sad.
MOSALJOZE

#795 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MOSALJOZE »

Kakav si ko čojk?
Ne znam neka ti drugi kažu
Nezahvalno je pisati o sebi bez obzira u kojem kontekstu,s toga moj odgovor nećeš dobiti. :)
jao_situacije

#796 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by jao_situacije »

čuj nakit da nosim špage halke i gumice i ostalo, samo još treba da pustim kosu pa da mi kažu da sam prljava metalika
Capajebo

#797 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Capajebo »

berenice wrote:Da li ste dobri ljudi? Kada, ako ikada, pogledate sebe u ogledalu, vodi, svejedno... Da li se prepoznajete? Sad.
Generalno da, samom sebi jos uvijek ne :mrgreen:
dječak sa šibicama

#798 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by dječak sa šibicama »

berenice wrote:Da li ste dobri ljudi? Kada, ako ikada, pogledate sebe u ogledalu, vodi, svejedno... Da li se prepoznajete? Sad.
Jesam, bar mislim, ili zelim biti.

Ima i boljih od mene, svjestan toga, puno boljih, nesebicnijih, blazih u naravi, imaju ljudi neki svoj zen. Ja volim planuti, mada sve manje i manje kako starim, valjda i ta nekakva mudrost dolazi sa godinama. Sto me nekad ljutilo, danas ignorisem.

Mislim da mi je srce cisto, glupo je sam sebe hvaliti jer si subjektivan kako god okrenes, ali mislim da sam dobar u fundamentu. Imam losih misli prema nekim ljudskim pojavama, to nije dobro i svjestan sam toga, ali nebi im naudio nikada licno. Ja ni pauka ne volim ubiti, ni muhu, iskreno. Meni je biljke zao, one tamo u saksiji, nije ni moja nego ostala od ljudi koji su nekad zivjeli tu. Zaljevam je vodom, kupim joj novu zemlju, cak i ono biljno djubrivo tecno. Zao mi da umre.

Samo danas je tesko biti dobar, nekad ispadnes los prema nekome ko ne zasluzuje, samo zato jer si ljut na svijet koji je iz dana u dan pokvareniji, odvratniji.
KPNCTNJAH

#799 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by KPNCTNJAH »

Da se ne lazemo, ja sam sebi gigant :mrgreen: kad bih znao da necu lezati, imao bih dosad bar je'no 16 ubistava, al' ne cini me to losom osobom :stidljiv:

tu i tamo zakazem, al' pokusavam bit' covjek, pruzim ruku kad je zatraze... :mrgreen:
al_akhisari

#800 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by al_akhisari »

:) neki su vec pomenuli da je teško govoriti o sebi, a biti obejktivan; s druge strane, mislim da je povremeno poželjno "razgovarati sam sa sobom" (samokritičnost i preispitivanje); sve u svemu, mogu reći da se trudim biti dobar insan,...koliko mi uspjeva, to znaju oni s kojima se živi

@bezimena
...što se tiče nakita i ukrasa, ne nosim niššta; nekad lančić (srebreni), i sat, a kako se pojaviše mobiteli ni sat; samo kosa :D
Post Reply