Ali pazi, nekad je potrebno da smo izlozenijiEuridika wrote: Eh, da, vi ste "bez" izloženiji, a onda i nadraženiji...
Zato ja praktikujem imati dvije vrste
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ali pazi, nekad je potrebno da smo izlozenijiEuridika wrote: Eh, da, vi ste "bez" izloženiji, a onda i nadraženiji...
ne izbjegavam odgovor, samo volim da znam o čemu pričamo_BataZiv_0809 wrote:Vec te krenuh kvotat, kad eluna izvrdava, kad ti odgovoriEuridika wrote:Pa recimo da se bolje osjeti anatomski oblik i da je užitak potpuniji bez... meni..._BataZiv_0809 wrote:Kakva je za vas razlika sa i bez?
Eluna, ti zafrkavaš...eluna wrote:ne izbjegavam odgovor, samo volim da znam o čemu pričamo_BataZiv_0809 wrote:Vec te krenuh kvotat, kad eluna izvrdava, kad ti odgovoriEuridika wrote:Pa recimo da se bolje osjeti anatomski oblik i da je užitak potpuniji bez... meni...
a razlike nema barem meni ...... ili osjetiš ili ne
ni najamnje ........ kakve veze ima u šta je upakovano ako zna da ga koristi??Euridika wrote: Eluna, ti zafrkavaš...![]()
![]()
Ma ja sam aludirala na razliku sa i bez pakovanja... a upotrebna vrijednost je nešto o čem se ne diskutuje, podrazumijeva se...eluna wrote:ni najamnje ........ kakve veze ima u šta je upakovano ako zna da ga koristi??Euridika wrote: Eluna, ti zafrkavaš...![]()
![]()
khtrtdfjjertiuabb lkjjhefrzzkajhhhhhhmmmmmmEuridika wrote:Ma ja sam aludirala na razliku sa i bez pakovanja... a upotrebna vrijednost je nešto o čem se ne diskutuje, podrazumijeva se...eluna wrote:ni najamnje ........ kakve veze ima u šta je upakovano ako zna da ga koristi??Euridika wrote: Eluna, ti zafrkavaš...![]()
![]()
jooj bato .... de piši da te svi razumiju, nisam vidovita džemila_BataZiv_0809 wrote:A eluna znas li ti koristiti?
Pa nekako non stop ispod zita provlacis neku feministicku pricu u kojoj je teret dokazivanja na muskarcima. Pa te ja pitam, evo slazem se da hebac mora znati koristiti alatku, ali mislim da i hebacica mora znati ucestvovati u igri. Dakle znas li ti koristiti ono sto ti je priroda dala za koitus?eluna wrote:
jooj bato .... de piši da te svi razumiju, nisam vidovita džemila
nije bilo pritužbi ...._BataZiv_0809 wrote:Pa nekako non stop ispod zita provlacis neku feministicku pricu u kojoj je teret dokazivanja na muskarcima. Pa te ja pitam, evo slazem se da hebac mora znati koristiti alatku, ali mislim da i hebacica mora znati ucestvovati u igri. Dakle znas li ti koristiti ono sto ti je priroda dala za koitus?eluna wrote:
jooj bato .... de piši da te svi razumiju, nisam vidovita džemila
Zato sto je sexyDr. Kuca wrote:Zasto tako volite swallowat?
I will call myself to 5th amendmentBuckethead wrote:Najluđe mjesto gdje ste se sexale?
ako njemu nije problem da žena onda okolo priča sa inim ljudima - neMOSALJOZE wrote:Jel problem kada je muškarac šutljiv?Ne mutav,nego da voli reći jednu pametnu,a ne hiljadu ispraznih?
Ne volim pretjerano pricljive ali kad je sa mnom ocekujem da mozemo normalno voditi razgovore, da i on razgovore pokrece i da mozemo razgovarati o svemu, i ispraznim i manje ispraznim stvarima.MOSALJOZE wrote:Jel problem kada je muškarac šutljiv?Ne mutav,nego da voli reći jednu pametnu,a ne hiljadu ispraznih?
Ma na to sam i mislioannoy wrote:Ne volim pretjerano pricljive ali kad je sa mnom ocekujem da mozemo normalno voditi razgovore, da i on razgovore pokrece i da mozemo razgovarati o svemu, i ispraznim i manje ispraznim stvarima.MOSALJOZE wrote:Jel problem kada je muškarac šutljiv?Ne mutav,nego da voli reći jednu pametnu,a ne hiljadu ispraznih?
Ne volim kad moram izvlaciti rijeci iz njega kao iz bunara
Pored mene niko nije šutljiv...MOSALJOZE wrote:Jel problem kada je muškarac šutljiv?Ne mutav,nego da voli reći jednu pametnu,a ne hiljadu ispraznih?
Zato jer možemoVelkoski wrote:koji kurac nosate crveni karmin čak i kada vam ne stoji? jedno 1% žena može nositi taj karmin kako treba![]()
volim žene sa stavomannoy wrote:Zato jer možemoVelkoski wrote:koji kurac nosate crveni karmin čak i kada vam ne stoji? jedno 1% žena može nositi taj karmin kako treba![]()
Ovo je stvar ličnih preferencija, nije uopće pravilo. Prije bih rekla i da su u manjini (generalno gledano).Dr. Kuca wrote:Zasto tako volite swallowat?
Nisam egzibicionista po prirodi, pa nemam ništa baš uzbudljivo za prijaviti.Buckethead wrote:Najluđe mjesto gdje ste se sexale?
Crveni karmin je stil za sebe. Privlači pozornost, ostatak šminke postaje nebitan, usne su adut. Imaš više nijansi crvenih karmina, tako da nije baš samo 1% žena koje ga mogu nositi. Svaka mora odabrati sebi odgovarajuću nijansu i prilagoditi je ostatku stajlinga.Velkoski wrote:koji kurac nosate crveni karmin čak i kada vam ne stoji? jedno 1% žena može nositi taj karmin kako treba![]()