Problem pasa lutalica vol 2

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Nanananana

#776 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Nanananana »

Dovoljno je da te ta trojica od po 30 i vise kila safataju, a kamoli copor od 10+ pascadi.

Image
Uh jes' opasna ljubi je majka.
radiša

#777 problem ljudi lutalica

Post by radiša »

ma svi su satro opasni dok ih ne opalis po dzepu,puko bi ja njima po 1000 kazne bez dobar dan da kazem prvo a poslje milja po milja...
pa da vidimo dokle.
Nanananana

#778 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Nanananana »

Samo po dzepu, druge nema.
kr0 0ss

#779 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

Nanananana wrote:Dovoljno je da te ta trojica od po 30 i vise kila safataju, a kamoli copor od 10+ pascadi.

Image
Uh jes' opasna ljubi je majka.
Ne diraj lava dok spava i mirno prodji ;-)
kr0 0ss

#780 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

Innovation wrote:
kr0 0ss wrote:Pa nije tako. Ja sam odavno na ovom forumu i nisam bio tako aktivan jer sam imao dosta obaveza. Sad imam više slobodnog vremena.

:oops:
Ovo je novi nick. Stari ne funkcioniše više! :-(
isx

#781 Problem pasa lutalica vol 2

Post by isx »

kr0 0ss wrote:Evo sad sam se vratio iz grada i prošao pored tri lutalice. Dva malo veća i jedan mali. Nisu me ni pogledali a niti se pomjerili sa mjesta. Mirno leže i odmaraju se [WHITE SMILING FACE] Možda ovaj prizor nekima smeta ali ja sad nemam nikakav razlog da uzmem kamen i da ih gadjam ili tjeram.
Normalno. Da si ih šutirao sa noge na nogu i mršnuo dobio bi svoje. Ovi zagovornici ukidanja kerova humamo/nehumano tome uče djecu od 6 godina kada kreću u školu. Svjedok bio trilion puta. Uzgred, ta sorta i naseljava kerovima čitave kvartove, a onda im smetaju. Logično.
Nepass

#782 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Nepass »

kr0 0ss wrote:
Nepass wrote:
undefined007 wrote:Nisi upravu! Ja ću ti u svom okruženju u dometu od 1 km nabrojati 4 ili 5 čopora po 10-ak pasa pa ti vidi ko je upravu. ;)
Isto ko da niko od nas ne izlazi napolje, cuj vidio tri penzionerska cuka od ilidze do malte.
Kod mene copor 8 cuka svaki dan ih sretnem.
Ja sam danas tražio te čopore koji gradom haraju. Možda se boje mene pa su se svi sakrili :-) Što sam mogao da vidim je samo ovo. Jedan usamljeni stari penzioner.

Image
Bas ti dosadno pa hodas gradom i trazis copore, bas uslikas jednog cuku kao da si znao sta cu pisati :D
Dr. Kuca

#783 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Dr. Kuca »

Iskreno nehumano je sta ovi kerofili zagovaraju. Cuke gladne, normalno da ce napast. Pogotvo zimi. Al fol ih vole i hrane a sve ijedan ker mrsav, normalno da ce biti agresivan kad je gladan. Kad si gladan nisi svoj.
AmirBaa

#784 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by AmirBaa »

-LIBERO- wrote:Prestanite se igrati detektiva. Svako ima pravo da ucestvuje u svim podforumima, i svim temama, ovoga foruma.
Postujte svi pravila foruma, cak i ako se ne slazete...i nastavite diskusiju na tematiku TEME.
izvini sto komentarisem rad administracije, ali kao pokretac ove teme zamolio bih te da obratis paznju na postove "kr0 0ss" jer je ocigledno da je troll i profil je napravio da na ovoj temi provocira ljude. :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#785 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Tomahawk11 »

Ejs....na ovoj temi provocira svako ko nije sa 1. sintorskom forumskom brigadom :mrgreen:

Mada je najbolje zaobilaziti temu.
Adriatic

#786 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Adriatic »

Tomahawk11 wrote:Ejs....na ovoj temi provocira svako ko nije sa 1. sintorskom forumskom brigadom :mrgreen:

Eto sad vas je dvojica.
Dalje.
Tomahawk11
Globalni moderator

#787 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Tomahawk11 »

Adriatic wrote:
Tomahawk11 wrote:Ejs....na ovoj temi provocira svako ko nije sa 1. sintorskom forumskom brigadom :mrgreen:

Eto sad vas je dvojica.
Dalje.
Cega dvojica?
Nanananana

#788 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Nanananana »

kr0 0ss wrote: Ne diraj lava dok spava i mirno prodji ;-)
Eno neki dan izvela svoju i idu tri kera, 2 nas zaobidju a ovaj treci ide prema nama. Kontam i on ce nas zaobici, ja kad krenu rezat i trcat prema mojoj. Docekan je stapom po bubrezima, pa da vidim iduci put hoce li imati petlje da pridje a kamoli da pocne rezat.
Ali sigurno sam ga ja izazvala svojim stajanjem, trebala sam napraviti krug oko zgrade da pustim tuzne okice da mirno prodju. :roll:
Tomahawk11
Globalni moderator

#789 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Tomahawk11 »

Nanananana wrote:
kr0 0ss wrote: Ne diraj lava dok spava i mirno prodji ;-)
Eno neki dan izvela svoju i idu tri kera, 2 nas zaobidju a ovaj treci ide prema nama. Kontam i on ce nas zaobici, ja kad krenu rezat i trcat prema mojoj. Docekan je stapom po bubrezima, pa da vidim iduci put hoce li imati petlje da pridje a kamoli da pocne rezat.
Ali sigurno sam ga ja izazvala svojim stajanjem, trebala sam napraviti krug oko zgrade da pustim tuzne okice da mirno prodju. :roll:
Problem je sto ovom akcijom nece pohvatati te agresivne, sto bi se oni zahmetili ganjanjem opasnih pasa, ima ovih sto sami dodju.
KB9

#790 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by KB9 »

ako je sudit prema komentarima ovog novog trol profila njemu je vjerovatno 50+ pasa odjednom copor, nije ni cudno sto toliko seta sarajevom a jos nije uhvatio sliku nekog copora

kakvo je stanje? jesu poceli aktivnije hvatat pse po sarajevu da se i mi u drugim gradovima imamo cemu nadat u buducnosti :-)
Nanananana

#791 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Nanananana »

KB9 wrote: kakvo je stanje? jesu poceli aktivnije hvatat pse po sarajevu da se i mi u drugim gradovima imamo cemu nadat u buducnosti :-)
Evo gledam maloprije oni iz Av-Mau jos ne kmece, ali polahko, tek je dan poceo. :D
Adriatic

#792 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Adriatic »

Sve je ovo smišljena akcija od strane Kifle i kompanije koju čine Dogsovci i ovi ostali cukofili.
Kobajagi pokrenu akciju hvatanja, onda kukumavka preko mreža i eto love.
A džukele gdje i jesu.
Pa jel reče onaj glasnogovornik iz Rada da ih hvataju i predaju veterinarima :izet:
KB9

#793 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by KB9 »

Hana Hukara
2 min. · Sarajevo
Jutros na Slatinu sintori doveli 4 pas, Grbavica jedan, Logavina jedan i dva Dzemala Bijedica. Ako nekomr fale idite po njih odmah!

mozda ipak na kraju bude nesto od ovog :bih:
foton

#794 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by foton »

KB9 wrote:Hana Hukara
2 min. · Sarajevo
Jutros na Slatinu sintori doveli 4 pas, Grbavica jedan, Logavina jedan i dva Dzemala Bijedica. Ako nekomr fale idite po njih odmah!

mozda ipak na kraju bude nesto od ovog :bih:
tjoooj cuj cetiri psa!!! svaka cast! pa idite u park kod druge gimnazije i vidite ima li i jedno drvo pod kojim NEMA psa lutalice... samo tamo ih mogu komotno 10-15 nahvatati... inace mislim da je bolesno sto u vogosci ima na desetine privatnih azila gdje ljudi drze po 50-60 pasa lutalica i dobijaju po 2000KM mjesecno dok nema penzija, nema krede u skoli, nema porodiljskih nadoknada, nema NISTA, samo ima za pse, automobile polupismenih politicara i njihove magistarske...

sta cemo kad prodju izbori i ovi prestanu hvatati pse? i kad puste one sto su nahvatali? hajmo SVI po 2000 uzimati za cuke i da vidimo dokle MMF moze to finansirati.
Nanananana

#795 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Nanananana »

Image
Ma ko ce to ljutio?

Fino ja kazem, bit ce dobro ako opet ne prebiju veterinare i sintore na Stupu. Ovaj put mozda i bombu ili pistolje ponesu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#796 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Tomahawk11 »

Sta cemo sa istinom da hvataju samo pitome, mirne pse, a najavili hvatanje agresivnih?
E moj narode....
BIONA

#797 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by BIONA »

Zato fino treba postaviti policajca da dezura i problem rijesen vrlo jednostavno...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#798 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by pici »

sta radi DogMoney po ovom pitanju jesul angazovali britanskog ambasadora... hocel biti demonstracija ispred parlamenta, imam preporuku kad dojdu sHintori a vi lajte na njiHa i rezite...dje je Caki on je slobodni jurisnik, Kendra namlatila love dobila kucu, kola i sad odmara od obilna posla... paypall humanisti.
foton

#799 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by foton »

Tomahawk11 wrote:Sta cemo sa istinom da hvataju samo pitome, mirne pse, a najavili hvatanje agresivnih?
E moj narode....
E moj narode... Nema razlike pitom ili agresivan, SVE pse lutalice treba skloniti s ulice. Pitomi ili agresivni, SVI psi lutalice su smetnja ljudima. SVI oni i kake i piske i kopaju po kontejnerima, razbacuju smeće, i SVI mogu prenositi bolesti, buhe, SVI laju nocu, grizu auta...
Tomahawk11
Globalni moderator

#800 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Tomahawk11 »

foton wrote:
Tomahawk11 wrote:Sta cemo sa istinom da hvataju samo pitome, mirne pse, a najavili hvatanje agresivnih?
E moj narode....
E moj narode... Nema razlike pitom ili agresivan, SVE pse lutalice treba skloniti s ulice. Pitomi ili agresivni, SVI psi lutalice su smetnja ljudima. SVI oni i kake i piske i kopaju po kontejnerima, razbacuju smeće, i SVI mogu prenositi bolesti, buhe, SVI laju nocu, grizu auta...
Kako nema razlike? Akcija je pokrenuta pod pritiskom, jer je sve vise slucajeva gdje je pas nekog ujeo.
Sta urade? Objave da idu hvatati AGRESIVNE pse. Naravno, nista od toga, hvatace one sto se daju lahko uhvatiti.
I bice, gledajte narode, pohvatali smo pse, ostalo nekoliko tu i tamo....a ti sto ostanu, oni ce i dalje ujedati svijet okolo.
Post Reply