Innovation wrote:Styling wrote: A ko placa troskove pratnje i njihovog boravka u Becu? Bice opet is naseg dzepa.Policijski službenici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine, koji su u pratnji Izetbegovića, pružaju mu, kao članu Predsjedništva BiH, obaveznu dvadesetčetveročasovnu zaštitu, na što ih obavezuju odgovarajući zakoni i propisi Bosne i Hercegovine kao i međunarodne obaveze.
Sebija All about
- GeeTnT
#776 Re: Sebija All about
-
Cohers
#777 Re: Sebija All about
Vidi joj face, vjerovatno joj Princ Kuga traži lijeka.pici wrote:seka i braco na godišnjem u beČu... o svom trošku... profesoriceeeee a ko te mijenja na direktorskoj poziciji, jel suljeviČka, a onaj jadni araB asistent na fakultetu treba nam prevodilac allaha miPredsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović se sa suprugom nalazi u privatnoj posjeti, na četverodnevnom godišnjem odmoru u Austriji. Izetbegović lično plaća troškove njihovog smještaja i boravka, prenosi Fena.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#778 Re: Sebija All about
šoferi,auta, bemzin, hotelske sobe, apartmani, hrana itd po službenoj a njiHan dvoje po privatnoj dužnosti... ŽIVJELI, BEGOVI, VOJVODSTVA I BANOVI...ŽIVJELIIIIStyling wrote:A ko placa troskove pratnje i njihovog boravka u Becu? Bice opet is naseg dzepa.pici wrote:seka i braco na godišnjem u beČu... o svom trošku... profesoriceeeee a ko te mijenja na direktorskoj poziciji, jel suljeviČka, a onaj jadni araB asistent na fakultetu treba nam prevodilac allaha miPredsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović se sa suprugom nalazi u privatnoj posjeti, na četverodnevnom godišnjem odmoru u Austriji. Izetbegović lično plaća troškove njihovog smještaja i boravka, prenosi Fena.
-
PM72
#779 Re: Sebija All about
Babo mu je bio nesposoban ali je zato sin prevazišao sve...
- Reglan
#780 Re: Sebija All about
Code: Select all
http://source.ba/clanak/BiH/418798/Audio-snimak-na-kojem-Sebija-Izetbegovic-prijeti-svom-uposleniku--Jos-jednom-cujem-da-ste-moje-ime-uzeli-u-usta-zapamtit-cete-me-za-zivota-
homar
#781 Re: Sebija All about
Tražili smo Sultana i Hurem i dobili smo, neka nam je sa hairom.Reglan wrote:Code: Select all
http://source.ba/clanak/BiH/418798/Audio-snimak-na-kojem-Sebija-Izetbegovic-prijeti-svom-uposleniku--Jos-jednom-cujem-da-ste-moje-ime-uzeli-u-usta-zapamtit-cete-me-za-zivota
-
PM72
#782 Re: Sebija All about
bar je iskrena kad kaže ."nemojte se igrati s glavom".Svekar i muž joj sjebali živote desetina hiljada ljudi pa mogu napraviti igranku i nekom hudniku koji radi u kliničkom centru i kome je direktno prijetila.Poslaće par likova da ga prebiju,da mu zapale auto ili namlate dijete,presretnu ženu ili izmaltretiraju roditelje.Na sve je spremna ova vlast.
- GeeTnT
#783 Re: Sebija All about
Ne postoji poslodavac (citaj gazda) u BiH koji sa svojim radnikom ne razgovara na ovaj nacin...neki su bili i prebijeni o cemu je i klix pisao. Mozda je to samo veci level u komunikaciji na nasim prostorima. Sebija nije nista manje stoka od mase koja to trpi i nas koji o tome samo raspravljamo...PM72 wrote:bar je iskrena kad kaže ."nemojte se igrati s glavom".Svekar i muž joj sjebali živote desetina hiljada ljudi pa mogu napraviti igranku i nekom hudniku koji radi u kliničkom centru i kome je direktno prijetila.Poslaće par likova da ga prebiju,da mu zapale auto ili namlate dijete,presretnu ženu ili izmaltretiraju roditelje.Na sve je spremna ova vlast.
-
PM72
#784 Re: Sebija All about
Slažem se ali ti jedino Sebija (i još par njih) može poslati utovljene i izbrijane rotvajlere sa službenim značkama MUP-ova ,SIPE ili FOS-a da ti naprave igranku na leđima i naprave džehenem od života.GeeTnT wrote:Ne postoji poslodavac (citaj gazda) u BiH koji sa svojim radnikom ne razgovara na ovaj nacin...neki su bili i prebijeni o cemu je i klix pisao. Mozda je to samo veci level u komunikaciji na nasim prostorima. Sebija nije nista manje stoka od mase koja to trpi i nas koji o tome samo raspravljamo...PM72 wrote:bar je iskrena kad kaže ."nemojte se igrati s glavom".Svekar i muž joj sjebali živote desetina hiljada ljudi pa mogu napraviti igranku i nekom hudniku koji radi u kliničkom centru i kome je direktno prijetila.Poslaće par likova da ga prebiju,da mu zapale auto ili namlate dijete,presretnu ženu ili izmaltretiraju roditelje.Na sve je spremna ova vlast.
- Dozer
#785 Re: RE: Re: Sebija All about
Znaci, uredno ga primas? Posteno. I uskreno.BayrakTB wrote:Ponosni. Uža specijalnost analno općenje sa sljedbenicima mrtvog tita i šatro fgr.kolegione wrote: Bake's bot alert
Da sam znao procijeniti kolike komplekse imate i nick bih taj uzeo.
- BayrakTB
#786 Re: RE: Re: Sebija All about
Pa i ne baš iskreno. Vidiš, ovi šatro ljevičari i fgr su ti oni koji gotive derpaše i svrbi ih, te opravdavaju svaku njihovu promociju, od pozorišta do parade. Ja im samo ispunjavam njihove fantazije i želje u slučaju svoje suhoće.Dozer wrote:Znaci, uredno ga primas? Posteno. I uskreno.BayrakTB wrote:Ponosni. Uža specijalnost analno općenje sa sljedbenicima mrtvog tita i šatro fgr.kolegione wrote: Bake's bot alert
I vuk sit i ovce na broju.
-
Zahran
#787 Re: Sebija All about
Kmeri na aparatima
a Sebija nije radila periodični servis aparata
a Sebija nije radila periodični servis aparata
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#788 Re: Sebija All about
Koliko ljudi mu to pruza zastitu po pravilniku????Innovation wrote:Styling wrote: A ko placa troskove pratnje i njihovog boravka u Becu? Bice opet is naseg dzepa.Policijski službenici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine, koji su u pratnji Izetbegovića, pružaju mu, kao članu Predsjedništva BiH, obaveznu dvadesetčetveročasovnu zaštitu, na što ih obavezuju odgovarajući zakoni i propisi Bosne i Hercegovine kao i međunarodne obaveze.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#789 Re: RE: Re: Sebija All about
To ti je inace template obraza jednog SDA glasaca ili bolje reci najblizih dupeuvlakaca.....jebeni su ti igraci iz prvih safova cim pripuca trezor im postane kuca. Mozes misliti koji je to mazohizam u pitanju kad uzivanja u primanju!Dozer wrote:Znaci, uredno ga primas? Posteno. I uskreno.BayrakTB wrote:Ponosni. Uža specijalnost analno općenje sa sljedbenicima mrtvog tita i šatro fgr.kolegione wrote: Bake's bot alert
- sunceKOtepsija
#790 Re: Sebija All about
pici wrote:seka i braco na godišnjem u beČu... o svom trošku... profesoriceeeee a ko te mijenja na direktorskoj poziciji, jel suljeviČka, a onaj jadni araB asistent na fakultetu treba nam prevodilac allaha miPredsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović se sa suprugom nalazi u privatnoj posjeti, na četverodnevnom godišnjem odmoru u Austriji. Izetbegović lično plaća troškove njihovog smještaja i boravka, prenosi Fena.
Ljeto je, prema pravilu, doba koje svi s nestrpljenjem iščekujemo zbog godišnjih odmora. Kako namjeravate iskoristiti slobodne dane?
- Radit ću cijelog ljeta bez pauze, sve do oktobra. Ne volim gužve, redovno čekam da ljeto prođe, a onda odem na nekoliko dana u Austriju ili Italiju. Planine su mi sve draže, i ljeti i zimi. Vikendom sam na Bjelašnici i Igmanu, s jeseni obično odem u Klagenfurt, koji je okružen planinama i jezerima. Jedno od najzanimljivijih mjesta koje sam posjetio je ledničko jezero na vrhu Turah, pedesetak kilometara od Klagenfurta. Nalazi se na skoro 2.000 metara nadmorske visine. Zimi je zamrznuto pa se po njemu možete voziti sankama koje vuku konji.
- sunceKOtepsija
#791 Re: Sebija All about
emmir1 wrote:Kakvo je stanje na klinici dok se Sebija bavi tračanjima.
Rodica mi je imala zakazanu operaciju za sutra, ugrađivanje stenta.
Čekala je pola godine na red, stanje joj je loše.
Jutros mi kažu da je šalju kući jer se aparat pokvario i ne mogu joj uradit operaciju, a srce joj radi na 35 posto.
I šta sada sa slučajevima kojima se operacija mora hitno da uradi a i ona je hitan slučaj.
Da li je ovo moguće jebote?
Sarajevo da ima ovako jadan klinički centar
Dozer wrote:Upravo o tome i pricam, tj. upravo je to ono sto mi raja-doktori i govore...![]()
Sto kazu - ned'o bog kakvog haosa i povrijedjenih...svi bi pomrli jer ih nemamo cime zakrpiti... Nemaju konca za sivanje ba...sta dalje da se prica...
"Ona je menadžer i zna da motiviše ljude da se dobro radi. Kroz tu bolnicu je u tri godine prošlo 700.000 ljudi, a kroz Klinički centar prolazi trostruko više. KCUS je doveden do duga od skoro 100 miliona KM, Opća bolnica koju je ona predvodila je vratila neke dugove", kazao je Izetbegović.
On je dodao kako misli da su pacijentima i bolnicama potrebni dobri menadžeri bez obzira kako se oni prezivaju.
"Možda, u slučaju KCUS-a kojem svi sada treba da pomognu, nije ni loše da menadžer bude neko ko ima dobre veze. Ona sjedi na užarenoj stolici i neće biti jednostavno nekim ljudima uskratiti privilegije", zaključio je Izetbegović.
-
crazy_diamond
#792 Re: Sebija All about
Kakav nam zdravstveni sistem prave prijestolonasljednik i njegova ljube, ostaje nam ljudi da se drzimo jedino dobre stare narodne medicine, sto vise cvekle,graska,kupusa,kompota i zdravih namirnica, meso cemo izbaciti ubrzo sto zbog zdravstvenog, sto zbog ekonomskog sistema koji ce nam dozvoliti u vrh glave da kupujemo dzigarice jednom mjesecno. Cigare su nam vec ucinili nedostupnim,alkohol uskoro poskupljuje, sta hocete, drzava nas bas tjera na zdrav zivot,njozi hvala
A kako vidim u sarajevu covjek ce morati sa sovom uvijek imati prvu pomoc ko u autu ili ko u ratu na liniji, i to malo vecu, zavoje,gaze,sprice,igle,alkohol medicinski, sve izgleda valja imati sa sobom za nedaj boze,ako iznenada zaglavis bolnice da te imaju cim krpiti
A kako vidim u sarajevu covjek ce morati sa sovom uvijek imati prvu pomoc ko u autu ili ko u ratu na liniji, i to malo vecu, zavoje,gaze,sprice,igle,alkohol medicinski, sve izgleda valja imati sa sobom za nedaj boze,ako iznenada zaglavis bolnice da te imaju cim krpiti
-
doboj71
#793 Re: Sebija All about
I ona ga je ,garantpici wrote:jebem onog ko joj dade diplomuputokaz1 wrote:Sebija je doktorica a ne političarka,tema treba biti u Medicinskim
- Filter
#794 Re: Sebija All about
ovo cijela prica oko dade sviraca, sankinog malog
vakat je bio da dobije po labrnji
vakat je bio da dobije po labrnji
-
The BEN10
#795 Re: Sebija All about
http://www.index.hr/vijesti/clanak/mini ... 89917.aspxInnovation wrote:Styling wrote: A ko placa troskove pratnje i njihovog boravka u Becu? Bice opet is naseg dzepa.Policijski službenici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine, koji su u pratnji Izetbegovića, pružaju mu, kao članu Predsjedništva BiH, obaveznu dvadesetčetveročasovnu zaštitu, na što ih obavezuju odgovarajući zakoni i propisi Bosne i Hercegovine kao i međunarodne obaveze.
Evo kako se na to gleda u iole uređenijim državama...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/varg ... 90988.aspx
Obzirom da sam znao da će biti i određenog rekreativnog dijela, ja sam sve svoje troškove unaprijed planirao platiti, međutim očito je došlo do krivog tumačenja od strane mojih stručnih službi što znači pravo na službeni automobili i vozača 24 sata dnevno. Meni je izrazito žao što je došlo do mog propusta u krivom tumačenju propisa Republike Hrvatske i to se više nikada neće ponoviti. Ja sam već pokrio sve troškove i za sebe, i za vozača i za automobil i smatram tu priču zatvorenom", rekao je danas Varga.
- Alfons Kauders
#796 Re: Sebija All about
Po PSu, za njeg i hanumu bi trebalo biti 6-8 ljudi.hrasno38 wrote:Koliko ljudi mu to pruza zastitu po pravilniku????Innovation wrote:Styling wrote: A ko placa troskove pratnje i njihovog boravka u Becu? Bice opet is naseg dzepa.Policijski službenici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine, koji su u pratnji Izetbegovića, pružaju mu, kao članu Predsjedništva BiH, obaveznu dvadesetčetveročasovnu zaštitu, na što ih obavezuju odgovarajući zakoni i propisi Bosne i Hercegovine kao i međunarodne obaveze.
Posto na te poslove ne dolazi svako, i posto su plate prilicno dobre, to je cca 3500KM po glavi, brutto. To ne ukljucuje troskove sluzbenih auta za pradnju, sredstava veze, opreme, hrane i smjestaja. Cisto na platama, to osiguranje kosta ne manje od cetvrt miliona godisnje, ne racunajuci troskove (ako se nisu Beca svercali vozom i spavali u parku)
-
kolegione
#797 Re: Sebija All about
@emmir1 off topic nisam upucen koje su TACNO procedure ali ima PRAVO da ide za Tuzlu, provjerite to stisnite
- Thorgerson
#798 Re: Sebija All about
Od dva prijatelja koji isto tako cekaju snimanje i operaciju, magnetna ne radi, operacija poslali ga na cekanje.
Nek je bog na pomoci svim bolesnim u Sarajevu.
Bolje je u ratu bilo.
p.s. sve je podredjeno tome, da javnog zdravstva haman vise nece ni biti. Znaci placaces ga, ali ces ici privatno i opet placati. A mi narod ovce cemo to raditi. Mozda sve do jednom, dok nesto ne pukne...
Nek je bog na pomoci svim bolesnim u Sarajevu.
Bolje je u ratu bilo.
p.s. sve je podredjeno tome, da javnog zdravstva haman vise nece ni biti. Znaci placaces ga, ali ces ici privatno i opet placati. A mi narod ovce cemo to raditi. Mozda sve do jednom, dok nesto ne pukne...
- Dr. Kuca
#799 Re: Sebija All about
Naravno da se malo i pretjeruje. <Brat od prijateljeve nane, pa njeno praunuce itd.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#800 Re: Sebija All about
otišlo se do beča da se prebace novci na privatne račune od pilava prodajom FDSa... kakav crni odmor