Nisi ti ludklixoris wrote:Jok, ne rasipam, samo ga okrecem u svoju korist. Kad mi se nudi, a zeli da ponuda bude i prihvacena, mora prvo pitu razvit'pukepuke wrote:Ne rasipaj onda svoj talent, čuvaj ga samo za sebeklixoris wrote:
Nudi mi stalno, al' meni mrsko. Vidio da znam i sad mi nije vise zanimljivo
Tek onda moze dobit'
Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pukepuke
#776 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
- Dr Kova
#777 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Što se ovdje zakuhalo 
- klixoris
#778 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Sta da ti kazem... Iskustvo dodje sa godinama, moja Puke...pukepuke wrote:
Nisi ti lud![]()
- nuovavita
#779 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Više oni matori ganjaju puterice da poprave svoj ego...ali nejse.klixoris wrote:
pa rekao sam ti - to je SciFiZgodniji i mladji lovi zgodnije i mladje ! Starka moze posluziti samo za zabavu
![]()
Ne moraš ti guslati ni bez predigre...ako možeš ponoviti par puta naravnoklixoris wrote: Poslije duge predigre (ako je dobro odradjena), ne moras dugo guslat'. Nekad u strvari odguslas samo da i sebe zadovoljis, obzirom da je mlada vec davno obradjena jos u predigri
- pukepuke
#780 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
I sama sam tiklixoris wrote:pukepuke wrote:
Nisi ti lud![]()
Sta da ti kazem... Iskustvo dodje sa godinama, moja Puke...![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#781 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ne oduzimaj mladoj od igre! Šta ima veze ako je zadovoljena i kroz predigru, znaš da mi žene svakako volimo i možemo više puta...klixoris wrote:Poslije duge predigre (ako je dobro odradjena), ne moras dugo guslat'. Nekad u strvari odguslas samo da i sebe zadovoljis, obzirom da je mlada vec davno obradjena jos u predigriEuridika wrote:Duga predigra...nuovavita wrote:Pita je dio predigre![]()
![]()
- klixoris
#782 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Pa, ako i ona moze napraviti vise pita....nuovavita wrote:
Ne moraš ti guslati ni bez predigre...ako možeš ponoviti par puta naravno![]()
Naravno ! Al' to ce je onda kostat' i extra pituEuridika wrote: Ne oduzimaj mladoj od igre! Šta ima veze ako je zadovoljena i kroz predigru, znaš da mi žene svakako volimo i možemo više puta...
Last edited by klixoris on 08/03/2016 10:26, edited 1 time in total.
- nuovavita
#783 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Pa, ako ti možeš i pojesti više...klixoris wrote:Pa, ako i ona moze napraviti vise pita....nuovavita wrote:
- Euridika
- Globalna šefica
#784 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ih, k'o da je to problem! Ja uvijek napravim dvije veeelike tepsije...klixoris wrote:Pa, ako i ona moze napraviti vise pita....nuovavita wrote:
- nuovavita
#785 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ili više manjih, zavisno od raspoloženjaEuridika wrote:Ih, k'o da je to problem! Ja uvijek napravim dvije veeelike tepsije...klixoris wrote:Pa, ako i ona moze napraviti vise pita....nuovavita wrote:
- Euridika
- Globalna šefica
#786 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
A ako na to doda i kolač, šta onda dobije?klixoris wrote:Pa, ako i ona moze napraviti vise pita....nuovavita wrote:
Naravno ! Al' to ce je onda kostat' i extra pituEuridika wrote: Ne oduzimaj mladoj od igre! Šta ima veze ako je zadovoljena i kroz predigru, znaš da mi žene svakako volimo i možemo više puta...
- klixoris
#787 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
nuovavita wrote:Pa, ako ti možeš i pojesti više...klixoris wrote:Pa, ako i ona moze napraviti vise pita....nuovavita wrote:
Znas kako ono kazu: INPUT-PROCES-OUTPUT
Dakle, da bi odrzao neprekidan proces, moras ga redovno snabdijevati svjezim inputima, a rezultat svega toga je kvalitetan output
Koliiko ce dobiti, zavisi od udjela oraha u kolacuEuridika wrote: A ako na to doda i kolač, šta onda dobije?
A krempitu od mene moze vazda dobiti gratis
- Euridika
- Globalna šefica
#788 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Znala sam da je ovdje krempita neizostavan 'začin'...klixoris wrote:Koliiko ce dobiti, zavisi od udjela oraha u kolacuEuridika wrote: A ako na to doda i kolač, šta onda dobije?
A krempitu vazda moze dobiti gratis
Orasi jesu bitni, ali bez meda nije puni efekat. A ako na to dodaš i cimet i čokoladu, pa i malo šljiva (mogu i afričke, a nisu ni ove domaće za bacit'), e onda imaš dobitnu kombinaciju...
- klixoris
#789 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Med kod mene ne treba... Sam sam od sebe medenEuridika wrote:Znala sam da je ovdje krempita neizostavan 'začin'...klixoris wrote:Koliiko ce dobiti, zavisi od udjela oraha u kolacuEuridika wrote: A ako na to doda i kolač, šta onda dobije?
A krempitu vazda moze dobiti gratis![]()
![]()
Orasi jesu bitni, ali bez meda nije puni efekat. A ako na to dodaš i cimet i čokoladu, pa i malo šljiva (mogu i afričke, a nisu ni ove domaće za bacit'), e onda imaš dobitnu kombinaciju...![]()
- nuovavita
#790 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
klixoris wrote:
Dakle, da bi odrzao neprekidan proces, moras GA redovno snabdijevati svjezim inputima, a rezultat svega toga je kvalitetan output![]()
- klixoris
#791 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
nuovavita wrote:klixoris wrote:
Dakle, da bi odrzao neprekidan proces, moras GA redovno snabdijevati svjezim inputima, a rezultat svega toga je kvalitetan output![]()
![]()
Inputima različite vrste. Nije to mnogo teško
Zlocesta si !
- nuovavita
#792 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Jaaaa?!!! Neeeeklixoris wrote:
![]()
![]()
![]()
Zlocesta si !![]()
Hoćeš li me kazniti?
- klixoris
#793 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Hoces li pite napraviti ?

- nuovavita
#794 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Znaš...moram prvo imati potvrdu kvaliteta outputaklixoris wrote:Hoces li pite napraviti ?![]()
bježi..dosta
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#795 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
jel ovo ovdje kuhinja danas ?
pihhh... treba hanume odmaknuti od kuhinje a pribliziti krevetu, da odmore
pihhh... treba hanume odmaknuti od kuhinje a pribliziti krevetu, da odmore
- klixoris
#796 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Strasljiva malanuovavita wrote:Znaš...moram prvo imati potvrdu kvaliteta outputaklixoris wrote:Hoces li pite napraviti ?![]()
![]()
bježi..dosta
- nuovavita
#797 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Neke rečenice koje bi možda bile izgovorene nisu za široku javnu masu...sa mjeromklixoris wrote:Strasljiva malanuovavita wrote:Znaš...moram prvo imati potvrdu kvaliteta outputaklixoris wrote:Hoces li pite napraviti ?![]()
![]()
bježi..dosta![]()
i nisam baš mala..hehehhe
- supercali
#798 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Daj znam da imaspukepuke wrote:Hvala momci, baš ste slatki. Svaka vam dala, barem danas
- supercali
#799 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Nuovavita rekla puke da mi das 
- klixoris
#800 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Nego sta nego mala !nuovavita wrote:
Neke rečenice koje bi možda bile izgovorene nisu za široku javnu masu...sa mjeromPovlačim se...
i nisam baš mala..hehehhe
A to ih cini jako sexy, sto dalje utice na performanse i makzimizaciju outputa kod muskinja
Skraceno : takve prolaze i bez pite