jel pravo u pitanju?iz zadnje klupe wrote: ↑15/07/2021 13:20Krivi smo mi....nikad mi nece biti jasno uz svu moc koju imaju, sta ih je kostalo, upisati regularan drzavni faks i lagano to 8 semestara, 9 10 koliko vec privesti kraju kad god. vrijeme je na njihovoj strani svakako bilo. nit bi im ko zapinjo za ocjene ko ostatku puka. koja greska u koracima
Dobro se sjecam , ima tom ihahaha godina, kako nakon svakog ispitnog roka na spisku onih koji su polozili se nalazilo i ime tadasnjeg predsjednika SAD mladih TK, covjeka niko nikad video nije niti na predavanjima niti na polaganjima davno je to bilo, mislim da taj tip vise nije ni aktivan u politici, nisam nista cuo o njemu
Ali...
Niko od nas se nije bunio profesorima, otkud ovaj, ili nesto slicno, pa su oni oni skontali ,sto bi ko formalno studirali ceiti godine da bi dobili papir kada se ionako niko ne buni, daj papir odmah, ili daj papir od tri fakulteta, nije ta bahatost u postupanju dosla preko noci, to je posljedica 25 godina nebunjenja na njihove postupke...
Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
-
sumirprimus
#776 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
-
meridiyan
#777 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
U Sudu Bosne i Hercegovine danas je održano ročište o produženju pritvora Denisu Prciću koji se tereti, između ostalog, za navodno izdavanje lažne diplome Osmanu Mehmedagiću. Tužilaštvo BiH istaklo je kako je Prcić izdao tu diplomu kako bi Mehmedagić zadržao poziciju.
Tužilac je obrazlažući zahtjev za produženje pritvora, kazao kako pregledom dokumentaciju nisu pronašli ime Osmana Mehmedagića u bazi u periodu od 2008. do 2013. godine. Isitče kako je prva stranica indexa Damira Mujkanovića istrgnuta i da je umjesto nje ubačena nova s imenom Mehmedagića.
Prcića su osumnjičili i da je organizovao prikrivanje dokumenata kako ih Tužilaštvo ne bi pronašlo. Nakon što su došli u posjed dokumenata i servera, oni su poslani u Institut za forenziku u RS.
Otkriveno je i to da je istraga proširena i na još nekoliko državnih služenika koji imaju krivotvorene diplome na osnovu kojih su postavljeni na pozicije.
- Novi_Nick
#778 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Neprijateljima Bosnjaka nije u interesu da su na celu Bosnjaka, u politici i na drugim mjestima, skolovani, pametni i Bosnjaci sa iskustvom iz raznih djelatnosti. Neprijatelji nam uvaljuju i stimulisu nase takozvane najgore Bosnjake, takvi nose samo bosnjacka imena a kao ljudi po moralu, skolovanosti, znanju, iskustvu, lojalnosti i patrotizmu su obicne nule. Sto gori to bolji Bosnjak. Neprijatelji znaju da ce Bosnjaci sa losim kadrovima propasti, izgubiti svoj dio BiH i raseliti se po bjelom svijetu.sumirprimus wrote: ↑15/07/2021 13:07 mozda nije do njih mozda je do sredine
kako ko dodje u to sarajvo i vode se napije i prolopovi se![]()
-
sumirprimus
#779 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
a ha neprijatelji sve biraju jel od opstinskih odbora do clanova stranaka i predsjednistva? nisam to znaoNovi_Nick wrote: ↑15/07/2021 14:06Neprijateljima Bosnjaka nije u interesu da su na celu Bosnjaka, u politici i na drugim mjestima, skolovani, pametni i Bosnjaci sa iskustvom iz raznih djelatnosti. Neprijatelji nam uvaljuju i stimulisu nase takozvane najgore Bosnjake, takvi nose samo bosnjacka imena a kao ljudi po moralu, skolovanosti, znanju, iskustvu, lojalnosti i patrotizmu su obicne nule. Sto gori to bolji Bosnjak. Neprijatelji znaju da ce Bosnjaci sa losim kadrovima propasti, izgubiti svoj dio BiH i raseliti se po bjelom svijetu.sumirprimus wrote: ↑15/07/2021 13:07 mozda nije do njih mozda je do sredine
-
Milenkov buraz
#780 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Zato HDZ voli da je SDA na vlasti u Federaciji i kantonima više nego da im Tuđman uskrsne jer znaju da se na pozicije postavljaju uglavnom podbni debili, neškolovana bagra, skorojevići i propalice.Novi_Nick wrote: ↑15/07/2021 14:06Neprijateljima Bosnjaka nije u interesu da su na celu Bosnjaka, u politici i na drugim mjestima, skolovani, pametni i Bosnjaci sa iskustvom iz raznih djelatnosti. Neprijatelji nam uvaljuju i stimulisu nase takozvane najgore Bosnjake, takvi nose samo bosnjacka imena a kao ljudi po moralu, skolovanosti, znanju, iskustvu, lojalnosti i patrotizmu su obicne nule. Sto gori to bolji Bosnjak. Neprijatelji znaju da ce Bosnjaci sa losim kadrovima propasti, izgubiti svoj dio BiH i raseliti se po bjelom svijetu.sumirprimus wrote: ↑15/07/2021 13:07 mozda nije do njih mozda je do sredine
-
sumirprimus
#781 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
e al dobro je ovo reko neprijatelji, nije ni svjwstan koliko je u pravu

-
foxlife
#782 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
jbt jel moguce da su ljudi ovako kratkovidi i glupi
na celo sluzbe koja je od znacaja za drzavu dodje neki srednjoskolac kojeg moze prevariti i prodavac na buvljoj pijaci
i kad ga uhapse zbog neposjedovanja diplome zbog kupovine kuca i ko zna cega
ljudi se dignu da ga brane jer eto hapse bosnjake
nevjerovatni smo i mislim da ce nekad u buducnosti izucavati nasu drzavu po svijetu koliko smo nesposobni glupi i sve negativno
na celo sluzbe koja je od znacaja za drzavu dodje neki srednjoskolac kojeg moze prevariti i prodavac na buvljoj pijaci
i kad ga uhapse zbog neposjedovanja diplome zbog kupovine kuca i ko zna cega
ljudi se dignu da ga brane jer eto hapse bosnjake
nevjerovatni smo i mislim da ce nekad u buducnosti izucavati nasu drzavu po svijetu koliko smo nesposobni glupi i sve negativno
-
sumirprimus
#783 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
nije on neki srednjoskolac, on je covjek od povjerenja izetbegovica 30 i kusur godina. to od povjerenja vrijedi vise no ijedna dilpoma.
- geralt
#784 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Narodu ciji su najvisi izabrani politicki predstavnici Sefik Dzaferovic, Fadil Novalic, Halid Genjac i Asim Sarajlic ne trebaju vanjski neprijatelji.
- Satrap_Darije
#785 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Zašto iz SDA govore da je ovo napad na Bošnjake kada je iz ovoga dokumenta gore jasno da se radi o Hrvatu?
- deogest
#786 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Boli ga quita, moze uzet putovnicu i smugnut ko nama Mamic.Satrap_Darije wrote: ↑15/07/2021 14:15
Zašto iz SDA govore da je ovo napad na Bošnjake kada je iz ovoga dokumenta gore jasno da se radi o Hrvatu?
- Satrap_Darije
#787 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Broj indeksa koga zanima je 1010/06 ako to nekome nešto znači.
-
Milenkov buraz
#788 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
OMGSatrap_Darije wrote: ↑15/07/2021 14:15
- Novi_Nick
#789 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Sad znas! Koliko ja vidim neprijatelji Bosnjaka im biraju najgore Bosnjake, svjesno, planski i namjerno!sumirprimus wrote: ↑15/07/2021 14:07a ha neprijatelji sve biraju jel od opstinskih odbora do clanova stranaka i predsjednistva? nisam to znaoNovi_Nick wrote: ↑15/07/2021 14:06
Neprijateljima Bosnjaka nije u interesu da su na celu Bosnjaka, u politici i na drugim mjestima, skolovani, pametni i Bosnjaci sa iskustvom iz raznih djelatnosti. Neprijatelji nam uvaljuju i stimulisu nase takozvane najgore Bosnjake, takvi nose samo bosnjacka imena a kao ljudi po moralu, skolovanosti, znanju, iskustvu, lojalnosti i patrotizmu su obicne nule. Sto gori to bolji Bosnjak. Neprijatelji znaju da ce Bosnjaci sa losim kadrovima propasti, izgubiti svoj dio BiH i raseliti se po bjelom svijetu.![]()
Last edited by Novi_Nick on 15/07/2021 14:22, edited 1 time in total.
- Satrap_Darije
- Satrap_Darije
#791 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
I zašto Čović i Komšić šute na sve ovo?Milenkov buraz wrote: ↑15/07/2021 14:20OMGSatrap_Darije wrote: ↑15/07/2021 14:15
Zašto iz SDA govore da je ovo napad na Bošnjake kada je iz ovoga dokumenta gore jasno da se radi o Hrvatu?![]()
![]()
Ne mogu se oni nazivati predstavnicima nekog naroda a ni mukajet kada se nevinom i časnom bratu Hrvatu podmeću gnjusne laži od strane bjelosvjetskih aveti i narodnih neprijatelja.
- Grean
#792 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Da sam Bog' do bio u pelenama.Milenkov buraz wrote: ↑15/07/2021 12:58
Jebo Avaz, to sve što pričaš je posljedica, uzork je imenovanje nekoga bez valjane diplome. Ali ima SDA dužu istoriju imenovanja katastrofalnih, možda si tada bio u pelenama ali devedesete ministar MUP-a R.BiH je bio silni i presilni Alija Delimustafić...jebeš ga ne možeš onda očekivati ništa dobro od takvih.
Nista mi nije promaklo, pred Vojnom komandom u februaru 92' bio na protestima (nas saka jada, mozda 500 ljudi) dok je dobar dio nasih demonstrirao za mir i cekao da nas JNA spasi (zato kazem znam ja nas, jebo ti nas jer nas znam u svim situacijama). Ono sto je slijedilo nakon aprila 92' ne trebam ni pominjati.
SDA znam dobro, jos od kriminalnog napada Saje i kompanije na rahmetli Adila Zulfikarpasica, jedinog covjeka koji je dobio moj glas od tih prvih slobodnih izbora do danas.
-
sumirprimus
#793 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
kad saberes dobijes 8Satrap_Darije wrote: ↑15/07/2021 14:18 Broj indeksa koga zanima je 1010/06 ako to nekome nešto znači.
- Satrap_Darije
#794 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Što je to sa Osmicom, nisam upoznat? To je ko neki nadimak ili lokalna zafrkancija poznata samo domorodačkom stanovništvu?sumirprimus wrote: ↑15/07/2021 14:27kad saberes dobijes 8Satrap_Darije wrote: ↑15/07/2021 14:18 Broj indeksa koga zanima je 1010/06 ako to nekome nešto znači.![]()
- Mate_Miso_Kovac
#795 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Takodjer, logićno bi, i jedino pošteno i pravedno, bilo da sada po hitnom postupku HDZ delegira novog direktora OSAe, kako bi država opstala i nacionalni kljuc ostao nepromijenjen i da SDA, s branika države, bespogovorno podrži to

-
sumirprimus
#796 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
ne znate sta je osmica? ozbiljno? 
- Satrap_Darije
#797 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Bez trunke zajebancije !
Je li mu to nadimak?
-
high_volume
#798 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Ne shvatam zašto 32 stranice o ovom sarajevskom jalijašu, polusvijetu koji se "ni potpisati ne zna" 
-
crveni_makovi
#799 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Nije li takav zabrinjavajuće visok procenat uposlenika po svim javnim institucijama? Koliko sam ja upratila, to je nekako jedan od osnovnih kriterija.high_volume wrote: ↑15/07/2021 14:34 Ne shvatam zašto 32 stranice o ovom sarajevskom jalijašu, polusvijetu koji se "ni potpisati ne zna"![]()
-
belfy
#800 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
meni dvije stvari nisu najjasnije:
1. ako je on Hrvat ima li Domovnicu i hoce li prebjeci u Hr ako bude blizu presude?
2. ako je prije bio S, pa sada H, jel onda napokon B dolazi na celo OSA -e?

1. ako je on Hrvat ima li Domovnicu i hoce li prebjeci u Hr ako bude blizu presude?
2. ako je prije bio S, pa sada H, jel onda napokon B dolazi na celo OSA -e?