Naslovnica wrote:Možda autentične dudlaone za ove nargila retarde....
obavezan je snimak dudlanja na Enstagramu
Naslovnica wrote:Možda autentične dudlaone za ove nargila retarde....
ovo se zove umjetnička instalacija - po Hrvatskoj imaš iste u shoping centrima npr, Center City OneAltsa wrote:Neki dan prolazim jednim sarajevskim naseljem i ugledam ovo![]()
Ali, tamo je "kobajagi".VladaFBiH wrote:ovo se zove umjetnička instalacija - po Hrvatskoj imaš iste u shoping centrima npr, Center City OneAltsa wrote:Neki dan prolazim jednim sarajevskim naseljem i ugledam ovo![]()
![]()
![]()
Jutros oko pola 6 vrane u akciji. Sve ovo one izjutra povade.zateznistub wrote:
Ja jednostavno ne mogu da pojmim ovoliki nivo uhljupluka i poganluka. Hajde, razumijem da dođe vrana i povadi dio smeća ali na 10 ili 15 metara od kante i to potrošenih vlažnih maramica, kartona od pica i sta sve ne.
I zašto ovi iz parka ne instaliraju veće kante i to sa poklopcima da bar priče i pse spriječe

ideja odlicna, realizacija nula...ciza_bliza wrote:Ovako? Odlična ideja...
... i ovo su vrane ostavile....ciza_bliza wrote:Ovako? Odlična ideja...
ne znam da li si se priblizavao ovim kontejnerima, ali vječno su puni, a maknuli su standardne kontejnere koji su do sada tu bilizateznistub wrote:... i ovo su vrane ostavile....ciza_bliza wrote:Ovako? Odlična ideja...
Ne možeš ti od seljaka napraviti nešto što se zove građanin....
Ja samo znam da kod nas ništa ne može normalno ni civilizovano.Bloo wrote: ne znam da li si se priblizavao ovim kontejnerima, ali vječno su puni, a maknuli su standardne kontejnere koji su do sada tu bili
još da dodam, nema kontejnera miljama okolozateznistub wrote:Ja samo znam da kod nas ništa ne može normalno ni civilizovano.Bloo wrote: ne znam da li si se priblizavao ovim kontejnerima, ali vječno su puni, a maknuli su standardne kontejnere koji su do sada tu bili
Naopako, kretenski papanski... to je stil grada Sarajeva danas...
Znam samo da grad nikad poganiji nije bio. Iz godine u godinu sve gore i gore...Bloo wrote:još da dodam, nema kontejnera miljama okolozateznistub wrote:Ja samo znam da kod nas ništa ne može normalno ni civilizovano.Bloo wrote: ne znam da li si se priblizavao ovim kontejnerima, ali vječno su puni, a maknuli su standardne kontejnere koji su do sada tu bili
Naopako, kretenski papanski... to je stil grada Sarajeva danas...centar grada znaš
insomnia78 wrote:Ovdje je dovoljno samo da pokazes rodni list i dobijes stan, auto, trebu, dzeparac...
Nema provincijalac vremena da vrsi separaciju smeca pa samo 'rokne' na jedno mjesto. Bila sam prosle sedmice u padinskim naseljima Centra i SG(Sedrenik, Rogina...) tamo JKKP RAD uopce i ocito ne odvozi smece. Da stvar bude i gora ima i odlozenog kabastog otpada uz kontejnere. Katastrofa. Psi i vrane razvlace, a i ovi sto rove po kontejnerima u potrazi za Al i kartonskom ambalazom sve izvrnu vani. S kojeg kod aspekta pogledas opet djelatnici JKKP RAD-a , komunalni redari uopce ne rade svoj posao. Zitelji Kantona bacaju li bacaju na sve strane, a naloga ni na mapi.zateznistub wrote:... i ovo su vrane ostavile....ciza_bliza wrote:Ovako? Odlična ideja...
Ne možeš ti od seljaka napraviti nešto što se zove građanin....
al zato cevljanska korida cvate,sat ipo sam isao iz srednjeg do semizovca,pleme im jebem seljacko....poplava golfova dvica,pasata delfina i audi jaja...80% ih skrenu prema ilijasu...zateznistub wrote: Znam samo da grad nikad poganiji nije bio. Iz godine u godinu sve gore i gore...