Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haj probaću pa vam javim kakva sam osoba postala nakon prestanka pušenja, samo bi trebali odrediti neki period koji je potreban da prođe (radi fair playa), recimo, dva mjeseca?!
Haj probaću pa vam javim kakva sam osoba postala nakon prestanka pušenja, samo bi trebali odrediti neki period koji je potreban da prođe (radi fair playa), recimo, dva mjeseca?!
Razdvajamo dlake oko negove konstatacije -karaktera... sve je do nas- nasa procjena.
Pojam karaktera se pojavljuje u okviru mnogih teorija ličnosti, bilo kao osnovni ili prateći pojam u objašnjenju individualnog reagovanja pojedinca. Podrazumeva se da je karakter spoj različitih osobina nekog pojedinca koji daje celovitu sliku te osobe, ali ono oko čega se različiti teoretičari ne slažu jeste koje vrste osobina se smatraju karakternim osobinama.
To je tipičan način na koji osoba opaža i doživljava unutrašnju i spoljašnju stvarnost, načina na koji reaguje na nju, na koji se brani od te stvarnosti, izlazi na kraj sa problemim života...
moonca wrote:
Okolina je ON.
Ako je odvikavanje zavrseno uspjesno sve, navedeno ce biti znatno bolje za oboje.
Znači pružaću više podrške, ljubavi i saosjećanja svojim prijateljima i partneru kad prestanem pušit?
Xavijer je napisao
Evo na osnovu tvojih upisa na forumu mogu zakljuciti da si dosta nervozna osoba koja reaguje prebrzo i agresivno na prvu. To su recimo karakteristike svojstvene pusacima.
Neka ostali procjene.Ali tvoj stav o zabavljanju vezano za napustanje zemlje je meni upalo u oci.
"Evo na osnovu tvojih upisa na forumu mogu zakljuciti da si dosta nervozna osoba koja reaguje prebrzo i agresivno na prvu. To su recimo karakteristike svojstvene pusacima."
Ovo kao meni prije stari kad sam igrao pucačine... znači provocira i iznervira me maksimalno, a ako nekad odreagujem kaže ti si agresivan zbog tih pucačina. Mislim fakat...
MarlboroGold wrote:"Evo na osnovu tvojih upisa na forumu mogu zakljuciti da si dosta nervozna osoba koja reaguje prebrzo i agresivno na prvu. To su recimo karakteristike svojstvene pusacima."
Ovo kao meni prije stari kad sam igrao pucačine... znači provocira i iznervira me maksimalno, a ako nekad odreagujem kaže ti si agresivan zbog tih pucačina. Mislim fakat...
MarlboroGold wrote:"Evo na osnovu tvojih upisa na forumu mogu zakljuciti da si dosta nervozna osoba koja reaguje prebrzo i agresivno na prvu. To su recimo karakteristike svojstvene pusacima."