detroit-mercy wrote:Kad ces postaviti 5 sezonu Game of Thrones

Veceras stavljamo na skidanje petu sezonu, pa cemo dodati dok stignemo. LP
Point. wrote:Bilo bi fino Seinfelda staviti.
Trenutno nazalost dodajemo samo popularne naslove, pa cemo se nakon toga pocet i s ostalim. Nadamo se da razumijete
Eldinn wrote:Bravo za ovu stranicu, svaka cast

Hvala na komplimentu, trudimo se ( =
pici wrote:
samo ljuljate, ako može malo veča pažnja prema serijama jer ima ih zaista mnogo a raja bi gledala evo kad završim sa gledanjem Penny Dreadful (koju nemate na neokinu a impozatntna je glumačka ekipa kao i sva čudovišta smještena u london krajem 18 vijeka) onda idu vikinzi sa neokina

Bit ce obracena veca paznja na serijala takodjer, no trenutno imamo i previse posla s filmova. Nadamo se da razumijete. LP
Rockefeller wrote:X Files je pod must.

Naravno da ce biti dodan ^^. LP
5korpus wrote:morell peta sezona Game of Thrones?
Veceras je stavljamo na skidanje, tako da ce ubrzo biti dodana. LP
Saian wrote:
+1
i ako moze The Wire i Sopranos

Nakon sto zavrsimo s dodavanjem popularnih serija, i njih cemo. LP
Hvala vam na dojavi, no imamo sistem koji sam provjerava filmove. Sutra ce biti popravljeno. LP
AhmetShabo wrote:na nekim filmovima poslije pola mi se gubi sinkronizacija tona i slike. Moze se odgledati do kraja, ali malkice iritira. Sad da li je do mene , do racunara, nemam pojma..
Uglavnom, jos jednom , samo nastavi postavljati filmove, nista vise ne treba mijenjati, ovo je fenomenalno!

Vjerovatno do nas. Titlove ne pravimo mi vec raja sa titlovi.com. I hvala vam mnogo na komplimentu, nastavit cemo s dobrim radom ^^. LP