jebi ga,hoces da odrzis BIH,moras da gledas licemjerstvo, jer kakva drzava takvi I ljudi u njojdezurni_ucenik wrote:
Nije stvar u ljubavi vec u licemjerstvu.Mrzis drzavu iz dna duse, a volis njenu oficijelnu valutu stavit u novcanik.Mrzis njen glavni grad, a zelja ti da dodjes da radis tu.To za Ivanica, nisam nikad ni pomislio da je bolji od Dodika.Isto sranje drugo pakovanje.
A prava vrijednost ovakvih tema - salonci se uvijek otkrivaju.Nevjerovatno, kako srpstvo proradi i u virtuelnom svijetu.Srbuj makar slamu jeo.
Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
- DoZeN
#776 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
-
Lug
#777 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
da oduzimaju i ove dejtonske zastave.. jer ce ih i one podsjecati da zive u BiH. Nisu se oni borili protiv RBiH vec protiv BiH.calculator wrote:Zašto sve vrijeme guraš glavu u zemlju? I Tokićevo mahanje zastavom RBiH obilježavajući članstvo RBiH u UN usred Banja Luke, među stanovništvom koje se protivilo upravo samostalnosti BiH što je i uzročilo rat i krvoproliće, je klasično, drsko provociranje. Kome danas treba provokacija i izazivanje tenzija, incidenata i sl.? A Tokić se predstavlja velikim Bošnjakom, jednim od prvih, njegove riječi i nastupi se ozvaničavaju, postaju primjer...Skijaš wrote:Meni je Tokić odbojan sigurno više nego tebi, ali ne može ovo biti tema o Tokićevom karakteru jer je potez velikosrpske policije puno veći problem po društvo.
Poslije današnje gluposti, šta očekivati sljedeće![]()
Last edited by Lug on 23/05/2015 01:02, edited 1 time in total.
- nasa
#778 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Nikakve veze nema sto je to bio Tokic jer nije uhapsen zbog toga kakav je ko covjek, politicar, provokator ili ne.... vec zato je zastava s ljiljanima okarakterisana kao symbol loseg i sirenja mrznje i sto u RS suzivotom, tolerancijom smatraju i hapsenje zbog takvih stvari ili slicnih...
Ako je ovaj provocirao pa, ne znam sta vas to tako zabrinjava, nismo mi nasjeli na provokaciju vec ocigledno Rs i Dodik.
Ako je ovaj provocirao pa, ne znam sta vas to tako zabrinjava, nismo mi nasjeli na provokaciju vec ocigledno Rs i Dodik.
- bingov buraz
#779 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Ih koliko ce manevarskog prostora da laze i petlja imati naslijednik ridjobradog na mjestu glavnog u Bosnjaka poucen time sto traktorista nekaznjeno laze i petlja
a doci ce sigurno,sto veci radikal bude imace vise glasova fino to neko napisa,hoce i Bosnje svog Dodika
pa kad krene primjer "Jasenovac je srpski mit i tu su dovedene vojne zrtve i prikazane kao civilne"-hint kapija
"Srpski jezik i pismo ne postoje to je izmisljotina jednog seksualno nastranog ludjaka"
"Mi cemo kad tad raspisati referendum za ukidanje PC"
"Handzar divizija je antifasisticka jedinica" pa nazvati ulice,trgove,skole po istaknutim clanovima iste.
ostale skole nazvati npr. "Ebu Bekr" i po drugim istaknutim licnostima iz muslimanske religije
dovesti clanove folklorne grupe "ISIL" na festival prijateljstva u Sarajevu
davati izjave da su svi Srbi masovne ubice jer su oni "jednostavno takvi"
i tako dalje i tome slicno
nemam iluzije da Bosnjaci nisu govna
i da bi im bilo krivo da se ovakav pojavi samo sto smo naspram ovih drugih recimo cukeca govna poredjena sa slonovskim
jos jedan razlog zasto se vec taj nije pojavio a i da se pojavio ne bi dobio glasova ni za razrednog blagajnika je taj bezrazlozni strah od raspada drzave ono "naljutice se Srbi pa ce se otcijepiti ako izaberemo takvog" Dakle ako velike sile odluce da se raspadne raspasce se koliko god se mi koprcali ako ostanu pri stavu da nema nista od toga a sve govori da ce tako ostati zadugo nebitno je sta mi ovde radimo medjusobno samo dok krizu ne izvozimo vani i otvoreno ne pucamo jedni na druge"
Dokaz da su digli ruke od nas je i taj da sam se bas iznenadio nedavno kad sam saznao da mi ustvari jos imamo visokog predstavnika,on je nesto kao Jeti,ono prica se da postoji ali niko ga nije vidio
a doci ce sigurno,sto veci radikal bude imace vise glasova fino to neko napisa,hoce i Bosnje svog Dodika
pa kad krene primjer "Jasenovac je srpski mit i tu su dovedene vojne zrtve i prikazane kao civilne"-hint kapija
"Srpski jezik i pismo ne postoje to je izmisljotina jednog seksualno nastranog ludjaka"
"Mi cemo kad tad raspisati referendum za ukidanje PC"
"Handzar divizija je antifasisticka jedinica" pa nazvati ulice,trgove,skole po istaknutim clanovima iste.
ostale skole nazvati npr. "Ebu Bekr" i po drugim istaknutim licnostima iz muslimanske religije
dovesti clanove folklorne grupe "ISIL" na festival prijateljstva u Sarajevu
davati izjave da su svi Srbi masovne ubice jer su oni "jednostavno takvi"
i tako dalje i tome slicno
nemam iluzije da Bosnjaci nisu govna
jos jedan razlog zasto se vec taj nije pojavio a i da se pojavio ne bi dobio glasova ni za razrednog blagajnika je taj bezrazlozni strah od raspada drzave ono "naljutice se Srbi pa ce se otcijepiti ako izaberemo takvog" Dakle ako velike sile odluce da se raspadne raspasce se koliko god se mi koprcali ako ostanu pri stavu da nema nista od toga a sve govori da ce tako ostati zadugo nebitno je sta mi ovde radimo medjusobno samo dok krizu ne izvozimo vani i otvoreno ne pucamo jedni na druge"
Dokaz da su digli ruke od nas je i taj da sam se bas iznenadio nedavno kad sam saznao da mi ustvari jos imamo visokog predstavnika,on je nesto kao Jeti,ono prica se da postoji ali niko ga nije vidio
- BHCluster
#780 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Da si ti ziv i zdrav ali on zivi u Banja Luci.calculator wrote:U Sarajevu, na Marijin Dvoru.BHCluster wrote:
Gdje tokic zivu, u Sarajevu ili Banja Luci?
- bingov buraz
#781 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Jebi ga,hoces da odrzis RS,ponasaj se kao civilizovan covjek a ne kao babunDoZeN wrote:jebi ga,hoces da odrzis BIH,moras da gledas licemjerstvo, jer kakva drzava takvi I ljudi u njojdezurni_ucenik wrote:
Nije stvar u ljubavi vec u licemjerstvu.Mrzis drzavu iz dna duse, a volis njenu oficijelnu valutu stavit u novcanik.Mrzis njen glavni grad, a zelja ti da dodjes da radis tu.To za Ivanica, nisam nikad ni pomislio da je bolji od Dodika.Isto sranje drugo pakovanje.
A prava vrijednost ovakvih tema - salonci se uvijek otkrivaju.Nevjerovatno, kako srpstvo proradi i u virtuelnom svijetu.Srbuj makar slamu jeo.
- seoBIH
#782 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Jedno pitanje. U Istočnom Sarajevu su jasno okačene zastave Srbije. Prema tome, da li bi se trebalo takvo nešto tretirati kao provokacija i izazivanje nacionalnih tenzija?
-
dezurni_ucenik
#783 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
seoBIH wrote:Jedno pitanje. U Istočnom Sarajevu su jasno okačene zastave Srbije. Prema tome, da li bi se trebalo takvo nešto tretirati kao provokacija i izazivanje nacionalnih tenzija?
Nek ti Dozen na to odgovori.Veceras je pun mudrolija.
- skupljac_zeljeza
#784 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
A tek kada prelaziš granicu na Rači pa te dočeka iskrivljena tabla 1x0.5 metra na kojoj piše Bosna i Hercegovina, a tu negdje iza ili ispred nje 10x5 metara na kojoj piše Republika Srpska.seoBIH wrote:Jedno pitanje. U Istočnom Sarajevu su jasno okačene zastave Srbije. Prema tome, da li bi se trebalo takvo nešto tretirati kao provokacija i izazivanje nacionalnih tenzija?
- Danguba
#785 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
vidis da cijelo vece samo lupa.BHCluster wrote:
Da si ti ziv i zdrav ali on zivi u Banja Luci.
- seoBIH
#786 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Ne interesuje me naprđavanje. Interesuje me logika po kojoj se provodi ovaj "zakon", odnosno hapsenje. Zbog čega zastavu sa ljiljanima karakterisu nako nacionalnu kod Bošnjaka, dok zastavu Srbije smatraju normalnom.
RS je priznat Dejtonom, to nije isto. Pitam za zastave, gdje niti jedna nije državna, odnosno priznata zakonom BIH.A tek kada prelaziš granicu na Rači pa te dočeka iskrivljena tabla 1x0.5 metra na kojoj piše Bosna i Hercegovina, a tu negdje iza ili ispred nje 10x5 metara na kojoj piše Republika Srpska.
- zambaklija
#787 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
a šta su oni?ako je vjerovati starim spisima u bosni srba nikad bilo nije .....Slo Burner wrote:
Sve zavisi sta je za vas normalno a ja im se najebem mame cetnicke!
- skupljac_zeljeza
#788 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
"Priželjkujem takvo suđenje, jer imam namjeru da podnesem protivtužbu. Ovo je naručeno hapšenje. Bilo bi mi zadovoljstvo učestvovati u jednom takvom političkom procesu. Već sam angažovao advokata i rado ću dokazati da kroz MUP RS, u kojem radi nekoliko stotina policajaca koji su učestvovali u etničkom čišćenju i silovanjima, djeluje politička volja Milorada Dodika", kaže Tokić.
Ovo je, nastavlja on, bio pokušaj edukacije onih koji kao papagaji ponavljaju da je RS nastala 9. januara 1992. godine.
"Nastala je tada četnička, genocidna tvorevina Radovana Karadžića, a RS kao entitet države BiH nastao je tek Dejtonskog sporazuma. Koji sam ja to zakon prekršio? Banja Luka je moj grad, kao i vaš. Ako Banjoj Luci ne smeta četnička zastava, onda treba da je bude sramota. Uvijek ću isticati zastavu BiH. Kako se zove zakon u kojem piše da je zabranjeno istaknuti zastavu sa ljiljanima", završio je Tokić.
Last edited by skupljac_zeljeza on 23/05/2015 01:22, edited 1 time in total.
- Mister Yes
#789 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Da. Nešto se opasno kuha. Senad nije glup čovjek. Jeste egoista ali baš da izaziva rat radi veće gledanosti svog dnevnika? Poželio da opet kaže "ovo je rat" šta li?ilkbahar wrote:Meni ovaj potez uopste nije jasna. Zasto sada? Zasto bas sada ? Zasto to nije uradio na godisnjicu prije petnaest godina , npr?
Izgleda da se umjetno zeli izazvati medjunacionalna mrznja izmedju Bosnjaka i Srba, opet-
Da me se pogresno ne shvati, veliki sam patriota i volim BiH i zastavu sa ljiljanima dozivaljvam kao svoju jedinu, ali ovo je idiotski potez. Sta je htio postici sa ovim? Stavrno koji je motiv? Ocita provokacija.
Provokacija ima i s njihove strane, ali opasno se nesto kuha sa obje strane, nesto se iza brda valja, a uskoro cemo biti svjedoci tome.
Situacija je svakako napeta nakon Zvornika i hapšenja Bošnjaka nakon Zvornika. I Senad sam priča o tome stalno. I onda ovakav performans?
Nešto se opasno kuha. Senad je dio sistema i nikada nije prestao biti dio sistema. Ako on sudjeluje u kuhanju ovako kako sudjeluje onda nije dobro. Nije uopšte dobro
-
asker
#790 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Zasto svo vrijeme guras glavu u zemlju?calculator wrote:Zašto sve vrijeme guraš glavu u zemlju? I Tokićevo mahanje zastavom RBiH obilježavajući članstvo RBiH u UN usred Banja Luke, među stanovništvom koje se protivilo upravo samostalnosti BiH što je i uzročilo rat i krvoproliće, je klasično, drsko provociranje. Kome danas treba provokacija i izazivanje tenzija, incidenata i sl.? A Tokić se predstavlja velikim Bošnjakom, jednim od prvih, njegove riječi i nastupi se ozvaničavaju, postaju primjer...Skijaš wrote:Meni je Tokić odbojan sigurno više nego tebi, ali ne može ovo biti tema o Tokićevom karakteru jer je potez velikosrpske policije puno veći problem po društvo.
Poslije današnje gluposti, šta očekivati sljedeće![]()
I Dodikovo negiranje genocida, negiranje BiH kad drzave, stalne prijetnje secesijom i raspadom, negiranje Bosanskog jezika, u sred Sarajeva u studiju FTV, medju stanovnistvom koje je potpuno legalnim demokrataskim sredstvima glasalo za samostalnost, i koje je na svojoj kozi osjetilo "rat i krvoprolice" je klasicno, drsko provociranje. Kome danas treba provokacija i izazivanje tenzija, incidenata i sl? A Dodik se predstavlja velikim Srbinom, jednim od prvih, njegove rijeci se ozvanicavaju, postaju primjer ...
Al Dodika niko ne uhapsi
- skupljac_zeljeza
#791 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Mister Yes wrote: Ako on sudjeluje u kuhanju ovako kako sudjeluje onda nije dobro. Nije uopšte dobro
FACE TV wrote:Poštovani gledaoci i dragi prijatelji,
naša web stranica se trenutno nalazi pod napadima koji su uzrokovali njen pad. Naš IT team vrijedno radi na rješavanju problema i povratku sajta u funkciju što je prije moguće.
Zahvaljujemo vam se na strpljenju!
- JBT
#792 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Ne znam sta je Sejfudin zelio pokazati i dokazati? Reakcije na njegov gest su bile onakve kakve su se mogle i ocekivati. Mozda i blaze nego sto sam ja ocekivao.
Na ovom slucaju su najvise zaradili Dodik i ulicni alkoholizirani branioci branika RS-a.
Na ovom slucaju su najvise zaradili Dodik i ulicni alkoholizirani branioci branika RS-a.
Last edited by JBT on 23/05/2015 01:58, edited 1 time in total.
- 512MB
#793 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Provokativan jer vam kaze istinu u brk, a ne ko drugi bosnjacki kvazipoliticari papani i placene duse bez imalo dostojanstva. Nije provokacija ako vam kazem da ste osudjeni za genocid! To je fakt. A Tokic to sroci svaki put u sridu.calculator wrote:Danas je Tokićev karakter bio iznimno bitan, jer je općepoznato da je po prirodi provokativan u svakom javnom nastupu. Sjeti ga se još iz parlamentarnih klupa dok je branio boje SDP, pa SDU kasnije, kad je svakom svojom diskusijom izazivao revolt i buru. Čovjek je po prirodi ljudsko smeće, provokator, i naravno da takav plijeni pažnju, i naravno da je takav prijetnja javnom redu i miru, i naravno da je takav odličan instrument, oruđe za podizanje tenzija, što je danas perfektno dokazao.Skijaš wrote:Ljigavac, pacijent, to je sporedno i bila bi greška ovo usmjeriti na diskusiju o njegovom karakteru. Je li trebao biti ubijen da njegov karakter postane manje važan od ovog divljanja velikosrpskog aparata ? Gdje je granica nakon koje bi ovo prestala biti tema o Tokiću ? Lakše ranjavanje ? Paraliza nakon batina u protvoru ? Ili kako rekoh, likvidacija Tokića ?cyprus wrote:Tokić nije ljigavac... On je puko ko lajsna, obična dvorska luda...
U Banja Luci danas je bio pokušaj "divljanja" velikobošnjačkog aparata preko zastave RBiH, koju odavno uzurpiraju kojekakve bošnjačke kongresne organizacije prepune patriotizma i muda na baterije.
-
hajducka travica
#794 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Slinite za Tokicem a to sto je nestao sarajevski biznismen,zaboli vas uvce.
-
mmaar
#795 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Ovo je samo jos jedna potvrda da je Genocidistan najadnije i najmracnije mjesto u Evropi u kojem vlada najstrasniji apartheid, ali to ce se svakako obiti o glavu najvise onima koji podrzavaju velikosrpski nacizam.
Ostalo je uobicajeno, salocni koji za razliku od Bosnjaka u Genocidistanu u FBiH zive u potpuno drugacijim uslovima, pokusavaju diskreditirati Tokica na licnom nivou, a zapravo on nije bitan, bitno je to sto je do kraja ogolio apartheid i fasizam koji tamo vlada. Umjesto njega je mogao biti bilo ko, ali to ne ublazava dijagnozu koja je beznadezna.
Ostalo je uobicajeno, salocni koji za razliku od Bosnjaka u Genocidistanu u FBiH zive u potpuno drugacijim uslovima, pokusavaju diskreditirati Tokica na licnom nivou, a zapravo on nije bitan, bitno je to sto je do kraja ogolio apartheid i fasizam koji tamo vlada. Umjesto njega je mogao biti bilo ko, ali to ne ublazava dijagnozu koja je beznadezna.
Last edited by mmaar on 23/05/2015 01:39, edited 1 time in total.
- skupljac_zeljeza
#796 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Ko slini? Tokić je moralni pobjednik u 'sukobu' sa Dodikovim režimom. Tačka.hajducka travica wrote:Slinite za Tokicem a to sto je nestao sarajevski biznismen,zaboli vas uvce.
- jao_situacije
#797 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
meni ovo sve izgleda kao neki igrokaz protiv vožda
-
Lug
#798 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
ne bih se slozio, cak sta vise..!JBT wrote:Ne znam sta je Sejfudin zelio pokazati i dokazati? Reakcije na njegov gest su bile onakve kakve se moglo i ocekivati. Mozda i blaze nego sto sam ja ocekivao.
Na ovom slucaju su najvise zaradil Dodik i ulicni alkoholizirani branioci branika RS-a.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#799 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
U korist vozda vjeruj dragi moj situacija.jao_situacije wrote:meni ovo sve izgleda kao neki igrokaz protiv vožda
- jao_situacije
#800 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
ne znam, meni izgleda kao neki plan protiv njega i očekujem sve više ovakvih dešavanja_BataZiv_0809 wrote:U korist vozda vjeruj dragi moj situacija.jao_situacije wrote:meni ovo sve izgleda kao neki igrokaz protiv vožda