Ostaviti brak radi druge osobe?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#776 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ramzess Veliki »

Ridjobrki wrote:
Ramzess Veliki wrote: 10-15 godina ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

8-) Ozbiljan sam ... 8-)

To je prosta računica. Tebi treba žena stabilna, da je seksualno iskusna i da je sve isprobala da ti ne šara pod stare dane sa kojekakvim balavcima, i da je zaposlena a da još dobro izgleda bar za narednih godinu dvije da se imate čega prisjećati. To su 30-35-te. :thumbup:
Njoj treba muškarac koji je sve proš'o, zaposlen, da ima stan i auto, i da sa dozom prezira posmatra kolege koji bleje za curicama od 20, i da može još da se dokaže u narednih par godina da se i ona ima čega sjećati poslije. To su 40-45-te.
Meni je nekako gornja granica 10 godina, sve preko toga mi je previše. Za par godina da upoznam nešto između 27 i 32-33 mislim da će biti skroz ok. Dovoljno mlada za uživanje u životu a dovoljno ubijena u pojam da zna da je danas premija kad nađeš zaposlenog muškarca koji leti za poslom, pazi ženu, voli djecu, ne pije, ne puši, ne drogira se, ne švrlja kad je u vezi... Biće to ok. :)
To je opet sve individualno, neko voli pivo neko rakiju.
:D
I meni je to donja granica. 5-10 godina mjera, ali ne bi mi smetala ni istih godina ili da je malko starija i da izgleda k'o Xena ratnica, da je gledam oznojenu u teretani. :thumbup:
Mnogo mlađu ... ma ne mogu, probudi mi se očinski nagon. :D
Ramzess Veliki

#777 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ramzess Veliki »

Ridjobrki wrote:........ Ali bilo mi je bitno da znam da sam sve pokušao tako da mogu sebi pogledati u oči i mirno krenuti dalje.

Kad dođeš na taj nivo onda ti je prilično svejedno šta će dalje biti, samo čuvaš svoj mir i gledaš svoja posla. :)
Tako je. :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#778 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

Ridjobrki wrote:
Nisam ni ja tehnički imao razvod nego razlaz, nisam bio formalno oženjen nego smo se nakon veze razišli na dva kraja Europe i završili priču. Sa povremenim ponovnim pokušajima koji su samo potvrdili da nemamo šta tražiti skupa. :lol:

Ne znam možeš li, vremenom se čovjek i ispuca kroz te probleme i skonta druge načine... Ja sam imao problem sa bivšom što je mislila uvijek istim načinom postići različite stvari a to ne ide. Nakon što sam ja mijenjao pristup i iskušao sve skontao sam da više nema stvari koje me mogu tu pozitivno iznenaditi i da neki novi pokušaj nema smisla. Ali bilo mi je bitno da znam da sam sve pokušao tako da mogu sebi pogledati u oči i mirno krenuti dalje.

Kad dođeš na taj nivo onda ti je prilično svejedno šta će dalje biti, samo čuvaš svoj mir i gledaš svoja posla. :)
Aha,aha razumijem. Ako nije preintimno pitanje-kako mališa to podnosi? I ja sam dijete razvedenih roditelja i jako mi je to tesko padalo.

Sto se tice tematike, osjecam da sam jos nespreman za brak i za zajednicki zivot, a isto tako da i u profesionalnom smislu moram jos puno napredovati. Nije da kvantificiram, ali smatram da mi je potrebno jos najmanje 5-7 godina.

Zato te pitam je li moguce, podvuc crtu na kurvanje,provod, hodanje, ostvarit se u profesionalnom smislu, pa tek onda traziti neku dovoljno zrelu, a neuhakanu :sax:
Ridjobrki

#779 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ridjobrki »

Ramzess Veliki wrote: Mnogo mlađu ... ma ne mogu, probudi mi se očinski nagon. :D
Razumijemo se. Mislim da je 5-10 godina fakat prava mjera. Mada je i to od osobe do osobe, sad mi je od svega najvažniji karakter i način na koji izlazi na kraj sa stresom. Kad naiđem na pozitivno čeljade koje zna šta je realan život i kako se realno izlazi na kraj sa životom.. biće nešto. :)

I naravno, da izgleda k'o zmaj.
ho oponopono

#780 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by ho oponopono »

...kad narastem bicu televizor, kad porastem bicu te ve... :pusi2:
Matzan

#781 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Matzan »

Njanjavi wrote:Iskreno pricajuci, mene ova sarafina podsjeca na eurosa ako pricamo o klonovima vec :roll:

Hmm..., to bi objasnilo mnoge stvari.
Ridjobrki

#782 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ridjobrki »

_BataZiv_0809 wrote:Aha,aha razumijem. Ako nije preintimno pitanje-kako mališa to podnosi? I ja sam dijete razvedenih roditelja i jako mi je to tesko padalo.

Sto se tice tematike, osjecam da sam jos nespreman za brak i za zajednicki zivot, a isto tako da i u profesionalnom smislu moram jos puno napredovati. Nije da kvantificiram, ali smatram da mi je potrebno jos najmanje 5-7 godina.

Zato te pitam je li moguce, podvuc crtu na kurvanje,provod, hodanje, ostvarit se u profesionalnom smislu, pa tek onda traziti neku dovoljno zrelu, a neuhakanu :sax:
Sve u svoje vrijeme, očito ni meni nije još - imam par projekata za završiti pa budem vidio. :) To su stvari koje čovjek mora sam završiti, ne smiješ se danas ni na koga osloniti kad je tvoj život u pitanju. A to hodanje i glupiranje vremenom izgubi smisao, ne može se ni janjetina svaki dan jesti - dosadila bi. Ja sam imao zabavne i sadržajne dvadesete pa sad ne žalim ni za čim. Sad bih baš volio taj porodični život ali eto nije se dalo pa šta da se radi. Što se malca tiče, nikad to nije lako ali tu ta propast porodice u društvu malo pomaže - nije isto biti dijete razvedenih roditelja sad i nekad. Moju punu pažnju i ljubav će uvijek imati a moj je posao da budem što bolji i kvalitetniji lik da mu budem uzor u životu. To je cijela priča. Kad smo se razišli prvi put, najbolji prijatelj koji je razveden mi je rekao - stari, radi na sebi i gledaj svoja posla, to je najbolje što možeš uraditi. Poslušao sam ga i nisam se pokajao.
MJAU - da

#783 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by MJAU - da »

Matzan wrote:Kako stvari stoje oept su muškarci krivi!
A, situacija sa ženama otprilike ovako izgleda:

Od tinejdžerskog doba pa do 25-e (otprilike) hoće isključivo starijeg muškarca, često i po 10 godina.
I baš u nekom tom dobu žene doživljavaju svoj puni procvat, najljepše su, znaju i voljeti.

Od 25-30 su se već nakupile iskustava, počinju mudrovati, hoće da se ostvare, da se skuće, da budu ravnopravne i da pariraju muškarcu, počinju da se truju feminističkim parolama i raznim sapunicama. Ne žure sa udajom, jer smatraju da će do 30-e postići sve što im treba, a da će princ čekati na njih. Počinju smanjivati razliku u godinama njih i muškaraca.
Dok promijene 1-2 momka, odu par puta na more, kupe brdo cipela i tašnica, eto već trideseta zakucala na vrata.

A poslije 30-e počinju da se osvrću oko sebe.Oni najpoželjniji i najprivlačniji muškarci njihove generacije već vodaju djecu u obdanište ili školu, a oni koji još nisu zaplovili u bračne vode gledaju djevojke od 24-25 godina. Djevojka sa 25 godina je već dovoljnoo zrela da zna šta hoće.
I tako u tim tridesetim, dok par puta prođu kroz vrlo realnu situaciju da im taj "idealan" muškarac vršnjak, koji je uz to pun samopouzdanja i solidno situiran, onako usput, nakon prvog izlaska ili nakon prvog seksa priopći da je (ne)sretno oženjen, pa dok skonta da je baš previše ne jure i ne opažaju njeni još uvijek nezauzeti vršnjaci, tada se već približila 35-a (ova godina se uzima kao granica za žene koje rađaju prvi put - radi se obavezno amniocenteza, zato je često uzimam(o) za referentnu).

Da bude jasno i korektno, ovo gore se uglavnom odnosi na žene koje se furaju na feminizam, potpunu ravnopravnost, samosvjesne i visokoškolovane djevojke kojima pokušaj samodokazivanja pojede najbolje godine.
Neke potraže spas u mačkama, a u zadnje vrijeme jako je popularno pametovanje po forumima. :D

:? :? :? žene su za tebe do 25. godine najljepše, znaju i voljeti? Do 25. godine? Žene poslije 25. počinju "Mudrovati", za tebe žena treba ostati na razini 25. godina, da ne mudruje? Za tebe žena treba pošto-poto da se uda prije 30. godine, jer poslije će se osvrtati oko sebe i birati? Za tebe žena ne treba da se obrazuje, da se dokazuje, da ima platu, jer ćeš ti kao muškarac u današnjem vaktu sve da obezbjediš? Hm... A šta ako muškarac se zaljubi u drugu, ne mora biti mlađa, a ta žena tvojih ideala, bude napuštena i neškolovana, i neobrazovana, i neiskusna? Šta će ta žena dalje sa svojim životom? Da se opet nada naći muškarca kao TI svojih snova, a zamisli poslije 25.? Šta će tvoja djeca ako tebi nešto bude, umreš paša, dešava se, pa ostaviš neškolovanu, neambicioznu, približila se 35. godini? Šta će tvoja porodica dalje? Jesi li ikada o tome razmišljao?

Što se tiče mački, moja tetka je izgubila muža u ratu, sin joj otišao u Ameriku i nije se udavala, ima mačke i sretna je s njima. Moja mater je rodila troje djece, imala mačke čitav život. Šta kažeš na to? Osim, da je možda izuzetak.
Matzan

#784 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Matzan »

MJAU - da wrote:

Od tinejdžerskog doba pa do 25-e (otprilike) hoće isključivo starijeg muškarca, često i po 10 godina.
I baš u nekom tom dobu žene doživljavaju svoj puni procvat, najljepše su, znaju i voljeti.

Od 25-30 su se već nakupile iskustava, počinju mudrovati, hoće da se ostvare, da se skuće, da budu ravnopravne i da pariraju muškarcu, počinju da se truju feminističkim parolama i raznim sapunicama. Ne žure sa udajom, jer smatraju da će do 30-e postići sve što im treba, a da će princ čekati na njih. Počinju smanjivati razliku u godinama njih i muškaraca.
Dok promijene 1-2 momka, odu par puta na more, kupe brdo cipela i tašnica, eto već trideseta zakucala na vrata.

A poslije 30-e počinju da se osvrću oko sebe.Oni najpoželjniji i najprivlačniji muškarci njihove generacije već vodaju djecu u obdanište ili školu, a oni koji još nisu zaplovili u bračne vode gledaju djevojke od 24-25 godina. Djevojka sa 25 godina je već dovoljnoo zrela da zna šta hoće.
I tako u tim tridesetim, dok par puta prođu kroz vrlo realnu situaciju da im taj "idealan" muškarac vršnjak, koji je uz to pun samopouzdanja i solidno situiran, onako usput, nakon prvog izlaska ili nakon prvog seksa priopći da je (ne)sretno oženjen, pa dok skonta da je baš previše ne jure i ne opažaju njeni još uvijek nezauzeti vršnjaci, tada se već približila 35-a (ova godina se uzima kao granica za žene koje rađaju prvi put - radi se obavezno amniocenteza, zato je često uzimam(o) za referentnu).

Da bude jasno i korektno, ovo gore se uglavnom odnosi na žene koje se furaju na feminizam, potpunu ravnopravnost, samosvjesne i visokoškolovane djevojke kojima pokušaj samodokazivanja pojede najbolje godine.
Neke potraže spas u mačkama, a u zadnje vrijeme jako je popularno pametovanje po forumima. :D

:? :? :? žene su za tebe do 25. godine najljepše, znaju i voljeti? Do 25. godine? Žene poslije 25. počinju "Mudrovati", za tebe žena treba ostati na razini 25. godina, da ne mudruje? Za tebe žena treba pošto-poto da se uda prije 30. godine, jer poslije će se osvrtati oko sebe i birati? Za tebe žena ne treba da se obrazuje, da se dokazuje, da ima platu, jer ćeš ti kao muškarac u današnjem vaktu sve da obezbjediš? Hm... A šta ako muškarac se zaljubi u drugu, ne mora biti mlađa, a ta žena tvojih ideala, bude napuštena i neškolovana, i neobrazovana, i neiskusna? Šta će ta žena dalje sa svojim životom? Da se opet nada naći muškarca kao TI svojih snova, a zamisli poslije 25.? Šta će tvoja djeca ako tebi nešto bude, umreš paša, dešava se, pa ostaviš neškolovanu, neambicioznu, približila se 35. godini? Šta će tvoja porodica dalje? Jesi li ikada o tome razmišljao?

Što se tiče mački, moja tetka je izgubila muža u ratu, sin joj otišao u Ameriku i nije se udavala, ima mačke i sretna je s njima. Moja mater je rodila troje djece, imala mačke čitav život. Šta kažeš na to? Osim, da je možda izuzetak.

Hvala na komplimentima, ali niti sam muškarac iz snova, a ni neko ko uređuje život savremenih djevojaka/žena.

Ni najmanje mi nije bila namjera da vrijeđam ženski rod, još manje da likujem, kako mi se to spočitava u nekoliko prethodnih postova. Ako ni zbog čega drugog, onda zbog toga što imam brojnu familiju u 2. i 3. koljenu, koji su u životnoj dobi od 15-35 godina i jako dobro znam sa kojim problemima i izazovima se susreću.
Spomenula si ključne riječi u svom postu današnji vakat, dakle taj današnji vakat je jako mnogo poremetio
način života na ovim prostorima, pa i šire.
U onom gore citiranom postu koji vjerovatno grubo zvuči stoji jako puno činjenica koje niti sam ja izmislio, a nisu ni produkt nekih željoteka ženskog roda, već su posljedica razvoja društva u XXI vijeku/stoljeću.
MJAU - da

#785 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by MJAU - da »

Jesu to činjenice, ali to je i postojalo ranije, prije tebe i mene. Ti jesi frajer za mene, to nije kompliment, mužijak, muškarac, koji će sve da obezbijedi ženi i porodici. Ali, bit ćeš alfa, kad bolje promisliš i shvatiš da nisi u pravu, jer generaliziraš. Žena nije isto kokoš, žena nije ravna tebi jer je obrazovanan, školovana, zarađuje, znaš da možeš smirom umrijetim a da ti ženi i djeci neće faliti, osim TEBE. Za mene je to feminizam danas, i sve moje cure oko mene.
Matzan

#786 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Matzan »

Gdje piše da sam ja protiv školovanja i zapošljavanja žena?!
Ukoliko se žena redovno školuje trebalo bi da završi studije sa 24 godine.
Taj dio nije ni najmanje sporan.
Do eventualnih problema dolazi kad se poslije završetka studija krene u "kućenje", da se obezbjedi sve živo i usput
malo provede, pa se zanese i izgubi neka razumna mjera.

I moliću lijepo, ne trpaj mi svoje riječi u usta! Žene nisu kokoške. Druga je stvar što su neke dobre koke. :)
Ridjobrki

#787 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ridjobrki »

Rekao bih da je velik dio problema na ovom forumu čitanje da bi se repliciralo a ne da bi se razumjelo ili ne d'o džellešanuhu šta naučilo.

Ali to možda samo ja tako vidim, dozvoljavam da sam i u krivu. :)
SaraFina

#788 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by SaraFina »

Mazan,
Ni najmanje mi nije bila namjera da vrijeđam ženski rod, još manje da likujem, kako mi se to spočitava u nekoliko prethodnih postova. Ako ni zbog čega drugog, onda zbog toga što imam brojnu familiju u 2. i 3. koljenu, koji su u životnoj dobi od 15-35 godina i jako dobro znam sa kojim problemima i izazovima se susreću.
Spomenula si ključne riječi u svom postu današnji vakat, dakle taj današnji vakat je jako mnogo poremetio
način života na ovim prostorima, pa i šire.
U onom gore citiranom postu koji vjerovatno grubo zvuči stoji jako puno činjenica koje niti sam ja izmislio, a nisu ni produkt nekih željoteka ženskog roda, već su posljedica razvoja društva u XXI vijeku/stoljeću.
1.Nije ti bila namjera omalovazavati a pola upisa ti se svodi na to kako zene nakon tridesete su u panici a biološki sat im alarmantno zvoni?
Pojasni molim te nama neupućenim, a koje slabo ili sa ograničenim razumijevanjem isčitavamo mudrolije sa ove teme i tvojih upisa?

2.Klsificirate zenski rod u nekoj svojoj bahatosti ( ne samo ti ) nego par vas po godinama.
I diskvalificirate ujedno one koje nisu pozeljne za reprodukciju. A 35-ta po tebi je vrh za rodjenje prvog djeteta.

3.Podrugljivo pominjete mačke koje su jedino društvo starim curama a ne pominjete pivske boce i tekme koje će biti jedino društvo propalim Alfa muzijacima?

4.Kod tebe sa razvojem društva u cjelosti razvijaju se i neki primitivni obicaji, inače kako pojašnjavaš molim te zadnje tri rečenice u dijelu upisa koji si napisao kao repliku a ja kopirala?

"onom gore citiranom postu koji vjerovatno grubo zvuči stoji jako puno činjenica koje niti sam ja izmislio, a nisu ni produkt nekih željoteka ženskog roda, već su posljedica razvoja društva u XXI vijeku/stoljeću. "

Da razvojem društva i svijesti po tebi i mnogima što ti lajkaše i odaše priznanje, ljudski rod ne IDE naprijed nego 100 godina unazad.

Zato sam i pomenula Brabonjište.

Tvoj nazadni lični stav nema cilj da obezvrijedi zene nego je produkt nekih društvenih normi ovog vijeka i novog vakta? :lol: :lol:

Mislim da ovdje nije problem što ne čitamo pojedinci/nke.. Nego naprotiv!
SaraFina

#789 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by SaraFina »

Na kraju da te kvotam još jednom,( pa da i oni koji nisu imali prilike pročitati ovo ili su samo površno preletjeli ) ne vide u upisu otvoreno omalovazavanje zenskog roda - da ne kazem šovinizam ( koji upravo negiraš ) onda su i sami licemjeri.
Gabrielo

#790 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Gabrielo »

Ima li neka tema sa najboljim postovima ikada na forumu. Ovaj definitivno zasluzuje da se nadje tu. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ramzess Veliki

#791 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ramzess Veliki »

_BataZiv_0809 wrote:....
U najboljem slučaju loše ćeš proći ... :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#792 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

Ramzess Veliki wrote:
Moze malo detaljnije? :)
SaraFina

#793 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by SaraFina »

Matzan wrote:
SaraFina wrote:

Na kraju da te kvotam još jednom,( pa da i oni koji nisu imali prilike pročitati ovo ili su samo površno preletjeli ) ne vide u upisu otvoreno omalovazavanje zenskog roda - da ne kazem šovinizam ( koji upravo negiraš ) onda su i sami licemjeri.

Eurosa, ohladi malo. :wink:
Toliko o tvojoj nadmoći i argumentima. A da te Eurosa boli to je fakat :D
Ako si uhakan i ozalošćen nisi jedini. No ne izljevaj zuč po ostatku zenskog roda ovdje :D

Znam da neki jedva čekaju lajkati, jer i sami nisu daleko, ali slava će ti biti kratkog vijeka :D
Vrijedi prodati dušu zato?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#794 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

Ridjobrki wrote:Rekao bih da je velik dio problema na ovom forumu čitanje da bi se repliciralo a ne da bi se razumjelo ili ne d'o džellešanuhu šta naučilo.

Ali to možda samo ja tako vidim, dozvoljavam da sam i u krivu. :)
Post mjeseca, sad cu ga nominovati za onu temu best of sa-x :thumbup:
Ridjobrki

#795 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ridjobrki »

Lažna skromnost mi nikad nije bila jača strana. :D :lol:
SaraFina

#796 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by SaraFina »

Ima na ovoj temi i suptilnijih, i elokventnih od Macančića sigurno.

Oni lijepo upakuju svoje razmišljanje u šareni papir sa mašnom poput poklončića :D

No što bi Djole rekao " Princip je isti, sve su ostalo nijanse"

:lol: :lol:
SaraFina

#797 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by SaraFina »

Matzan wrote:
SaraFina wrote:
Toliko o tvojoj nadmoći i argumentima. A da te Eurosa boli to je fakat :D
Ako si uhakan i ozalošćen nisi jedini. No ne izljevaj zuč po ostatku zenskog roda ovdje :D

Znam da neki jedva čekaju lajkati, jer i sami nisu daleko, ali slava će ti biti kratkog vijeka :D
Vrijedi prodati dušu zato?
Jedino je Eurosa imala shizofrene napade slične ovim tvojim.
Vaskrsla ili sestra bliznakinja?

Prijaviću ti post, pa neka se tvojim sumnjama bavi administracija. Što kazeš? :D

Eto!

Mozda ujedno i odreagiraju na one danas omalovazavajuće upise koje smo zatrpali :D

Uzivaj!
Last edited by SaraFina on 21/04/2015 22:49, edited 1 time in total.
Ramzess Veliki

#798 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ramzess Veliki »

MJAU - da wrote: :? :? :? žene su za tebe do 25. godine najljepše, znaju i voljeti? Do 25. godine? Žene poslije 25. počinju "Mudrovati", za tebe žena treba ostati na razini 25. godina, da ne mudruje? Za tebe žena treba pošto-poto da se uda prije 30. godine, jer poslije će se osvrtati oko sebe i birati? Za tebe žena ne treba da se obrazuje, da se dokazuje, da ima platu, jer ćeš ti kao muškarac u današnjem vaktu sve da obezbjediš? Hm... A šta ako muškarac se zaljubi u drugu, ne mora biti mlađa, a ta žena tvojih ideala, bude napuštena i neškolovana, i neobrazovana, i neiskusna? Šta će ta žena dalje sa svojim životom? Da se opet nada naći muškarca kao TI svojih snova, a zamisli poslije 25.? Šta će tvoja djeca ako tebi nešto bude, umreš paša, dešava se, pa ostaviš neškolovanu, neambicioznu, približila se 35. godini? Šta će tvoja porodica dalje? Jesi li ikada o tome razmišljao?

Nije pitanje za mene ali da dam svoj komentar ...
Za mene su žene, a mislim da i drugi tako misle, najljepše od vrtića pa do ilovače, sve u svoje vrijeme. Trenutno su mi najljepše sa svojih 30-40 godina, plusminus jednudvije goredolje. :thumbup: Žena treba da se razvija intelektualno, egzistencijalno i na svaki drugi način radi sebe, ne radi nekog drugog, a svakako ne radi određenog muškarca. Žena ne treba da se uda do 25-te, 30-te ili bilo koje godine ako nije našla srodnu dušu. Treba da se uda kad ona to stvarno bude željela i kad na svaki način bude spremna za to. Žena treba da je samosvjesna i samostalna, ali prije svega i da shvati svoje postojanje, kao osoba, majka, supruga, ninja ratnica, šminkerica, štagod da izabere, ali da to bude sa ponosom i sa svojim pogledima i stavovima.
Šta će žena sa svojim životom ako hajvan ode za slinavicom? Pa ... za početak se zviznuti šakom u čelo za kakvu stoku se udade, a zatim se okrenuti sebi, uzeti spokojno štap za pec ... a ne, to je savjet za muške, da ... žena ... treba sjesti pred ogledalo, nabaciti frizuru, šminku, utegnuti se i pravac fitnes, kafica sa društvom, i lagano ... ići dalje, kao i svako drugi. Život nosi i razočarenja, i radosti.
Ali .... najbolje bi bilo da se ljudi ne razilaze, da se poštuju i dogovaraju.

Nažalost ... nekada upadnem u razmišljanja o ljudskoj savjesti pa poželim da Glavni Režiser sve ovo potopi pa da počne izpočetka, jer se negdje očito zajeb'o kad nas je pravio.
S4mpion

#799 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by S4mpion »

Saro, zašto nečije pisanje, koje ti ne odgovara, toliko primaš k srcu?
Ramzess Veliki

#800 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ramzess Veliki »

_BataZiv_0809 wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Moze malo detaljnije? :)
Prave savjete dijelim samo uz pivo. :oops:
Ovo što šaram na forumu je samo blijeda lelujava slika strašne istine o zavjeri epskih razmjera ... ima neke povezice sa Tamnom stranom i Zonom 55 ... :shock:
Post Reply