MJAU - da wrote:

žene su za tebe do 25. godine najljepše, znaju i voljeti? Do 25. godine? Žene poslije 25. počinju "Mudrovati", za tebe žena treba ostati na razini 25. godina, da ne mudruje? Za tebe žena treba pošto-poto da se uda prije 30. godine, jer poslije će se osvrtati oko sebe i birati? Za tebe žena ne treba da se obrazuje, da se dokazuje, da ima platu, jer ćeš ti kao muškarac u današnjem vaktu sve da obezbjediš? Hm... A šta ako muškarac se zaljubi u drugu, ne mora biti mlađa, a ta žena tvojih ideala, bude napuštena i neškolovana, i neobrazovana, i neiskusna? Šta će ta žena dalje sa svojim životom? Da se opet nada naći muškarca kao TI svojih snova, a zamisli poslije 25.? Šta će tvoja djeca ako tebi nešto bude, umreš paša, dešava se, pa ostaviš neškolovanu, neambicioznu, približila se 35. godini? Šta će tvoja porodica dalje? Jesi li ikada o tome razmišljao?
Što se tiče mački, moja tetka je izgubila muža u ratu, sin joj otišao u Ameriku i nije se udavala, ima mačke i sretna je s njima. Moja mater je rodila troje djece, imala mačke čitav život. Šta kažeš na to? Osim, da je možda izuzetak.
Nije pitanje za mene ali da dam svoj komentar ...
Za mene su žene, a mislim da i drugi tako misle, najljepše od vrtića pa do ilovače, sve u svoje vrijeme. Trenutno su mi najljepše sa svojih 30-40 godina, plusminus jednudvije goredolje.

Žena treba da se razvija intelektualno, egzistencijalno i na svaki drugi način radi sebe, ne radi nekog drugog, a svakako ne radi određenog muškarca. Žena ne treba da se uda do 25-te, 30-te ili bilo koje godine ako nije našla srodnu dušu. Treba da se uda kad ona to stvarno bude željela i kad na svaki način bude spremna za to. Žena treba da je samosvjesna i samostalna, ali prije svega i da shvati svoje postojanje, kao osoba, majka, supruga, ninja ratnica, šminkerica, štagod da izabere, ali da to bude sa ponosom i sa svojim pogledima i stavovima.
Šta će žena sa svojim životom ako hajvan ode za slinavicom? Pa ... za početak se zviznuti šakom u čelo za kakvu stoku se udade, a zatim se okrenuti sebi, uzeti spokojno štap za pec ... a ne, to je savjet za muške, da ... žena ... treba sjesti pred ogledalo, nabaciti frizuru, šminku, utegnuti se i pravac fitnes, kafica sa društvom, i lagano ... ići dalje, kao i svako drugi. Život nosi i razočarenja, i radosti.
Ali .... najbolje bi bilo da se ljudi ne razilaze, da se poštuju i dogovaraju.
Nažalost ... nekada upadnem u razmišljanja o ljudskoj savjesti pa poželim da Glavni Režiser sve ovo potopi pa da počne izpočetka, jer se negdje očito zajeb'o kad nas je pravio.