Popularne stvari koje ne kontam
- ćiribiribela
#776 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Strah me odgovoriti na to pitanje. 
-
safran
#777 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Au, tema stigla onu o heftičnom kupanju, a to nije lako. Respect!
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#778 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam kad je neko po vas cijeli dan na svim qurčevim društvenim mrežama i svejedno mu treba 3 sata u prosjeku da odvoji 20 sec i odgovori na poruku tako što će napisati jednu rečenicu od 10 riječi. A glavni izgovor obaveze i zauzetost. Jest al' u qurcu. Ovaj običaj je dosta ljudi preuzelo u zadnje vrijeme, kao njihovo vrijeme je dragocjeno ne mogu oni uvijek odgovarat iako su uvijek online. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#779 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zna se cija si.ćiribiribela wrote:Strah me odgovoriti na to pitanje.
Zeljoooo odAbij
- insomnia78
#780 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Meni jednostavno bude mrskoJimmy McNulty wrote:Ne kontam kad je neko po vas cijeli dan na svim qurčevim društvenim mrežama i svejedno mu treba 3 sata u prosjeku da odvoji 20 sec i odgovori na poruku tako što će napisati jednu rečenicu od 10 riječi. A glavni izgovor obaveze i zauzetost. Jest al' u qurcu. Ovaj običaj je dosta ljudi preuzelo u zadnje vrijeme, kao njihovo vrijeme je dragocjeno ne mogu oni uvijek odgovarat iako su uvijek online.
Znam da to cesto bude uvod u neke razgovore a tad mi se ne prica sa bilo kim tako da nekad kasnije odgovorim, cesto i sutradan
- Rinzler
#781 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Neeeee kontaaaam dizanje u zvijezde filmova poput clockwork orange i space odisey 2001.
Fakat smorovi filmovi zesci. Al je znas ono sminka rec da su beton.
Kao sto je moderno rec da citas bukowskog i onog koelja.
Ustvari ne kontam lakocu kojom se moze oblikovat svjest ljudi i te konzumeristicke navike i pretenzije.
Imam osjecaj da par poznatih krene cuclat majmunske testise, da bi narod istrjebio te primate za par hefti od pomame za istim. To nikad nisam kontao fakat. Taj mentalitet, monkey does what monkey see.
Ustvari ne kontam lakocu kojom se moze oblikovat svjest ljudi i te konzumeristicke navike i pretenzije.
Imam osjecaj da par poznatih krene cuclat majmunske testise, da bi narod istrjebio te primate za par hefti od pomame za istim. To nikad nisam kontao fakat. Taj mentalitet, monkey does what monkey see.
- Rinzler
#782 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ovim putem molim poznate da ne uzimaju moje gluposti za ozbiljno, i da ne pomisljaju o cuclanju majmunskih testisa. Majmuni nam trebaju kao zivotinjska vrsta.
Ne bi da se osjecam sutra krivcem ako se fakat rasiri viralno opisana furka, nedobog, i istrjebi narod fckin mankije
Ne bi da se osjecam sutra krivcem ako se fakat rasiri viralno opisana furka, nedobog, i istrjebi narod fckin mankije
- dobojlija81
#783 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam one na temi o Siriji,znaju svaki kvart dole,ja u svom gradu ne znam sve ulice
- insomnia78
#784 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nemo' za'ebavat' odiseja je doMbar film, mada je knjiga boljaRinzler wrote:Neeeee kontaaaam dizanje u zvijezde filmova poput clockwork orange i space odisey 2001.
Nego, kad se tek sjetim pomame za "stepskim vukom"
- Rinzler
#785 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma ne kazem sad da je bas odron i ideja i sve, al gledam masu puta ovi moderni geekovi i sci fi postovaoci, mladji pogotovo, kuju u zvjezde film ko da je aman zaman. Ne shvatam po cemu je taj film toliko wau. Jbo ih kubrick vise.
Imam osjecaj da se tu vise napuhava sto je kubrick preseravao i digao hype nego sto je realno zasluzila tako osrednja sci fi ideja i djelo.
I sam sam sci fi postovalac, al taj film mi je nevjerovatno mlak.
Joj il malteski soko il grof monte kristo, pa onda nahrle svi djuture na andrica, selimovica, miku antica, zavisi sta je moderno tih dana na fejsbuku jelte
Imam osjecaj da se tu vise napuhava sto je kubrick preseravao i digao hype nego sto je realno zasluzila tako osrednja sci fi ideja i djelo.
I sam sam sci fi postovalac, al taj film mi je nevjerovatno mlak.
Joj il malteski soko il grof monte kristo, pa onda nahrle svi djuture na andrica, selimovica, miku antica, zavisi sta je moderno tih dana na fejsbuku jelte
- insomnia78
#786 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A tek muzika, svi znaju "usne vrele visnje" i "balkan" od Azre, "svirajte mi jesen stize" od Balasa il' "another brick in the wall" od Pink Floyda
Izlizali ih vise
a, raelno, osim "abitw" ponajgore pjesme od istih
Kad kod odraslog muskarca vidim tetovazu "Only God Can Judge Me"

Kad neko na fb podjeli sliku za koju ako lajkas ja podjelis fejsbuk donira euro cent tom djetetu
Takve automatski brisem
Izlizali ih vise
Kad kod odraslog muskarca vidim tetovazu "Only God Can Judge Me"

Kad neko na fb podjeli sliku za koju ako lajkas ja podjelis fejsbuk donira euro cent tom djetetu
Takve automatski brisem
- Rinzler
#787 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Celo ne zabrinjavaj me, pomislicu da smo od istog genetskog materijala
- Rinzler
#788 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Joj il ona. Dodje joj u san, pedja medenjak jaoooo krampom bi ih sve po lobanjama 
-
Sunny-7
#789 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ćiribiribela wrote:Ne kontam sto se nerivrate kad ima opcija unfollow.![]()
- Cherry-Cherry
#790 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ljude, koji smoriše sa citatima od Meše i Andrića na fb, a sigurno ih bar 90% nije nikada ništa od pomenutih pisaca pročitalo.
- Rinzler
#791 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne reprizirajte moje hejtove! 
- Cherry-Cherry
#792 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam što ti smeta, što repriziram tvoje hejtove.Rinzler wrote:Ne reprizirajte moje hejtove!
- Rinzler
#793 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Smeta mi eto, muhanat sam! 
- Cherry-Cherry
#794 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam što zeza forum jutros.
-
Sunny-7
#795 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Cherry-Cherry wrote:Ne kontam starlete i zašto su starlete popularne. Kada je "skupa kurva" postala "starleta"?
Osvanuo naslov na nekom portalu: "Najpoznatija bosanskohercegovacka starleta Maca..." Wtf??
I losa reklama je - reklama, al' ono, starleta, poznata?!
-
Sunny-7
#796 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Vjerovatno dijaspora ne spada u popularne stvari
al' ne kontam zasto se raja iz dijaspore sekira sta o njima misle oni sto su ostali u BiH?!
- Zeljoooo
#797 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ti si mi najdraza forumasicaćiribiribela wrote:Strah me odgovoriti na to pitanje.
- Zeljoooo
#798 Re: Popularne stvari koje ne kontam
De celo_BataZiv_0809 wrote:Zna se cija si.ćiribiribela wrote:Strah me odgovoriti na to pitanje.
Zeljoooo odAbij
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#799 Re: Popularne stvari koje ne kontam
NecuZeljoooo wrote: De celorazligu
- Cherry-Cherry
#800 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam, kako neko može navijati za Sarajevo.