Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
noiserr

#776 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by noiserr »

SkyLimit wrote:Možda smo prerano počeli slaviti ovaj potez Albanaca. Treba bolje pogledati onu zastavu, zadire li u historijske bošnjačke teritorije tipa Sandžak?
Provjerio sam ja, ożeżi.. :D
Itakoto

#777 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Itakoto »

SkyLimit wrote:Možda smo prerano počeli slaviti ovaj potez Albanaca. Treba bolje pogledati onu zastavu, zadire li u historijske bošnjačke teritorije tipa Sandžak?
Aaaa, zabrinuo si nas sada i to pravo. :D Ja licno necu moci spavati... :zzzz:
Cybernetic

#778 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 02:23, edited 1 time in total.
dezurni_ucenik

#779 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by dezurni_ucenik »

vukikozlici wrote:pa isu srbi pussy "ultras" ko vi da vam ufff najjace huliganstvo bacanje baklje u briselu :lol: i bosnom beha probeharao...

idite bolje menjati salvetice slicice dresove salove sa navijacima danske belgije svedske :skoljka:

Boli karanje a?????????????' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Šveđanin

#780 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Šveđanin »

Najdetaljniji snimak:

5 0 5

#781 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by 5 0 5 »

ovo je CIA organizovala garant. svete se za putinovu paradu ponosa.
al-em

#782 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by al-em »

Drago mi je sto se dzeko druzi sa kolarovom
On je pravi momak :thumbup:
Pol_Pot

#783 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Pol_Pot »

dezurni_ucenik wrote:
vukikozlici wrote:pa isu srbi pussy "ultras" ko vi da vam ufff najjace huliganstvo bacanje baklje u briselu :lol: i bosnom beha probeharao...

idite bolje menjati salvetice slicice dresove salove sa navijacima danske belgije svedske :skoljka:

Ma boli ga, morfij mu pomoć ne može :D :D :D :D :D

Realno, koga ne bi bolilo? Da se nama ovo desi, isključio bi internet na mjesec dana :D :D :D
leki hz

#784 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by leki hz »

vukikozlici wrote:
kamen spoticanja wrote:
vukikozlici wrote:sta ima da boli...xaxaxa :lol: ? sto im se stisla mudo pa nisu smjelid a izadju.... ukakise se...a i ko bi izaso pa Srbija je to :D

kako su srbi nekima opako nabili komplekse manjeg "naroda" nize vrednosti... hah

Srba je preko 10 miliona samo na balkanu...! a "vas"(islamic serbs) i sipaca zajedno nema 6 :lol:
ej bolan karnushe vas u sred beograda :izet: :izet: :izet:
plode,plode i nikako ne vade...znaci sve 'vako :izet: :izet: :izet: :izet: :izet:

ma daj islamic serbiane... ti si bat tulav vidi se da ti iq nizak... i da ti zivot ladovina...

a uostalom i frustrirani ste svi kako i nebi kad vam najvece licnosti u narodu emir hadzibegovic mali od skandala i deen ... :D :D

kazu da deen pise vam himnu :lol:
A ko je emir hadžibegović :? :lol: :lol: :lol:
JohnnyS

#785 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by JohnnyS »

Dobro bola cybernetic, šta si moralna vertikala. Tako su Delije jednom poviše grobara postavile trans mi smo pičke najveće. Navijači podjebavaju jedni druge. Ovo je podjeb epskih razmjera, razumljivo je da Srbi pizde, svi bi pizdili, ali mi kao objektivni ljudi možemo samo čestitati onome tko je osmislio i proveo u djelo ovu ideju.
Partijaner

#786 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Partijaner »

Dron je proglasen igracem utakmice.
Pol_Pot

#787 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Pol_Pot »

vukikozlici wrote:KKAO VOLIM STO NAS VECINA SVJETA MRZI(pederi, edofili,zapad,kapitalisti, ULTRASI KOJI RAZMJENJUJU SLICICE SUVENIRE SALOVE SA danskim belgijskim i norveskim ultrasima :D ...itd ...!!!!!!!!!!!!!!!!! :izet: :izet: :D :D :D :D :evil: :evil: :evil:
Pomalo ti razmišljaj o novom nicku, ovaj ti dronom Air Albanije leti za Banoviće :D :D :D
Pjanic15

#788 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Pjanic15 »

Ma Srbiju izbacuju sa takmičenja zbog propusta organizacije, sa svih će ih takmičenja izbacit na nekoliko godina, jedno su dronovi i ostala sranja, drugo je fizički napad navijača na igrače, bacanje stolica itd. onaj igrač krvav, tu je priča gotova. Mada će Albance kaznit samo one igrače što su se krenuli tući sa Srbijanskim igračima i to je to, Albanija nastavlja dalje, 0:3 će im ovo registrovati.
Last edited by Pjanic15 on 15/10/2014 00:44, edited 1 time in total.
CungaLunga

#789 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by CungaLunga »

vukikozlici wrote:KKAO VOLIM STO NAS VECINA SVJETA MRZI(pederi, edofili,zapad,kapitalisti, ULTRASI KOJI RAZMJENJUJU SLICICE SUVENIRE SALOVE SA danskim belgijskim i norveskim ultrasima :D ...itd ...!!!!!!!!!!!!!!!!! :izet: :izet: :D :D :D :D :evil: :evil: :evil:

Ovaj trol pukao skroz :lol: :lol: :lol:
leki hz

#791 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by leki hz »

CungaLunga wrote:

Ovaj trol pukao skroz :lol: :lol: :lol:
Ma nije puko, nego jadan nepismen :lol: :lol: :lol:
zrakomlat

#792 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by zrakomlat »

Majstore, odjavi se s foruma, idi lezi, vakat je. Bezveze se blamiraš ovdje, raja se zajebaju s tobom.
Iker C

#793 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Iker C »

5 0 5 wrote:
Iker C wrote:Ako bih morao birati između Srba i Albanaca uvijek sam na strani Srba. Albanci su majstori provokacije i bježanja ispod američke suknje.
ikere, sta'no de gea brani protiv luxemburga? nije valjda do'tle doslo? inace, i ja imam puno prijatelja srba, a albanca nijednog. srbi su ok. ali ovi veceras nisu ok. oni su zlocasti srbi. :)
Nisam nešto sav svoj u zadnje vrijeme a mali De Gea je dobar momak. Zamisli situaciju utakmica BIH Srbija i na Bilinom polju se supsti zastava velike Srbije kakva bi bila reakcija publike? Nije sve crno niti bijelo.
Itakoto

#794 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Itakoto »

Iker C wrote:
5 0 5 wrote:
Iker C wrote:Ako bih morao birati između Srba i Albanaca uvijek sam na strani Srba. Albanci su majstori provokacije i bježanja ispod američke suknje.
ikere, sta'no de gea brani protiv luxemburga? nije valjda do'tle doslo? inace, i ja imam puno prijatelja srba, a albanca nijednog. srbi su ok. ali ovi veceras nisu ok. oni su zlocasti srbi. :)
Nisam nešto sav svoj u zadnje vrijeme a mali De Gea je dobar momak. Zamisli situaciju utakmica BIH Srbija i na Bilinom polju se supsti zastava velike Srbije kakva bi bila reakcija publike? Nije sve crno niti bijelo.
Vjerovatno bi BHF marisao igrace Srbije... aj, ne rise zivota ti. SBBKBB prosipaj negdje drugo.
dezurni_ucenik

#795 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by dezurni_ucenik »

Pol_Pot wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Ma boli ga, morfij mu pomoć ne može :D :D :D :D :D

Realno, koga ne bi bolilo? Da se nama ovo desi, isključio bi internet na mjesec dana :D :D :D

Novosadjanke na ekskurziji - drugi dEo. :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#796 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Tomahawk11 »

Iker C wrote:
5 0 5 wrote:
Bila je i BiH - Srbija i Srbija - BiH, znamo kako se i jedna i druga zavrsila.
Zastava kriva sve, je li? Pa nije bilo ni jednog navijaca Albanije, a Srbi cijelo vrijeme skandiraju nacionalisticke parole i gadjaju igrace Albanije. Utakmica se svakako trebala prekinuti. Ili da su bataljon vojske dovukli na tekmu, ali to onda ne bi imalo veze sa sportom.
Logovan

#797 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Logovan »

Sad je na SK1 41. minuta, pa će uskoro prekid.
Iker C

#799 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Iker C »

Stadion u Prištini nosi naziv Adem Jašari pametnom dosta.
Post Reply