Zamisli vijest da je Gerardov stari napao selektora Engleske jer nije odradio ono sto mu je sin naredio...rtmper44 wrote:
Kad se ovoga papanluka sjetim.
B&H vs Egipat
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- emigrazione
#776 Re: B&H vs Egipat
-
Madrid
#777 Re: B&H vs Egipat
Jbo Egipat, Džeko ko i zadnja u Cityu, bice bolje valjda...
Spaha najgori, to me brine najvise...
Spaha najgori, to me brine najvise...
-
Nuken
#778 Re: B&H vs Egipat
Džabe vama HD kamere,kada Seo i to prekuca svojom brzinom

Mora se nešto poduzeti.Čuj otac Edina Džeke se obrušio na selektora jer mu ovaj nije htio izvesti sina iz igre!?
Safet je čitavo vrijeme samo stojao.Nikako instrukcije igračima nije davao.Treba napraviti čistku u reprezentaciji.Sve ove Vranješe,Svršajeviće,Tine Van Šušiće,onog Hadzića protjerati!

Mora se nešto poduzeti.Čuj otac Edina Džeke se obrušio na selektora jer mu ovaj nije htio izvesti sina iz igre!?
Safet je čitavo vrijeme samo stojao.Nikako instrukcije igračima nije davao.Treba napraviti čistku u reprezentaciji.Sve ove Vranješe,Svršajeviće,Tine Van Šušiće,onog Hadzića protjerati!
- DonVitoN
#779 Re: B&H vs Egipat
Begović - primio dva gola ne svojom krivicom
Mujdža- daleko od prave forme, povrede su učinile svoje večeras ništa posebno
Spahić- sto reći neponovilo se
Bičakčić loš, iskreno očekivao sam puno više
Kolašinac- gigant, majstor, rušilac neki definitivno nisu svjesni kakvog smo igrača dobili ali strucnjak vadi najborbenijeg igrača u prvom poluvremenu
Muratović- mislim da bi čovjek i u ovim godinama i bez treninga odigrao bolje nego pojedinci
T.S.Sušić- biće žalosno ako ga i u budućnosti budemo gledali u reprezentaciji
Lulić- korektno odigrao mada može to puno bolje
Salihović- izgubljen ne svojom krivicom
Medunjanin- ništa posebno zreo za klupe
Ibišević- nikakve koristi od njega sve dok ga strucnjak bude gurao na krilo
Džeko- igrao preko ku.rca, da imamo imale ozbiljnog selektora već na poluvremenu bi bio pod tušem
Vranješ- trudio se al bez učinka klupa plafon
Hadžić- boljih igrača ima u našoj ligi SVRAKA JE ZA NJEGA DAVIDS.
Višća- da išta valja nebi igrao u 2 turskoj ligi
Vršajević- nema potrebe bilo šta pisati
Hajrović- žalosno je da dečko u ovakvim utakmicama nema mjesta u prvih 11 za 30 minuta na terenu pokazao je više želje i znanja nego neki za 90 minuta
Mujdža- daleko od prave forme, povrede su učinile svoje večeras ništa posebno
Spahić- sto reći neponovilo se
Bičakčić loš, iskreno očekivao sam puno više
Kolašinac- gigant, majstor, rušilac neki definitivno nisu svjesni kakvog smo igrača dobili ali strucnjak vadi najborbenijeg igrača u prvom poluvremenu
Muratović- mislim da bi čovjek i u ovim godinama i bez treninga odigrao bolje nego pojedinci
T.S.Sušić- biće žalosno ako ga i u budućnosti budemo gledali u reprezentaciji
Lulić- korektno odigrao mada može to puno bolje
Salihović- izgubljen ne svojom krivicom
Medunjanin- ništa posebno zreo za klupe
Ibišević- nikakve koristi od njega sve dok ga strucnjak bude gurao na krilo
Džeko- igrao preko ku.rca, da imamo imale ozbiljnog selektora već na poluvremenu bi bio pod tušem
Vranješ- trudio se al bez učinka klupa plafon
Hadžić- boljih igrača ima u našoj ligi SVRAKA JE ZA NJEGA DAVIDS.
Višća- da išta valja nebi igrao u 2 turskoj ligi
Vršajević- nema potrebe bilo šta pisati
Hajrović- žalosno je da dečko u ovakvim utakmicama nema mjesta u prvih 11 za 30 minuta na terenu pokazao je više želje i znanja nego neki za 90 minuta
Last edited by DonVitoN on 05/03/2014 22:40, edited 2 times in total.
- rtmper44
#780 Re: B&H vs Egipat
Trebno je Midhat uć na teren umjesto sina.emigrazione wrote:Zamisli vijest da je Gerardov stari napao selektora Engleske jer nije odradio ono sto mu je sin naredio...rtmper44 wrote:
Kad se ovoga papanluka sjetim.
- Dionysios
#781 Re: B&H vs Egipat
Ovo je nevjerovatno, odakle dzekinom starom pravo da uopste prica sa trenerom poslije utakmice, koji je on faktor ba? ovo je pokazatelj da klanovi itekako postoje, i da ima grupa igraca koji misle da su nedodirljivi.Picajzla wrote:Eh sad koliko je vjerovati AVA3-u
http://www.avaz.ba/sport/fudbal/dzekin- ... jenio-sina
-
nelle_tz
#782 Re: B&H vs Egipat
Mozemo vidjeti sta znaci jedan dobar trener i nedostatak istog u M.Unitedu.Usporedite ekipu od prosle godine sa Fergusonom na celu i tu istu ekipu sa Moyesom.Safet ne zna sta radi,ja stvarno ne znam da li on ima ikakvu koncepciju igre, ili se nasa igra svodi na nabijanje lopte i slucajnosti, ako odradi Dzeko, Hajrovic sami nesto.Treceg napadaca nema, ne bori se da ih dovede, ne posjecuje igrace koji nam trebaju, ljudi su nam oteli Seferovica,Tankovica bez da je te igrace iko posjetio, Halilovica niko nije ni zvao.Mitar Mrkela je 3 puta isao u posjetu kuci ovom momku sto ga Holandija trazi http://www.alo.rs/sport/fudbal/dacemo-s ... kapa/47731
Reprezentacija sluzi kao ispostava menadzerske agencije Susicevig brata, Seada Susica, pa nije ni cudo da zaigraju Tin Susic, da igra Visca, Vrsajevic.Slovacka i Egipat su nas ubili kontrama, procitani smo, a reakcije nema. Sad sam gledao Olica koji govori kako vec sad imaju koncepciju igre i kako su u drugom poluvremenu igrali bas onako kako ce igrati u Brazilu, leprsavo, sa kontrama, brzim transformacijama iz odbrane u napad.Jeste li ikad culi Susica da je ijednu utakmicu analizirao?
Reprezentacija sluzi kao ispostava menadzerske agencije Susicevig brata, Seada Susica, pa nije ni cudo da zaigraju Tin Susic, da igra Visca, Vrsajevic.Slovacka i Egipat su nas ubili kontrama, procitani smo, a reakcije nema. Sad sam gledao Olica koji govori kako vec sad imaju koncepciju igre i kako su u drugom poluvremenu igrali bas onako kako ce igrati u Brazilu, leprsavo, sa kontrama, brzim transformacijama iz odbrane u napad.Jeste li ikad culi Susica da je ijednu utakmicu analizirao?
- MOSALJOZE
#783 Re: B&H vs Egipat
Ja iskreno ne vjerujem u takvo nešto.Novinari su govna i to velika,koriste svaki momenat.Uzmite sa rezervom
-
ELA_BIH
#784 Re: B&H vs Egipat
pa otkad se govori o klanovima ... samo rezultati u nas nadmase sve pa cak i sukob i odnos prema Hajrovicu ... a da se napise sve sta se desava u Hotelu i na okuplanjima ,... sta sve selektor radi mnogi bi se za glavu uhvatili

-
Ripicipi
#785 Re: B&H vs Egipat
Bitno je kako igraju kvalifikacije, zar smo to zaboravili odjednom. Preozbiljno ste shvatili ovu utakmicu, kao da bi npr. Pjanic ginuo na terenu. Jesu li se setali u kvalifikacijama? Nisu !!!Butmiran wrote:@Ripicipi njihovog kurčenja mi je preko glave. Nije problem u porazu, to je sastavni dio fudbala ali mi je navrh glave više glupiranja njihovog. Okupljanje reprezentacije shvate k'o zajebanciju, povedi mamu, babu, familiju komplet, malo se slikaj, zajebaji i onda hodaj po terenu. Ja da sam na Papetovom mjestu fino bi im rek'o kad je okupljanje, u hotelu su samo reprezentativci i niko više. Rodbini i prijateljima platite smještaj u drugom hotelu niko vam ne brani. Došli smo da igramo i ima da igramo, nema zajebancije. Ovo sad im k'o izlet dođe malo.
Opet ponavljam, ovako se nije pisalo ni nakon poraza od Rijeke, a zasto sada i ovako zustro, nije mi jasno.
- Butmiran
#786 Re: B&H vs Egipat
Mene boli ovaj odnos prema repci, džaba sve.Ripicipi wrote:Bitno je kako igraju kvalifikacije, zar smo to zaboravili odjednom. Preozbiljno ste shvatili ovu utakmicu, kao da bi npr. Pjanic ginuo na terenu. Jesu li se setali u kvalifikacijama? Nisu !!!Butmiran wrote:@Ripicipi njihovog kurčenja mi je preko glave. Nije problem u porazu, to je sastavni dio fudbala ali mi je navrh glave više glupiranja njihovog. Okupljanje reprezentacije shvate k'o zajebanciju, povedi mamu, babu, familiju komplet, malo se slikaj, zajebaji i onda hodaj po terenu. Ja da sam na Papetovom mjestu fino bi im rek'o kad je okupljanje, u hotelu su samo reprezentativci i niko više. Rodbini i prijateljima platite smještaj u drugom hotelu niko vam ne brani. Došli smo da igramo i ima da igramo, nema zajebancije. Ovo sad im k'o izlet dođe malo.
Opet ponavljam, ovako se nije pisalo ni nakon poraza od Rijeke, a zasto sada i ovako zustro, nije mi jasno.
-
popokatepetl_com
#787 Re: B&H vs Egipat
Umjesto da panj igra formaciju sa jednim napadacem pa kad imas ovakvog Dzeku primadonu da ga izbacis ko Mancini u 53. minuti i ubacis Ibisevica i ubijes dvije muhe jednim udarcem (Dzeku spustis na zemlju, Ibisevica igras na njegovoj prirodnoj poziciji) a pri tome imas i gustocu u veznom redu (naravno pod uslovom da se andje pravi DM) i imas ubojita krila (Hajrovic, Lulic). ali ne nema nista od toga ista formacija cijeli ciklus i svaku prijateljsku...i neko mi prica o velikim zaslugama Papeta lik ne vidi nesto sto svaki laik vidi.
Last edited by popokatepetl_com on 05/03/2014 22:45, edited 1 time in total.
-
alenthekiller
#788 Re: B&H vs Egipat

Nema selfija i derneka... Respect
- emigrazione
#789 Re: B&H vs Egipat
Ne postoje klanovi, postoji klan
- starii
#790 Re: B&H vs Egipat
bošnjo u brazilu - nova knjiga u izdanju od jula 2014

- Artest
#791 Re: B&H vs Egipat
Suma sumarum:
- Zavrsiti Arslanagica. Postoji velika mogucnost da Spaha dobije crveni protiv Argentine /osim sto ce skrivit najmanje jedan penal/ moramo uigravati novog stopera. Bico je prespor lik, previse izfeminiziran, do sada nije pokazao da zasluzuje biti ispred Zukanovica.
- Mujdza propo ko Nokia. Nadam se da ce dignut i kondiciju i formu prije Brazila. U ovakvom stanju, stvarno je neupotrebljiv. /Iako jos uvijek bolji od Necastivog, takozvanog Vrsajevica /.
- Zvati Zlaju iz Cajne. Obecati Hrgoti sve rajske sokove i 72 djevice, samo da ga smuntamo. Ako iz nekih razloga ne mogu ova dvojica, pozvati malog Hodzica, pod uslovom da zabije 15 komada u Premier ligi, i Eldina Adilovica. Dajte bolje i odmah povlacim prijedloge. Uglavnom, neozbiljno je ici s dva napadaca, ma kakvi amateri jesmo.
- Najbolji drugi lijevi bek (poslije See), nije Salihovic, vec Zukanovic (pregledati kasetu protiv Grcke).
- Spremat se na mogucnost da ce Pjanic propustit Svjetsko. Nazalost, svjesni smo o kakvoj se nejaci radi.
- Vratiti Besica i instalirati ga u prvu postavu
- Kao zamjena Medunjaninu, u ovom trenutku najkorisniji je Prcic.
- Zahvaliti se Tinkiju i Hadzovicu
- Dati Safetu da popije 3 red bulla pred svaku utakmicu
- Dovesti posebnog covjeka, koji ce biti zaduzen samo za motivaciju
...
- Zavrsiti Arslanagica. Postoji velika mogucnost da Spaha dobije crveni protiv Argentine /osim sto ce skrivit najmanje jedan penal/ moramo uigravati novog stopera. Bico je prespor lik, previse izfeminiziran, do sada nije pokazao da zasluzuje biti ispred Zukanovica.
- Mujdza propo ko Nokia. Nadam se da ce dignut i kondiciju i formu prije Brazila. U ovakvom stanju, stvarno je neupotrebljiv. /Iako jos uvijek bolji od Necastivog, takozvanog Vrsajevica /.
- Zvati Zlaju iz Cajne. Obecati Hrgoti sve rajske sokove i 72 djevice, samo da ga smuntamo. Ako iz nekih razloga ne mogu ova dvojica, pozvati malog Hodzica, pod uslovom da zabije 15 komada u Premier ligi, i Eldina Adilovica. Dajte bolje i odmah povlacim prijedloge. Uglavnom, neozbiljno je ici s dva napadaca, ma kakvi amateri jesmo.
- Najbolji drugi lijevi bek (poslije See), nije Salihovic, vec Zukanovic (pregledati kasetu protiv Grcke).
- Spremat se na mogucnost da ce Pjanic propustit Svjetsko. Nazalost, svjesni smo o kakvoj se nejaci radi.
...
- Capajebo
#792 Re: B&H vs Egipat
Jer se svasta nesta desavalo prije ove utakmice, preko potpuno nelogicnih poziva i "taktike" vrlog selektora.Ripicipi wrote:Bitno je kako igraju kvalifikacije, zar smo to zaboravili odjednom. Preozbiljno ste shvatili ovu utakmicu, kao da bi npr. Pjanic ginuo na terenu. Jesu li se setali u kvalifikacijama? Nisu !!!Butmiran wrote:@Ripicipi njihovog kurčenja mi je preko glave. Nije problem u porazu, to je sastavni dio fudbala ali mi je navrh glave više glupiranja njihovog. Okupljanje reprezentacije shvate k'o zajebanciju, povedi mamu, babu, familiju komplet, malo se slikaj, zajebaji i onda hodaj po terenu. Ja da sam na Papetovom mjestu fino bi im rek'o kad je okupljanje, u hotelu su samo reprezentativci i niko više. Rodbini i prijateljima platite smještaj u drugom hotelu niko vam ne brani. Došli smo da igramo i ima da igramo, nema zajebancije. Ovo sad im k'o izlet dođe malo.
- Havatar
#793 Re: B&H vs Egipat
Ne znam o cemu pricas teferic na poluvremenu je bio odlican..BHF_Manijak wrote:Onaj Spahic se qrci po terenu k'o da je u najmanju ruku kombinacija Terrya, Maldinija i Neste, a qrac od ovce obicni u jacim utakmicama i protiv iole jacih igraca.
Lafo nesto mase, dribla, qrci se protivnicima i slicno. Picka prava.
Inace odigrali k'o i onaj teferic na poluvremenu. Uzasno.
Mada, onakva bezvoljnost, onako losa igra, ne bi me cudilo da je bilo kakve pinke od Egipcana. Mozes ti 5 saveza promjeniti, ali mahalski mentalitet u glavi nikad.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#794 Re: B&H vs Egipat
Za bratica i Hadzica je mali Tomislav Tomic Makelele.
-
ELA_BIH
#795 Re: B&H vs Egipat
I jos 5 igraca u PL najmanje.....mali_milojica wrote:Za bratica i Hadzica je mali Tomislav Tomic Makelele.
- Kemal Malovčić
#796 Re: B&H vs Egipat
Momak pametan si pismen čestitam al ne znam što džaba trošiš slova vrijeme pamet pape ne smije to da uradi džekin stari i sead sušić diktiraju sastav čak i da smije on ne zna pape amater će sahraniti naš nogomet.Artest wrote:Suma sumarum:
...
-
dezurni_ucenik
#797 Re: B&H vs Egipat
Ja ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji jos uvijek govore"Ma haj' sta fali ovo je samo prijateljska".Mi od Grcke 23.marta prosle godine nismo odigrali kvalitetno.Ono sto se nakon toga desilo je bilo samo stvar srece.Valjda da nam se vrati zadnjih 15 godina jebavanja od Malte,Farskih Ostrva,Moldavije.
Ne mogu da vjerujem da je pojedincima najveci smisao uslikati se sa Dzekom i pojesti cevape sa Misketom.
Ne mogu da vjerujem da je samo dovoljno otici na SP pa taman se obrukali brutalnim porazima i da nisu nista duzni da pokazu
Nek nam je Bog na pomoci protiv Argentine.A Pape se vec tu predao u startu prije dva mjeseca.
Ne mogu da vjerujem da je pojedincima najveci smisao uslikati se sa Dzekom i pojesti cevape sa Misketom.
Ne mogu da vjerujem da je samo dovoljno otici na SP pa taman se obrukali brutalnim porazima i da nisu nista duzni da pokazu
Nek nam je Bog na pomoci protiv Argentine.A Pape se vec tu predao u startu prije dva mjeseca.
-
IDontCare
#798 Re: B&H vs Egipat
Dzeko, maneken
Spaha, fol mangup, pickin dim.
Kolosinac, tenk. grtalica
Spaha, fol mangup, pickin dim.
Kolosinac, tenk. grtalica
-
bjelave
#799 Re: B&H vs Egipat
Realno, sve je truhlo i treba dobro stisnuti zube jer ce u Brazilu dobro boliti ako se ne desi neko cudo.
Dzeko se ne bi trebao ovako ponasati ali sta ce ocekivati kad je selektor potpuno izgubio autoritet zbog svog kokosarenja. Jebiga, be mozes ocekivati da se igraci trude i ginu dok on neprestano trpa Sejine igrace. Sa Tinom je prevrsilo svaku mjeru pa se onda na to logicno nadovezuje seljakluk Midhata koju mu jebe mater pred novinarima.
Sve zajedno korida i dobro ce boliti u Brazilu....
Dzeko se ne bi trebao ovako ponasati ali sta ce ocekivati kad je selektor potpuno izgubio autoritet zbog svog kokosarenja. Jebiga, be mozes ocekivati da se igraci trude i ginu dok on neprestano trpa Sejine igrace. Sa Tinom je prevrsilo svaku mjeru pa se onda na to logicno nadovezuje seljakluk Midhata koju mu jebe mater pred novinarima.
Sve zajedno korida i dobro ce boliti u Brazilu....
- armin071
#800 Re: B&H vs Egipat
Gledam večeras Messija na prijateljskoj, čovjek poginu za loptom povraća u po frke al ne gasi se. I gledam naše zvjezde večeras i dođe meni da povraćam. Jemeb ti naš mentalitet i naše "zvijezde". Koliko god su nam pomogli da se plasiramo na ovo prvenstvo toliko će nam isti ti doći glave na prvenstvu. I to redom i kapiten i Džeko. A o Avdijama, Višćama i ostalim anonimusima ne treba trošiti ni riječi.