od gomile gluposti i cistog idiotizma jedino je ovo tacno . da , SDA je zasluzna za ove dvije stvari . definitivno tacno i filigranski precizno si ovo napisao . svaka ti cast i svaka ti dala vode iz bokala . samo pazi da sef ne procita mogao bi za kaznu da proucis subhaneke hiljadu puta da napises rabi jesir 700 puta i da postis dva umjesto jednog ramazana .Na stranu sve ali se u sred price pojavi nekakav @gepard i iako ima samo cetrdesetak postova do ovog trenutka pobere simpatije svih boljsevika. Ja licno mislim da je covjek, evo da budem politicki korektan, bivsi pripadnik VRS ili u najmanju ruku njihov simpatizer a vi se primite na njegove nebuloze k'o baba na penziju.
Bakirova cerka ima geparda i zvake placa novcanicama od po 500 eura!!!![]()
![]()
![]()
Pa da ste napisali da ju je neko vidio kako kupuje bundu od tog jebenog geparda i da vadi novcanice od 500 eura jos bi se i moglo progutati. Ali da neko kupuje ZVAKE i placa ih novcanicom od 500 eura....
I u svu tu pricu o nepotizmu (a a cinjenica je da ga ima koliko hoces), pljacki, klanovima, nesposobnim kadrovima SDA... ima obraza da se ubaci nekoliko ljudi koji svoju pricu temelje na prici "ovi ne mogu okrecit' ono sto je Tito napravio"!!!
Pa ljudi moji, stvarno, dokle vise! Pokojnom Titu s moje strane, duboki naklon i svaka cast za ucinjeno, ali hajde budite u cijeloj ovoj prici bar malo realni!!!!! Pa hajde bar malo uporedite okolnosti u kojima je radila KPJ i uslove u kojima radi SDA.
Jel' Tito mozda kuburio sa nekim dodikom, covicem, krajisnikom, ivom mirom, paravcem, ivanicem, soljicem...... U Tite se puscane cijevi iz 2.S.R. nisu cestito ni ohladile a bruka prvoboraca je omastila brke iz porcije na Golom otoku jer su, gle cuda, malkice gledali prema SSSR-u! A mozda i nisu. Dovoljno je bilo da se tvoja zena svidi nekom UDB-asu i ode ti legendo "na Jadran"! Ovdje ti prvi komsija vrslja po drzavi kako hoce a ti domacim izdajnicima ne mozes nista legalnim putem i vi se pitate kako je Tito ovo ili ono a Bakir nije. Pored toga, evo vam jednostavnog testa da vidite koliko nam je lose. Pitajte u svojoj carsiji nekog od onih koji rade u policiji ako moze da vam da podatak koliko je bilo registrovanih auta u vasem gradu prije rata i koliko ih ima sad. U ovoj zemlji niko ziv ne radi, niko ne prima platu, svi nekom strajkuju (cak i onima koje su strajkaci doveli na vlast), a istovremeno svi su u kreditima, svi imaju auto, kafici nikad puniji,smrce se bijelo,??????jedu se govna... odakle jbt
Formiranje drzavnih agencija, uprava... uopste DRZAVNIH institucija. Prigovarate da je to napravljeno uz svestranu pomoc OHR-a! Jeste li stvarno tolike naivcine ili sta? Pa znate li s kime se takve stvari moraju dogovoriti da bi prosle bez intervencije OHR-a? Jel stvarno mislite da je takvo sta moguce dogovoriti sa politicarima RS-a koji su zajebavali i oko velicine slova na pasosu BiH!!!!
I za kraj - Erdogan i Turska! Kamo puste srece da mi imamo takvu moc da kad neko u zgradi Predsjednistva kihne da se istovremeno neko upisa i u Zagrebu i u Beogradu. Cinjenica je da to nije nikad bilo tako u modernijoj istoriji, a nije ni sad. Najvise sto mozemo ocekivati je da ne bude obrnuto. Treba nam svaki saveznik na ovoj planeti. Ne mogu shvatiti da je neko toliko politicki kratkovid da ne vidi da Turska treba nama 1000 puta vise nego mi Turskoj. To kurcenje bez pokrica je najvjerovatnije otjeralo dosta investicija iz islamskih zemalja, a o nekoj pomoci u sigurnosnom smislu nikad nije ni bilo rijeci, i sad kad su se malo odskrinula vrata i konacno dobijamo kakve-takve adute u ruke s tim Erdoganom ima ljudi koji tvrde da ovoj zemlji zele dobro a prema Erdoganu bi se odnosili kao da im je pobilo pola familije licno. Takvi ljudi ili su apsolutno zadojeni mrznjom prema Turcima iz ma kog razloga ili su apsolutne politicke analfabete.
BAKIRE ODLAZI
-
gepard_
#776 Re: BAKIRE ODLAZI
wolf07 je napisao/la:

-
wolf07
#777 Re: BAKIRE ODLAZI
Ako mi sef tako naredi - nema druge, a ako mi neko od cetnika bude propisivao sta cu i kako cu onda cu trazit tvoj stav po tom pitanju.gepard_ wrote:wolf07 je napisao/la:
od gomile gluposti i cistog idiotizma jedino je ovo tacno . da , SDA je zasluzna za ove dvije stvari . definitivno tacno i filigranski precizno si ovo napisao . svaka ti cast i svaka ti dala vode iz bokala . samo pazi da sef ne procita mogao bi za kaznu da proucis subhaneke hiljadu puta da napises rabi jesir 700 puta i da postis dva umjesto jednog ramazana .Na stranu sve ali se u sred price pojavi nekakav @gepard i iako ima samo cetrdesetak postova do ovog trenutka pobere simpatije svih boljsevika. Ja licno mislim da je covjek, evo da budem politicki korektan, bivsi pripadnik VRS ili u najmanju ruku njihov simpatizer a vi se primite na njegove nebuloze k'o baba na penziju.
Bakirova cerka ima geparda i zvake placa novcanicama od po 500 eura!!!![]()
![]()
![]()
Pa da ste napisali da ju je neko vidio kako kupuje bundu od tog jebenog geparda i da vadi novcanice od 500 eura jos bi se i moglo progutati. Ali da neko kupuje ZVAKE i placa ih novcanicom od 500 eura....
I u svu tu pricu o nepotizmu (a a cinjenica je da ga ima koliko hoces), pljacki, klanovima, nesposobnim kadrovima SDA... ima obraza da se ubaci nekoliko ljudi koji svoju pricu temelje na prici "ovi ne mogu okrecit' ono sto je Tito napravio"!!!
Pa ljudi moji, stvarno, dokle vise! Pokojnom Titu s moje strane, duboki naklon i svaka cast za ucinjeno, ali hajde budite u cijeloj ovoj prici bar malo realni!!!!! Pa hajde bar malo uporedite okolnosti u kojima je radila KPJ i uslove u kojima radi SDA.
Jel' Tito mozda kuburio sa nekim dodikom, covicem, krajisnikom, ivom mirom, paravcem, ivanicem, soljicem...... U Tite se puscane cijevi iz 2.S.R. nisu cestito ni ohladile a bruka prvoboraca je omastila brke iz porcije na Golom otoku jer su, gle cuda, malkice gledali prema SSSR-u! A mozda i nisu. Dovoljno je bilo da se tvoja zena svidi nekom UDB-asu i ode ti legendo "na Jadran"! Ovdje ti prvi komsija vrslja po drzavi kako hoce a ti domacim izdajnicima ne mozes nista legalnim putem i vi se pitate kako je Tito ovo ili ono a Bakir nije. Pored toga, evo vam jednostavnog testa da vidite koliko nam je lose. Pitajte u svojoj carsiji nekog od onih koji rade u policiji ako moze da vam da podatak koliko je bilo registrovanih auta u vasem gradu prije rata i koliko ih ima sad. U ovoj zemlji niko ziv ne radi, niko ne prima platu, svi nekom strajkuju (cak i onima koje su strajkaci doveli na vlast), a istovremeno svi su u kreditima, svi imaju auto, kafici nikad puniji,smrce se bijelo,??????jedu se govna... odakle jbt
Formiranje drzavnih agencija, uprava... uopste DRZAVNIH institucija. Prigovarate da je to napravljeno uz svestranu pomoc OHR-a! Jeste li stvarno tolike naivcine ili sta? Pa znate li s kime se takve stvari moraju dogovoriti da bi prosle bez intervencije OHR-a? Jel stvarno mislite da je takvo sta moguce dogovoriti sa politicarima RS-a koji su zajebavali i oko velicine slova na pasosu BiH!!!!
I za kraj - Erdogan i Turska! Kamo puste srece da mi imamo takvu moc da kad neko u zgradi Predsjednistva kihne da se istovremeno neko upisa i u Zagrebu i u Beogradu. Cinjenica je da to nije nikad bilo tako u modernijoj istoriji, a nije ni sad. Najvise sto mozemo ocekivati je da ne bude obrnuto. Treba nam svaki saveznik na ovoj planeti. Ne mogu shvatiti da je neko toliko politicki kratkovid da ne vidi da Turska treba nama 1000 puta vise nego mi Turskoj. To kurcenje bez pokrica je najvjerovatnije otjeralo dosta investicija iz islamskih zemalja, a o nekoj pomoci u sigurnosnom smislu nikad nije ni bilo rijeci, i sad kad su se malo odskrinula vrata i konacno dobijamo kakve-takve adute u ruke s tim Erdoganom ima ljudi koji tvrde da ovoj zemlji zele dobro a prema Erdoganu bi se odnosili kao da im je pobilo pola familije licno. Takvi ljudi ili su apsolutno zadojeni mrznjom prema Turcima iz ma kog razloga ili su apsolutne politicke analfabete.
Stvarno ne znam iz kog razloga petljas vjeru u ovu pricu! Mozete li vi cetnici ista smisleno progovorit a da se na bilo koji nacin ne ocesete o islam, dzamiju, hodze...?
-
burger_pasa
#778 Re: BAKIRE ODLAZI
Jedini BH politicar koji radi i za narod i za drzavu jeste Bakir Izetbegovic. Volili ili nevolili SDA, fakat je da je to stranka koja je temelj drzavnosti Bosne i Hercegovine. Nedaj boze da BiH spadne da je brane SDP ili SBB. Kao i u svim strankama i u SDA ima dobrih i losih kadrova. A ovi sto kritikuju SDA i Bakira su uglavnom prikriveni Dodikovci ili Covicevci, podpomognuti mafijaskim klanom Radoncicevog SBB-a i naravno onih Bosnjaka koji jos nisu otkrili svoj nacionalni identitet...
A sto se tice prijateljstva sa Turskom, ono treba jacati i gajiti bratske odnose. A to sto mi nismo sposobni da nametnemo nase proizvode, nasu industriju, nasu ekonomiju u 80-milionskoj Turskoj, je problem nase nesposobnosti, naseg neznanja...
A sto se tice prijateljstva sa Turskom, ono treba jacati i gajiti bratske odnose. A to sto mi nismo sposobni da nametnemo nase proizvode, nasu industriju, nasu ekonomiju u 80-milionskoj Turskoj, je problem nase nesposobnosti, naseg neznanja...
-
gepard_
#779 Re: BAKIRE ODLAZI
woolf
bismillah irahman irahim , rabi jesir vela tuasir rabi temin bilhajr amin .
ovo vlah i cetnik nikad ne bi napisali da im glavu skidas .
smanji dozivljaj kume
nije SDA Bosna niti Islam . oni su samo kriminalna organizacija .
Ja sam Bosna , moja familija koja je krv prolila za Bosnu . to je Bosna . SDA je smece i izdaja . Sikter
smanji dozivljaj kume
Ja sam Bosna , moja familija koja je krv prolila za Bosnu . to je Bosna . SDA je smece i izdaja . Sikter
-
wolf07
#780 Re: BAKIRE ODLAZI
O njemu i njegovoj stranci sam pisao samo iz razloga jer je to u ovom trenutku jedina realna alternativa! Dakle, ne vidim razloga za ovu masovnu pljuvacinu po SDA, Bakiru i Aliji ako je sve drugo sto nam se nudi jos i gore. Naravno, ovdje ima i znacajan broj onih koji bi nam toplo preporucili da damo glas SNSD-u, SDS-u, HDZ-u al' jbg, u tom slucaju bice da im Bosnjaci biraju predstavnike tako da nema nista od toga!Dozer wrote:@wolf07
Drug... nisi morao napisati onoliki post (ne kopiram radi prostora), da bi meni, ili nekome, pokazao kakav je Lagumdzija.
Lakse ti je bilo samo upitati "A sta mislite o Lagumdziji i SDP-u", i ja bih ti isto tako kratko odgovorio - daleko im kuca od moje, i njemu i toj stranci.
Iako sam ih simpatisao ranije, sto se mene tice i oni mogu kao i Hare i njegova Za(gra)BiH - kljuc u bravu. Dokazali su se i pokazali, i to je to.
-
gepard_
#781 Re: BAKIRE ODLAZI
burger_pasa wrote:Jedini BH politicar koji radi i za narod i za drzavu jeste Bakir Izetbegovic. Volili ili nevolili SDA, fakat je da je to stranka koja je temelj drzavnosti Bosne i Hercegovine. Nedaj boze da BiH spadne da je brane SDP ili SBB. Kao i u svim strankama i u SDA ima dobrih i losih kadrova. A ovi sto kritikuju, podpomognuti mafijaskim klanom Radoncicevog SBB-a i naravno onih Bosnjaka koji jos nisu otkrili svoj nacionalni identitet...SDA i Bakira su uglavnom prikriveni Dodikovci ili Covicevci
e jadu i cemeru . od svih stranaka na svijetu cetnicima i ustasama dodikovcima i covicima najdrazi im je njihov koalicioni partner SDA koji sa njima krcmi imovinu i dijeli drzavu i zove cetnike na iftar .
,, mogu ja sa Krajsnikom ,, Alija I 1996
SDA je je glasao te iste 96 u parlamntu BiH na celu sa Dzemom Laticem da Velibor ostojic ( koljac iz foce ) bude nekakav ministar za LJUDSKA PRAVA heeeeeej ostojic i SDS i cetnici iz foce i ljudska prava .....tugo moja jadni ste da jadniji ne mozete biti
oslobodicemo sve opcine sa bosnjackom vecinom ,, citat Alije i iz 93 .
-
gepard_
#782 Re: BAKIRE ODLAZI
wolf07 wrote:O njemu i njegovoj stranci sam pisao samo iz razloga jer je to u ovom trenutku jedina realna alternativa! Dakle, ne vidim razloga za ovu masovnu pljuvacinu po SDA, Bakiru i Aliji ako je sve drugo sto nam se nudi jos i gore. Naravno,Dozer wrote:@wolf07
Drug... nisi morao napisati onoliki post (ne kopiram radi prostora), da bi meni, ili nekome, pokazao kakav je Lagumdzija.
Lakse ti je bilo samo upitati "A sta mislite o Lagumdziji i SDP-u", i ja bih ti isto tako kratko odgovorio - daleko im kuca od moje, i njemu i toj stranci.
Iako sam ih simpatisao ranije, sto se mene tice i oni mogu kao i Hare i njegova Za(gra)BiH - kljuc u bravu. Dokazali su se i pokazali, i to je to.HDZ-u al' jbg, u tom slucaju bice da im Bosnjaci biraju predstavnike tako da nema nista od toga!ovdje ima i znacajan broj onih koji bi nam toplo preporucili da damo glas SNSD-u, SDS-u,
ja ne znam za takve ali vrlo dobro znam obrnut slucaj kada je SDA 92 godine preporucila savjetovala naredila(kako hoces ) da se u Cazinu ( jer tamo je pobjeda neupitna zbog procenta muslimana ) glasa za biljanu Plavsic da ne bi pobijedio nijaz Durakovic . Bando SDA ovska gori ste od cetnika hiljadu puta
-
wolf07
#783 Re: BAKIRE ODLAZI
OOOOOJ STA IZVALI I OSTADE ZIV!!!!
Kako je, majke ti, glas za Biljanu Plavsic izbacio Durakovica, kako???? Da nisi bezobrazan kao sto jesi jos bih i raspravljao s tobom na ovu temu polako i uljudno. Medjutim, prilicno si prost, bezobrazan i nemas pojma s pojmom u najkracem!
Nijaz Durakovic je bio kandidat SDP-a za clana Presjednistva iz reda Muslimana. Biljana Plavsic kandidat za clana Predsjednistva iz reda Srba. Njih dvoje nikako nisu bili konkurencija jedno drugome tako da gluposti koje pises ne mogu proci ni u prvom osnovne! Hajde umij se, pa da nastavimo!
Kako je, majke ti, glas za Biljanu Plavsic izbacio Durakovica, kako???? Da nisi bezobrazan kao sto jesi jos bih i raspravljao s tobom na ovu temu polako i uljudno. Medjutim, prilicno si prost, bezobrazan i nemas pojma s pojmom u najkracem!
Nijaz Durakovic je bio kandidat SDP-a za clana Presjednistva iz reda Muslimana. Biljana Plavsic kandidat za clana Predsjednistva iz reda Srba. Njih dvoje nikako nisu bili konkurencija jedno drugome tako da gluposti koje pises ne mogu proci ni u prvom osnovne! Hajde umij se, pa da nastavimo!
-
gepard_
#784 Re: BAKIRE ODLAZI
SDA je skupa sa cetnicima srusila ,,komunsitcki ,, Ustav RBiH . Alija se vratio iz Daytna bez prefiksa Republika a taj atribut dao genocidnom entitetu . O cemu mi pricamo ovdje ljudi . Kada je SDA bila u zavadi sa SDS HDZ i ostalim dzelatima koji kidisu da ubiju Bosnu . Nikad ! Cak ni tada ! Malo pamcenja i logike ne bi bilo na odmet . jel treba da potrazim ja video link na kojem neki bukvic iz SDA kaze da je vrijeme da napravimo nasu drzavu ( jer Srbi i Hrvati nece BiH ) koju cemo ako bogda i sacuvati . jel ja treba da trazim taj video iz Hotela Holiday Inn iz 93 gdje je crnac iz somalije ( izbjeglica azilant ) kaze da treba u Ustav ugraditi da je Bosna i Hercegovina musamnska drzava , drzava , sluj sad MUSLIMANSKOG NARODA
je li iko od vas cuo da postoji katolicki narod ? Naravno da nije i za tu glupost taj majmun dobija slavu aplauza . Zamisli da crnac iz Konga azilant izbjeglica iz hajma dodje pred Bunestag i kaze da njemacka treba da bude drzava protestantskog naroda .da ste to uknjiti u Ustav drzave
nama SDA sa uzbjeglicima iz Afrike po restoranima kroji Usav i drzavu . O cemu pricamo haaaaalooooooo
- madner
#785 Re: BAKIRE ODLAZI
Wolfie, kralju i sahu, de ti pogledaj malo predizborne koalcije i nacin glasanja.
SDA jeste govorila da se glasa za Plavsicku, SDS jeste govorio da se glasa za Aliju. Sasvim normalno jer te stranke su bile dio PREDIZBORNE I POSTIZBORNE koalicije.
SDA jeste govorila da se glasa za Plavsicku, SDS jeste govorio da se glasa za Aliju. Sasvim normalno jer te stranke su bile dio PREDIZBORNE I POSTIZBORNE koalicije.
- Dozer
#786 Re: BAKIRE ODLAZI
burger_pasa wrote:Jedini BH politicar koji radi i za narod i za drzavu jeste Bakir Izetbegovic. Volili ili nevolili SDA, fakat je da je to stranka koja je temelj drzavnosti Bosne i Hercegovine. Nedaj boze da BiH spadne da je brane SDP ili SBB. Kao i u svim strankama i u SDA ima dobrih i losih kadrova. A ovi sto kritikuju SDA i Bakira su uglavnom prikriveni Dodikovci ili Covicevci, podpomognuti mafijaskim klanom Radoncicevog SBB-a i naravno onih Bosnjaka koji jos nisu otkrili svoj nacionalni identitet...
haj ti na hamburger ba
Ali bez chilija...skodi ti
- navedeni
#787 Re: BAKIRE ODLAZI
Aj ne seri Fahrudine Djapoburger_pasa wrote:Jedini BH politicar koji radi i za narod i za drzavu jeste Bakir Izetbegovic. Volili ili nevolili SDA, fakat je da je to stranka koja je temelj drzavnosti Bosne i Hercegovine. Nedaj boze da BiH spadne da je brane SDP ili SBB. Kao i u svim strankama i u SDA ima dobrih i losih kadrova. A ovi sto kritikuju SDA i Bakira su uglavnom prikriveni Dodikovci ili Covicevci, podpomognuti mafijaskim klanom Radoncicevog SBB-a i naravno onih Bosnjaka koji jos nisu otkrili svoj nacionalni identitet...
-
sulejman1
#788 Re: BAKIRE ODLAZI
Prosto nevjerovatno, to ti je sigurna laž, 92 bili izbori?gepard_ wrote:wolf07 wrote:O njemu i njegovoj stranci sam pisao samo iz razloga jer je to u ovom trenutku jedina realna alternativa! Dakle, ne vidim razloga za ovu masovnu pljuvacinu po SDA, Bakiru i Aliji ako je sve drugo sto nam se nudi jos i gore. Naravno,Dozer wrote:@wolf07
Iako sam ih simpatisao ranije, sto se mene tice i oni mogu kao i Hare i njegova Za(gra)BiH - kljuc u bravu. Dokazali su se i pokazali, i to je to.HDZ-u al' jbg, u tom slucaju bice da im Bosnjaci biraju predstavnike tako da nema nista od toga!ovdje ima i znacajan broj onih koji bi nam toplo preporucili da damo glas SNSD-u, SDS-u,
ja ne znam za takve ali vrlo dobro znam obrnut slucaj kada je SDA 92 godine preporucila savjetovala naredila(kako hoces ) da se u Cazinu ( jer tamo je pobjeda neupitna zbog procenta muslimana ) glasa za biljanu Plavsic da ne bi pobijedio nijaz Durakovic . Bando SDA ovska gori ste od cetnika hiljadu puta
-
wolf07
#789 Re: BAKIRE ODLAZI
Pricas o nebulozama koje nikad i nigdje nisu postale zvanican stranacki dokument, zakon ili podzakonski akt! Dakle opet si izgubljen u vremenu i prostoru kao i u slucaju glasanja za Plavsicku da ne bi Nijaz Durakovic usao u Predsjednistvo!gepard_ wrote:SDA je skupa sa cetnicima srusila ,,komunsitcki ,, Ustav RBiH . Alija se vratio iz Daytna bez prefiksa Republika a taj atribut dao genocidnom entitetu . O cemu mi pricamo ovdje ljudi . Kada je SDA bila u zavadi sa SDS HDZ i ostalim dzelatima koji kidisu da ubiju Bosnu . Nikad ! Cak ni tada ! Malo pamcenja i logike ne bi bilo na odmet . jel treba da potrazim ja video link na kojem neki bukvic iz SDA kaze da je vrijeme da napravimo nasu drzavu ( jer Srbi i Hrvati nece BiH ) koju cemo ako bogda i sacuvati . jel ja treba da trazim taj video iz Hotela Holiday Inn iz 93 gdje je crnac iz somalije ( izbjeglica azilant ) kaze da treba u Ustav ugraditi da je Bosna i Hercegovina musamnska drzava , drzava , sluj sad MUSLIMANSKOG NARODA![]()
![]()
![]()
je li iko od vas cuo da postoji katolicki narod ? Naravno da nije i za tu glupost taj majmun dobija slavu aplauza . Zamisli da crnac iz Konga azilant izbjeglica iz hajma dodje pred Bunestag i kaze da njemacka treba da bude drzava protestantskog naroda .da ste to uknjiti u Ustav drzave
nama SDA sa uzbjeglicima iz Afrike po restoranima kroji Usav i drzavu . O cemu pricamo haaaaalooooooo
-
gepard_
#790 Re: BAKIRE ODLAZI
ko je taj ? ko je da je halal mu pamet , cuj prikriveni dodikovci kritikuju SDAnavedeni wrote:Aj ne seri Fahrudine Djapoburger_pasa wrote:Jedini BH politicar koji radi i za narod i za drzavu jeste Bakir Izetbegovic. Volili ili nevolili SDA, fakat je da je to stranka koja je temelj drzavnosti Bosne i Hercegovine. Nedaj boze da BiH spadne da je brane SDP ili SBB. Kao i u svim strankama i u SDA ima dobrih i losih kadrova. A ovi sto kritikuju SDA i Bakira su uglavnom prikriveni Dodikovci ili Covicevci, podpomognuti mafijaskim klanom Radoncicevog SBB-a i naravno onih Bosnjaka koji jos nisu otkrili svoj nacionalni identitet...
- madner
#791 Re: BAKIRE ODLAZI
Halo mozgovi, Durakovic nije bio na spisku Ostalih a sve tri stranke jesu govorile svom clanstvu da iskoriste svoje glasove na drugim listama za koalicione partnere.
-
wolf07
#792 Re: BAKIRE ODLAZI
Dobro, i sta je tu protivzakonito???? Sta je tu zlocin???? Koji je to genije razbacio grah pa nam napomenuo da ce Radovan da se preokrene u takvog koljaca. Osim togas, vlast se mora formirati na tom paritetnom principu i ne mozes birati ko ce da udje u Predsjednistvo, Parlament... Ljudi dobiju glasove i kraj price. Ista stvar i danas! Ne vidim svrhu rasprave u ovom pravcu.madner wrote:Wolfie, kralju i sahu, de ti pogledaj malo predizborne koalcije i nacin glasanja.
A pokazalo se da je moguce nakon rata i sa tim nakaznim SDS-om donijeti vise zakona nego sa SNSD-om. Dakle, mrsavi su to argumenti!
-
kakonako
#793 Re: BAKIRE ODLAZI
Gepard,mada sam i sam protiv ovih dosadasnjih...ali tebi skrecem paznju da se u kritici bas ne blamiras...ono Turgut Özal i sl.Licis mi na one placenike na temi o Suljagicu,pa stoga,malo ublazi retoriku.I kad nesto tvrdis budi i sam siguran u to.
- jazzer
#794 Re: BAKIRE ODLAZI
Kako vas je frajer provalio. Doduse, i meni ste od pocetka sumLJivi ali nisam bio siguran ciji ste,burger_pasa wrote:...A ovi sto kritikuju SDA i Bakira su uglavnom prikriveni Dodikovci ili Covicevci, podpomognuti mafijaskim klanom Radoncicevog SBB-a i naravno onih Bosnjaka koji jos nisu otkrili svoj nacionalni identitet...
za koga radite
-
gepard_
#795 Re: BAKIRE ODLAZI
suljo 1
to je nebitno , ja pisem iz glave . to je bilo davno , prvi izbori ok 90 ili 91 kazem nebitno ....bitno je da je SDA trazila od bih muslimana da glasaju za biljanu Plavsic da ne pobijedili komunisti . ja to nisam izmislio niti sanjao . ovo danasnje stanje je produkt koalicije SDA HDZ I SDS . nemoj da trazim slike i dokumente . Sve je bosansko satrato je . Gradjana , bosanaca nema nigdje . Kao i danas , srbi bosnjaci hrvati . tri tora . tri drzave u jednoj drzavi . tri tri tri predsjednika tri policije tri tri ......to je njihovo maslo . SDA je izdaja gradjanske Republike BiH .
Prosto nevjerovatno, to ti je sigurna laž, 92 bili izbori?
to je nebitno , ja pisem iz glave . to je bilo davno , prvi izbori ok 90 ili 91 kazem nebitno ....bitno je da je SDA trazila od bih muslimana da glasaju za biljanu Plavsic da ne pobijedili komunisti . ja to nisam izmislio niti sanjao . ovo danasnje stanje je produkt koalicije SDA HDZ I SDS . nemoj da trazim slike i dokumente . Sve je bosansko satrato je . Gradjana , bosanaca nema nigdje . Kao i danas , srbi bosnjaci hrvati . tri tora . tri drzave u jednoj drzavi . tri tri tri predsjednika tri policije tri tri ......to je njihovo maslo . SDA je izdaja gradjanske Republike BiH .
- madner
#796 Re: BAKIRE ODLAZI
Ko je rekao da je to protivzakonito? Zasto odgovaras na nesto sto nije receno?wolf07 wrote:Dobro, i sta je tu protivzakonito???? Sta je tu zlocin???? Koji je to genije razbacio grah pa nam napomenuo da ce Radovan da se preokrene u takvog koljaca. Osim togas, vlast se mora formirati na tom paritetnom principu i ne mozes birati ko ce da udje u Predsjednistvo, Parlament... Ljudi dobiju glasove i kraj price. Ista stvar i danas! Ne vidim svrhu rasprave u ovom pravcu.madner wrote:Wolfie, kralju i sahu, de ti pogledaj malo predizborne koalcije i nacin glasanja.
A pokazalo se da je moguce nakon rata i sa tim nakaznim SDS-om donijeti vise zakona nego sa SNSD-om. Dakle, mrsavi su to argumenti!
Nije se moralo, Ustav SRBiH je bio takav da se vlast mogla formirati relativno prostom vecinom. SDA je izabrala model koji je poslje u Deytonu dobio i ustavne forme.
I naravno da znas kakav je bio sistem glasanja, a ne lupas napamet, znao bi da to jeste bio izborni inzinjering koalicije.
-
gepard_
#797 Re: BAKIRE ODLAZI
pa kako se zvao predsjednik turske koji je dosao na sprovod ? De mirelkakonako wrote:Gepard,mada sam i sam protiv ovih dosadasnjih...ali tebi skrecem paznju da se u kritici bas ne blamiras...ono Turgut Özal i sl.Licis mi na one placenike na temi o Suljagicu,pa stoga,malo ublazi retoriku.I kad nesto tvrdis budi i sam siguran u to.
-
burger_pasa
#798 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa nebi se ja bas slozio prijatelju... revoluciju stvaraju i vode organizacije a nikako i nikad pojedinci... Revoluciju otpora agresoru, revoluciju organizovanja odbrane itd... je iznijela organizacija SDA... a to sto su pojedinci bili hrabriji, revolucionarniji od drugih, su na kraju krajeva samo pojedinci...gepard_ wrote:woolf
smanji dozivljaj kume
A niko nije ni rekao da je SDA Islam... a to da u danasnjoj SDA ima lopova, ima ih koliko i u drugim strankama... samo mi reci da nema lopova u SDP-u ili DF-u ili SBB-u ili HDZ-u ili SDS-u itd...
-
burger_pasa
#799 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa nebi se ja bas slozio prijatelju... revoluciju stvaraju i vode organizacije a nikako i nikad pojedinci... Revoluciju otpora agresoru, revoluciju organizovanja odbrane itd... je iznijela organizacija SDA... a to sto su pojedinci bili hrabriji, revolucionarniji od drugih, su na kraju krajeva samo pojedinci...gepard_ wrote:woolf
smanji dozivljaj kume
A niko nije ni rekao da je SDA Islam... a to da u danasnjoj SDA ima lopova, ima ih koliko i u drugim strankama... samo mi reci da nema lopova u SDP-u ili DF-u ili SBB-u ili HDZ-u ili SDS-u itd...
- It_is_a_Leclerc
#800 Re: BAKIRE ODLAZI
Mene je, majke mi mile, sramota pročitati kako pojedinci za platu u državnoj službi, ovdje ližu što pas s maslom ne bi.
Ono, totalni kolaps samopoštovanja. Obraz - what is that ?!
Tuga Božija.

Ono, totalni kolaps samopoštovanja. Obraz - what is that ?!
Tuga Božija.