AMIN!!Muhamed Đakmić wrote:Peticija da reprezentacija nikad više ne zaigra na Hasetu, ni u Sarajevu uopšte![]()
Ja ne mogu da navijam za nekoga ko se preziva Bičakčić, ne ide.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
AMIN!!Muhamed Đakmić wrote:Peticija da reprezentacija nikad više ne zaigra na Hasetu, ni u Sarajevu uopšte![]()
Hahah,upravo sam to htio da navedem,al mi PSY ide na živce,mogo bi ga pojesti za doručak...Muhamed Đakmić wrote:Gangnam style i zadavanje na poluvremenu, vrh.
Peticija da reprezentacija nikad više ne zaigra na Hasetu, ni u Sarajevu uopšte![]()
pazi drug,dodaj i ovde mujdzu i kolasinca i haraĆemo...LSD wrote:Ameri igraju ono što mogu i što im dozvolimo....istina, fali im Donovan i Dempsey, ali ni ovi što igraju nisu loši uopšte.sumirprimus wrote:strah me na sta ce ovo sve izac...
nasi imaju volju i zelju ko nikad...
i pustite pricu nisu ameri najaci...najace sto imaju spremno na terenu im je...od njih 270 miliona i kusur...
p.s konjic kralj favori ziira..
Ne damo im puno prostora....mi ko Barcaodmah visoki presing na njihovoj polovini i ne damo im izaci, ne mogu iznijeti loptu.....imali smo još par šansi, ali nismo znali odigrati do kraja i zabiti....onaj pas Lulića da je prošao bilo bi 3-0
Definitivno nije normalan. Uvalio je i 4. golkamen spoticanja wrote:Realno nije strucnjak...LSD wrote:preko noge mu lopta prešla...ne pljujtendzera wrote:To je taj maestralni centarsut gospon Seje.
Btw onaj zlatan ibrahimovic nije normalan
+1leet wrote:AMIN!!Muhamed Đakmić wrote:Peticija da reprezentacija nikad više ne zaigra na Hasetu, ni u Sarajevu uopšte![]()
Malo nazad skripi... ali pored onog promasaja Pjanica i one fule u kontri Lulica.. moglo je komotno biti jos 2 pa da bude 4:1sumirprimus wrote:strah me na sta ce ovo sve izac...
nasi imaju volju i zelju ko nikad...
i pustite pricu nisu ameri najaci...najace sto imaju spremno na terenu im je...od njih 270 miliona i kusur...
p.s konjic kralj favori ziira..
jel zbog edhema ili solomona?leet wrote:AMIN!!Muhamed Đakmić wrote:Peticija da reprezentacija nikad više ne zaigra na Hasetu, ni u Sarajevu uopšte![]()
pa audicija, djuroleet wrote:Jeko ba Solomon?![]()
![]()
Edhema dakako.
Audicija sine .D fejspalmleet wrote:Jeko ba Solomon?![]()
![]()
Edhema dakako.
Sredina u kojoj igraju dva jaka tehnicara tesko moze da bude jaka bez lopte.Infaze Studio wrote:Izlaskom Zahirovica iz ekipe, Salihovic postaje ubjedljivo najslabiji igrac.
Napad odradjuje odlicno, kao I uvijek. I sa loptom I bez. Sredina tanka bez lopte, pogotovo nakon dolaska do vodstva.
Odbrana I nije toliko losa, koliko to izgleda zbog nerada sredine. Zuka I Spaha odlicni..Bicakcic, vrlo dobar. Moze dati lekcije Seji o nabacivanju lopte.
Zvucace negativan vise nego pozitivan komentar nakon vodstva od 2-0, ali sredina nam je slaba bez lopte skroz. Sto kaze Konjic, mozda je to rezultat opustanja nakon vodstva, ali nadam se da se necemo tako opustati u takmicarskim utakmicama.
U 2. pol treba probati Avdiju desno, Bico stoper, zuka lijevo, a Rahimic ili Sejo van. Ako Rahimic ide van, Seju probati na DM opet..Samo da ne prelazi centar I ne pokusava nabaciti.
bicakcic sa prvo tvrdo c(h), drugo meko c ...Lakat Jebić wrote:pa audicija, djuroleet wrote:Jeko ba Solomon?![]()
![]()
Edhema dakako.