Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post Reply

Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

POZITIVNA
310
56%
NEGATIVNA
245
44%

Total votes: 555

dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#776 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by dr.gog »

Vipsilon wrote: Časni oficir neće ulaziti u poslove i dilove sa sumnjivim licima.
..............
Vipsilon

#778 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by Vipsilon »

dr.gog wrote:
Vipsilon wrote: Časni oficir neće ulaziti u poslove i dilove sa sumnjivim licima.
..............
Keljemendijeva desna ruka.
reis1

#779 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by reis1 »

Naser Oric!

...od dvih oficira ArBiH, covjek kojeg najvise cijenim!
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#780 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by _BataZiv_0809 »

RtrnOfSalisbury wrote:recemo da smo rijesili misteriju; sad se zapitajmo ko bi se popeo u taj helikopter, jedino bata zivojinovic il boris dvornik,
treceg ne vidim; morebit ljubisa samardjic; a da zna tu informaciju o rusenju.
Ne bih se ja popeo :D

Sala mala, pozdrav :thumbup:
aldinjo

#781 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by aldinjo »

Čitajući postove na ovoj temi čovjeku bude jasno zašto su Bošnjaci na ovim prostorima nazadovali u svakom pogledu.
StupskaBitanga

#782 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by StupskaBitanga »

da li je oni dalje na spisku za budućeg ministra boraca u Vladi FBiH
Better Man

#783 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by Better Man »

100% negativna ličnost. Ostavio Srebrenicu i njen narod, tačnije izadao ih i pobjegao. Radio za mafioze i narko dilere. Dakle moralna gnjida od čovjeka koji se spetljao s ljudima iz podzemlja i čovjek koji bi trebao odgovarati za izdaju Srebrenice i za kriminal i za blisku povezanost i saradnju sa narko dilerima i preprodaju droge.
Gojeni H

#784 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by Gojeni H »

kandelabar wrote:za mene lično,a pročitao sam dosta stvari o ratu i knjiga i literature jedina pozitivna ličnost u vojnom-taktičkom smislu je bio rah. Izet Nanić iako geografski uopšte ne pripadam tom poručju tacnije Bosanskoj Krajini..Sa 25g drzati odred Hamze pod komandom i izvoditi snjima najteze ofanzive,slabog naoruzanja ali dobrog držanja i kao vojnici i kao ljudi..
Gledao sam neke yutub klipove kako rah.Izet Nanić objašnjava akcije svojim borcima to je naprosto genijalnost ratnika,stratega i taktičara..
Ima dosta teza o padu Srebrenice,vidio sam dokumenat u kojem se naređuje iz centrale da Naser i još par njegovih dođu u Tuzlu sa helikopterom kao na neko školovanje da li je on znao tada da će pasti Srebrenica ili je neko iz vrha naših htio da ga makne da bi Srebrenica pala ne znam i zbog tog detalja ne mogu imati neki svoj stav o Naseru Oriću ovo posle rata njegov put me ne interesuje..
Citaj jos ... Kapetan Hajro, Safet Zajko, Zaim Imamovic, ziva legenda general Dudakovic ....

Ako je Naser kakvog dobra uradio za vrijeme rata, a mislim da jeste, na to se posr'o poslije rata.
Od moguceg heroja, o kojem ce djeca jednog dana uciti u skolama, padne na nivo gangstercica kojeg ce svako zaboraviti cim ga spuste u mezar ... jadno.
wolf07

#785 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by wolf07 »

Kad se govori o poznatim facama A R BiH mogu se formirati dvije kategorije kao i u bilo kom drugom slucaju. Jedna kategorija su ljudi s pozitivnom ulogom, druga kategorija su oni koji su imali negativnu ulogu.

Meni je jasno da nema spora oko likova kakav je Hajrudin Mesic, Zaim Imamovic, Izet Nanic, Avdo Palic, Safet Zajko i jos nekoliko njih koji su bilo dobri i omiljeni komandanti kod svojih vojnika, hrabri ljudi koji su poginuli u ratu. Njih cak ni srpska ili hrvatska strana nikad i nicim ne osporavaju. Problem su uvijek i samo oni koji su prezivjeli, a mogli bi ponijeti tu titulu nekakvog ratnog heroja, zive legende i sl. medju Bosnjacima. Otud se ime jednog Nasera Orica, Hamdije Abdica ili Atifa Dudakovica osporava kad god i gdje god je to moguce. Treba stvoriti taj osjecaj medju Bosnjacima da ako ces da budes heroj onda to ne moze drugacije nego da platis glavom, ziv to ne mozes docekati pa ti razmisli! I onda se po ovim zivim pljuje sa svih strana, najcesce se terete da su ratni zlocinci ili da su kriminalci, a nasi pametolozi koji nisu smjeli nosa pomoliti se primaju na tu pricu o Naseru koji je ratni zlocinac iako je OSLOBODJEN u drugostepenom postupku. Dudakovic recimo nije nikad ni pozvan u Hag, eto koliki je zlocinac.

S druge strane, neke bezveznjakovice koji jesu imali polozaj i efektivnu moc nad ljudima niko ziv i ne spominje. Sta je sa Drekovicem, Delicem (onim K-dantom 2.Korpusa) i njima slicnim nesposobnjakovicima? Zar ne treba prvo da rascistimo s tim moronima koji evidentno nisu komandovali na najbolji nacin! Niti ih je voljela vojska, niti su napravili neke rezultate na bojnom polju, niti ih bivsi (a po svemu sudeci i sadasnji) neprijatelji uopste uzimaju u usta.

Naser Oric je NAS heroj! Dok je bio u Srebrenici, Srebrenica se branila. On iz Srebrenice nije pobjegao kako neki hoce da mu imputiraju vec mu je naredjeno da izadje zbog drugih razloga. Ko je to naredio i zasto, to treba pitati Komandanta 2.Korpusa A R BiH. Da je kojim slucajem pobjegao bio bi vec nekako sankcionisan mada o tome nema ni govora. Tu pricu o njegovom bjezanju su i ispricali oni koji ne misle dobro ni nama ni ovoj zemlji tek nakon sto su zauzeli Srberenicu i pobili onu bijedu medju kojima nije bilo Nasera. Da su ga ubili ne bi se danas pricalo o njemu ono sto se prica. Na kraju krajeva, Francuzi svojim najvecim herojem iz 2.Svj.rata s pravom smatraju generala De Gola. Poslije je postao i predsjednik republike. Taj je covjek stajao na celu drzave kad se ratovalo u Alziru otprilike na isti nacin i istim metodama kakve danas koristi Izrael u Gazi i na Zap.Obali. E hajde sad probajte reci Francuzima da je De Gol ratni zlocinac i kriminalac koji je pokvario svoju sliku iz 2.Svj.rata! I na kraju, postavlja se pitanje - a zasto drzava nije Naseru dala posao u vojsci (imao je cin brigadira) ili u MUP-u, ministarstvu sigurnosti ili ministarstvu odbrane vec ga je sutnula na cestu?
zambaklija

#786 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by zambaklija »

nažalost negativna,čisto zbog tog što je činio i čini nemoralne stvari ,kako u ratu tako i poslije,treba ga baciti na smeće nemoralnih osoba koje je ovaj rat izbacio...HAUGH
hAZNADAR

#787 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by hAZNADAR »

Da se nije desilo sto se desilo u Srebrenici, da je opstala recimo kao Gorazde - danas bi Nasera svi tumacili kao profitera, ratnog kadiju i sudiju, tajkuna, ...

Ali ovako ima neki imunitet jer ispada ako ga kritikujes - kao da negiras genocid.

Ipak - kada se pojavi onako lijep, njegovan, nabildan, bogat,.. medju prezivjelim Srebrenicanima - ne moze se reci da je dio iste sudbine i da je pozitiva.
kandelabar

#788 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by kandelabar »

Gojeni H wrote:
kandelabar wrote:za mene lično,a pročitao sam dosta stvari o ratu i knjiga i literature jedina pozitivna ličnost u vojnom-taktičkom smislu je bio rah. Izet Nanić iako geografski uopšte ne pripadam tom poručju tacnije Bosanskoj Krajini..Sa 25g drzati odred Hamze pod komandom i izvoditi snjima najteze ofanzive,slabog naoruzanja ali dobrog držanja i kao vojnici i kao ljudi..
Gledao sam neke yutub klipove kako rah.Izet Nanić objašnjava akcije svojim borcima to je naprosto genijalnost ratnika,stratega i taktičara..
Citaj jos ... Kapetan Hajro, Safet Zajko, Zaim Imamovic, ziva legenda general Dudakovic ....
Ja sam objasnio zašto sam izabrao samo jednu pozitivnu ličnost i zašto baš Izet Nanić sa 25g tako mlad držati Bužim i komandovati elitnim odredom je za istraživanje i doktorske radove..Svi ti ostali koje si ti spomenu su takođe imali utjecaj u ratu ali vrlo kratak kao što je Hajro Mešić ili Senad MEhdin Hodzić kojeg nisi spomenuo u Sapni..Pogledaj klip na kojem su zajedno Nanić i Dudaković opsada grada Pecigrada i pregovori pa ćeš vidjeti odnos Dudaković Nanić i ko je na kojem nivou..
jao_situacije

#789 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by jao_situacije »

Vidio ga ja nema ni mjesec dana pred Općinskim sudom Sarajevo. Na tv-u izgleda veći i nabildaniji.
wolf07

#790 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by wolf07 »

Najvise volim ove moralne vertikale koji su svemu kapa!

Zavaljen u fotelji, fino mu suho i toplo, ili je upravo jeo ili ce jesti za sat vremena, sere i moralise o covjeku koji je branio koliko je znao, umio i mogao preko 50.000 ljudi, nase bijede i nejaci cijele tri godine! Komandant neprijateljske vojske udje u tu Srebrenicu u julu 1995.g. i u kameru kaze: "Doslo je vijeme da se na ovim prostorima OSVETIMO Turcima!", sta li je tek ostatak te bagre mislio tajno kad im je glavnokomandujuci ovako govorio javno! Ta je mrznja bila gusca i crnja od katrana. I vi sad cisti od grijeha ovdje postavljate pitanje licnosti Nasera Orica, je li on bio pozitivna ili negativna licnost!

Prvi koji je bez grijeha neka slobodno baci kamen! SRAM VAS BILO!
aldinjo

#791 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by aldinjo »

wolf07 wrote:Najvise volim ove moralne vertikale koji su svemu kapa!

Zavaljen u fotelji, fino mu suho i toplo, ili je upravo jeo ili ce jesti za sat vremena, sere i moralise o covjeku koji je branio koliko je znao, umio i mogao preko 50.000 ljudi, nase bijede i nejaci cijele tri godine! Komandant neprijateljske vojske udje u tu Srebrenicu u julu 1995.g. i u kameru kaze: "Doslo je vijeme da se na ovim prostorima OSVETIMO Turcima!", sta li je tek ostatak te bagre mislio tajno kad im je glavnokomandujuci ovako govorio javno! Ta je mrznja bila gusca i crnja od katrana. I vi sad cisti od grijeha ovdje postavljate pitanje licnosti Nasera Orica, je li on bio pozitivna ili negativna licnost!

Prvi koji je bez grijeha neka slobodno baci kamen! SRAM VAS BILO!
:thumbup:
eifel

#792 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by eifel »

Poknojiće i on, nije još odradio posle koje treba da odradi
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#793 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by hrasno38 »

Pa u ratu je vjerovatno bio pozitivna licnost barem dok je bio u Srebrenici mada je znao iskakati i tada sa pojedinacnim bahatostima. Ja koliko znam nije pobjegao iz Srebrnice nego je dobio naredjenje da izadje a zasto ce se valjda jednom saznati i sta je bilo cilj toga.
Poslije rata samo jedan od mnogobrojnih BH kriminalaca pocevsi od stecene imovine pa do okruzenja u kojem se nalazi i krece. Bahatost je ostala kao dio prepoznavanja.
stranacc

#794 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by stranacc »

'Vako
Naseru je rat poceo 92 a zavrsio 93
U toj godini dana bosna nije imala jaceg niti uspjesnijeg komandanta.
Kakav nanic , dudakovic , hajro.
Naser je te 92-93 bio bog
Znas sta ga je jebalo ...okruzenje
Covjek je ratovao u okruzenju. Sam.
Kad je nasera 92 ganjala avijacija i ostala sranja.....
Naser je jedini u proteklom ratu zapucao po srbiji , bio na drini ...
Vi ne znate ali kad je naser isao u boj on povede 100 yarana, povede , neposalje
I tri cetiri sahaa kasnije pobije 100 cetnika.
Bosna takve nije imala.

Jedino su naserovecete od sto vojnika drzale 100 cetnika u okruzenju i pomlate ih do zadnjeg. Jok civila, cetnika u uniformi.
U citavoj bosni cetnicima je naser bio najtvrdji.
Na njegovu zalost nije imao radio sarajevo da place svaki dan ....
Nista vi ne znate o Naseru.
Nikad on i nije bio neka cvjecka . Covjek gazija , ratnik ..yebach
Ja vjerujem da su mu ga smjestili.
Evo vam i jedan primjercic . Kad je srebrenica pala njega su haman i smjenili ... I on se upise na kriminalisticki fakultet...
General armije i nakonkursu je bio 483 na rang listi

Sad ja vas pitam zar se nije mogao general armije malo bolje plasirati , makar i preko stele.
Ili je to bila poruka.

Poslije su lokalni mafijasi testirali svoju srecu zeleci se odmjeriti sa Naserom.
Ali jednu stvar vi ne razumijete
Jos uvjek naserovi borci ce zivot dati za njega...ko ne vjeruje nek proba
Naser je ustvari podrinjski ratnik, jok bosanski
Nit je sta bosna dala naseru nit je on sta trazio

Danas sutra ako naseru zatreba Milion maraka za sta ja znam sta
15 dana i vjerujte da bi ih imao na racunu .
Da je naser bio takav kakvim ga vi predstavljate zar to narod ne bi skontao?
Nije narod mutav
Sve te nase heroje koje navodite su bili male mace po pitanju ratnih uspjeha 92-93
Niko ni blizu

Naser 92 = dudakovic 95

Vjerujte , ja vidio svojim ocima, slusao usima

A tek kako njemu stoji 84. Silvester stalone mu nije ravan.

Mi iz podrinja znamo koliko je naser znacio, i koliko nam znaci
A frajeru bilo 25 banki
Vi danasnji s dvaes pet ste do facebooka dobacili i to ti je
Kad je on dero glodjansko brdo , kravicu , skelane ......bjelovac , sikiric, voljevicu..
Kad su cete skakali zivi u drinu ....
Ej djeco sitna i bez majke
Vipsilon

#795 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by Vipsilon »

stranacc wrote:'Vako
Vi ne znate ali kad je naser isao u boj on povede 100 yarana, povede , neposalje
Bosna takve nije imala.

Jedino su naserovecete od sto vojnika drzale 100 cetnika u okruzenju i pomlate ih do zadnjeg. Jok civila, cetnika u uniformi.
Evo vam i jedan primjercic . Kad je srebrenica pala njega su haman i smjenili ... I on se upise na kriminalisticki fakultet...

Sad ja vas pitam zar se nije mogao general armije malo bolje plasirati , makar i preko stele.
Ili je to bila poruka.

Poslije su lokalni mafijasi testirali svoju srecu zeleci se odmjeriti sa Naserom.

Nije narod mutav
Sve te nase heroje koje navodite su bili male mace po pitanju ratnih uspjeha 92-93
Niko ni blizu

Naser 92 = dudakovic 95

A frajeru bilo 25 banki
Kad je on dero glodjansko brdo , kravicu , skelane ......bjelovac , sikiric, voljevicu..
Trebas maramicu ili još uvijek onanišeš?
wolf07

#796 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by wolf07 »

Bosna takve nije imala.

Ili je to bila poruka.

Nije narod mutav
Niko ni blizu

Naser 92 = dudakovic 95

A frajeru bilo 25 banki
Ja u ratu ocima nisam vidio Istocne Bosne ali imam dosta prijatelja koji su s tog podrucja i ono o cemu ti pises je 100% ono sto bi i oni rekli. E sad, ovdje je veliki problem sto imas mali milion onih koji su cetnici i ustase po opredjeljenju ali to javno ne proklamuju jer im to i nije cilj, njihov cilj je unosenje smutnje i to rade na svakoj temi koja ima imalo veze sa ratom, Bosnom, islamom, ratnim zlocinima, unutrasnjom i vanjskom politikom, ekonomijom, istorijom.... Zatim imas drugu grupu ljudi koji su nominalno Bosnjaci ali nisu nicim vezani za ovaj narod sem imenom. Njihove oci su uprte prema raznim nevladinim organizacijama, iz kuce su ponijeli neke bajke o bivsoj SFRJ jer su im jedan ili oba roditelja bili dobro pozicionirani u onom sistemu a sad su izgubili sve privilegije i onda je sasvim ocekivano da im je za sve kriv Alija, SDA, lokalni efendija ali i reis-ul-ulema, islam kao vjera... U najvecem broju slucajeva oni niti su zapamtili rat niti sta znaju o ratu osim onih tupavih prica svojih roditelja koji k'o Svabo tra-la-la ponavljaju kako bi ovo Tito pozatvarao za 5 minuta i svi bi zivjeli slozno i bratski, ne bi nama nacionalne stranke "zavadjale narod" i slicne gluposti!!!

Takvim ljudima je doslovce nemoguce objasniti bilo sta argumentima! Zar treba ocekivati da ti na pomen Nasera Orica aplaudira neko ko se borio protiv njega i punio gace od straha na pomen njegova imena, i sad je samo smjestio pusku u podrum i dosao na Klix da malo debatuje.

Kako ces objasniti nesto ljudima koji su poput jednog mog poznanika. Evo juce ga gledam na FB, frajer se uslik'o, a u ruci mu novine "Charlie Hebdo" ovaj zadnji broj sto je izasao na trziste u milionskom tirazu. Nista tu ne bi bilo sporno vec radi se o covjeku koji je dijete prijeratnog komunjare, brat mu bio vojno lice u JNA i ostao u Makedoniji nakon raspada SFRJ!!!! On je kao mladji sklonjen od odsluzenja vojnog roka, jer su starci bili uticajni, i cim je ovdje ispaljen prvi metak poslali su ga u Italiju gdje je i danas. I sad on nekome dijeli neke moralne lekcije!!! On je kao hrabar, on je protivnik fasizma, on je za slobodu govora, slika se s tim smecem od novina za koje nije ni cuo kao ni ja sve dok nije doslo do sranja u Parizu. Ali, poenta je da on pokaze da je uvijek i na svakom mjestu raspolozen da pljune i na Bozijeg poslanika, i na islam, i na Aliju, i na reisa.... i na Nasera Orica! Takav ce ti danima pricati o blagodetima bivseg sistema, jer i nije osjetio ni jedan njegov nedostatak, bio je zasticen od svega loseg k'o polarni medjed a iskoristio je sve i jednu beneficiju koju je taj sistem nudio djeci poput njega pod uslovom da ne treba zapet' guzicom. Sta takvim ljudima znaci kad ti kazes da je Naser imao petlju da Srebrenicu otme od cetnika jos u ljeto 1992.g.? Za njega je taj rat bio samo ruzna epizoda u kojoj je ON ostao bez nekih privilegija! Njemu se 1990.g. vec smijesio bolji posao sa srednjom skolom nego nekome s dva fakulteta jer mu je caca to mogao osigurati zahvaljujuci clanstvu u SKJ! Da je nekim slucajem Milosevic 1992.g. ponudio iskren mir i nastavak po starom, uz uslov da se srusi sve i jedna dzamija u Bosni on bi ih rusio svojim rukama do temelja, protjerali bi zadnjeg efendiju u zadnjem zaseoku i svakog ko je barem jednom usao u mekteb, samo da njihove privilegije niko ne dira. Takvih ljudi imas koliko hoces, trune i seru o ljepotama bivseg sistema sa ugodne distance (SAD, Holandija, Svedska, Kanada...) i niko, ama bas niko, od njih nije otisao ni u jednu drzavu sa socijalistickim uredjenjem. Svi pljuju po kapitalizmu i kapitalistima, jer tamo nemaju onaj status koji su imali u ex-YU, glavni su da kritikuju globalizaciju i "Novi svjetski poredak" k'o i Kusturica, zale za Jugoslavijom i krive "nacionalne stranke", placu za svojim bivsim komsijama pri cemu tako lako zaboravljaju da su komsije jedan dan otisle na vikend kod rodbine i ponijeli sa sobom sve sto je moglo da se strpa u "Golfa", "Yugu" ili sta su vec imali, da bi vec sljedeceg dana pocele da padaju prve granate po njegovoj kuci. Al' za te granate su vise krivi Haso i Huso i ostali "seljaci" iz Istocne Bosne i iz Sandzaka nego onaj komsija koji se vise nije ni javio do kraja rata. E sad, neki od tih vrlih Bosnjaka su silom prilika ostali tu krijuci se k'o misevi do kraja rata, neki su dali petama vjetra u pravcu Zapada, ali zajednicko je jedno - sad su vrlo glasni! Njihov glavni argument je da su oni rodjeni sarajlije, tuzlaci, zenicani...., da su papaci sve pokvarili i da oni svoju multikulturalnost, kozmopolitizam i sl. uvijek mogu lako dokazati tako sto pljunu dok si rek'o keks i na Nasera Orica, i na Bakira Izetbegovica i njegovog rahmetli oca, i na majke Srebrenice, i na Harisa Silajdzica, i na Ejupa Ganica, i na generala Dudakovica! Imao sam ih prilike toliko puta cuti kako za sebe kazu kad se upoznaju s ljudima, strancima narocito - ja sam musliman, ali ja ne drzim bas toliko do vjere!, kao da je to nekome bitno koliko si ti religiozan ili ne! Jednom rijecju - govna!
kandelabar

#797 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by kandelabar »

,a jesu li se borbe vodile 94te ,95te kakvo je tad bilo stanje sobzirom da kažeš da je za njega rat završio 93će ? ja mislim da je te dvije godine posle 93će problem bio hrana jer je Srebrenica bila u enklavi i da je zbog toga dosta bilo šverca
JThomas

#798 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by JThomas »

a šta to danas fali naseru pa su mu ga "smjestili"? država ga pustila da se opušteno bavi kriminalom a dlaka s glave mu ne pada, jel treba još sama da mu prinosi?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#799 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by _BataZiv_0809 »

JThomas wrote:a šta to danas fali naseru pa su mu ga "smjestili"? država ga pustila da se opušteno bavi kriminalom a dlaka s glave mu ne pada, jel treba još sama da mu prinosi?
Pridonosi mu i vojnom penzijom siguran sam.
wolf07

#800 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by wolf07 »

_BataZiv_0809 wrote:
JThomas wrote:a šta to danas fali naseru pa su mu ga "smjestili"? država ga pustila da se opušteno bavi kriminalom a dlaka s glave mu ne pada, jel treba još sama da mu prinosi?
Pridonosi mu i vojnom penzijom siguran sam.
A trebalo bi da mu je uzmu i da je daju uvaženom profesoru Vojislavu Šešelju? Jel' tako?
Post Reply