nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- ranger
#776 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
haha fakat, samosvrsavanje na jutubetu...
- sorcerer
#777 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
spor je preko lezecih,mozda sto je zima...nadam se novom videu s brzim prelazima 
- punta
#778 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
uvek ista ruta

Last edited by punta on 25/01/2014 22:15, edited 1 time in total.
- johntra
#779 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
oca mi, gori je onaj što mu je napravio ovo auto... 
- punta
#780 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
vidi mu cijena sve okrugle cifre
i jos trazi da kad dođes da probas auto da naspes gorivo
https://twitter.com/Sasa__Matic
-
shandrprcSA
#781 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
znaci, to su ta "ubrzanja"

- klaki
#782 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
*ebi me, ali ja ne kontam kako raji nije zao ulagati pare u FF platformu
?
I na onom drag takmicenju sto je bilo Sarajevu vise od pola auta FF, a jeftinih FR opel omega i sierra sa 2.0 motorom na bacanje. Opelov motor drama dobra platforma za rad kao i Sierrin SOHC motor, a DOHC verzija da ne govorim
Ali hajd rejseri
Nadam se da uzivaju u torque steer i understeer-ovanju
I na onom drag takmicenju sto je bilo Sarajevu vise od pola auta FF, a jeftinih FR opel omega i sierra sa 2.0 motorom na bacanje. Opelov motor drama dobra platforma za rad kao i Sierrin SOHC motor, a DOHC verzija da ne govorim
Ali hajd rejseri
Nadam se da uzivaju u torque steer i understeer-ovanju
-
shandrprcSA
#783 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
aaaaaananananana aaanananananana an an an aaaaaaananananana

-
RLewis
#784 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Ajd sve to ulozeno je puno truda i novca, ali pobogu plavi xenoni koji nisu ustimani.
Sent from my L920 Tapatalk
Sent from my L920 Tapatalk
- sorcerer
#785 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
taj je najgori od sve djecejohntra wrote:oca mi, gori je onaj što mu je napravio ovo auto...
- edo_79
#786 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Ja nikako nisam poklonik divljanja na cesti i silnog ''macho'' dokazivanja tako što ćeš glumit kamikazu na točkovima i ugrožavat učesnike u saobraćaju koji sasvim normalno voze.... brate dragi imaš street race-ove po cijelom balkanu, registruj se uleti koji dinar i opleti.
Drugo, i sam imam autić koji pokušavam srediti u skladu sa svojim finansijama (radim i nije mi gotovo i napucano auto kupila ni mama ni tata, nit su mi dali golden credit card pa da mogu naručivat ovo i ono). Sasvim običan autić koji ja dotjerujem po svom ukusu (a o ukusima se ne raspravlja zar ne). Baj d vej u saobraćaju se skoro i ne primjetim jer poštujem sve propise te za 15 godina koliko imam vozačku uspio sam da saberem 100KM kazni.
Nemojte zbog nekolicine kamikaza,kojima je život dojadio i kojima su mamice i tatice dale pare da nakaze auta, da generalizujete i sve stavljate u klasu ćunera, ja kažem nisam nikakav tjuner niti freak (zato moraš prvo imat znanje pa onda vreme i pare) ali ima ljudi (doduše jako mali broj ali ih ima) koji jednostavno imaju smisla za to sređivanje i uživaju u tome.
A o našim cijenjenim vozačima na bh cestama je suvišno trošiti riječi.... to vam je rasadnik talenata kako se (ne)ponašati u saobraćaju i kako (ne)poštivati propise ....
Drugo, i sam imam autić koji pokušavam srediti u skladu sa svojim finansijama (radim i nije mi gotovo i napucano auto kupila ni mama ni tata, nit su mi dali golden credit card pa da mogu naručivat ovo i ono). Sasvim običan autić koji ja dotjerujem po svom ukusu (a o ukusima se ne raspravlja zar ne). Baj d vej u saobraćaju se skoro i ne primjetim jer poštujem sve propise te za 15 godina koliko imam vozačku uspio sam da saberem 100KM kazni.
Nemojte zbog nekolicine kamikaza,kojima je život dojadio i kojima su mamice i tatice dale pare da nakaze auta, da generalizujete i sve stavljate u klasu ćunera, ja kažem nisam nikakav tjuner niti freak (zato moraš prvo imat znanje pa onda vreme i pare) ali ima ljudi (doduše jako mali broj ali ih ima) koji jednostavno imaju smisla za to sređivanje i uživaju u tome.
A o našim cijenjenim vozačima na bh cestama je suvišno trošiti riječi.... to vam je rasadnik talenata kako se (ne)ponašati u saobraćaju i kako (ne)poštivati propise ....
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#787 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
amaaaare ode pod tramvaj..punta wrote:uvek ista ruta
![]()
![]()
bolan ne bio jel te stid?
ja se deset minuta vec krstim zbog tebe
- klaki
#788 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Eksplodirat ce mu transmisija
- punta
#789 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
stavit kameru i provozat se kroz grad ne bi bilo lose al normalne voznje da se vidi grad i komplet saobracaj
ostace nekom za 50ak godina da gleda kako smo izgledali i mi i auta u saobracaju
a na drugom snimku on misli da vozac ispred njega bjezi autom a vozac ustvari skrece lijevo jer je to i htio
ostace nekom za 50ak godina da gleda kako smo izgledali i mi i auta u saobracaju
a na drugom snimku on misli da vozac ispred njega bjezi autom a vozac ustvari skrece lijevo jer je to i htio
- sparky
#790 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
punta ti fkt ne citaspunta wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.pik.ba/artikal/10787119/opel ... /#detaljno
vidi mu cijena sve okrugle cifre
i jos trazi da kad dođes da probas auto da naspes gorivo
![]()
![]()
![]()
![]()
https://twitter.com/Sasa__Matic
ne trazi da njemu naspes nego sebi
-
IcedFlame
#791 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Cita li ovdje iko ista???
Covjek je napisao da mu ne zatrpavaju inbox oni koji nemaju kredita da nazovu ili goriva da dodju i pogledaju auto, jer ga takvi nece ni kupiti.
Covjek je napisao da mu ne zatrpavaju inbox oni koji nemaju kredita da nazovu ili goriva da dodju i pogledaju auto, jer ga takvi nece ni kupiti.
-
preludezalude
#792 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Laze koliko je tezak da je ubrzanje 0-100 ispod 5 sekundi. Mora jos tu da nabrije dosta konjica da bi to postigao. Sve je to u redu sto on prica i hvali auto i to postujem. Ali kad pocne tvrditi nesto sto i sam nije provjerio kako je i sam rekao, e onda
. Kad bi jos olaksao auto za 300kg mozda bi i bila istina to sto tvrdi.
-
goran16v
#793 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Meni je najsmjesnije kad pocnu izlistavati kilometarski cjenovnik stavki koliko je ulozeno u auto. Napisao si cijenu auta, u cemu je poenta?
- punta
#794 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
aha zbog njegovom oglasa za auto stalno pada pikIcedFlame wrote:Cita li ovdje iko ista???
- johntra
#795 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Pa dobro, čovjek prodaje auto, zato koristi sve kanale komunikacije za njegovu promociju... 
-
goran16v
#796 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Sve je to ok, za promociju napisi sta je na autu uradjeno i karakteristike, ali ako si napisao kolika je cijena auta i koliko sve to zajedno kosta cemu onda taksativno nabrajanje cijena? Auto je takav i takav i kosta toliko i toliko. Jest da je Opel, al nije ovo varijanta prodajem komplet ili u dijelovima!johntra wrote:Pa dobro, čovjek prodaje auto, zato koristi sve kanale komunikacije za njegovu promociju...
-
Revolver
#797 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
pa zna čovjek ko mu je ciljana skupinagoran16v wrote:Sve je to ok, za promociju napisi sta je na autu uradjeno i karakteristike, ali ako si napisao kolika je cijena auta i koliko sve to zajedno kosta cemu onda taksativno nabrajanje cijena? Auto je takav i takav i kosta toliko i toliko. Jest da je Opel, al nije ovo varijanta prodajem komplet ili u dijelovima!johntra wrote:Pa dobro, čovjek prodaje auto, zato koristi sve kanale komunikacije za njegovu promociju...
- relax11
#798 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Kako se zove igrica 
- wanker
#799 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Da niste malo fulili temu?
- sema911s
#800 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
relax11 wrote:Kako se zove igrica
mislim da je ovo hot chick gran prix 2001 izasla,.,ako me sjecanje sluzii