Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
eluna

#776 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by eluna »

Smajic.smajo wrote:A s obzirom da ima vise zena na ovoj temi, sta je onda za vas normalan muskarac?
Image
eluna

#777 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by eluna »

Smajic.smajo wrote:A s obzirom da ima vise zena na ovoj temi, sta je onda za vas normalan muskarac?
intelektualno, emocionalno i socijalno zreo muškarac pristojnog izgleda :D
ho oponopono

#778 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by ho oponopono »

Smajic.smajo wrote:I da ne slusa turbofolk! To mi je isto kriterij normalnosti, zaboravih to :D

ho oponopono wrote:...nije usvojena ali odveć živi, tako većina razmišlja bez obzira što je ta neka normalnost nauštrb nekoga... :mrgreen:

...ma tipična naški normalnost, zato sam ja uvrnuta da uvrnutije stvorenje ne egzistira i vazda sam u klincu sa ovim kao još normalnim! :oops:
Imas li ti momka? :D

...ma koji će mi klinac! :mrgreen:
eluna

#779 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by eluna »

ho oponopono wrote:
Smajic.smajo wrote:I da ne slusa turbofolk! To mi je isto kriterij normalnosti, zaboravih to :D

ho oponopono wrote:...nije usvojena ali odveć živi, tako većina razmišlja bez obzira što je ta neka normalnost nauštrb nekoga... :mrgreen:

...ma tipična naški normalnost, zato sam ja uvrnuta da uvrnutije stvorenje ne egzistira i vazda sam u klincu sa ovim kao još normalnim! :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Smajic.smajo

#780 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Smajic.smajo »

eluna wrote:
intelektualno, emocionalno i socijalno zreo muškarac pristojnog izgleda :D
ihhhh :lol:

ho oponopono wrote:

Ja te bas htio pitat hos da imas :D

WRRsmom wrote:cuj po vrsti muzike odredjuje jel normalna :lol: :lol: :lol: e djeco moja
pa normalno, cim ona slusa turbofolk odmah mi je sve jasno, to ukazuje na milion drugoh stvari :D
ho oponopono

#781 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by ho oponopono »

...smajiću, smajiću opet i iznova želiš da te nenormalna u nizu košta u životu?! :mrgreen:

..velim ja, kriteriji su nam navike! :D
Smajic.smajo

#782 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Smajic.smajo »

ho oponopono wrote:...smajiću, smajiću opet i iznova želiš da te nenormalna u nizu košta u životu?! :mrgreen:

..velim ja, kriteriji su nam navike! :D
Sta cu, izgleda da padam na nenormalne, imaju ono nesto :D
Smajic.smajo

#783 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Smajic.smajo »

WRRsmom wrote:srecno u potrazi "normalnih" :nosic:
fala
:D
una_bo

#784 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by una_bo »

Smajic.smajo wrote:Predlazem da svi sa sobom nosimo neki psiho test i testiramo zene koje upoznamo, tako cemo najbolje znati koja je normalna i s kojom trebamo mingling, tako cemo odrzavati lozu normalnih a nenormalne ce izumrujeti.
ja mislim da tebe pod hitno treba podvrgnuti tim istim psihološkim testovima, počev od MMPI-2, WAIS-R a bogami ja bi ti dala da mi ispuniš još koji test. i zašto imaš toliku "odbojnost" prema osoba koje imaju SCH?
eluna

#785 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by eluna »

una_bo wrote:
Smajic.smajo wrote:Predlazem da svi sa sobom nosimo neki psiho test i testiramo zene koje upoznamo, tako cemo najbolje znati koja je normalna i s kojom trebamo mingling, tako cemo odrzavati lozu normalnih a nenormalne ce izumrujeti.
ja mislim da tebe pod hitno treba podvrgnuti tim istim psihološkim testovima, počev od MMPI-2, WAIS-R a bogami ja bi ti dala da mi ispuniš još koji test. i zašto imaš toliku "odbojnost" prema osoba koje imaju SCH?
:shock: prevod molim
Smajic.smajo

#786 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Smajic.smajo »

una_bo wrote:
MMPI-2 sam radio :D

Nemam odbojnost prema tim osobama al ne bi bio u vezi s nekim ko boluje od nekog oblika, ti kao bi?
MedenoSrce

#787 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by MedenoSrce »

normalan muskarac nema komplekse i ne osjeca se ugrozeno nikad, svoje nedostatke je prihvatio i tjera shegu sa istim ..ponasa se prirodno i nema nagle promjene raspolozenja..nema pozerske tripove kad ide ulicom niti skrece na sebe paznju propratnim sadrzajima poput kesha, sitnih asesoara, radnog mjesta roditelja ...ukratko
una_bo

#788 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by una_bo »

Smajic.smajo wrote:
una_bo wrote:

Nemam odbojnost prema tim osobama al ne bi bio u vezi s nekim ko boluje od nekog oblika, ti kao bi?
što li si bože radio, i kakvi su ti rezultati na skalama? baš me zanima.

uglavnom, želim ti svu sreću pri pronalasku svoje družice bez ijednog F-a, kao što si i sam :D
WildRedRose

#789 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by WildRedRose »

MedenoSrce wrote:
normalan muskarac nema komplekse i ne osjeca se ugrozeno nikad, svoje nedostatke je prihvatio i tjera shegu sa istim ..ponasa se prirodno i nema nagle promjene raspolozenja..nema pozerske tripove kad ide ulicom niti skrece na sebe paznju propratnim sadrzajima poput kesha, sitnih asesoara, radnog mjesta roditelja ...ukratko
vala tako nekako bih i ja opisala :thumbup: :kiss:
Smajic.smajo

#790 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Smajic.smajo »

una_bo wrote:
Smajic.smajo wrote:
una_bo wrote: ja mislim da tebe pod hitno treba podvrgnuti tim istim psihološkim testovima, počev od MMPI-2, WAIS-R a bogami ja bi ti dala da mi ispuniš još koji test. i zašto imaš toliku "odbojnost" prema osoba koje imaju SCH?

što li si bože radio, i kakvi su ti rezultati na skalama? baš me zanima.

uglavnom, želim ti svu sreću pri pronalasku svoje družice bez ijednog F-a, kao što si i sam :D
Iz znatiztelje :D
Da te boljem poznajem poslao bih ti rezultate. :D Pa nisi rekla da li bi ti bila s nekim ko ima neki oblik shizofrenije? Ne dirskriminiram te ljude but jbg.

Sta hoces da kazes da i ja zapravo imam neku dijagnozu? Na osnovu cega? Jesi ti psiholog sve to stoji, al ne mozes tako zakljuciti :D
Ramzess Veliki

#791 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Ramzess Veliki »

una_bo wrote:što li si bože radio, i kakvi su ti rezultati na skalama? baš me zanima.

Una-bo psiholog ??? :D
Interesantno ... hmmm ... a ta želja za psihologijom, da li datira iz ranog djetinjstva ili se pojavila kasnije? Možeš li se sjetiti u kom periodu tvog života je došlo do tog interesovanja za bavljenjem psihologijom i iz kojeg razloga ... koji te je događaj potaknuo da razmišljaš u tom pravcu? 8-)
Smajic.smajo

#792 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Smajic.smajo »

đ
Last edited by Smajic.smajo on 17/07/2013 13:50, edited 1 time in total.
una_bo

#793 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by una_bo »

Smajic.smajo wrote:I una, kad smo vec kod normalnosti i ovog MMPI testa, posljednja cura s kojom sam bio i s kojom nije dobro zavrsilo je radila bas taj test, nebitno iz kog razloga, nje bila sposobna ni da test uradi, toliko je lagala da joj test nije bio validan. Eh et, to sto trazim da je zdrava dolazi od iskustva, ne trazim valjda mnogo :D
Ne trazis

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ramzess Veliki

#794 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Ramzess Veliki »

Smajic.smajo wrote:I una, kad smo vec kod normalnosti i ovog MMPI testa, posljednja cura s kojom sam bio i s kojom nije dobro zavrsilo je radila bas taj test, nebitno iz kog razloga, nje bila sposobna ni da test uradi, toliko je lagala da joj test nije bio validan. Eh et, to sto trazim da je zdrava dolazi od iskustva, ne trazim valjda mnogo :D
:D Tak'e su ti one ... :lol: :lol: :lol:
eluna

#795 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by eluna »

Ramzess Veliki wrote:
:D Tak'e su ti one ... :lol: :lol: :lol:
et' nek ste vi bolji
alchak.ba

#796 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by alchak.ba »

zene su divna bica
una_bo

#797 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by una_bo »

alchak.ba wrote:zene su divna bica
kako nismo :)
alchak.ba

#798 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by alchak.ba »

una_bo wrote:
ja to stvarno mislim.
Ramzess Veliki

#799 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Ramzess Veliki »

una_bo wrote:
Nisi mi odgovorila na pitanje ... nije valjda da se bojiš otvoriti se i biti iskrena? :D
Ramzess Veliki

#800 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Ramzess Veliki »

alchak.ba wrote:
una_bo wrote:
ja to stvarno mislim.
Ma samo si zagorio, proće to .... :lol: :lol: :lol:
Locked