Smajic.smajo wrote:A s obzirom da ima vise zena na ovoj temi, sta je onda za vas normalan muskarac?

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Smajic.smajo wrote:A s obzirom da ima vise zena na ovoj temi, sta je onda za vas normalan muskarac?

intelektualno, emocionalno i socijalno zreo muškarac pristojnog izgledaSmajic.smajo wrote:A s obzirom da ima vise zena na ovoj temi, sta je onda za vas normalan muskarac?
Smajic.smajo wrote:I da ne slusa turbofolk! To mi je isto kriterij normalnosti, zaboravih to
Imas li ti momka?ho oponopono wrote:...nije usvojena ali odveć živi, tako većina razmišlja bez obzira što je ta neka normalnost nauštrb nekoga...![]()
...ma tipična naški normalnost, zato sam ja uvrnuta da uvrnutije stvorenje ne egzistira i vazda sam u klincu sa ovim kao još normalnim!
ho oponopono wrote:Smajic.smajo wrote:I da ne slusa turbofolk! To mi je isto kriterij normalnosti, zaboravih to
Imas li ti momka?ho oponopono wrote:...nije usvojena ali odveć živi, tako većina razmišlja bez obzira što je ta neka normalnost nauštrb nekoga...![]()
...ma tipična naški normalnost, zato sam ja uvrnuta da uvrnutije stvorenje ne egzistira i vazda sam u klincu sa ovim kao još normalnim!
...ma koji će mi klinac!
ihhhheluna wrote:intelektualno, emocionalno i socijalno zreo muškarac pristojnog izgledaSmajic.smajo wrote:A s obzirom da ima vise zena na ovoj temi, sta je onda za vas normalan muskarac?
Ja te bas htio pitat hos da imasho oponopono wrote:Smajic.smajo wrote:I da ne slusa turbofolk! To mi je isto kriterij normalnosti, zaboravih to
...ma koji će mi klinac!
pa normalno, cim ona slusa turbofolk odmah mi je sve jasno, to ukazuje na milion drugoh stvariWRRsmom wrote:cuj po vrsti muzike odredjuje jel normalna![]()
![]()
e djeco moja
Sta cu, izgleda da padam na nenormalne, imaju ono nestoho oponopono wrote:...smajiću, smajiću opet i iznova želiš da te nenormalna u nizu košta u životu?!![]()
..velim ja, kriteriji su nam navike!
falaWRRsmom wrote:srecno u potrazi "normalnih"
ja mislim da tebe pod hitno treba podvrgnuti tim istim psihološkim testovima, počev od MMPI-2, WAIS-R a bogami ja bi ti dala da mi ispuniš još koji test. i zašto imaš toliku "odbojnost" prema osoba koje imaju SCH?Smajic.smajo wrote:Predlazem da svi sa sobom nosimo neki psiho test i testiramo zene koje upoznamo, tako cemo najbolje znati koja je normalna i s kojom trebamo mingling, tako cemo odrzavati lozu normalnih a nenormalne ce izumrujeti.
una_bo wrote:ja mislim da tebe pod hitno treba podvrgnuti tim istim psihološkim testovima, počev od MMPI-2, WAIS-R a bogami ja bi ti dala da mi ispuniš još koji test. i zašto imaš toliku "odbojnost" prema osoba koje imaju SCH?Smajic.smajo wrote:Predlazem da svi sa sobom nosimo neki psiho test i testiramo zene koje upoznamo, tako cemo najbolje znati koja je normalna i s kojom trebamo mingling, tako cemo odrzavati lozu normalnih a nenormalne ce izumrujeti.
MMPI-2 sam radiouna_bo wrote:ja mislim da tebe pod hitno treba podvrgnuti tim istim psihološkim testovima, počev od MMPI-2, WAIS-R a bogami ja bi ti dala da mi ispuniš još koji test. i zašto imaš toliku "odbojnost" prema osoba koje imaju SCH?Smajic.smajo wrote:Predlazem da svi sa sobom nosimo neki psiho test i testiramo zene koje upoznamo, tako cemo najbolje znati koja je normalna i s kojom trebamo mingling, tako cemo odrzavati lozu normalnih a nenormalne ce izumrujeti.
normalan muskarac nema komplekse i ne osjeca se ugrozeno nikad, svoje nedostatke je prihvatio i tjera shegu sa istim ..ponasa se prirodno i nema nagle promjene raspolozenja..nema pozerske tripove kad ide ulicom niti skrece na sebe paznju propratnim sadrzajima poput kesha, sitnih asesoara, radnog mjesta roditelja ...ukratkoSmajic.smajo wrote:A s obzirom da ima vise zena na ovoj temi, sta je onda za vas normalan muskarac?
što li si bože radio, i kakvi su ti rezultati na skalama? baš me zanima.Smajic.smajo wrote:MMPI-2 sam radiouna_bo wrote:ja mislim da tebe pod hitno treba podvrgnuti tim istim psihološkim testovima, počev od MMPI-2, WAIS-R a bogami ja bi ti dala da mi ispuniš još koji test. i zašto imaš toliku "odbojnost" prema osoba koje imaju SCH?Smajic.smajo wrote:Predlazem da svi sa sobom nosimo neki psiho test i testiramo zene koje upoznamo, tako cemo najbolje znati koja je normalna i s kojom trebamo mingling, tako cemo odrzavati lozu normalnih a nenormalne ce izumrujeti.
Nemam odbojnost prema tim osobama al ne bi bio u vezi s nekim ko boluje od nekog oblika, ti kao bi?
vala tako nekako bih i ja opisalaMedenoSrce wrote:normalan muskarac nema komplekse i ne osjeca se ugrozeno nikad, svoje nedostatke je prihvatio i tjera shegu sa istim ..ponasa se prirodno i nema nagle promjene raspolozenja..nema pozerske tripove kad ide ulicom niti skrece na sebe paznju propratnim sadrzajima poput kesha, sitnih asesoara, radnog mjesta roditelja ...ukratkoSmajic.smajo wrote:A s obzirom da ima vise zena na ovoj temi, sta je onda za vas normalan muskarac?
Iz znatizteljeuna_bo wrote:što li si bože radio, i kakvi su ti rezultati na skalama? baš me zanima.Smajic.smajo wrote:MMPI-2 sam radiouna_bo wrote: ja mislim da tebe pod hitno treba podvrgnuti tim istim psihološkim testovima, počev od MMPI-2, WAIS-R a bogami ja bi ti dala da mi ispuniš još koji test. i zašto imaš toliku "odbojnost" prema osoba koje imaju SCH?
Nemam odbojnost prema tim osobama al ne bi bio u vezi s nekim ko boluje od nekog oblika, ti kao bi?
uglavnom, želim ti svu sreću pri pronalasku svoje družice bez ijednog F-a, kao što si i sam
Una-bo psiholog ???una_bo wrote:što li si bože radio, i kakvi su ti rezultati na skalama? baš me zanima.
uglavnom, želim ti svu sreću pri pronalasku svoje družice bez ijednog F-a, kao što si i sam
Ne trazisSmajic.smajo wrote:I una, kad smo vec kod normalnosti i ovog MMPI testa, posljednja cura s kojom sam bio i s kojom nije dobro zavrsilo je radila bas taj test, nebitno iz kog razloga, nje bila sposobna ni da test uradi, toliko je lagala da joj test nije bio validan. Eh et, to sto trazim da je zdrava dolazi od iskustva, ne trazim valjda mnogo
Smajic.smajo wrote:I una, kad smo vec kod normalnosti i ovog MMPI testa, posljednja cura s kojom sam bio i s kojom nije dobro zavrsilo je radila bas taj test, nebitno iz kog razloga, nje bila sposobna ni da test uradi, toliko je lagala da joj test nije bio validan. Eh et, to sto trazim da je zdrava dolazi od iskustva, ne trazim valjda mnogo
et' nek ste vi boljiRamzess Veliki wrote:Smajic.smajo wrote:I una, kad smo vec kod normalnosti i ovog MMPI testa, posljednja cura s kojom sam bio i s kojom nije dobro zavrsilo je radila bas taj test, nebitno iz kog razloga, nje bila sposobna ni da test uradi, toliko je lagala da joj test nije bio validan. Eh et, to sto trazim da je zdrava dolazi od iskustva, ne trazim valjda mnogoTak'e su ti one ...
![]()
![]()
kako nismoalchak.ba wrote:zene su divna bica
ja to stvarno mislim.una_bo wrote:kako nismoalchak.ba wrote:zene su divna bica
Nisi mi odgovorila na pitanje ... nije valjda da se bojiš otvoriti se i biti iskrena?una_bo wrote:kako nismoalchak.ba wrote:zene su divna bica
Ma samo si zagorio, proće to ....alchak.ba wrote:ja to stvarno mislim.una_bo wrote:kako nismoalchak.ba wrote:zene su divna bica