Plavo-bijeli wrote:
Da li i na jednoj i na drugoj moze gledati yt, twitch, instalirati aplikacije ili ? Hvala

Evo ja odmah da ti odgovorim iz prve ruke, jer sam jučer u TechnoMagu uzeo televiziju. Ja sam razmatrao između Sonyeve (koja nije Android, tj taj model prvi koji ti razmatraš) i Panasonica koji je isto koštao, na kraju nisam ni jednu uzeo. Sonyevu nisam uzeo jer je garancija na nju bila samo 2 godine(to je premalo, a na Android Sony tvu imaš 5 godina garancije), a Panasanic mi se nešto nije svidio. Na kraju sam uzeo
TV Sony KDL-50W755C i toplo je preporučujem! Na gotovinsko plaćanje ide popust 10%, te kad se uzme na 24 mjeseca isto ide popust 10%, na 12 nema popusta.
Razlika između Androida i "neAndroida" je ta što na Android Tvu imaš pristup PlayStoreu, pa sam skidao danas neke igre i radi normalno. Skinuo Twitch i gledao bez ikakvih problema u ekstra rezoluciji. Još ako imaš mobitel koji je na Androidu, kad gledaš ytb na mobitelu automatski imaš opciju da sve što ti bude na mobitelu bude i na tvu, pa ti još bude lakše onda šaltati na YTB.
ANDROID TV
PS jeste skuplja oko 200km, malo više, ali ako misliš na rate kupovati bude u 10ak km razlika, a svakako se isplati.[/quote]
jos uvijek zadovoljan???
ako sam skontao na ovih 1555 dobije se 10% ako uzmem na 24 rate?