Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dinooh wrote:Jesu li ovo Hakala i Dzamsin dosli i na pik ili je neko od vas, prodaje poslane cigle vec www.pik ba/artikal/4824385/pc-tablet-7-android-4-1-os-dual-core-cpu-quad-core-gpu-tablet-with-wifi-camera-cpu-1-6ghz-ram-1gb-hd-8gb/
i meni su vratili pare od hakale, pise da su pare vracena na paypal account e sad mene zanima je li to direktno vraceno na karticu sa koje je placano ili kako to ide? ima li neko da pojasni ?
problemos wrote:i meni su vratili pare od hakale, pise da su pare vracena na paypal account e sad mene zanima je li to direktno vraceno na karticu sa koje je placano ili kako to ide? ima li neko da pojasni ?
direktno ces na karticu dobiti kroz 3-5 radnih dana. To znaci u srijedu ili cetvrtak najkasnije
strefilo me jutros kad san procitala mail od ebay-a o komunikaciji sa hakalom.
vidim i kod vas ista situacija.sreca pa su vratili pare.
ja sad cekam onog nekog kineza sto su zatvorili,al je posla tn.
posto je hakala vratia pare,luku zoomovog ukinuli, iden trazit iml li neko jeftini.
problemos wrote:i meni su vratili pare od hakale, pise da su pare vracena na paypal account e sad mene zanima je li to direktno vraceno na karticu sa koje je placano ili kako to ide? ima li neko da pojasni ?
direktno ces na karticu dobiti kroz 3-5 radnih dana. To znaci u srijedu ili cetvrtak najkasnije
makaranka wrote:strefilo me jutros kad san procitala mail od ebay-a o komunikaciji sa hakalom.
vidim i kod vas ista situacija.sreca pa su vratili pare.
ja sad cekam onog nekog kineza sto su zatvorili,al je posla tn.
posto je hakala vratia pare,luku zoomovog ukinuli, iden trazit iml li neko jeftini.
Danas se opet cuo s ebayom. Prvi put mi je prodavac poslao TN za tablet od 20$, a sada sam opet kontaktiroa ebay i rekose mi da posiljka ide na moju adresu i rekli su mi da sacekam jos 15 dana pa da vidim sta ce doci
samo da napomenem ovo:
Return policy :
Read description carefully. Refund only if item not as described! All weights and measurements are approximate.
We will accept all returns without any questions. Refund will be 100% of the bid amount, shipping and handling fees are non- refundable. All returns must be received within seven days after receipt of the item(s). All returns must be in original conditions.
Znaci ako vam dodje cigla, ciglu morate vratiti da bi dobili novce nazad
@ un1ted ovo sto si citira jel se to odnosi samo na ove od zoomovog ruzhdije, ili si to jos negdi procita?
ja san to procitala ispod ovog zoomovog nesudjenog,a umalo san se zaletila.
makaranka wrote:@ un1ted ovo sto si citira jel se to odnosi samo na ove od zoomovog ruzhdije, ili si to jos negdi procita?
ja san to procitala ispod ovog zoomovog nesudjenog,a umalo san se zaletila.
Hakala me razocarao i kao covjek i kao komunist a bome i kao prodavac !
Danas stigao i refund znaci idemo u nove pohode
Cekam preporuku od Mujice ,on zna ove provjerene 98%+ rejting ,al
da je skup nemoj ove od 18-25$, 30-35$ u tom sam rangu,sifra burzujac
Ovi prkose svim zakonima ekonomije ... sto je veca potraznja i prodaja oni obaraju cijene ... na kraju ce biti buy it now cijene po aukcijskim 0,01$ cijenama
javelin333 wrote:ima li neko iskustva sa prestigio tabletima? (PMP 5080 PRO konkretno)
malo sam ih istrazivao na netu i izgleda da imaju najbolji odnos cijene i kvaliteta
loni_5 wrote:ljudi jel stvarno postoji sansa da nekom dode tablet ili mini pc?
Pa sta ja znam, vec sam ko papagaj pisao da od pet narudzbi i od tri razlicita prodavaca. Za 4 su vraceni novic dok sam dobio sam TN i potvrdu da je nesto krenulo tek od jednog, a to je bila zadnja naruddzba
Evo sada ide, pa cemo vidjeti kada dodje sta je upakovano
Meni su vratili pare, tj.još čekam da legne s paypala na tekući, to bi trebalo biti za dan-dva. Slijedeći tablet od 20-30 $ naručujem kad neko od vas prijavi da mu je stigao!!
bumboo wrote:Meni su vratili pare, tj.još čekam da legne s paypala na tekući, to bi trebalo biti za dan-dva. Slijedeći tablet od 20-30 $ naručujem kad neko od vas prijavi da mu je stigao!!