Ima li neki link?vatrogasac wrote:Dobar i zanimljiv intervju bi sinoć sa Suljagićem na MTV Igman o "Prvom Martu". Trebale bi mu i druge televizije dati prostora.
Inicijativa Prvi Mart
- Opetja033
#776 Re: Inicijativa Prvi Mart
- vatrogasac
#777 Re: Inicijativa Prvi Mart
Ima trenutno kratko u najavi od 1:14 do 2:23. Bio je večeras i na TV1, samo je na Igmanu rekao daleko više. Kroz ovu svoju akciju otkrio je dosta zanimljivih stvari na terenu.Opetja033 wrote:Ima li neki link?vatrogasac wrote:Dobar i zanimljiv intervju bi sinoć sa Suljagićem na MTV Igman o "Prvom Martu". Trebale bi mu i druge televizije dati prostora.
http://www.youtube.com/watch?v=MBgOYcOBkHI
- heckler
#778 Re: Inicijativa Prvi Mart
Kao npr?vatrogasac wrote: Kroz ovu svoju akciju otkrio je dosta zanimljivih stvari na terenu.
- vatrogasac
#779 Re: Inicijativa Prvi Mart
Mrzi me stvarno prepričavati, ali bit će repriza u utorak u 12:30 i u srijedu u 20:00 na MTV Igman.heckler wrote:Kao npr?vatrogasac wrote: Kroz ovu svoju akciju otkrio je dosta zanimljivih stvari na terenu.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#780 Re: Inicijativa Prvi Mart
haj snimite pa na youtube nabacite
- heckler
#781 Re: Inicijativa Prvi Mart
+1JoseMujica wrote:haj snimite pa na youtube nabacite
-
Revoltage
#782 Re: Inicijativa Prvi Mart
Kad bi osvojili 100.000 glasova, ehh ali teško.
-
uzbunjivač
#783 Re: Inicijativa Prvi Mart
Inicijativa 1.mart je smiješna i neće polučiti nikakav rezultat izuzev što će zaraditi oni što su pokrenuli inicijativu.Ljudi uzimaju dobre novce na projektima, pa zašto bi i ovaj bio izuzetak.Sve nevladine organizacije tako rade, po onoj narodnoj "ko o čemu rospija o poštenju".
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#784 Re: Inicijativa Prvi Mart
Halal olsum im svaki €€€. Stipu nas da diskutujemo, a ti ako nisi za GI ''1.Mart'', pusti nas, adio.uzbunjivač wrote:Inicijativa 1.mart je smiješna i neće polučiti nikakav rezultat izuzev što će zaraditi oni što su pokrenuli inicijativu.Ljudi uzimaju dobre novce na projektima, pa zašto bi i ovaj bio izuzetak.Sve nevladine organizacije tako rade, po onoj narodnoj "ko o čemu rospija o poštenju".
- Opetja033
#785 Re: Inicijativa Prvi Mart
Stipu salonca, provocira.PipiDugaDevetka wrote:Halal olsum im svaki €€€. Stipu nas da diskutujemo, a ti ako nisi za GI ''1.Mart'', pusti nas, adio.uzbunjivač wrote:Inicijativa 1.mart je smiješna i neće polučiti nikakav rezultat izuzev što će zaraditi oni što su pokrenuli inicijativu.Ljudi uzimaju dobre novce na projektima, pa zašto bi i ovaj bio izuzetak.Sve nevladine organizacije tako rade, po onoj narodnoj "ko o čemu rospija o poštenju".
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#786 Re: Inicijativa Prvi Mart
Ma, Bojan Bajić = @uzbunjivač:Opetja033 wrote:Stipu salonca, provocira.PipiDugaDevetka wrote:Halal olsum im svaki €€€. Stipu nas da diskutujemo, a ti ako nisi za GI ''1.Mart'', pusti nas, adio.uzbunjivač wrote:Inicijativa 1.mart je smiješna i neće polučiti nikakav rezultat izuzev što će zaraditi oni što su pokrenuli inicijativu.Ljudi uzimaju dobre novce na projektima, pa zašto bi i ovaj bio izuzetak.Sve nevladine organizacije tako rade, po onoj narodnoj "ko o čemu rospija o poštenju".
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... -radoncica
- %tacno*
#787 Re: Inicijativa Prvi Mart
Ma ne vjerujem da je Bajic ovako nepismen ali postoji mogucnost da je neko iz njihove ekipe.PipiDugaDevetka wrote:Ma, Bojan Bajić = @uzbunjivač:Opetja033 wrote:Stipu salonca, provocira.PipiDugaDevetka wrote:Halal olsum im svaki €€€. Stipu nas da diskutujemo, a ti ako nisi za GI ''1.Mart'', pusti nas, adio.
- PipiDugaDevetka
#788 Re: Inicijativa Prvi Mart
Moguće da je neko iz njegove ekipe ko je manje pismen.%tacno* wrote:Ma ne vjerujem da je Bajic ovako nepismen ali postoji mogucnost da je neko iz njihove ekipe.PipiDugaDevetka wrote:Ma, Bojan Bajić = @uzbunjivač:Opetja033 wrote:
Stipu salonca, provocira.
- mirnisan
#789 Re: Inicijativa Prvi Mart
odakle ti uopste neko bolje misljenje o bajicu?%tacno* wrote:[
Ma ne vjerujem da je Bajic ovako nepismen ali postoji mogucnost da je neko iz njihove ekipe.
-
unix
#790 Re: Inicijativa Prvi Mart
Samo da vas pozdravim i da kazem da radimo punom parom na uspostavljanju ureda širom RS-a, nadam se da pratite našu web stranicu.
Ovih dana ste sigurno pročitali nasrtaje Sredoja Novića na građansku Koaliciju "Prvi mart" pa shodno tome mi smo našli vremena da pročešljamo arhive i našli i dokument nastao u kuhinji u kojoj je tada glavni kuhar bio Sredoje Nović.
Dokument se nalazi na ovom linku :
http://www.prvimart.ba/vijesti/sredoje- ... banje-luke
Ovih dana ste sigurno pročitali nasrtaje Sredoja Novića na građansku Koaliciju "Prvi mart" pa shodno tome mi smo našli vremena da pročešljamo arhive i našli i dokument nastao u kuhinji u kojoj je tada glavni kuhar bio Sredoje Nović.
Dokument se nalazi na ovom linku :
http://www.prvimart.ba/vijesti/sredoje- ... banje-luke
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
-
Revoltage
#793 Re: Inicijativa Prvi Mart
Čudi me da nijedan portal nije objavio da je najveća hrvatska povratnička udruga Prsten pristupila koaliciji prvi mart.
- %tacno*
#794 Re: Inicijativa Prvi Mart
http://www.klix.ba/vijesti/bih/udruzenj ... /130316050Revoltage wrote:Čudi me da nijedan portal nije objavio da je najveća hrvatska povratnička udruga Prsten pristupila koaliciji prvi mart.
-
Revoltage
#795 Re: Inicijativa Prvi Mart
Kako me ovo moglo promasiti. Hvala.%tacno* wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/udruzenj ... /130316050Revoltage wrote:Čudi me da nijedan portal nije objavio da je najveća hrvatska povratnička udruga Prsten pristupila koaliciji prvi mart.
- PipiDugaDevetka
-
unix
#797 Re: Inicijativa Prvi Mart
Građanska koalicija „Prvi mart“ uputila je danas svim strankama u Parlamentarnoj skupštini BiH koje ne poriču genocid zahtjev za pokretanje incijative za opoziv ministra civilnih poslova, Sredoja Novića. U zahtjevu upućenom na adrese poslaničkim klubovima HSP-a, SDA, SDP-a, DNZ-a, SBBIH-a, HDZ-a 1990 , HDZ-a, Narodne stranke Radom za boljitak, SBIH-a .
http://www.prvimart.ba/vijesti/trazimo- ... oja-novica
http://www.prvimart.ba/vijesti/trazimo- ... oja-novica
- PipiDugaDevetka
#798 Re: Inicijativa Prvi Mart
U septembru mjesecu će se obilježiti godišnjica pobune SS HANDŽAR divizije u mjestu Villefranche u Francuskoj. Zgodno bi bilo masovno se odazvati na klanjanje dženaze ubijenim Bošnjacima, njih blizu 200 što su se kao jedini u čitavoj Evropi SS-ovci pobunili protiv toga da ubijaju nedužne francuske civile, nedužne Jevreje i tako donijeli u Francusku slobodu na ta tri dana pobune.
Uporediti ponašanje Francuza u tokom samrtnog ljeta devedesetpetog u Srebrenici.
Da sam kakav školovan pisac smislio bih kakav roman, a radnju smjestio u taj njihov Villefranche, paralelno bih opisao i događaje u Srebrenici. Mislim uporedo bih opisivao vrijeme WWII i nedavnog rata u Bosni.
Hebote Morillonovim precima smo slobodu u Francuskoj na tri dana podarili, a pčka gen. Morillon negira genocid.
Iščeraše ga sa Potočara Majke i žene enklave Srebrenice.
Uporediti ponašanje Francuza u tokom samrtnog ljeta devedesetpetog u Srebrenici.
Da sam kakav školovan pisac smislio bih kakav roman, a radnju smjestio u taj njihov Villefranche, paralelno bih opisao i događaje u Srebrenici. Mislim uporedo bih opisivao vrijeme WWII i nedavnog rata u Bosni.
Hebote Morillonovim precima smo slobodu u Francuskoj na tri dana podarili, a pčka gen. Morillon negira genocid.
Iščeraše ga sa Potočara Majke i žene enklave Srebrenice.
-
Revoltage
#799 Re: Inicijativa Prvi Mart
@pipi jes ti to ponosan na Handzarovce?
- PipiDugaDevetka
#800 Re: Inicijativa Prvi Mart
Zašto ne bih bio ponosan na gazije iz Handžar divizije? Naravno, ne na sve, ali na ove što su podigli jedinu oružanu pobunu neke SS jedinice u Evropi, jesam! Tri dana slobode za Villafrnche u cjelokupno okupiranoj Evropi.Revoltage wrote:@pipi jes ti to ponosan na Handzarovce?
Dosta više laži, tipa prvo mu malo ''kovrljo'' nožem po vratu, odmah zatim mu dao da puši,.. Jesi li ti čitao Izvještaj NOVJ o zločinima Handžar divizije? Sci-Fi nije mu ravan.