Inicijativa Prvi Mart

Post Reply
Opetja033

#776 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by Opetja033 »

vatrogasac wrote:Dobar i zanimljiv intervju bi sinoć sa Suljagićem na MTV Igman o "Prvom Martu". Trebale bi mu i druge televizije dati prostora.
Ima li neki link?
vatrogasac

#777 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by vatrogasac »

Opetja033 wrote:
vatrogasac wrote:Dobar i zanimljiv intervju bi sinoć sa Suljagićem na MTV Igman o "Prvom Martu". Trebale bi mu i druge televizije dati prostora.
Ima li neki link?
Ima trenutno kratko u najavi od 1:14 do 2:23. Bio je večeras i na TV1, samo je na Igmanu rekao daleko više. Kroz ovu svoju akciju otkrio je dosta zanimljivih stvari na terenu.

http://www.youtube.com/watch?v=MBgOYcOBkHI
heckler

#778 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by heckler »

vatrogasac wrote: Kroz ovu svoju akciju otkrio je dosta zanimljivih stvari na terenu.
Kao npr?
vatrogasac

#779 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by vatrogasac »

heckler wrote:
vatrogasac wrote: Kroz ovu svoju akciju otkrio je dosta zanimljivih stvari na terenu.
Kao npr?
Mrzi me stvarno prepričavati, ali bit će repriza u utorak u 12:30 i u srijedu u 20:00 na MTV Igman.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#780 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by JoseMujica »

haj snimite pa na youtube nabacite
heckler

#781 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by heckler »

JoseMujica wrote:haj snimite pa na youtube nabacite
+1
Revoltage

#782 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by Revoltage »

Kad bi osvojili 100.000 glasova, ehh ali teško.
uzbunjivač

#783 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by uzbunjivač »

Inicijativa 1.mart je smiješna i neće polučiti nikakav rezultat izuzev što će zaraditi oni što su pokrenuli inicijativu.Ljudi uzimaju dobre novce na projektima, pa zašto bi i ovaj bio izuzetak.Sve nevladine organizacije tako rade, po onoj narodnoj "ko o čemu rospija o poštenju".
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#784 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by PipiDugaDevetka »

uzbunjivač wrote:Inicijativa 1.mart je smiješna i neće polučiti nikakav rezultat izuzev što će zaraditi oni što su pokrenuli inicijativu.Ljudi uzimaju dobre novce na projektima, pa zašto bi i ovaj bio izuzetak.Sve nevladine organizacije tako rade, po onoj narodnoj "ko o čemu rospija o poštenju".
Halal olsum im svaki €€€. Stipu nas da diskutujemo, a ti ako nisi za GI ''1.Mart'', pusti nas, adio.
Opetja033

#785 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by Opetja033 »

PipiDugaDevetka wrote:
uzbunjivač wrote:Inicijativa 1.mart je smiješna i neće polučiti nikakav rezultat izuzev što će zaraditi oni što su pokrenuli inicijativu.Ljudi uzimaju dobre novce na projektima, pa zašto bi i ovaj bio izuzetak.Sve nevladine organizacije tako rade, po onoj narodnoj "ko o čemu rospija o poštenju".
Halal olsum im svaki €€€. Stipu nas da diskutujemo, a ti ako nisi za GI ''1.Mart'', pusti nas, adio.
Stipu salonca, provocira.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#786 Re: Inicijativa Prvi Mart

Opetja033 wrote:
PipiDugaDevetka wrote:
Ma, Bojan Bajić = @uzbunjivač:
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... -radoncica
%tacno*

#787 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by %tacno* »

PipiDugaDevetka wrote:
Opetja033 wrote:
PipiDugaDevetka wrote:Halal olsum im svaki €€€. Stipu nas da diskutujemo, a ti ako nisi za GI ''1.Mart'', pusti nas, adio.
Ma ne vjerujem da je Bajic ovako nepismen ali postoji mogucnost da je neko iz njihove ekipe.
PipiDugaDevetka

#788 Re: Inicijativa Prvi Mart

%tacno* wrote:
PipiDugaDevetka wrote:
Opetja033 wrote:
Ma ne vjerujem da je Bajic ovako nepismen ali postoji mogucnost da je neko iz njihove ekipe.
Moguće da je neko iz njegove ekipe ko je manje pismen.
mirnisan

#789 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by mirnisan »

%tacno* wrote:[
odakle ti uopste neko bolje misljenje o bajicu? :? polupismeni seljak iz rudog,dobio malo zastupljenosti u medijima jer je iz rs.
unix

#790 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by unix »

Samo da vas pozdravim i da kazem da radimo punom parom na uspostavljanju ureda širom RS-a, nadam se da pratite našu web stranicu.

Ovih dana ste sigurno pročitali nasrtaje Sredoja Novića na građansku Koaliciju "Prvi mart" pa shodno tome mi smo našli vremena da pročešljamo arhive i našli i dokument nastao u kuhinji u kojoj je tada glavni kuhar bio Sredoje Nović.
Dokument se nalazi na ovom linku :

http://www.prvimart.ba/vijesti/sredoje- ... banje-luke
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#791 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by JoseMujica »

:thumbup:
G@ss

#792 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by G@ss »

:thumbup:
Revoltage

#793 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by Revoltage »

Čudi me da nijedan portal nije objavio da je najveća hrvatska povratnička udruga Prsten pristupila koaliciji prvi mart.
%tacno*

#794 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by %tacno* »

Revoltage wrote:Čudi me da nijedan portal nije objavio da je najveća hrvatska povratnička udruga Prsten pristupila koaliciji prvi mart.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/udruzenj ... /130316050
Revoltage

#795 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by Revoltage »

%tacno* wrote:
Revoltage wrote:Čudi me da nijedan portal nije objavio da je najveća hrvatska povratnička udruga Prsten pristupila koaliciji prvi mart.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/udruzenj ... /130316050
Kako me ovo moglo promasiti. Hvala.
PipiDugaDevetka

#796 Re: Inicijativa Prvi Mart

unix

#797 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by unix »

Građanska koalicija „Prvi mart“ uputila je danas svim strankama u Parlamentarnoj skupštini BiH koje ne poriču genocid zahtjev za pokretanje incijative za opoziv ministra civilnih poslova, Sredoja Novića. U zahtjevu upućenom na adrese poslaničkim klubovima HSP-a, SDA, SDP-a, DNZ-a, SBBIH-a, HDZ-a 1990 , HDZ-a, Narodne stranke Radom za boljitak, SBIH-a .

http://www.prvimart.ba/vijesti/trazimo- ... oja-novica
PipiDugaDevetka

#798 Re: Inicijativa Prvi Mart

U septembru mjesecu će se obilježiti godišnjica pobune SS HANDŽAR divizije u mjestu Villefranche u Francuskoj. Zgodno bi bilo masovno se odazvati na klanjanje dženaze ubijenim Bošnjacima, njih blizu 200 što su se kao jedini u čitavoj Evropi SS-ovci pobunili protiv toga da ubijaju nedužne francuske civile, nedužne Jevreje i tako donijeli u Francusku slobodu na ta tri dana pobune.

Uporediti ponašanje Francuza u tokom samrtnog ljeta devedesetpetog u Srebrenici.

Da sam kakav školovan pisac smislio bih kakav roman, a radnju smjestio u taj njihov Villefranche, paralelno bih opisao i događaje u Srebrenici. Mislim uporedo bih opisivao vrijeme WWII i nedavnog rata u Bosni.

Hebote Morillonovim precima smo slobodu u Francuskoj na tri dana podarili, a pčka gen. Morillon negira genocid.

Iščeraše ga sa Potočara Majke i žene enklave Srebrenice.
Revoltage

#799 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by Revoltage »

@pipi jes ti to ponosan na Handzarovce?
PipiDugaDevetka

#800 Re: Inicijativa Prvi Mart

Revoltage wrote:@pipi jes ti to ponosan na Handzarovce?
Zašto ne bih bio ponosan na gazije iz Handžar divizije? Naravno, ne na sve, ali na ove što su podigli jedinu oružanu pobunu neke SS jedinice u Evropi, jesam! Tri dana slobode za Villafrnche u cjelokupno okupiranoj Evropi.

Dosta više laži, tipa prvo mu malo ''kovrljo'' nožem po vratu, odmah zatim mu dao da puši,.. Jesi li ti čitao Izvještaj NOVJ o zločinima Handžar divizije? Sci-Fi nije mu ravan.
Post Reply