Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Tromblon
#776 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
http://imgur.com/a/iZlD9
Evo nas tad u BG...fali Dženo rahmetli što je slikao i rahmetli braća Fikret i Zikret jer je jedan išao po drugog da ga izvede iz kasarne da gleda tekmu.
Pa, eto nek MensurM pokaže ko je taj što je išao da vraća transparent. Da i to raščistimo kao što smo i ovo sa avetinjom.
Evo nas tad u BG...fali Dženo rahmetli što je slikao i rahmetli braća Fikret i Zikret jer je jedan išao po drugog da ga izvede iz kasarne da gleda tekmu.
Pa, eto nek MensurM pokaže ko je taj što je išao da vraća transparent. Da i to raščistimo kao što smo i ovo sa avetinjom.
- avetinja
#777 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Šta si, bolan, raščistio?
Sve stoji što sam rekao.
Sve stoji što sam rekao.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#778 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Avetinja bolje zna od direktnog ucesnika 
-
Tromblon
#779 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Napisao sam ti na TM temi kako je bilo. Napisao sam ti i sad da je laž što govoriš i ti nastavljaš. Koji se ti tu qrac praviš pametan i da više znaš od mene koji sam u svemu tome učestvovao. Da si tad blizu ekipe ili znao nekog iz ekipe znao bi istinu, a ne ovako širio laži sa nekih foruma. Nemoj više majke ti.avetinja wrote:Ko ga onda zijani i ko je išao?Tromblon wrote:Dotični nije išao da vraća transparent, niti ga je on izgubio. Znam to iz PRVE ruke ne iz priča i kafana, foruma... Tako da završimo više ovu priču jer je razotkrivena kao LAŽ.
NIJE LAŽ!
Transp je poslije rata samostalno pokušao vratiti Ž.... jer je imao kontakt sa jednim UF preko one srpske tribine. Dovodio je tog lika i u Sarajevo. Sjedio sam sa njim u Graciji te neke 2002,2003 godine ne sjećam se više. A, on nije dobio batina od UF zbog toga što je pokušao vratiti transpr.
Gospodin kojeg si ti spomenuo je par mjeseci nakon tekme sa Radom išao u Novi Sad na neki pankerski koncert. U povratku svratio kod familije u BGD. Sa društvom koju su činili prijatelji iz Sarajeva i BGD (grobari iz prijeratnog Fronta) otišao u neki klub. Tu naišlo 5 UF sa jednim domaćim izdajnikom koji ga je ovima provalio da je on bio u tuči sa njima. Dotični je izašao sam ispred kluba na "ferku" sa jednim Vojinom koji više nije među živima. Kad je taj Vojin počeo gubiti tlo pod nogama uletili su ostali UF i dotični je dobio par udaraca prije nego što je uletila njegova družina (Frontovci i dva druga iz Sa koji veze nemaju sa fudbalom i navijanjem) i razjurila UF. Dakle, niti je iko išao da vraća transpr, niti je iko pio i počeo se kurčiti.
Ovo sam napisao samo da prestaneš više širiti laži i besmislice. Nadam se da je sad gotovo o ovome.
- avetinja
#780 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Bilo ovako kao što ja kažem. Ne možeš mene ubijediti u suprotno.
-
Tromblon
#781 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Ma bolan ko si ti uopšte? I još se kurčiš tu nešto. Evo nabroj ljude sa slike ako si takva ekipa Manijaka kao što se predstavljaš.avetinja wrote:Šta si, bolan, raščistio?
Sve stoji što sam rekao.
Lijepo sam ti napisao sve. Baš sve.
- avetinja
#782 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Čuj ko sam. Treba li lična?
Nisi predstavio sve ljude, a kažnjivo je pisati imena, meni su brisali komentare radi toga.
Ti pričaj svoju priču, ja ću svoju.
Nisi predstavio sve ljude, a kažnjivo je pisati imena, meni su brisali komentare radi toga.
- avetinja
#783 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
lendric wrote:avetinja ti je 99. godište, šta se prepireš sa njim
2000., januar, da budemo precizni.
Idi ganjaj strimove. Ostavi nas da pričamo o ozbiljnim stvarima.
-
Tromblon
#784 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Ja govorim istinu, a ti LAŽEŠ. To je sve što je ovdje bitno.avetinja wrote:Čuj ko sam. Treba li lična?![]()
Načitao si se raznih gluposti po svakojakim forumima i ponašaš se kao da sve znaš, a nemaš pojma.
-
Nadzorna_ploca
#785 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Rekoh ja na jednoj temi podjele kod strumfova..
-
nema me tamo
#786 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Pa eto ja sam spomenuo srpsku tribinu i sve sto si i ti eto dosad rekao podudara se isto s njim..Tromblon wrote:Ja govorim istinu, a ti LAŽEŠ. To je sve što je ovdje bitno.avetinja wrote:Čuj ko sam. Treba li lična?![]()
Načitao si se raznih gluposti po svakojakim forumima i ponašaš se kao da sve znaš, a nemaš pojma.
Možda je on samo pobrkao loncice u vezi toga što je bilo poslije rata..
Ja ti kazem a i sam znas kakvi su se prije skupljali likovi na srpskoj tribini od Fushberrya s naše tribine do nekih glavnih s vaše..
Da ne pricam za delije i grobare..
Tako da tamo sto procitas od takvih likova je legitimno znaci 101 posto...
A prica je bila da je poslije toga neko isao da trazi nazad trans i da je dobio batine nakon smaranja..
Tako da kao sto se i sam slazes istina je da je otisao samo eto kazes neko manje vise nebitan..
znaci manje vise nebitan lik to da radi?
Dohavizaj se
-
Tromblon
#787 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Kažem da poslije te tekme niko nikog nikad nije slao u BG da vraća transp. Taj što je to pokušao, radio je na svoju ruku da niko o tome nije imao pojma dok on o tome nije ispričao poslije. Tako da je sve što je avetinja napisao LAŽ. Napisao sam sve kako je bilo i šta se desilo i završio sa tim. A, ti nemoj dodatno trolati i zakuhavati.
-
nema me tamo
#788 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
De Avetinja reci zanima me od koga si cuo ovu pricu...
Tacnu tu da je isao par dana poslije po trans..
Ja sam rekao za pricu koju znam i koji si i ti potvrdio eh sad ova da je ustvari isao par dana odma nakon je i meni na prvu bila cudna iako su to druga vremena bila i znao je svak svakog..
Jer vidis i on je ispricao istu pricu i za batine i sve nakon smaranja samo sve je identicno isto osim toga da je isao poslije rata?
Cuj poslije rata da neko ide?
Pa kontam silovali bi ga pa koga god da zna..
Tacnu tu da je isao par dana poslije po trans..
Ja sam rekao za pricu koju znam i koji si i ti potvrdio eh sad ova da je ustvari isao par dana odma nakon je i meni na prvu bila cudna iako su to druga vremena bila i znao je svak svakog..
Jer vidis i on je ispricao istu pricu i za batine i sve nakon smaranja samo sve je identicno isto osim toga da je isao poslije rata?
Cuj poslije rata da neko ide?
Pa kontam silovali bi ga pa koga god da zna..
-
Tromblon
#789 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Avetinja veze nema. Načuo, pročitao i širi laži.
- avetinja
#790 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Nije se išlo odmah nakona pada, ali nije bilo ni poslije rata. Priču sam čuo od Manijaka i jednog Beograđanina koji je najveći navijač kojeg sam upoznao. Nije ova priča nikakva tajna, zna je dosta ljudi. Mene niko neće razuvjeriti da je bilo ovako. Ti Tromblon goni svoju priču ako hoćeš, ali nemoj meni sjediti nad glavom bilo ovako bilo onako.
-
Tromblon
#791 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Istina gospodine Avetinja. Samo istina. Ništa više, niti manje. Čuo si od ljudi koji nisu bili tu i vjeruješ im više od direktnog sudionika. Hvala, živio.avetinja wrote:Nije se išlo odmah nakona pada, ali nije bilo ni poslije rata. Priču sam čuo od Manijaka i jednog Beograđanina koji je najveći navijač kojeg sam upoznao. Nije ova priča nikakva tajna, zna je dosta ljudi. Mene niko neće razuvjeriti da je bilo ovako. Ti Tromblon goni svoju priču ako hoćeš, ali nemoj meni sjediti nad glavom bilo ovako bilo onako.
- avetinja
#792 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Istina se mora znati, a ja sam njen predstavnik.
-
Tromblon
#793 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
U ovom slučaju nisi.avetinja wrote:Istina se mora znati, a ja sam njen predstavnik.
- avetinja
-
nema me tamo
#795 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Avetinja je u pravu KRAJ PRIČE. 
-
Tromblon
#796 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Ti si beznadežan slučaj. Vjeruj u tudje bajke i dalje.
- avetinja
#797 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Jašta nego sam u pravu.nema me tamo wrote:Avetinja je u pravu KRAJ PRIČE.
Ali mora se sakrivati priča, razumijem. Nije mala stvar ono što se desilo.
-
nema me tamo
#798 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Ma ugasili su vas tad dobro iako vas je malo bilo i desilo se prije rata samo pao je..
Nedo bog da je Joint Unionu palo.
-
Tromblon
#799 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Ko živ bio išta sakriva? Sve sam ti lijepo napisao i neko nešto sakriva. Jel ti taj Beogradjanin pričao kako su UF tri puta bježali pred nama? Kako su ostavili tipa u crvenoj mont jakni nama na milost i nemilost?avetinja wrote:Jašta nego sam u pravu.nema me tamo wrote:Avetinja je u pravu KRAJ PRIČE.![]()
Ali mora se sakrivati priča, razumijem. Nije mala stvar ono što se desilo.
-
Tromblon
#800 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Misliš da ne bi pao da su nas tako prebili, razvalili kako avetinja insuira? Kakva je to ekipa da su mogli do gaća bi nas poskidali.nema me tamo wrote:Ma ugasili su vas tad dobro iako vas je malo bilo i desilo se prije rata samo pao je..