Svakako, ti s takvim pristupom si isti kao i one. Samo u tebe to blaže zvuči jer ispred ide "muška"
Varate li?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Tkd
#776 Re: Varate li?
I tako se možeš jednoga dana pohvaliti pred djecom. Prije toga naravno pred prijateljima kako si ti koju "oborio" s noga i kako nikada prije nije boljeg od tebe imala. Kakve su to djevojke koji su kao tunel , prošlo kroz nju više .....nego vode ispod Starog mosta, fuj.
Svakako, ti s takvim pristupom si isti kao i one. Samo u tebe to blaže zvuči jer ispred ide "muška"
-
Cokoladni
#777 Re: Varate li?
Nema to muska.Imam majicu na kojoj pise rospija.Nemoj meni boga ti predavanja drzati neka.Imas svoj trip i furaj ga,budi sretan takav kakav jesi.Ja imam svojeTkd wrote:I tako se možeš jednoga dana pohvaliti pred djecom. Prije toga naravno pred prijateljima kako si ti koju "oborio" s noga i kako nikada prije nije boljeg od tebe imala. Kakve su to djevojke koji su kao tunel , prošlo kroz nju više .....nego vode ispod Starog mosta, fuj.
- Tkd
#778 Re: Varate li?
Svako ima svoje, naravno. No zato i postoje riječi: nemoralno, ružno, neljudski itd.
Bye.
Bye.
- burek_in_space
#780 Re: Varate li?
A ovdje neko misli nekoga ubijediti u ispravnost svojih stavova, nebitno koju stranu zastupa? 
-
Cokoladni
#781 Re: Varate li?
Citaj sta pisem i vidjet ces jel pokusavam da ga ubijedim il mu pisem samo svoje misljenje
- burek_in_space
#782 Re: Varate li?
Cokoladni, vishe se radi o retorichkom pitanju, nego sam mislio na tebe ili Tkd-a, kada sam to napisao.
- Tkd
#783 Re: Varate li?
Obična diskusija na ovoj temi.
Ako je neko varao jedanput, ko će garantirati da opet neće. Cura vara momka, momak vara curu i nađu nove osobe. I ona ili on to ponovi, šta onda ?
Ko će vjerovati tim istim osobama. kako biti siguran u tu "ljubav" ako je ta osoba to učinila već jednom . Ljudski je griješiti, no ako smo svijesni da činimo nepravdu što onda to opravdati .
Ako je neko varao jedanput, ko će garantirati da opet neće. Cura vara momka, momak vara curu i nađu nove osobe. I ona ili on to ponovi, šta onda ?
Ko će vjerovati tim istim osobama. kako biti siguran u tu "ljubav" ako je ta osoba to učinila već jednom . Ljudski je griješiti, no ako smo svijesni da činimo nepravdu što onda to opravdati .
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#784 Re: Varate li?
dzabe pises, ne mozes nikoga prosvijetliti
neki ljudi su previse egoisticni da bi mislili na druge..i to je to
- Tkd
#785 Re: Varate li?
plain vanilla wrote:dzabe pises, ne mozes nikoga prosvijetliti
- burek_in_space
#786 Re: Varate li?
A shta konkretno ti dobijash time shto cesh reci nekome da je nemoralan?
Mozhda je taj neko uzoran chlan zajednice, koji placa poreze, daje donacije, pomazhe siromashnim, komshijama, prijateljima, ali ne da mu se u gacama ga/ju ostaviti.
Najlakshe je odmah osuditi, etiketu nalijepiti, ali je chinjenica da je varanja uvijek bilo i bice.
Davno nekad napisah da prevara nije stanje emocije, nego trenutak odluke...ali mi ide na neku stvar shto se progashavaju nemoralnim samo oni koji varaju.
I ne, ne varam.
Mozhda je taj neko uzoran chlan zajednice, koji placa poreze, daje donacije, pomazhe siromashnim, komshijama, prijateljima, ali ne da mu se u gacama ga/ju ostaviti.
Najlakshe je odmah osuditi, etiketu nalijepiti, ali je chinjenica da je varanja uvijek bilo i bice.
Davno nekad napisah da prevara nije stanje emocije, nego trenutak odluke...ali mi ide na neku stvar shto se progashavaju nemoralnim samo oni koji varaju.
I ne, ne varam.
-
Cokoladni
#787 Re: Varate li?
A ti vec spominjes i ljubav.Pa ne mozemo ti i ja diskutovati nikako.Stavovi nam se razilaze ko crno i bijelo.
- plain vanilla
#788 Re: Varate li?
u pravu si, nema prevara puno veze s moralom, ali ima s principom, vjernosti, obrazom, iskrenoscu, odanosti,..pa ako hoces i s ljubavi..burek_in_space wrote:A shta konkretno ti dobijash time shto cesh reci nekome da je nemoralan?
I ne, ne varam.
- burek_in_space
#789 Re: Varate li?
Ima i sa moralom donekle, ali je pitanje shta je za koga moralno, i ko je to ko odredjuje granicu morala.plain vanilla wrote:
u pravu si, nema prevara puno veze s moralom, ali ima s principom, vjernosti, obrazom, iskrenoscu, odanosti,..pa ako hoces i s ljubavi..
Je li to onaj isti hodza/pop koji ispruzhi ruku neni/baki koja ima penziju od 300 KM a ukopava muzha svog, ili je to neko drugi? I ne ochekujem da mi neko odgovori konkretno na ovo iznad pitanje, samo onako "naglas" razmishljam, jer mi je puna kapa pucanja etiketa olako.
- Tkd
#790 Re: Varate li?
burek_in_space wrote:A shta konkretno ti dobijash time shto cesh reci nekome da je nemoralan?
I ne, ne varam.
Da, bilo je varanja i nažalost biti će varanja. S druge strane bilo je uvijek i onih koji su dosljednji ljubavi. Tema je postavljena baš na pravom mjestu koji to opisuje ljubav i seks. Nekim ljubav, nekima seks pa zato varaju. Ne pitaju se kako je drugima, nego gledaju samo na sebe.
Nema to veze ko je kakav u zajednici, ovdje se općenito govori o vezi, braku i varanju. Briga mene boli ko je kakav u društvu, tema je o vezi , bračnoj ili općenito vezi.
Da, trenutak odluke po kojima prepoznaješ one jake i one slabe.
Čestitam što ne varaš , tako i treba kolega
@Choco boy
Heheh. Pa kako možeš i pomisliti da spavaš s nekim ako nisi u ljubavi s njom ?
No nije o tome tema ovdje.
- plain vanilla
#791 Re: Varate li?
ejs, onda bismo morali prvo definisati sta je moral, a to bi najbolje uradio forumas GC, koji nas je ionako sve proglasio nenormalnimburek_in_space wrote:Ima i sa moralom donekle, ali je pitanje shta je za koga moralno, i ko je to ko odredjuje granicu morala.plain vanilla wrote:
u pravu si, nema prevara puno veze s moralom, ali ima s principom, vjernosti, obrazom, iskrenoscu, odanosti,..pa ako hoces i s ljubavi..
Je li to onaj isti hodza/pop koji ispruzhi ruku neni/baki koja ima penziju od 300 KM a ukopava muzha svog, ili je to neko drugi? I ne ochekujem da mi neko odgovori konkretno na ovo iznad pitanje, samo onako "naglas" razmishljam, jer mi je puna kapa pucanja etiketa olako.
ali vala ne mozes ni za curu/momka koji kao pcelica ide s cvijeta na cvijet reci da je moralan..
-
Cokoladni
#792 Re: Varate li?
Moj pimpek se ne dize na volim te nego na golo zensko tijelo.valjda ti je to dovoljno kako mogu da spavam sa nekim.Ja postujem to vase volimo se,mazimo se pazimo se.Nema tu pogresno i ispravno to je tako kako jeste.ti budi vijeran i cuvaj svoju zenu,ne mogu ti ruzna slova za to napisati.
- burek_in_space
#793 Re: Varate li?
Mogu, ali mogu i njemu/njoj reci da je shupak i shta da ochekuje od mene, ako me prevari ( cura, ne momakplain vanilla wrote:
ejs, onda bismo morali prvo definisati sta je moral, a to bi najbolje uradio forumas GC, koji nas je ionako sve proglasio nenormalnim
ali vala ne mozes ni za curu/momka koji kao pcelica ide s cvijeta na cvijet reci da je moralan..
Jesam li ja nemoralan, ako ga volim staviti u guzu?
- honky tonk
#794 Re: Varate li?
burek_in_space wrote:
diskutabilno...
- burek_in_space
#795 Re: Varate li?
Znao samhonky tonk wrote:
![]()
diskutabilno...
Da pojasnim, ja svoj organ, stavim djevojci u guzu jer se ona slazhe s tim
Sad je mnogo jasnije nadam se
- plain vanilla
#796 Re: Varate li?
odgovaram samo u svoje ime, da ne bude zabuneburek_in_space wrote: Mogu, ali mogu i njemu/njoj reci da je shupak i shta da ochekuje od mene, ako me prevari ( cura, ne momak)
sta dvoje ljudi radi u "spavacoj sobi" je iskljucivo njihova stvar dokle god su oboje na to pristali i nikoga ne povrjedjuju
- Tkd
#797 Re: Varate li?
To je tako prljavo da prljavije ne može 
- honky tonk
#798 Re: Varate li?
a djevojci znaci..burek_in_space wrote: Znao sam![]()
Da pojasnim, ja svoj organ, stavim djevojci u guzu jer se ona slazhe s tim![]()
Sad je mnogo jasnije nadam se
zeza naravno
- burek_in_space
#799 Re: Varate li?
A ja spominjanjem analnog seksa, zhelim reci da ima jako puno morala, i da se ne mozhe olako etiketirati bilo koga.
- plain vanilla
#800 Re: Varate li?
nije to moral, to su islamski propisiburek_in_space wrote:A ja spominjanjem analnog seksa, zhelim reci da ima jako puno morala, i da se ne mozhe olako etiketirati bilo koga.
to je strogo zabranjeno