Meni je zanimljivijeUltraviolent wrote:Nikad mangu nisam citao. Jedino planiram Bleach procitati jer nema animea
Bleach anime ima samo prati 2/3 price. Procitaj
Moderator: _BataZiv_0809
Meni je zanimljivijeUltraviolent wrote:Nikad mangu nisam citao. Jedino planiram Bleach procitati jer nema animea
IsplatiMarlboroGold wrote:Isplati li se čitati One Piece mangu dalje od timeskip-a? Nazire li mu se kraj uskoro? Volio bih još tu mangu završiti.
Pola godinezipoo wrote:IsplatiMarlboroGold wrote:Isplati li se čitati One Piece mangu dalje od timeskip-a? Nazire li mu se kraj uskoro? Volio bih još tu mangu završiti.
Sta je za tebe uskoro?
Ja mislim da ce za 3 godina biti kraj. Na cifri od 600 chaptera je bilo pola price, sad je na 900.MarlboroGold wrote:Pola godinezipoo wrote:IsplatiMarlboroGold wrote:Isplati li se čitati One Piece mangu dalje od timeskip-a? Nazire li mu se kraj uskoro? Volio bih još tu mangu završiti.
Sta je za tebe uskoro?![]()
S obzirom da je one piece u pitanju neće se još za 5 godina završiti...
Jel Luffy makar sreo starog?
Hajd super. Konačno i da Dragon krene u akciju...zipoo wrote: Ja mislim da ce za 3 godina biti kraj. Na cifri od 600 chaptera je bilo pola price, sad je na 900.
Ne smijem pisati. Sjebat cu ljudima cejf.
Ali recimo da ce mu stari imati vaznu ulogu u next arc
Pročitao sam sve. Manga je bolja nego što je ikad bila... malo su sa nekim big mom chapterima zakazali, ali sve ostalo je top.zipoo wrote: Trebas procitati, ne mogu nista napisati, a da nije spojler.
Meni citava prica oko big mame nije legla. IsforsiranaMarlboroGold wrote:Pročitao sam sve. Manga je bolja nego što je ikad bila... malo su sa nekim big mom chapterima zakazali, ali sve ostalo je top.zipoo wrote: Trebas procitati, ne mogu nista napisati, a da nije spojler.
Baš sam isti osjećaj imao dok sam čitao... valjda će sa Kaidom biti puno bolje.zipoo wrote:Meni citava prica oko big mame nije legla. IsforsiranaMarlboroGold wrote:Pročitao sam sve. Manga je bolja nego što je ikad bila... malo su sa nekim big mom chapterima zakazali, ali sve ostalo je top.zipoo wrote: Trebas procitati, ne mogu nista napisati, a da nije spojler.
Pročitao sam sve. Manga je bolja nego što je ikad bila... malo su sa nekim big mom chapterima zakazali, ali sve ostalo je top.[/qote]MarlboroGold wrote:[qote="zipoo"][quoe="MarlboroGold"][qote="zipoo"]
Trebas procitati, ne mogu nista napisati, a da nije spojler.
S obzirom da se radi o One Piece, onda hoćezipoo wrote: Nadam se. Ali ce uvod biti dug i smaran. Vec vidim Zoro u hapsu, Luffy se opet izgubio pokusava sastaviti sa Nami, Sanji...pa onda sastaviti sa ostatkom ekipe i u onda krenuti u oslobodjanju Zora. To ce se razvuciti do nove godine.
Spin offUltraviolent wrote:Overlord je je bolja verzija (za klasu) SAO.
Sta je fairy tail 100 year quest? Da hoce sta animirati jbt ft mi je nekako prirasto srcu.