BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
CungaLunga

#776 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by CungaLunga »

ultima_palabra wrote:Jebo prolaz, bitan je obraz :mrgreen:
Istina :mrgreen:
Šibicar

#777 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Šibicar »

todd_smith wrote:Pa razlika je u tome sto se mi fakat stidimo ovoga, a vi i dalje slavite poraze. :-)
I mi bi se stidili da ispadnemo od amatera,a kad ispadneš realno od 3 puta jačeg,onda se ne možeš stidti sve i da hoćeš,jedino ti može biti krivo.
BHF_Manijak

#778 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by BHF_Manijak »

LSD wrote: Suljić nema snage ni da dres podere
Ovo sam i ja upratio, slomi se celjade da ga podere, ali nece pa nece! :lol: :lol: :lol: :lol:

@Todde, ja se stidim balamaza tipa Maccabija ili Hapoele, ali kad momci poginu, kao protiv Viktorije, nemam se cega stiditi ili im hebati majku! ;-)

PS Fakat vidi se da je Husref narusenog zdravlja, pa covjek kod penala okrenuo glavu, zna kakve bogalje ima u timu. Ne bih volio da takva legenda bh. fudbala se sjebe radi debila! Pitar je, ali ljudeskara! Bjezi Husrefe od govana... (mislim na ove vase kvazifudbalere!)
p206

#779 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by p206 »

Joooooo blamage ocam
antifascism

#780 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by antifascism »

didžej wrote:
antifascism wrote:Image
kako moze proci tim u kojem igra ovaj indijanac? :lol: koji iole ozbiljan igrac ovako proslavlja gol? :D
sta mi uradise od tima a nekad sam bio spreman i da se pobijem zbog tog kluba. :-?
Jarane i ja sam prije svaki drugi vikend bio na Kosevu ali dzaba. Zao mi velikana poput Torlaka kojeg odhebase a on odbio jednog Zelju.
agnostic_front

#781 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by agnostic_front »

Senad_Duster wrote:
agnostic_front wrote:
sandokann wrote:Sto ce kupovati kada mogu besplatno?
Pa zato što Divovi jednostavno nisu mogli da igraju svoju igru. Pomoć sudija na strani Albanaca, još dva čista penala nisu svirana, itd itd. Iz aviona se vidi da je ovo kupljeno. Neka ide na dušu Platiniju.

Sudije na strani Albanaca ? A sudija rus pa ti bas nisi dobar s glavom, sviro vam je penal nigdje veze, mogo je kasnije svirati neku glupost u sesnestercu koja bi vise licila na penal, pa se govorite nismo imali srece ? A nije vas sreca pogledala to sto vam je dodjelila da igrate sa pekarima, molerima, konobarima i ostalim sa nizoom strucnom spremom ?
Daj ba Senade prati zafrkanciju :D
Havatar

#782 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Havatar »

Tuga u Dresdenu , Cardifu, Turskoj i Maleziji
Last edited by Havatar on 25/07/2013 23:22, edited 1 time in total.
House

#783 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by House »

antifascism wrote:Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

the blamaž
lajk

#784 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by lajk »

Image
p206

#785 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by p206 »

onakvu reprezentaciju imati sa ovakvom ligom i igračinama koje misle da znaju igrati... to je čudo, ma kakvo čudo ta riječ još nije izmišljena
scooby_dooby_doo

#786 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by scooby_dooby_doo »

Buhahahhahahahahshasdahhahahshaha,zovite tornjaka nazad,ne bi li bili oko 8. mjesta.
Dobro onaj komentator rece:"Kretanje lopte je misaona recenica(tako nesto) za igrace sarajeva.
Cujem da ste dobili paket virsli svjezih iz Albanije od Lazara.
:lol: :lol: :lol: 8-)
mrAdil

#787 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by mrAdil »

Opste je poznata stvar, da nije dijaspore nebi ova zemlja ni reprezentaciju imala. Pa ne znam koga ovo ispadanje iznenadjuje?
costacurta

#788 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by costacurta »

Dirljivo ih je bilo gledati kako su se povaljali po terenu, drže se za glave i kao nešto bol boluju i ne mogu da vjeruju :shock:
Još Husref reče nismo imali sreće....... e to me uništilo :run:
po_reznac

#789 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by po_reznac »

Sa_u_srcu wrote:Hallo ba....tema je BH klubovi u Evropi....hajmo gas odavde... :D
Vi niste vise dio ove teme i mozete nastaviti raspravu na svojoj temi...ne zacatavajte...

Do zadnjeg dana zivota mog, samo Saraj"vo... 8-)

http://www.youtube.com/watch?v=X0a6rRCy ... ture=share
evo sad cemo, samo da se dobro ismijemo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ultima_palabra

#790 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by ultima_palabra »

Sad će SIPA i Interpol istraživati kako je ovakva ekipa bila vicešampion... u Evropi se sve pokaže.
cyprus

#791 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by cyprus »

Haj nisam se nasekiro ko protiv Zete, jer sam sad znao da bi scenario mogao izgledati i ovako... Da ne bi Melunovića i penala ne znam da li bi se ikako nasekiro... Jednostavno krampa do krampe... Qrac od tima :-) ... Katastrofa što reče Husref... Definitivno otkad znam za Sarajevo, ovo je najgori sastav...

Eh sad, nek zamjeri ko god hoće... al svaka čast našem jedinom preostalom protivniku Širokom :thumbup: :thumbup: koji je zaista koliko-toliko osvjetlao obraz našem fudbalu i zasluženo ide na velikog Udinesea... Teško je očekivati protiv njih bilo kakav pozitivan rezultat, al ipak im sretno...

:bih:
am2804

#792 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by am2804 »

Kakav komentar dati, zapelo mi u grlu :D
Ovo je definitivno najgora ekipa iz BiH koja je ikada igrala u evropskim takmičenjima. Žao mi samo Husrefa, cijenim ga iako sam iz suprotnog tabora.
vryzas

#793 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by vryzas »

Bruka...uz navijanje skinite dresove, igrajte pi... i salvu zvizduka Husrefu :shock:

Za par godina ocekujem da nam drze lekcije ekipe poput Libertasa i sl. Sport nije pao na najnizu granu, sport je mrtav u ovoj zemlji.

Husrefu zelim da sto prije ode s klupe i sacuva svoje zdravlje!
antifascism

#794 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by antifascism »

ultima_palabra wrote:Sad će SIPA i Interpol istraživati kako je ovakva ekipa bila vicešampion... u Evropi se sve pokaže.
:lol: :lol:
antifascism

#795 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by antifascism »

Sto nije igro Sesar?
Pokerboy11

#796 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Pokerboy11 »

po_reznac wrote:
Sa_u_srcu wrote:Hallo ba....tema je BH klubovi u Evropi....hajmo gas odavde... :D
Vi niste vise dio ove teme i mozete nastaviti raspravu na svojoj temi...ne zacatavajte...

Do zadnjeg dana zivota mog, samo Saraj"vo... 8-)

http://www.youtube.com/watch?v=X0a6rRCy ... ture=share
evo sad cemo, samo da se dobro ismijemo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prije nego sto dodju HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHHHAHAHAHAHAAHHAHAHHHHAHAAHAHAHHAHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHHAHAHAHAHHAHHHHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHHAHHHAHAHAHA !
Ras Al Ghul

#797 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Ras Al Ghul »

Havatar wrote:Tuga u Dresdenu , Cardifu, Turskoj i Maleziji

:lol: :lol: :lol: :lol:
Arteta

#798 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Arteta »

p206 wrote:onakvu reprezentaciju imati sa ovakvom ligom i igračinama koje misle da znaju igrati... to je čudo, ma kakvo čudo ta riječ još nije izmišljena
Postoji rijec i zove se dijaspora.
limeni

#799 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by limeni »

LSD wrote:
limeni wrote:
Dr. Kuca wrote:Zeljo 2 godine zaredom ima nevjerovatnu sansu da napravi uspjeh za istoriju, ali zbog Osimove arogantnosti to ne uspjeva. Nemos nedovest igraca ozbiljnog i onda glumit realnost kako nemas klase. Sarajvo sretno.veceras, do pobjede!
:thumbup:

ima mogucnosti da dovede trivunovica, maletica, kajkuta..ali jok on misli da svakako nece nista napraviti u lp.
da je igrao zajko zeba zabio bi barem jedan gol iz slobodnjaka..ali nije to ni lose sto je zeljo odigrao, borili su se do kraja sa cesima i cestitke za to..sarajevo danas jednostavno mora pobjediti pa makar bilo 1-0 u 87min.
:lol: :lol: nemoj više brate

Pa to su igraci za Niže klubove, tipa Sarajevo, Čelik, Borac....a i jako su perspektivni, svi preko 30 kuka, garant ce se prodati pravo :lol:
Njih mogu kupiti samo kokošarski klubovi koji im prave ugovore na pola godine i onda ovi odu kad im se digne neka stvar.

jbg moraš se malo posvetiti Premier ligi
vidim vi ste zadnje dvije godine ostvarili samo milionske transfere stvarno ste institucija :wink: ne prodaju se igraci kada imas adilovica i melunovica u ekipi koji meda ne mogu a kamoli gola da zabiju.
BHF_Manijak

#800 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by BHF_Manijak »

Ako ce se pokretati istraga protiv sampiona koji zavrsi 6:4 protiv velikog favorita Plzena, sta ce tek biti sa vicesampionom, sto rece Ultima?! :( Tacno me strah uhvati, pa ispadose od ljudi koji debitiraju u Evropi.

Komsije, je li i sad vazi ono da je Evropa mjerilo? :? :? :?
Post Reply