Sarajevo_Grad wrote:Činio si mi se nešto ozbiljnijim forumašem, a sad skontah s kim ja ovdje diskutujem. Sva vam je priča:'' Šta ti znaš, smiješan si, eno fol, izmišljaš.''
Bilo bi lijepo da ti, a i ostali, otvorite posebnu temu na kojoj ce te se takmiciti "ciji je veci" i "ko bolje g..."!
Cini mi se da ti zelis da diskutujes normalno i argumentovano, trudis se, ali ti to slabo ide. Tebe uzimam kao primjer jer su ostali "jos gori". Tema je PL BiH!
Imas li neke argumente i dokaze za insinuacije koje iznosis? Eto ti se zalis na diskusiju tipa: "Sta ti znas, smijesan si i sl", a ti prvi "popljujes" sve oko sebe bez jednog jedinog argumenta.
Degutantno je citati postove nekih forumasa, a takvih postova ima na "svakoj strani". Meni su "bolesni" ljudi koji funkcionisu na nacin "nek komsiji crkne krava"! Jedno je podjebavanje i zajebancija, a drugo je izmisljati gluposti, lupetati bljuvotine i sl.
OK, eto cuo si da A.O. "uzima" po nekoliko milja od igraca koji hoce u prvi tim. Odlicno! Sve i da je tako, a za sta ocigledno nemas dokaze, to je problem FKŽ, uprave i navijaca FKŽ. Hvala na informaciji u svakom slucaju...
Frajer je nekim ljudima trn u oku dugi niz godina, a zna se i zasto! Titula ova, titula ona, dupla kruna, transfer ovaj, transfer onaj itd. itd. Jbg. ostaje im da pomno prate napredak u radu pomenutog trenera/menadzera sve dok uprava FKS ne nadje "pravog" menadzera koji ce zadovoljiti spicifican ukus navijaca FKS.
Nego, ostaje li Jovic? Bilo je puno "poziva na linc", sto njega, sto nekih igraca. Pitam onako, ipak smo komsije.