Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote:Evo Allahami hocu po hiljadu maraka, iako se ne kladim ali zbog ovog gore bezobrazluka spreman sam i na to, a evo forumas su svjedoci! Po milju maraka!!! Cuj nece proci grupnu fazu, ja lika...
Dobro, dogovorili smo se, milja. Nemoj kasnije da se vadis kako nemas posla ovo-ono, skinucu tene sa tebe.
BHF_Manijak wrote: Ti si onaj strucnjak kojem je Vedad Ibisevic smetalo, kloc, parmak i ostali gradjevinski i negradjevinski materijali???
Nisam ja napisao da je Vedo parmak vec osrednji parmak.
BHF_Manijak wrote:Evo Allahami hocu po hiljadu maraka, iako se ne kladim ali zbog ovog gore bezobrazluka spreman sam i na to, a evo forumas su svjedoci! Po milju maraka!!! Cuj nece proci grupnu fazu, ja lika...
Dobro, dogovorili smo se, milja. Nemoj kasnije da se vadis kako nemas posla ovo-ono, skinucu tene sa tebe.
BHF_Manijak wrote: Ti si onaj strucnjak kojem je Vedad Ibisevic smetalo, kloc, parmak i ostali gradjevinski i negradjevinski materijali???
Nisam ja napisao da je Vedo parmak vec osrednji parmak.
Za tene ne mozes ni cenera uzet, realno!
Ako je osrednji parmak biti medju top 10 napadaca Bundeslige, onda ok, slazem se.
Juventus trebo dobiti najmanje tri komada kuci koliko au ovi Shartar boysi dobri . Drugo pluvrijeme razvaljotka i samo sreca spasi Juve od debakla. Veceras ocekujem pobjedu abd Cityja nad Borusijom . Realmo govoreci Real je kandidat za prvo mjesto a medjusobni dueli Cityja i Borusije ce odluciti drugog kandidata
semirizsvemira wrote:Juventus trebo dobiti najmanje tri komada kuci koliko au ovi Shartar boysi dobri . Drugo pluvrijeme razvaljotka i samo sreca spasi Juve od debakla. Veceras ocekujem pobjedu abd Cityja nad Borusijom . Realmo govoreci Real je kandidat za prvo mjesto a medjusobni dueli Cityja i Borusije ce odluciti drugog kandidata
Sta je Ibrahimovic uraido Sam u 16 ide lopta prema njemu golman na petercu on udario petom a nigdje nikog u blizini njega mogao primiti i zabiti On se sprda u Parisu
Kaze levat i Goetze je igrao u onoj 4:4 utakmici izmedju Bosne i Njemacke 4:4 na Kosevu, a Gotze ne pamti ni sam vise kad je odigru utakmicu za mladu reprezentaciju, covjek vec odavno igra za A tim! Pomjeso ga levat sa Leitnerom!
A sto ovi amerikanci znaju ubosti prenos to je cudo jedno. Od silnih utakmica oni su izabrali Arsenal i Olimpijakos. Da bog dragi sakloni i sacuva, ne zna se ko je veci kurton od ekipe. Povlacim sto sam napisao za arsenal i bajern.