Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nadzorna_ploca
#77426 Re: Premijer liga BiH
Vau..cuj odrzan sastanak. Nije moguce. 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#77427 Re: Premijer liga BiH
ja stvarno ne volim Musemica, ali ovo nema veze s pametiBlueBlood wrote:Saznajemo: Održan sastanak Musemića i čelnika FK Sarajevo
U javnosti se pojavila informacija da aktuelni Upravni odbor nije zadovoljan rezultatima, pa je samim tim dovedeno u pitanje eventualno produženje ugovora legendi tima sa Koševa.
Sve to skupa izazvalo je dosta reakcija među navijačima Sarajeva, koji smatraju da Musemić treba ostati na kormilu kluba i u narednom periodu.
cuj nije zadovoljan UO, a ljudi prvi i u finalu Kupa
pa sta je trebao napraviti?
- vicious
#77428 Re: Premijer liga BiH
Ma treba samo citirati clanak do kraja, a ne izvlaciti dijelove iz konteksta. Ovaj gore djecak pokusava valjda nesto zakuhati, ili ispasti pametan a vise puta je pokazao da ne moze.plain vanilla wrote:ja stvarno ne volim Musemica, ali ovo nema veze s pametiBlueBlood wrote:Saznajemo: Održan sastanak Musemića i čelnika FK Sarajevo
U javnosti se pojavila informacija da aktuelni Upravni odbor nije zadovoljan rezultatima, pa je samim tim dovedeno u pitanje eventualno produženje ugovora legendi tima sa Koševa.
Sve to skupa izazvalo je dosta reakcija među navijačima Sarajeva, koji smatraju da Musemić treba ostati na kormilu kluba i u narednom periodu.
cuj nije zadovoljan UO, a ljudi prvi i u finalu Kupa
pa sta je trebao napraviti?
Ostatak teksta:
Kako smo uspjeli saznati, danas je u prostorijama kluba održan sastanak na kojem su pored Musemića, prisustvovali Senad Jahić, predsjednik UO FK Sarajevo, Sabrina Buljubašić, generalna direktorica kluba te Koordinator za sportski segment Emir Hadžić.
Sastanak je prema onom kako smo saznali bio konstruktivan, a na njemu se govorilo o finišu sezone u Premijer ligi BiH, finalnim utakmicama protiv Širokog Brijega, ali i ugovoru koji istječe šefu struke tima iz Titove 38b.
Tokom razgovora podvučeno je da tim i stručni štab imaju punu podršku u nastojanjima da osvoje jedan ili oba trofeja do kraja sezone, te da svi u klubu žele mir u ekipi i klubu uopšte u predstojećim utakmicama. Također, odbačene su i sve insinuacije o eventualnim pričama koje su se pojavile u javnosti, a tiču se ugovora aktuelnog šefa struke.
Sve misli kluba trenutno su usmjerene na utakmicu sa Slobodom u subotu, u kojoj Bordo klub želi pobjedu i tri boda i to je ujedno bio zaključak današnjeg sastanka.
- plain vanilla
#77429 Re: Premijer liga BiH
na nas se nasli usmjeravat, sto se ne usmjerise na Zrinjski i Siroki

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#77430 Re: Premijer liga BiH
Vi ste kolateralna štetaplain vanilla wrote:na nas se nasli usmjeravat, sto se ne usmjerise na Zrinjski i Siroki![]()
A i hoćete nam pustiti, ovi neće
-
sumirprimus
#77431 Re: Premijer liga BiH
kakva prilika za balavce s trebine da opet poceraju husrefa

- plain vanilla
#77432 Re: Premijer liga BiH
mozda vas ne mozemo pobijediti, ali mogu baciti cini na vasTomahawk11 wrote:Vi ste kolateralna štetaplain vanilla wrote:na nas se nasli usmjeravat, sto se ne usmjerise na Zrinjski i Siroki![]()
A i hoćete nam pustiti, ovi neće
pitaj manijaka1
-
sumirprimus
#77433 Re: Premijer liga BiH
sarajevo je trenutno jaca ekipa, u boljoj su formi jer mi nismo ni u kakvoj formi, ali nikad se ne zna.
hlopta je globus
hlopta je globus
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#77434 Re: Premijer liga BiH
Baciće Sabrina čini na vas, ipak je to vaše gore list 
-
sumirprimus
#77435 Re: Premijer liga BiH
vamo sto je bacala bacala je, eto je vama dole 
- plain vanilla
#77436 Re: Premijer liga BiH
'ta ce SabrinaTomahawk11 wrote:Baciće Sabrina čini na vas, ipak je to vaše gore list
- decko_sa_kovaca
#77437 Re: Premijer liga BiH
Realno nasi klubovi ne mogu angazovat nikakve trenere osim da se oslone na vlastite husref, amar, nalic i tako to
-
sumirprimus
#77438 Re: Premijer liga BiH
pa realno mogli bi pocet skolovat kakve trenere, modernije, pametnije, inetligentnije.decko_sa_kovaca wrote:Realno nasi klubovi ne mogu angazovat nikakve trenere osim da se oslone na vlastite husref, amar, nalic i tako to
dosta je bilo lafine i pijacarske prosjecnosti.
no pricamo o nasim uvjetimA
-
sumirprimus
#77439 Re: Premijer liga BiH
nego onaaaj dje mi je toma, i sta ima novo u fks?
jelde jesu uljepsali za vaskoliku javnost saopcenje
- decko_sa_kovaca
#77440 Re: Premijer liga BiH
Moj sumire tu smo dje smo. Sta cemo kad izumru ovi poslijeratni treneri.
Samo nala ga voli filozoforat slusam ga poslije goska kae molim ljude u savezu da sacuvaju snimak ove utakmice da bi se mladji igraci, treneri, sudije mogle edukovati
Samo nala ga voli filozoforat slusam ga poslije goska kae molim ljude u savezu da sacuvaju snimak ove utakmice da bi se mladji igraci, treneri, sudije mogle edukovati
- plain vanilla
#77441 Re: Premijer liga BiH
a onaj vas cista obraza kaze-cajnosludecko_sa_kovaca wrote:Moj sumire tu smo dje smo. Sta cemo kad izumru ovi poslijeratni treneri.
ko sibicar kakav
- decko_sa_kovaca
#77442 Re: Premijer liga BiH
Dobro on je svjestan dje radi vas jos nijeplain vanilla wrote:a onaj vas cista obraza kaze-cajnosludecko_sa_kovaca wrote:Moj sumire tu smo dje smo. Sta cemo kad izumru ovi poslijeratni treneri.
Samo nala ga voli filozoforat slusam ga poslije goska kae molim ljude u savezu da sacuvaju snimak ove utakmice da bi se mladji igraci, treneri, sudije mogle edukovati![]()
ko sibicar kakav
-
sumirprimus
#77443 Re: Premijer liga BiH
za nalu, iskreno i objektivno pricam sa svojim drugovima, necu da budem pitar pa da ovde javno pljujemdecko_sa_kovaca wrote:Moj sumire tu smo dje smo. Sta cemo kad izumru ovi poslijeratni treneri.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#77444 Re: Premijer liga BiH
Koji si ti mahalašsumirprimus wrote:nego onaaaj dje mi je toma, i sta ima novo u fks?![]()
Vidjećemo za vikend koliko je istine u tome
-
sumirprimus
#77445 Re: Premijer liga BiH
ono sto mnogi previde, da je komplet ova drzava ko pola nekog svjetskog grada ..
e sad odrezi pola odma, rs tamo, ostavi ovde ovaj trokut...
znaci mahala, i u mahali sve se mahala i sve se zna, ko hoce da zna naravno..
a mozda je bolje neke stvari ostavit u neznanju...
e sad odrezi pola odma, rs tamo, ostavi ovde ovaj trokut...
znaci mahala, i u mahali sve se mahala i sve se zna, ko hoce da zna naravno..
a mozda je bolje neke stvari ostavit u neznanju...
- plain vanilla
#77446 Re: Premijer liga BiH
ma meni je Amar simpa, ne smara ko Nala, ali to cajnoslu je previse poslije onakvog porazadecko_sa_kovaca wrote:Dobro on je svjestan dje radi vas jos nijeplain vanilla wrote:a onaj vas cista obraza kaze-cajnosludecko_sa_kovaca wrote:Moj sumire tu smo dje smo. Sta cemo kad izumru ovi poslijeratni treneri.
Samo nala ga voli filozoforat slusam ga poslije goska kae molim ljude u savezu da sacuvaju snimak ove utakmice da bi se mladji igraci, treneri, sudije mogle edukovati![]()
ko sibicar kakav
-
sumirprimus
#77447 Re: Premijer liga BiH
tomo istina je, sto opet ne mora da utice na rezultat, iskreno mislis da bi prvi put bio u nasoj ligi? nista sto vec nismo vidjeli desetinu puta..Tomahawk11 wrote:Koji si ti mahalašsumirprimus wrote:nego onaaaj dje mi je toma, i sta ima novo u fks?![]()
jelde jesu uljepsali za vaskoliku javnost saopcenje![]()
![]()
Vidjećemo za vikend koliko je istine u tome
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#77448 Re: Premijer liga BiH
Nisam ja rekao da nije istina, ali ljudi su, griješe, pa ako shvate gdje su pogriješili, možda i isprave.sumirprimus wrote: tomo istina je, sto opet ne mora da utice na rezultat, iskreno mislis da bi prvi put bio u nasoj ligi? nista sto vec nismo vidjeli desetinu puta..
A i to što kažeš i da pukne tikva, ništa novo kod nas.
-
sumirprimus
#77449 Re: Premijer liga BiH
tomo generalno kakav narod takva i drzava, a fudbal i ne svi al skoro svi ucesnici u istom nisu bas intelektualna i moralna krema ovog drustva...slozices se valjdaTomahawk11 wrote:Nisam ja rekao da nije istina, ali ljudi su, griješe, pa ako shvate gdje su pogriješili, možda i isprave.sumirprimus wrote: tomo istina je, sto opet ne mora da utice na rezultat, iskreno mislis da bi prvi put bio u nasoj ligi? nista sto vec nismo vidjeli desetinu puta..
A i to što kažeš i da pukne tikva, ništa novo kod nas.
- Tomahawk11
- Globalni moderator