Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja ne znam gdje ti vidiš da se raspravljam. Čisto sam se uključio u priču koju ste počeli.
Nas su svakako već opečatili da ne znamo kupljenu titulu uzeti.
Tomahawk11 wrote:Ja ne znam gdje ti vidiš da se raspravljam. Čisto sam se uključio u priču koju ste počeli.
pa ti kazes jedno ja drugo, sta je neg rasprava, nije meditacija sigurno
a ne mos rec da niste imali "srece" ako nista sa sudijama ovu sezonu druze nemoj zajebavat.
Tomahawk11 wrote:Ja ne znam gdje ti vidiš da se raspravljam. Čisto sam se uključio u priču koju ste počeli.
pa ti kazes jedno ja drugo, sta je neg rasprava, nije meditacija sigurno
a ne mos rec da niste imali "srece" ako nista sa sudijama ovu sezonu druze nemoj zajebavat.
Koju smo to hajrovali od te ''sreće''?
Eto nek je i diskutabilan ovaj penal sa Širokim, koja korist? Samo mi je još gore bilo, ti penal
A kad se lomilo, kad su još bili u gabuli, Zrinjskom svira onakav penal protiv GOŠK-a
Jbat ga, igrat, pa ko koga. Ako izdignemo sami sebe, niko nam nije kriv.
pa nekad hajrujete nekad profulate, uglevanom ne hajruju drugi na vas racun, nije isto jebmga nemo jme ba zajbavat
vljada znas za odnog goska i zrinjskog
Tomahawk11 wrote:
Koju smo to hajrovali od te ''sreće''?
Eto nek je i diskutabilan ovaj penal sa Širokim, koja korist? Samo mi je još gore bilo, ti penal
A kad se lomilo, kad su još bili u gabuli, Zrinjskom svira onakav penal protiv GOŠK-a
Jbat ga, igrat, pa ko koga. Ako izdignemo sami sebe, niko nam nije kriv.
hahah e jesi objektivan
cuj samo ti je gore bilo
pa vi ste imali priliku uzeti tri boda, poklonjena, ali niste zahvaljujuci fulanju a ne sudijama